Samlelån trods RKI

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud på samlelån fra flere banker. Lån op til 500.000 kr. Rente fra 3,49%
Udfyld formularen for at få tilbud, det er <strong>gratis</strong> og <strong>uforpligtende</strong>.
1. Bestil lånetilbud
Du modtager <strong>tilbud fra flere banker</strong> som du kan sammenligne.
2. Modtag flere tilbud
<strong>Vælg det bedste tilbud.</strong> Så har du muligheden for at spare tusindvis af kroner.
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Trustpilot logo
Låneformål
Kontaktinfo
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet ydelse: Forventet ydelse: 1.367 kr. / md.
*Eks.: Lån på 150.000 kr. i 15 år. Mdl. ydelse 1.367 kr. med fast debitorrente på 7.3 % og stiftelsesomkostninger på 1.500 kr. ÅOP før skat på 7.47%. Samlede omk. 96.127 kr. Tilbagebetaling i alt 246.127 kr. 14 dages fortrydelsesret.
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud på at samle dine eksisterende lån til ét billigere lån. Dine eksisterende lån bliver indfriet automatisk.
Indtast de lån du ønsker at samle her (op til 500.000 kr.)
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr. - 0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 4 % - 12 % i debitorrente
Trustpilot logo
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Vi er e-mærket!
e-mærket er din garanti for tryg og sikker handel på nettet
  • Løbende kontrol af webshop
  • Køberbeskyttelse på 10.000 kr.
  • Aktiv bekæmpelse af it-kriminalitet
Sidst opdateret: 16. juli 2021

Samlelån trods RKI

Hvad betyder samlelån?

Ved at samle lån sker der det, at dine eksisterende lån lægges sammen til ét. Herved slipper du for at være kunde hos mange långivere, og du kommer ikke til at miste overblikket over dine betalingsaftaler i fremtiden. Det skaber mental ro, overblik og typisk også besparelse på den lange bane, når du lægger dine lån sammen.

Med et samlelån med lav rente betaler du kun én rente. Dette giver dig et bedre overblik over din økonomi, og det medfører som oftest også, at du kan spare penge i fremtiden. Er du registreret i RKI, skal du være ekstra opmærksom, når du vil samle din gæld. I denne forbindelse vil du som udgangspunkt ikke kunne låne penge, og det vil derfor være nødvendigt for dig at få afviklet din gæld, så du kan komme ud af RKI.

Du kan ikke låne trods RKI

På Lånio.dk kan du ikke låne penge, hvis du er registreret i RKI. Vi anbefaler at du får afviklet din misligholdte gæld, inden du optager nye lån.

Når du er blevet godkendt af en onlinebank til at samle dine lån, kommer det til at fungere på den måde, at du optager et lån til indfrielse af gæld. Det vil sige, at har du samlet set gæld for 32.000 DKK. fordelt hos 3 banker, vil du med et samlelån modtage 32.000 kroner. På den måde bliver du økonomisk i stand til at betale din gæld tilbage hos de 3 banker og fremover kun afdrage på ét samlet lån.

Et samlelån kan være den rette løsning for dig, der har flere lån. Det kan være fordyrende, når du har forskellige lån hos flere banker. Her kommer du til at betale mange renter, som alle lægges oven i de beløb, du har lånt.

Kan jeg få et samlelån selvom jeg står i RKI?

Nej, det er generelt ikke muligt at låne penge, hverken til samlelån eller andre formål, hvis du er registreret i RKI. Der findes muligvis få låneudbydere på nettet, der gerne vil give samlelån trods RKI, men vi anbefaler ikke at du optager mere gæld, såfremt du er registreret i RKI.

Grunden til at det ikke er muligt at få et samlelån trods RKI hos Lånio.dk, er at bankerne kan være usikre på om lånet bliver betalt tilbage. Der er mange forskellige grunde til at folk havner i RKI, og nogle gange er det ved et tilfælde eller uheld. Nederst på siden her kan du finde ud af, hvordan du kommer ud af RKI registret.

Er du ikke registreret i RKI kan finde frem til det billigste samlelån ved at holde punktet ”ÅOP” (Årlige Omkostning i Procent) op imod hinanden, når du har flere tilbud om lån at sammenligne mellem. Lånet, der har den laveste ÅOP, er det tilbud, der er det billigste for dig.

Hvad er RKI?

RKI er forkortelsen for ”Ribers Kredit Information”. Det er et register, der lister navne på personer, som ikke har tilbagebetalt gæld fra enten banker, forsikringsselskaber eller butikker.

Der er krav om, at din gæld skal være minimum 7.500 kroner, og at du skal have modtaget minimum 3 skriftlige rykkere, før du kan blive registreret i RKI.

Personer under 18 år kan ikke registreres hos Ribers Kredit Information. Er du i tvivl om, hvorvidt du er registreret i RKI, kan du tjekke med dit NemID her: RKI

Hvorfor kan jeg ikke låne penge?

Er du registreret i RKI eller i Debitorregistret, kan du blive afskåret fra at låne penge både hos din egen bank og hos bankerne på nettet. Dette skyldes, at det hos lånudbyderne anses for at være for risikabelt at låne penge ud til en person, som tidligere ikke har overholdt sine låneaftaler.

Det er ligegyldigt, hvad der er årsagen til, at du ikke har overholdt din aftale om at afdrage på et lån, hvis du registreres hos RKI.

Det fleste banker, både fysiske og på nettet, er ikke interesseret i at give samlelån trods RKI. Vi anbefaler derfor at du aktivt søger at komme ud af registret for dårlige betalere, enten selv eller ved søge hjælp hos en gældsrådgiver.

Hvordan finder jeg ud af om jeg står i RKI?

Du vil som udgangspunkt blive informeret, hvis du registreres hos RKI. Informationen sendes skriftligt som besked på E-boks.dk. Du kan også logge ind i RKI med dit NemID fra din mobil, tablet eller PC for at tjekke, om du skulle stå angivet i registret.

Hvordan kommer jeg ud af RKI?

Med fokuseret og målrette indsats kan du få dig fjernet fra RKI, så du kan ansøge om og blive godkendt til at samle gæld i fremtiden.

Du kan komme ud af RKI på følgende måde:

  1. Find ud af hvilke kreditorer du har
  2. Find ud af hvor meget du skylder
  3. Lav en tilbagebetalingsplan
  4. Betal gælden af
  5. Bed din kreditor om at slette dig fra registret

Du skal være opmærksom på, at det er forretningens ansvar at få dig slettet igen hos RKI, hvis det var den, der i første omgang fik dig skrevet i registret.

Hos Lånio.dk hjælper vi danskerne med at finde det rigtige lån til deres behov. Med en låneansøgning får du flere lånetilbud fra førende danske banker, og kan nemt vælge det lån der passer bedst til dig.

Find dit samlelån nu!
Det tager kun 2 minutter
Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.