A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 5 min.
Opdateret: 04. december 2023

Lånio logoDerfor har mere end 150.000 danskere tillid til Lånio

Vores mission er at hjælpe dig med at træffe klogere finansielle beslutninger. Selvom vores service er gratis, bliver vi kompenseret af vores samarbejdspartnere, hvis du optager et lån, du har ansøgt gennem os. Uanset hvad er vores guides, information og kundeservice alt sammen designet til at tilbyde troværdig hjælp til dig for at du kan træffe det bedste valg til dine behov. Læs mere om hvordan vi tjener penge og vores redaktionelle integritet.

Få samlelån med Express Bank

Har du mistet overblikket over dine lån, eller vil du gerne have din gæld samlet ét sted for lettere budgettering? Med Express Bank kan du let og enkelt få samlet din gæld med billige samlelån. Det betyder et større rådighedsbeløb til dig og et bedre overblik, til dig der vil låne penge.

Express Bank er en af Lånio.dk's samarbejdspartnere. Når du ansøger om samlelån gennem Lånio.dk er Express Bank derfor blandt de lånetilbud som du kan sammenligne og vælge mellem.

Her kan du læse meget mere om, hvad Express Bank tilbyder af samlelån, hvad det koster, og hvordan processen foregår. På den måde bliver du klædt bedst muligt på, når du skal ansøge om et samlelån.

Sådan samler du dine lån med Express Bank

Du kan ansøge om et samlelån via Express Bank direkte på vores hjemmeside gennem vores formular. Når du ansøger via vores formular eller Express Banks egen hjemmeside, skal du oplyse forskellige informationer om din samlede gæld; herunder alle dine lån. Dette gælder derfor både:

Når du indsender din ansøgning, vil du modtage en bekræftelsesmail. Herefter skal du blot vente på, at Express Bank vender tilbage med, hvorvidt de kan tilbyde dig at samle lånene for dig.

Express Bank skal efter godkendelsen af din ansøgning have adgang til dine kontoudtog og Betalingsservice. Det kan være en fordel allerede at finde disse ting frem, når du sender ansøgningen afsted.

Få lånetilbud nu Det tager kun 2 minutter

Hvordan fungerer et samlelån?

Med et samlelån hos Express Bank kan du samle dine kontokort og forbrugslån til ét samlet lån. Det giver større rådighedsbeløb til dig, fordi du ikke skal betale gebyrer til flere forskellige kreditorer, men har alting samlet ét sted. De faste udgifter til dine lån holdes derfor nede.

Express Bank kan tilbyde denne service ved selv at indfri dine eksisterende lån, så du kun skal betale renter til dem. Det giver derfor færre gebyrer, og du slipper for at skulle kontakte forskellige låneudbydere.

Det er muligt at sammenlægge lån, der ligger mellem 75.000 til 400.000 kr. Saml din gæld med Express Bank, hvis du ønsker at få hjælp med din gæld på den mest overskuelige måde.

Hvad koster et samlelån hos Express Bank?

Hos Express Bank skal du med et samlelån udelukkende betale gebyrer til én udbyder. Du får derfor som udgangspunkt et større økonomisk råderum og bedre overblik over din økonomi.

Det vil være forskelligt fra økonomi til økonomi, hvor meget dit samlelån vil koste dig i måneden. Lånets størrelse, renten og løbetiden vil nemlig afgøre din månedlige udgift.

Express Bank laver efter godkendelse af din ansøgning en individuel kreditvurdering af din og eventuel partners privatøkonomi, hvorefter du vil modtage din endelige rente.

Eksempel på samlelån fra Express Bank

I tabellen herunder, finder du to eksempler på et samlelån fra Express Bank med forskellige renter.

Låneeksempel - 300.000 kr. med Express Bank
ÅOPVariabel debitorrenteSamlede kreditomkostningerMånedlig ydelse
4,14%3,55%79.632 kr.2.636 kr.
13,33%12,67%282.536 kr.4.045 kr.

Eksemplet er kun vejledende. Det er muligt, at du vil få tilbudt andre lånevilkår.

Det øverste eksempel er et samlelån med lav rente på 300.000 kr. over en løbetid på 144 måneder. Det er den laveste mulige rente du kan blive tilbudt gennem Express Bank, og du får derved også den laveste månedlige udgift.

Eksemplet lige under demonstrerer, hvad der vil være ”samlelån høj rente”. Derfor er andet eksempel den udgift, du vil kunne opleve på et samlelån på 300.000 kr. med en løbetid på 144 måneder med den højest mulige rente.

I tabellen er udgifterne til betalings- og administrationsgebyrer medregnet såvel som engangsgebyr til stiftelse af lånet på 1.700 kr.

Express Bank kan hjælpe dig med din gæld

Har du stiftet gæld flere steder, kan du hurtigt miste overblikket over dine kreditorer. Med et samlelån kommer du ikke nødvendigvis hurtigere af med din gæld, men dit rådighedsbeløb i hverdagen vil stige. Saml dine lån og få større overskud med det billigste samlelån, så du kan blive fri af byrden fra de mange kreditorer.

Er du i forhold, kan det anbefales, at du ansøger om samlelån med din partner. Dette giver nemlig større chance for, at dit ønske om at samle lån godkendes.

Det er ikke muligt at få et samlelån hos Express Bank, hvis du er registeret i RKI. Det er derfor ikke muligt at lave et samlelån trods RKI-registrering, og her skal du i stedet finde en anden løsning.

Lånebetingelser og vilkår

Hos Express Bank optager du usikrede lån, hvilket betyder, at du ikke skal stille sikerhed, før du låner. Udbyderen kan derfor heller ikke tage din bil eller dit hus som sikkerhed, hvis det ikke er muligt for dig at betale lånet. Usikkerheden gør dog renten højere på denne type lån.

Du kan hos Express Bank få lån til indfrielse af gæld hos dine andre kreditorer, hvis din samlede gæld ligger mellem 75.000 og 400.000 kr. Derudover skal du opfylde følgende kriterier:

  • Ikke være registreret i RKI
  • Have fast bopæl i Danmark og permanent opholdstilladelse
  • Være over 18 år gammel

Den maksimale ÅOP, årlige omkostning i procent, er 24,63%. Express Bank lever således op til ny lovgivning om lån, hvor den maksimale ÅOP på lån ikke må overstige 35%

Sammenlign samlelån fra flere banker

Det kan altid anbefales, at du undersøger markedet for hvilken låneudbyder, der kan give dig det billigste samlelån. Der er nemlig forskel på de forskellige udbyderes satser, gebyrer og vilkår.

Hos Lånio.dk får du ikke kun ét tilbud, men modtager forskellige lånetilbud fra flere udbydere. Det kan derfor sikre dig, at du får det bedste samlelån til din situation, om du vælger at samle gæld ved Express Bank eller en af de mange andre låneudbydere.

Ved at ansøge direkte gennem vores formular på siden, kan du modtage forskellige tilbud på billige samlelån fra forskellige udbydere, inklusiv samlelån hos Express Bank.

Få lånetilbud nu Det tager kun 2 minutter
Joachim Brodersen
Skrevet af Joachim Brodersen, Analyse og indhold
Joachim arbejdede fra 2018 til 2023 med kommunikation og analyse på Lånio.dk. Her har han skrevet artikler og foretaget undersøgelser om danskernes privatøkonomi. Joachim er uddannet på Copenhagen Business Academy og har flere års erfaring med SEO, research og analyse som han bruger til at formidle finansnyheder i Danmark. Han har flere gange fået sit arbejde udgivet i forskellige danske medier, herunder BT.

Spørgsmål og svar

Hvordan virker Lånios koncept?

Lånios koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Hvilke fordele giver Lånios koncept mig?

Hos Lånio har vi formidlet lån til vores brugere i mere end 6 år, og gjort det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Hvilken rente får jeg?

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Hvornår kan penge være på min konto?

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Kan jeg låne selvom min økonomi er dårlig?

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Hvor meget kan jeg låne?

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 400.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Hvilke krav er der til mig som låntager?

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år
Kan jeg samle mine lån?

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Koster det mig noget at anvende Lånio?

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Hvor lav kan min ydelse blive?

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Hvor lang er tilbagebetalingstiden?

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Kan jeg tage et lån, hvis jeg har en beskyttet adresse?

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Hvordan tjener Lånio penge?

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Kan jeg fortryde et lån?

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Hvordan kan du få hjælp?

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.

Vis mere

Vi er klar til at hjælpe

52 10 50 24 Chat med os
Åbningstider
Mandag–fredag:
09:00–17:00
Lørdag–søndag:
Lukket
? !