Basisbank samlelån

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud på samlelån fra flere banker. Lån op til 500.000 kr. Rente fra 3,49%
Udfyld formularen for at få tilbud, det er <strong>gratis</strong> og <strong>uforpligtende</strong>.
1. Bestil lånetilbud
Du modtager <strong>tilbud fra flere banker</strong> som du kan sammenligne.
2. Modtag flere tilbud
<strong>Vælg det bedste tilbud.</strong> Så har du muligheden for at spare tusindvis af kroner.
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Trustpilot logo
Låneformål
Kontaktinfo
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet ydelse: Forventet ydelse: 1.367 kr. / md.
Angiv låneformålet
Angiv venligst så præcis som muligt ansøgningens låneformål.
*Eks.: Lån på 150.000 kr. i 15 år. Mdl. ydelse 1.367 kr. med fast debitorrente på 7.3 % og stiftelsesomkostninger på 1.500 kr. ÅOP før skat på 7.47%. Samlede omk. 96.127 kr. Tilbagebetaling i alt 246.127 kr. 14 dages fortrydelsesret.
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud på at samle dine eksisterende lån til ét billigere lån. Dine eksisterende lån bliver indfriet automatisk.
Indtast de lån du ønsker at samle her (op til 500.000 kr.)
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr. - 0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 4 % - 12 % i debitorrente
Trustpilot logo
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Vi er e-mærket!
e-mærket er din garanti for tryg og sikker handel på nettet
  • Løbende kontrol af webshop
  • Køberbeskyttelse på 10.000 kr.
  • Aktiv bekæmpelse af it-kriminalitet
Sidst opdateret: 14. december 2020

Basisbank samlelån

Saml din gæld med Basisbank

Basisbank hører til en af de mest populære banker på nettet, der har eksisteret i flere år. Den blev lanceret online tilbage i år 2000, og den udlåner cirka 1,5 milliarder kr. om året til omkring 72.000 kunder.

Med et Basisbank samlelån kan du samle gæld hos banken og få et bedre økonomisk overblik og få udsigt til at spare penge i fremtiden.

Et samlelån fungerer på den måde at, du kan låne penge hos en bank, som du bruger til at indfri din gæld hos dine nuværende låneudbydere.

Mulighed for store besparelse med samlelån fra Basisbank

Er du træt af at betale mange ekstra penge hver måned i form af renter til flere forskellige banker? Eller er du bange for at miste det økonomiske overblik og glemme at afdrage på din gæld?

Ved at samle dine lån til ét fælles undgår du fordyrende renter, og du opnår en meget mere gennemskuelig låneaftale.

Har du mere end ét lån, kan du samle disse og spare penge i fremtiden. Det betyder, at du får ekstra luft i økonomien, som du i stedet kan bruge på at spare op, købe studiebøger eller sætte penge ind på rejsekontoen.

Kan jeg samle min gæld?

Alle personer over 18 år og med flere lån kan samle lån. Det foregår nemt, hurtigt og enkelt med et Basisbank samlelån. Det hele foregår digitalt.

Er du registreret i RKI, kan du ikke få samlelån hos Basisbank. Hos Basisbank er det et krav, at ansøgere er fyldt 18 år, ikke er registreret i RKI, har dansk folkeregisteradresse og fast indtægt.

Hvis du er er registreret i RKI, skal du forholde dig til, hvordan du kan nedbringe og afvikle din gæld. Du kan læse mere om, hvordan du kommer ud af RKI i denne guide.

Eksempel på et samlelån

Har du ikke stiftet bekendtskab med et samlelån før, kan det være en hjælp med et illustrativt eksempel på, hvordan bankaftalen fungerer i praksis.

Låneeksempel - 300.000 kr. med Basisbank
ÅOPVariabel debitorrenteSamlede kreditomkostningerMånedlig ydelse
10,51%10%176.536 kr.3.971 kr.

Ovenstående er et vejledende priseksempel på et lån med en løbetid på 120 mdr. Den endelige pris på dit lån vil altid bero på bankens kreditvurdering af dig.

I eksemplet herover er samlelånet på 300.000 kr. med en løbetid over 10 år. I dette tilfælde vil den månedlige ydelse være 3.971 kr. og lånets ÅOP på 10,51%. Lånets samlede kreditomkostninger ender på 176.536 kr.

Hvad koster et samlelån hos Basisbank?

Det er individuelt, hvad et Basisbank samlelån koster. Det afhænger af, hvor mange penge du godkendes til at låne, længden på afbetalingsperioden og, hvilken rentesats du får på dit lån. Har du en god indtægt og et fast arbejde, vil du høre til den kundegruppe, der får den laveste rentesats.

Når du skal finde det billigste samlelån, skal du sammenligne lånets ÅOP. Det er vigtigt at du sammenligner lån med samme beløb og løbetid, når du sammenligner samlelån ved hjælp af ÅOP.

Hvilke lånevilkår skal jeg være opmærksom på?

Når du ansøger om et samlelån, skal du være opmærksom på, at det ikke kun er renten, der har indflydelse på den samlede pris. Afbetalingsperiode, stiftelsesgebyr og lånebeløb vil også påvirke prisen.

Det er en stor fordel, at du selv kan sammensætte dit Basisbank samlelån. Når du har indtastet dine personlige oplysninger i form af navn og alder, ledes du videre til formularen, hvor du skal angive det ønskede lånebeløb og længden på afbetalingsperioden.

I denne forbindelse er det værd at huske på, at des kortere løbetid du vælger, des billigere bliver dit lån.

Om du skal vælge kort eller lang løbetid, afhænger i høj grad af din privatøkonomi og dine ønsker i forhold til budget i fremtiden.

Fordelen ved en kort løbetid er, at du hurtigt bliver gældfri igen. De månedlige afdrag bliver højere med en kort afbetalingsperiode, end hvis du vælger en længere periode at betale af over.

Det er renten, der er det fordyrende led. Når du vælger en lang løbetid, kommer du til at betale renter i længere tid. Dog er fordelen i denne situation, at de månedlige afdrag bliver mindre.

Hvordan kommer jeg i gang med et samlelån?

Før du ansøger om et samlelån med lav rente, skal du opnå et godt overblik over din økonomiske situation. Du skal vide, hvor mange penge du samlet skylder til dine kreditorer, og du skal vide, hvor mange penge du er i stand til at betale til en bank i afdrag fremover.

Du kan tage disse praktiske og økonomiske råd i brug, når du vil have det bedste samlelån, som matcher din privatøkonomi:

  • Find ud af hvor mange penge du skylder i alt
  • Udregn hvor stort et beløb du kan tilbagebetale hver måned
  • Ansøg ikke om flere penge end du skylder
  • Gør dig tanker om hvilken længde på løbetid du ønsker på låneaftalen
  • Brug en låneberegner.

Det er en hjælp i forbindelse med ansøgning om samlelån, at du finder dit månedlige, disponible beløb. Det vil sige den sum penge, som du har tilovers hver måned, når de faste udgifter er betalt. Det er af dette beløb, du skal afdrage din gæld.

På Lånio.dk kan du bruge en gratis låneberegner. Dette redskab giver dig det bedste indblik i, hvor meget en låneaftale afhængig af beløb og løbetid vil komme til at koste dig i månedlige ydelser.

Find dit samlelån nu!
Det tager kun 2 minutter
Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.