Hvor meget gæld kan jeg samle?

A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 1 min.
Opdateret: 04. december 2023

På Lånio.dk kan du samle gæld for op til 400.000 kr. Der er ingen begrænsninger for hvor mange lån du kan samle, sålænge det samlede beløb ikke overstiger 400.000 kr. Ofte vil det være sådan at jo flere lån du samler jo flere penge kan du spare.

Det mindste beløb du kan ansøge om at samle er 10.000 kr. så har du fx et dyrt kviklån på 8.000 kr. og et forbrugslån med en restgæld på 2.000 kr. kan du også samle disse og formentlig spare penge på dine lån.

Uanset om du ønsker et mindre eller større samlelån, anbefaler vi at du indhenter flere tilbud, så du kan se, hvilken rente du kan få på samlelån. Når du sammenligner flere tilbud øger du også din chance for at finde det billigste samlelån og spare flest muligt penge, hver måned.

Et typisk lånebeløb for en bruger på Lånio.dk

En typisk bruger på Lånio.dk ansøger om samlelån på 151.300 kr. i gennemsnit

Få udbetalt et ekstra beløb udover den gæld du vil samle

Med et samlelån har du desuden mulighed for at låne et ekstra beløb oveni den gæld du ønsker at samle. Har du fx gæld for 120.000 kr. og behov for et ekstra lån på 30.000 kr., kan du ansøge om et samlelån på 150.000 kr.

På den måde får du både samlet din dyre gæld i et billige samlelån samtidig med du får penge udbetalt til det du står og mangler. Der er således et nyt lån inkluderet i dit samlelån. Igen er fordelen at du har gæld hos så få kreditorer som muligt.

Herunder har vi samlet en række populære lånebeløb som vores bruger typisk ansøger om, i forbindelse med samlelån:

4.7 på Trustpilot | 404 anmeldelser

Joachim Brodersen
Skrevet af Joachim Brodersen, Analyse og indhold
Joachim arbejdede fra 2018 til 2023 med kommunikation og analyse på Lånio.dk. Her har han skrevet artikler og foretaget undersøgelser om danskernes privatøkonomi. Joachim er uddannet på Copenhagen Business Academy og har flere års erfaring med SEO, research og analyse som han bruger til at formidle finansnyheder i Danmark. Han har flere gange fået sit arbejde udgivet i forskellige danske medier, herunder BT.