Hvilken rente kan jeg få med et samlelån?

A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 1 min.
Opdateret: 04. december 2023

På Lånio.dk modtager du med én låneansøgning konkurrencedygtige tilbud på samlelån, med en rente fra kun 3,49%. Renten på dit endelige lånetilbud afhænger naturligvis af flere faktorer:

  • Hvor stort et lån skal du bruge?
  • Hvor lang løbetid ønsker du?
  • Hvordan robust er den kreditvurdering banken foretager af dig og din økonomi

Når du modtager flere lånetilbud, øger du chancen for at ende med det samlelån med den laveste rente. Det skyldes at bankerne ved de er i konkurrence med hinanden om dig som låntager, og derfor vil strække sig så langt som muligt, for at tilbyde det billigste samlelån.

Vi samarbejder kun med de førende banker

Med Lånio.dk kan du få tilbudt samlelån med en rente fra kun 3,49%

Vær opmærksom på at renten på et mindre samlelån, alt andet lige vil være højere end ved et større lånebeløb. På Lånio.dk er det muligt at ansøge om samlelån op til 400.000 kr.

Renten er vigtig for lånets pris

Når det er vigtigt at kigge på renten når du ønsker samlelån, er det fordi denne udgør en væsentlig del af lånets pris. Renten er oftest den største omkostning ved et lån, selvom det også er vigtigt at kigge på lånets øvrige omkostninger.

I eksemplet herunder kan du se forskellen på to identiske samlelån, hvor renten i det første tilfælde er på 3,49% og i det andet er 10%. Der er tale om et samlelån på 100.000 kr. med en tilbagebetalingsperiode på 10 år.

Rente på samlelån - 100.000 kr.
LånebeløbLøbetidRenteMdl. ydelseLånets pris
100.000 kr.120 måneder3,49%986 kr.18.300 kr.
100.000 kr.120 måneder10%1.298 kr.55.731 kr.

Selvom renten er vigtigt, skal du som nævnt ligeledes være opmærksom på lånets øvrige omkostninger. De typiske omkostninger i forbindelse med samlelån, har vi samlet herunder:

  • Rente
  • Stiftelsesgebyr
  • Betalingsgebyr

Alle disse omkostninger er således relevante og afgørende for, hvor meget du kan spare med et samlelån.

4.7 på Trustpilot | 404 anmeldelser

Joachim Brodersen
Skrevet af Joachim Brodersen, Analyse og indhold
Joachim arbejdede fra 2018 til 2023 med kommunikation og analyse på Lånio.dk. Her har han skrevet artikler og foretaget undersøgelser om danskernes privatøkonomi. Joachim er uddannet på Copenhagen Business Academy og har flere års erfaring med SEO, research og analyse som han bruger til at formidle finansnyheder i Danmark. Han har flere gange fået sit arbejde udgivet i forskellige danske medier, herunder BT.