Hvem kan få et samlelån?

A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 1 min.
Opdateret: 07. marts 2023

Sålænge du har eksisterende gæld fra usikrede lån, er det muligt at ansøge om et samlelån. Derudover skal du være myndig dvs. 18 år eller derover, have dansk bopælsadresse og må desuden ikke være registreret i RKI som dårlig betaler.

Nogle banker kan have yderligere krav til eksempelvis alder eller krav om min. indtægt. De mest almindelige krav som de fleste banker praktisere er dog som følgende:

  • Min. 18 år
  • Dansk bopælsadresse
  • Ingen registrering i RKI
  • Have usikrede lån hos andre kreditorer

De fleste lån kan samles

Du skal desuden være opmærksom på at det ikke er al slags gæld du kan samle i et samlelån, ligesom der er grænser for hvor meget gæld du kan samle. Lån med sikkerhed, realkreditlån og lign. kan således ikke samles i et samlelån. De fleste andre slags lån kan dog nemt samles.

Herunder har vi samlet de lånetyper som vores brugere typisk samler, for at spare penge på deres lån:

Er du i tvivl om, hvilke af dine lån der kan samles, kan du udfylde vores låneformular. Her vil du automatisk få af vide, om de lån du indtaster er kvalificeret til samlelån, ligesom du kan se hvor meget du potentielt kan spare ved at samle dine lån.

4.7 på Trustpilot | 404 anmeldelser

Joachim Brodersen
Skrevet af Joachim Brodersen, Analyse og indhold
Joachim arbejdede fra 2018 til 2023 med kommunikation og analyse på Lånio.dk. Her har han skrevet artikler og foretaget undersøgelser om danskernes privatøkonomi. Joachim er uddannet på Copenhagen Business Academy og har flere års erfaring med SEO, research og analyse som han bruger til at formidle finansnyheder i Danmark. Han har flere gange fået sit arbejde udgivet i forskellige danske medier, herunder BT.