Samlelån fra flere banker

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud på samlelån fra flere banker. Lån op til 500.000 kr. Rente fra 3,49%.
Udfyld formularen for at få tilbud, det er <strong>gratis</strong> og <strong>uforpligtende</strong>.
1. Bestil lånetilbud
Du modtager <strong>tilbud fra flere banker</strong> som du kan sammenligne.
2. Modtag flere tilbud
<strong>Vælg det bedste tilbud.</strong> Så har du muligheden for at spare tusindvis af kroner.
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Låneformål
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet ydelse: Forventet ydelse: kr. / md.
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud fra flere banker på samlelån - Indtast de lån du ønsker tilbud på her
Hvilke lån/kreditter vil du samle?
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr. - 0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 4 % - 12 % i debitorrente
Ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?
Beløb til kontant udbetaling
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Resursbank
Basisbank
Expressbank
Sidst opdateret: 31. marts 2020

Indholsfortegnelse: Samlelån

Få styr på din gæld med samlelån

Hvad er samlelån?

Pris og rente på samlelån

ÅOP på samlelån

Hvordan kan jeg samle gæld i et samlelån?

Hvilke lån kan jeg samle i et samlelån?

Er et samlelån en god idé?

Hvor kan jeg få samlelån?

Hvad bør du overveje inden du samler gæld?

Fordele og ulemper ved lånet

Krav til at tage et samlelån

 

Få styr på din gæld med samlelån

Har du stiftet gæld hos flere kreditorer, og har du gældsposter med dyre renter og gebyrer, der koster mange penge? Så kan et samlelån fra Lånio.dk hjælpe dig med at skabe luft i økonomien og et større økonomisk råderum. Du samler både gæld og udgifter i ét lån og betaler derfor kun af på lånet ét sted - det kalder vi lån penge smart

Et samlelån hjælper dig ikke kun med at samle dine lån og kreditter, men også med at afvikle gælden hurtigere. Når du samler din gæld hos os, sørger vores samarbejdende banker for, at dine eksisterende privatlån og gebyrer inkluderes. Derved nedsættes dine månedlige udgifter, og du bliver hurtigere gældfri. Du finder bl.a. Express Bank, Basisbank og Resurs Bank hos os.

Vi tilbyder dig at samle forbrugslån ét sted til favorable priser, og det hele foregår i ro og mag hjemme fra computeren. Når du udfylder låneansøgningen øverst på siden, modtager du skræddersyede tilbud, der alle passer til netop dine behov - uanset om du har mange eller få igangværende lån.

Et samlelån er ideelt til dig, der:

tick har flere små eller store lån hos forskellige kreditorer.
tick både vil samle lån og låne penge på én gang.
tick gerne vil være hurtigere gældfri.
tick vil have ét stort lån i stedet for flere små.
tick ønsker mere luft i privatøkonomien og flere penge mellem hænderne.

Hvad er samlelån?

Et samlelån er et lån, der samler dine udestående lån og kreditter ét sted. Det er en lånetype, du kan tage online, og som kan samle lån op til 500.000 kr. Lånetypen minder om gældskonsolidering, dog uden sikring i et aktiv.

Forskellen på et almindeligt forbrugslån og et samlelån er, at med et forbrugslån opretter du en separat gældspost, hvor du med et samle lån inkluderer alle dine tidligere gældsposter.

Processen ser ud som følger:

 • Når du vælger at takke ja til et samlelån, vil den pågældende bank kontakte dine tidligere kreditorer og samle gælden i det nye lån.
 • Du skal underskrive med eSKAT, så banken kan få de fornødne oplysninger.
 • Derefter skal du ikke gøre andet end at takke ja til eventuelle tilbud, herfra klarer banken resten - også papirarbejdet og kontakten med dine gamle kreditorer.
 • Du vil efterfølgende ikke være tilknyttet de gamle låneudbydere.

Inden udbetaling af pengene vil der blive foretaget en kort forhåndsgodkendelse af din økonomi for at tjekke, om du er registreret i RKI og kan kreditgodkendes. 

Vores koncept fungerer sådan, at dine ønsker videresendes til vores samarbejdende banker, der alle konkurrerer om at sammensætte det bedste lånetilbud til dig. Det er altid helt uforpligtende og gratis at modtage lånetilbud. Når du ansøger om et samlelån, vil du få foretaget en kreditvurdering, hvor banken tjekker din kreditstatus.

Hos Lånio.dk samarbejder vi kun med autoriserede banker. Det er din tryghed for en sikker låneproces. Vil du læse mere om din sikkerhed på Lånio.dk, og hvem vi er, kan du gøre det her: Om os.

 

Nemt Sikkert Uforpligtende
Nemt Samlelån Sikkert Samlelån Uforpligtende Samlelån
Vi har gjort det nemt at finde det lån, der passer bedst til dig og din økonomi. Vi behandler din data både sikkert og fortroligt i overensstemmelse med Persondataloven. Vores service er gratis, og du binder dig ikke, når du sammenligner lånetilbud.

 

Pris og rente på samlelån

Prisen på et samlelån vil variere. Husk på, at et samlelån også har udgifter ved oprettelse. Det varierer, hvilke udgifter du kan forvente, men det kan bl.a. være:

 • Etableringsomkostninger
 • Administrationsgebyrer
 • Variable renter.

I modsætning til andre lånetyper afhænger prisen på dit samlelån af størrelsen på dine eksisterende lån. Et stort lån vil som regel resultere i dyrere låneomkostninger, og prisen afhænger derfor af størrelsen på gælden og det nye lånebeløb.

Vi har herunder opsat et priseksempel på et samlelån, så du kan se, hvordan et låneforløb kan foregå, når du vil samle forbrugslån. Eksemplet tager udgangspunkt i et stort lån bestående af 4 mindre lån med en samlet størrelse på 100.000 kroner. De 4 fiktive lån er optaget hos forskellige kreditorer og varierer i beløbsstørrelser fra 10.000 til 50.000 kroner - alle med en løbetid på 36 måneder og forskellige renter. Eksemplet tager udgangspunkt i eksisterende lån fra danske udbydere af online lån.

Den første tabel viser, hvordan udgifterne til de 4 lån ser ud, inden gælden bliver samlet. Den nederste viser, hvordan lånet forrentes efter oprettelse - og hvor stor besparelsen er.

Priseksempel - inden samlelån
Lånebeløb Rente Månedlig ydelse
50.000 kr. 15,9% 1.730 kr.
20.000 kr. 19,99% 727 kr.
20.000 kr. 21,93% 743 kr.
10.000 kr. 26,08% 389 kr.
Samlede, månedlige ydelser: 3.589 kr.
Priseksempel - efter samlelån
Samlet lånebeløb Ny rente Ny, månedlig ydelse Samlet, månedlig besparelse
100.000 kr. 4,99% 2.992 kr. 597 kr.

 

I eksemplet kan du se, hvordan de 4 lån samles i ét stort lån - og med én rente i stedet for fire. Udelader vi etableringsomkostningerne, er samlelånet hele 597 kr. billigere om måneden end de 4 separate lån. Det vil sige, at du på et år vil spare 7.164 kr. i renteomkostninger.

Er du tvivl om, hvorvidt at samle gæld passer til din økonomiske situation, kan vores koncept også anvendes som samlelån beregner til at sammenligne priser på samlelån. Få samlet din gæld et sted hvorvidt det er forbrugslån eller kviklån.

Få tilbud på samlelån nu!
Det tager kun 2 minutter

ÅOP på samlelån

Når du søger om et samlelån, bør du overveje, hvad der er vigtigst for dig - at få gælden hurtigt betalt eller at betale en fast, lav ydelse hver måned. Vælger du en lav ydelse, får du luft i økonomien, men betaler af på lånet i længere tid. Med en høj ydelse betaler du et højere beløb hver måned, men vil også få afviklet gælden hurtigere.

Du kan bruge vores låneberegner til at se, hvordan din ydelse ændrer sig, når du justerer på låneperioden eller lånebeløbet. Låneberegneren udregner automatisk lånets ÅOP (årlige omkostninger i procent), samlet tilbagebetaling, kreditomkostninger og din månedlige ydelse på baggrund af de informationer du indtaster.   

Før du takker ja til et lån, bør du altid tjekke lånets ÅOP. Den er dit redskab til at se de årlige omkostninger i procent og en indikator for, hvor billigt lånet er, når samtlige omkostninger medregnes. Jo højere ÅOP - jo dyrere lån.

Casten Lund om vigtigheden i at aflæse ÅOP:
Det er vigtigt, at man tjekker årlige omkostninger i procent, når skal optages et lån. Denne størrelse er udtryk for, hvad du reelt giver for lånet inkl. renter og omkostninger. Hvis du skal sammenligne fra låneudbyder til låneudbyder bør du regne på årlige omkostninger i procent efter skat. Det kan nemlig vise sig, at trods renten er dyr hos en udbyder vil det være billigere med en lidt højere rente, da den anden låneudbyder bare tager mere i gebyrer end i rente. Så vær varsom derude.
Carsten Lund fra Økonomihus.dk — Økonomisk rådgiver Carsten Lund er økonomisk rådgiver og ejer af Økonomihus.dk. Carsten har arbejdet i den finansielle sektor i 19 år, hvor han både har arbejdet i Max Bank og Nordea som bankrådgiver og filialchef. Han har drevet Økonomihus.dk siden 2011, hvor han hjælper både private- og erhvervskunder ved at skabe merværdi samt overblik og tryghed i økonomien.

Hvordan kan jeg samle gæld i et samlelån?

Du kan samle gæld ved at sørge for at markere boksen “jeg ønsker at samle lån/gæld”, når du udfylder låneansøgningen øverst på siden. Derefter indtaster du dit eksisterende lånbeløb og indsender låneansøgningen. Ønsker du at øge dit lånebeløb, er dette også muligt; angiv blot, hvor stort et samlet lånebeløb du ønsker.

Med et samlelån kan du nemt samle gæld fra flere kreditorer - det eneste krav er, at du har mindst ét kvalificeret lån, der kan samles i lånet. Den nedre beløbsgrænse er 5.000 kroner, og den øvre grænse går typisk til omkring 500.000 kroner. Et samlelån har en høj fleksibilitet og kan nemt tilpasses dine lånebehov - uanset lånenes størrelse, og hvor mange lån du afdrager på.

Vi har lavet en simpel 5-trins metode til, hvordan du kommer i gang med at samle alle lån ét sted og lægger en låneplan, du nemt kan følge. Husk, at vi altid anbefaler, at du tænker dig godt om, inden du vælger at omlægge dine lån eller stifte ny gæld.

Hvordan samler jeg min gæld?

1. Skab et overblik: Start med at lægge en plan for, hvilke lån der skal samles til et samlelån. Skab et overblik over dine kreditorer og vælg, om alle lån skal inkluderes.

2. Beregn din restgæld: For at udfylde låneansøgningen skal du kende størrelsen på din gæld. Læg derfor din restgæld hos alle kreditorer sammen.

3. Beregn månedlige omkostninger: Hvilke udgifter har du til de eksisterende lån? Undersøg, hvad dine nuværende lån koster dig månedligt i gebyrer og renter.

4. Bestem månedlig ydelse: Find ud af, hvor meget du har råd til at betale i ydelse på lånet. Jo mere du kan betale af på lånet, jo før bliver du gældsfri.

5. Udfyld låneansøgningen: Når du har skabt dig et overblik over dine eksisterende lån, kan du udfylde låneansøgningen øverst på siden.

Få tilbud på samlelån nu!
Det tager kun 2 minutter

Hvilke lån kan jeg samle?

Saml dyre smålån og restgæld - du kan samle alle mindre lån, der går under kategorien forbrugslån:

Alle mindre lånetyper uden noget specifikt formål kan samles. Der er som regel ingen øvre beløbsgrænse, men det kan variere fra udbyder til udbyder.

Et større lån med materiel sikkerhed, usikrede lån, kan ikke optages i et samlelån. Det betyder lån, hvor en større investering er stillet som sikkerhed, f.eks. ved:

 • Realkreditlån
 • Boliglån
 • Billån med sikkerhed
 • Andelsboliglån.

SU-lån kan heller ikke samles, da de udbetales af det offentlige. Enkelte banklån fra private banker kan ikke samles i samlelån. Ønsker du at samle større lån med sikkerhed, skal du søge om en såkaldt refinansiering hos din private bank.

Husk også, at du kan tilmelde dit lån til Betalingsservice, så du ikke overser en betalingstermin. 

 

samlelån

Er et samlelån en god idé? 

Ikke nødvendigvis. Et samlelån er dog en løsning, når du skal samle dine gældsposter under ét tag. Der er penge at spare, hvis omkostningerne for dine eksisterende lån overstiger omkostningerne for samlelånet. Betaler du gæld hos flere kreditorer, betaler du sandsynligvis mange forskellige månedlige gebyrer og ydelser. Ved at samle dine lån har du kun ét månedligt gebyr og én månedlig ydelse - og du kan opleve en besparelse.

Vi anbefaler, at du forhører dig hos flere banker for at finde ud af, hvem der kan tilbyde dig de mest favorable lånevilkår. Du behøver ikke længere selv kontakte bankerne for at finde det bedste samlelån - du kan her på Lånio.dk nemt sammenligne lån online. Vores koncept sørger for, at du altid optager det rette lån til dine behov, fordi bankerne konkurrerer om at tilbyde dig de bedste lånevilkår.

Hvor kan jeg samle min gæld?

Du kan herunder se, hvilke banker der tilbyder samlelån på Lånio.dk. Klik på udbyderen for at komme til en side, hvor du kan læse mere.

Vil du se, hvordan et samlelån fra en udbyder kan se ud, kan du herunder se et eksempel. Vi har valgt at bruge vores partner Express Bank i eksemplet. Du bør huske på, at din kreditvurdering afgør dit endelige tilbud. Prisen, du ser herunder, er derfor vejledende. I eksemplet går den månedlige ydelse fra at være 8.926 kr. ned til 1.006 kr. Det er en besparelse på 7.920 kr.

 

Express Bank Logo
Lånebeløb: 80.500 kr. Løbetid: 96 mdr.
Samlede kreditomkostninger: 16.064 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 96.564 kr.
Variabel debitorrente: fra 3,55%
Ydelse: fra 1.006 kr. ÅOP: 4,75%

 

Vores partnere kan tilbyde en rente ned til 3,49%. Det betyder, at ser din økonomiske situation fornuftig ud, kan du få en lav rente, hvis kreditvurderingen tillader det.

Få tilbud på samlelån nu!
Det tager kun 2 minutter

Hvad bør du overveje inden du samler gæld?

Hos Lånio.dk ved vi, at det kan være svært at komme i gang, når det gælder økonomiske beslutninger. Vi guider dig derfor igennem, hvordan du får styr på dine lån og forbereder dig på at samle din gæld.

Du bør overveje følgende, når du vil have et samlelån:

 • Hvem skylder du? Du skal have styr på, hvem du skylder penge til. Når lånet oprettes, sørger vores samarbejdspartnere for at flytte lånene, og du skal derfor kende navnene på de banker og kreditinstitutter, du har lånt hos.
 • Hvad skylder du? Hvis du ikke længere har dine lånedokumenter, har du altid mulighed at ringe til de forskellige kreditorer og få oplyst, hvor meget du skylder. Skab dig et overblik, så du ved, hvor meget gæld du skal samle. Får du ikke samlet al gælden, kan du risikere, at det koster dig flere penge.
 • Hvor meget afdrager du pr. måned? Find ud af, hvor meget du afdrager pr. måned lige nu, så du kan sammenligne dine omkostninger med prisen på det nye lån. Er du i tvivl om dine lånevilkår, er dine kreditinstitutter forpligtede til at oplyse dine aftaler, hvis du kontakter dem.
 • Hvad er din ÅOP? Tjek dine årlige omkostninger i procent på dine eksisterende lån. Det er vigtigt at kende, så du kan sammenligne din nuværende ÅOP med det nye låns. Din ÅOP vil typisk falde, når du optager et samlelån, og lånet vil derfor blive billigere.
 • Ønsker du at låne flere penge? Når du samler din gæld hos Lånio.dk, har du mulighed for at samle gæld, men også for at øge dit lånebeløb. 

At optage et samlelån behøver hverken være svært eller tidskrævende - men det kræver, at du sætter 2 minutter af til at skabe dig et hurtigt overblik over din privatøkonomi.

Vil du af med dine eksiterende lån, kan du overveje at bruge de følgende to metoder: Sneboldmetoden og lavinemetoden. Vi gennemgår begge herunder.

Sneboldmetoden

Sneboldmetoden er, når du starter med at betale det mindste lån af først og derefter de resterende i størrelsesrækkefølge - som en snebold, der ruller. Fordelen ved denne metode er, at den virker mere overskuelig og motiverende end andre metoder.

Årsagen er, at du hurtigere får betalt lånene ud, da de mindste lån ofte vil være hurtigere udbetalt end de store. Denne metode er især effektiv, hvis du har taget mange mindre kviklån eller kreditter med lave lånebeløb.

Lavinemetoden

Lavinemetoden er, når du starter med at betale det dyreste lån af først og derefter det næstdyreste - denne metode går hurtigere, men stiller også større krav til dig. Har du overskud i økonomien, vil denne metode dog hurtigere give dig et større økonomisk råderum, da de dyreste poster vil forsvinde.

Den er dog ikke så motiverende som sneboldmetoden, da det ofte tager en del længere tid at betale lånene ud. Du vil derfor ikke se lånene forsvinde så hurtigt, men til gengæld vil de give dig langt mere luft i økonomien, når de bliver det.

Er din gæld helt uoverskuelig, kan du få gældsrådgivning hos Forbrugerrådet Tænk.

Susanne Arvad om hvad du skal være opmærksom på ved lån:
Når man ønsker at optage et lån, skal man være opmærksom på, hvilke vilkår optagelsen kan ske på. Der er mange der udbyder lån, og der er stor forskel på gebyr, renter, omkostninger, betalingsvilkår, løbetid m.v. Det er vigtigt, at man undersøger markedet og laver en sammenligning, hvor blandt andet de årlige omkostninger i procent (ÅOP) holdes oppe mod hinanden.
Susanne Arvad fra Arvad Finanshus — Direktør og ejer Susanne Arvad er direktør og ejer af Arvad Finanshus. Huset yder uvildig økonomisk rådgivning til både virksomheder og private. Susanne har mere end 30 års erfaring fra den finansielle sektor, hvor de seneste 14 år har været som selvstændig uvildig økonomisk rådgiver. Arvad Finanshus’ mål er at give kunden den nødvendige viden, der gør den enkelte bedre til at tage den rette beslutning. Finanshusets indsats og rådgivning gavner både kundernes økonomi og livskvalitet.

Fordele og ulemper ved lånet

Er du i tvivl om, hvorvidt et samlelån er det rigtige for dig og din privatøkonomi? Vi har herunder samlet de vigtigste fordele og ulemper ved at samle gæld. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om lånemulighederne.

Fordele ved samlelån

 • Du samler dine udgifter og betaler kun ét sted.
 • Dine samlede udgifter til renter, gebyrer og ydelser sænkes.
 • Du ved præcis, hvad du betaler hver måned, og hvem der administrerer din gæld.
 • Lånet tilbydes ofte med en variabel rente - med gode muligheder for årligt rentefald.
 • Du behøver ikke uddybe lånets formål eller gennemgå din privatøkonomi med din private bank.
 • Ønsker du ændringer i lånevilkårene, skal du kun forhandle med én kreditor.
 • Det giver dig et større månedligt rådighedsbeløb og større økonomisk frihed.

Ulemperne ved at tage et samlelån kan være, at har du ikke styr på de samlede låneomkostninger, kan du ende med et lån, der er dyrere end først antaget. Lånet tilbydes derudover ofte med variabel rente - det betyder, at din økonomi skal kunne bære en rentestigning. Har du en større gæld end 500.000 kroner, kan du derudover ikke samle gæld online og skal i stedet kontakte din private bank.

Krav til at tage et samlelån

Du kan herunder se kravene til at tage et samlelån hos Lånio.dk.

 1. Du skal være fyldt 18 år.
 2. Du må ikke være registreret i RKI.
 3. Du skal have en dansk bankkonto.
 4. Du skal have bopæl i Danmark.

Bemærk dog, at kravene kan variere fra udbyder til udbyder. Det betyder, at enkelte kan stille krav til, at du f.eks. skal være ældre eller skal kunne medsende billeddokumentation.

Det er gratis at anvende Lånio.dk's sammenligningstjeneste. Ved ansøgning binder du dig ikke og vil ikke fremadrettet blive kontaktet, hvis du ikke ønsker det. Når du videresendes fra os, gennemgår bankerne din ansøgning, og såfremt du godkendes, vil du modtage tilpassede lånetilbud fra vores samarbejdspartnere. Udfyld vores låneformular og se, om vi kan tilbyde dig dit kommende samlelån.

Få tilbud på samlelån nu!
Det tager kun 2 minutter

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.