A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 5 min.
Opdateret: 04. december 2023

Lån penge til tandlæge på Lånio.dk

En tur til tandlægen kan være en særdeles dyr fornøjelse og det der skulle have været et almindeligt tandtjek, kan pludselig vise sig at blive en indgribende og stor mundfuld.

Derfor er det netop tandlægeregningen, der oftest opstår som en uforudset udgift, som kan vælte budgettet. Af samme grund ansøger mange af brugerne på Lånio.dk om lån til tandlæge.

Her kan du nemlig, gratis og uforpligtende, få lånetilbud fra flere førende banker. Når du har modtaget dine lånetilbud kan du nemt og hurtigt sammenligne og vælge det bedste lån til tandlæge for dig.

Hvad koster et tandlæge lån?

Det koster mellem 1.142 - 1.195 kr. om måneden at låne 25.000 kr. til tandlæge, over 2 år. Renten er mellem 7-12% og efter endt låneperiode, vil lånet have kostet 2.405 - 3.673 kr. i kreditomkostninger.

Samlet kreditbeløb25.000 kr.
Løbetid (mdr.)24 mdr.
Månedlig ydelse1.142 - 1.195 kr.
Variabel deb. renteMin. 7% – Max. 12%
ÅOPMin. 9,36% – Max. 14,39%
Andre gebyrer25 kr. pr. md.
Samlet kreditomk.2.405 kr. – 3.673 kr.
Samlet tilbagebetaling27.405 kr. – 28.673 kr.
Priseksempel - lån til tandlæge

Lånets ÅOP ender på mellem 9,36% og 14,39%, da der i dette låneeksempel er inkluderet 25 kr. pr. md. i forbindelse med tilbagebetaling. I alt vil den samlede tilbagebetaling ende på 27.405 - 28.673 kr.

Husk at ovenstående blot er et repræsentativt eksempel og det derfor er muligt at du vil blive tilbudt andre lånevilkår. Dine endelige lånevilkår vil altid være baseret på en gennemgang af din økonomi og en individuel kreditvurdering.

Tandlæge pris: Hvad koster en behandling?

I Danmark er udgifter til tandlæge en betydelig del af de såkaldte uforudsete udgifter, fordi de ofte opstår akut. Det kan derfor være svært at sætte et penge af til i budgettet.

Herunder har vi samlet priser for de mest almindelige behandlinger hos danske tandlæger, så du ved hvad du skal regne med, hvis du står foran et snarligt tandlægebesøg.

Tandlæge priser
BehandlingPris
Tandfyldning (3 flader)410 - 1.350
Rodbehandling1.500 - 2.800 kr.
Porcelænskrone3.500 - 5.000 kr.
Bro (Treleddet)9.000 - 18.000 kr.
Stift (Præfabrikeret)1.500 - 4.000 kr.

Hvordan finder jeg billige tandlæge lån?

Du finder det billigste tandlægelån når du undersøger dine muligheder og sammenligner lånetilbud fra flere banker. Der er nemlig stor forskel på, hvor gode lånevilkår de forskellige banker kan tilbyde dig og derfor mange penge at spare, ved at vælge rigtigt.

Du kan tage fat i din egen bank og andre banker individuelt og høre om deres finansieringsforslag. Alt efter hvilken bank du vælger, kan det være et krav at du fx stiller sikkerhed for lånet, ligesom det kan være tilfældet ved privatlån.

På Lånio.dk indhenter vi lånetilbuddene for dig, så du blot skal sammenligne og vælge det billigste. På den måde øger du chancen for at finde det billigste lån, og dermed betale mindst muligt for din tandlæge finansiering.

Lånio proces

Er lån til tandlæge eller afbetaling billigst?

Nogle tandlæger har samarbejde med finansieringsselskaber, hvor du kan betale din regning på afbetalingsordning. En afbetalingsordning virker principielt på samme måde som et lån og kan være en god måde at få regningen opdelt i nogle rater, der nemmere kan betales.

Det er desværre ikke muligt på forhånd at vide, hvilken løsning der vil være billigst. Derfor bør du stadig sammenligne et evt. tilbud om afbetaling med andre lånemuligheder, så du sikrer dig at du ikke betaler mere end nødvendigt, når du skal låne penge.

Tip: Sådan finder du den billigste tandlæge

Forskellige tandlæger har forskellige priser og du kan spare mange penge ved at undersøge tandlægernes priser i forhold til det du skal have lavet.

Sundhed.dk - Tandlægepriser finder du en liste med priser på forskellige behandlinger, som tandlægerne selv har udfyldt. På den måde kan du nemt vælge, hvor du ønsker din behnadling foretaget, samt hvad det koster.

Hvor stort et lån til tandlæge kan jeg få?

Her på Lånio.dk kan du få lån til tandlæge fra 10.000 og i princippet op til 400.000 kr. Det er altså muligt at finde finansiering til din tandlægeregning næsten uanset, hvor stor den er.

Fordelen er desuden at du ikke skal stille sikkerhed og kan have pengene udbetalt indenfor ganske få dage. Det skyldes at hele processen kan klares online med din computer. Når du har ansøgt om lån gennem vores låneformular øverst på denne side, skal du blot godkende dit foretrukne lånetilbud med MitID.

Har du allerede andre lån, kan du med fordel samle dine lån, inkl. et nyt tandlægelån. På den måde kan du nøjes med at betale omkostninger på ét lån fremfor flere og formentlig spare mange penge, hver måned.

Hvilke krav er der ved tandlæge finansiering?

Når du ønsker at låne penge til tandlæge, er der en række krav som du skal kunne leve op til. Kravene hos de enkelte banker kan variere, men følgende er gældende for de banker vi samarbejder med, og for de fleste andre banker i landet.

  • Min. 18 år
  • Dansk bopælsadresse
  • Ingen registrering i RKI

krav til lånere

Selvom du lever op til ovenstående krav, skal du huske at banken altid vil foretage en kreditvurdering af dig og din økonomi, før du kan godkendes til lån.

Bliv godkendt til bedre lånevilkår når du bruger en medansøger

Gør du brug af en medansøger øger du chancen for at blive godkendt til lån, og for at blive tilbudt bedre lånevilkår. En medansøger kan fx være en samlever, familie, god ven eller lignende.

Kan jeg få tandlæge lån trods rki?

Nej, du kan desværre ikke låne penge til tandlæge eller andre låneformål, hvis du er registreret i RKI. Det skyldes at der som udgangspunkt vil være for stor en risiko forbundet med at udlåne for banken.

Dog kan du, så snart du har betalt dit udestående, få dig fjernet fra registret. Herefter er der intet i vejen for at du kan ansøge om lån igen. Du kan læse mere her om, hvordan du kan opnå en bedre økonomi og komme ud af RKI.

Kan jeg få rentefrit tandlæge lån?

Nej, vi har ikke samarbejde med banker der tilbyder lån uden renter. Generelt er der langt mellem de rentefrie lån og udbydes ofte i forbindelse med at man køber et bestemt produkt somn fx en vaskemaskine.

Dog kan du finde det billigst mulige lån til tandlæge ved at sammenligne flere lånetilbud og vælge det bedste.

Lån penge til tandlæge nu Det tager kun 2 minutter!