Lånios værdier

A 100% A
Tekststørrelse
Opdateret: 01. juni 2022

Vi ønsker at tilbyde de bedste finansielle muligheder og den bedste digitale oplevelse

Vores overordnede mål er, at kombinere disse to dele.

Vi ønsker gennem vores service, at du skal modtage lånetilbud under de bedste betingelser og forudsætninger. Vi har udarbejdet og engagerer os i at udarbejde guides og tips til, hvordan du kan gøre din profil så attraktiv som muligt overfor låneudbyderne. På den måde skal du i sidste ende spare penge på de lån, du ønsker at optage.

Ydermere ønsker vi at give dig en følelse af vores tilstedeværelse gennem hele processen. Du skal føle dig tryg og komfortabel med at dele dine fortrolige oplysninger og samtidig stole på, at vi gør vores bedste for at hjælpe lige præcis dig.

Sikkerhed og troværdig information er vores første prioritet

Vi vil altid anbefale dig at søge råd hos professionelle rådgivere, men samtidig gør vi vores bedste for at levere troværdig og pålidelig information. Vi ser dig ikke som blot et lån mere på vores side. Hver en bruger har betydning for os, da vi ved, at finansielle beslutninger er nogle af de vigtigste beslutninger, du skal træffe i dit liv.

Derfor tager vi vores ansvar alvorligt og gør vores bedste til at kommunikere transparent og pålidelig information både før og efter, du har benyttet vores service. Selvom vi dog har de bedste intentioner, kan fejl forekomme. Opdager du noget, som ser ukorrekt ud, er du mere end velkommen til at informere os via tlf., e-mail eller vores chat system.

Gør altid dit forarbejde

På Lånio.dk gør vi altid vores bedste for at holde vores information så korrekt og opdateret som muligt. Dog kan det ske, at vores information ikke stemmer overens, hvad du læser, hvis du besøger en finansiel institution, en anden service eller en specifik produktside. Derfor anbefaler vi altid, at du læser sider om betingelser og vilkår.

Ydermere anbefaler vi altid at rådføre dig med andre, eksterne finansielle eksperter til at krydstjekke vores og andres indhold. Vores service er gratis og uforpligtende og de midlertidige lånetilbud du vil modtage fra bankerne, er ikke bindende.