Vores ansvar på Lånio.dk

A 100% A
Tekststørrelse
Opdateret: 01. juni 2022

Hos Lånio.dk tager vi ansvar for alle vores omgivelser. Vi skal passe på det miljø og det samfund, vi lever i, men i høj grad også de mennesker, som vi omgås. Vi engagerer os i alle disse og vægter vores medarbejderes trivsel højt. Vi ønsker at skabe en virksomhedskultur, hvor vores medarbejdere skal føle sig komfortable samtidig med, at de udvikler sig.

Vi bakker op om FN's verdensmål

Som nævnt går vi op i, at vi skal passe på miljøet, samfundet og den verden, som vi lever i. Vi tror på, at hvis vi løfter i flok, har vi bedre mulighed for at lykkes. Du kan læse mere om FN's 17 verdensmål her.

Dedikerede dage til frivilligt arbejde

For at vi skal opnå vores mål, har vi taget initiativet til at give alle vores medarbejdere to årlige, betalte fridage, som kan bruges til frivilligt arbejde. Hvilken slags velgørenhedsarbejde vores medarbejdere ønsker at udføre, er helt op til dem selv. Kriteriet er dog, at disse dage bruges til frivilligt arbejde og kan ikke ses som en almindelig fridag.

Miljø og bæredygtighed

Vi understreger endnu engang, at vi ønsker at gå forrest i arbejdet mod at skabe en mere miljøvenlig hverdag. Selv de helt små ting, kan have stor betydning for det store billede.

Derfor tager vi løbende initiativer til, hvordan vi kan begrænse miljøbelastningen og skabe en mere bæredygtig hverdag.

Vores miljøvenlige initiativer

  • I 2018 afskaffede vi plastikplasker til kildevand
  • Engangsservice er ikke velkommen på vores kontor
  • En stor del af vores ansatte tager cyklen på arbejde
  • Plantebaserede alternativer til vores morgenmad
  • Begrænset brug af fysisk, printede papirer

Vores ansattes tryghed

Der er ikke nogen tvivl om, at vores ansatte er vores vigtigste aktiver. Vi passer ikke kun på disse grundet deres bidrag til vores virksomhed, men først og fremmest for at de kan føle sig trygge hver dag på arbejdet.

Under coronaepidemien fik alle vores ansatte mulighed for at arbejde hjemme. Dette gjorde vi for at begrænse den fysiske kontakt, så vi så hurtigt som muligt kunne bekæmpe coronavirus.

Efter tilbagevenden på kontoret valgte vi at indføre obligatorisk brug af mundbind. Dette gjorde vi efter ønske fra vores ansatte, så flere havde mulighed for at møde fysisk ind på kontoret, og samtidig begrænse risikoen for lokalt smitteudbrud. Udover blev alle ansatte opfordret til at bruge håndsprit og generelt holde en god håndhygiejne.

Det er i dag fortsat muligt at arbejde hjemme, såfremt vores ansatte ønsker dette. Vi lever i dag i en travl hverdag og med hjemmearbejde kan hverdagen blive mere fleksibel.

Vores CSR og sociale ansvar

Vi ved, at man som nyuddannet eller ledig kan have svært ved at finde beskæftigelse. Til jobsamtaler i mange virksomheder vil ansøgeren ofte møde kommentaren "Vi har valgt en anden grundet din manglende erfaring.".

Men hvordan skal man få den erfaring, hvis man ikke kan finde job.

Vi tilbyder derfor løbende praktikforløb til både studerende og ledige. På denne måde kan de ansøgende opnå noget erhvervserfaring og være mere kompetent til den næste jobansøgning.

Vi har ofte foretaget ansættelser efter endt praktikforløb og vores virksomhed består i dag af flere tidligere praktikanter.

Ydermere støtter vi CSR-mærket for at værne om vores samfundsmæssige ansvar.

Ønsker du at blive klogere på, hvordan vores hjemmeside fungerer, kan du læse mere om os her.

Sikkerhed og troværdigt indhold er vores første prioritet

Vi vil til enhver tid anbefale at tage kontakt til en professionel rådgiver, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er økonomisk sikret til at kunne låne penge. Vi gør selvfølgelig vores bedste for at sikre, at du altid vil få den rette information og den bedste brugeroplevelse.

Vi ser dig ikke blot som et potentielt lån på vores platform. Hver enkelt bruger har betydning for os, da vi ved, at de finansielle beslutninger er nogle af de vigtigste beslutninger i sit liv.

Derfor tager vi vores ansvar alvorligt og gør vores bedste for at kommunikere transparent og brugbar information både før og efter, du har benyttet vores service. Selvom vi naturligvis har de bedste intentioner, kan det ske, at der opstår fejl. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os, hvis du finder information, som du mener, ikke er korrekt.

Du kan læse mere om vores forfattere og eksperter her.

Når du bevæger dig rundt på vores hjemmeside, er det naturligvis vigtigt for os, at du føler dig tryg. Ønsker du at ansøge om et lån, er vi klar over, at de spørgsmål vi stiller, er meget private og yderst fortrolige. Læs her mere om, hvordan vi arbejder med brugerens sikkerhed.

Du kan her blive meget klogere på vores værdier, og hvad vi står for.

Lånio.dk's mønsterbryderlegat

I 2019 udgav vi vores legat kaldet "Mønsterbryderlegatet". Dette legat var planlagt tildelt til en person, som var en mønsterbryder. Dette betyder, at den rette kandidat kunne være en person, der eksempelvis havde haft en svær tilstedeværelse tidligt i livet og efterfølgende skabt sig selv et godt liv.

Legatet blev uddelt i 2019 og har efterfølgende ikke været åbent for nye ansøgninger. Du kan læse mere om mønsterbryderlegatet her på siden.