Redaktionel integritet og pålidelig information

Opdateret: 11. april 2022

Lånio.dk's redaktionelle team

Det redaktionelle team hos Lånio er engageret til at udgive korrekt, inkluderende og handlekraftigt indhold, der kan gavne alle læserne. Vores redaktionelle principper og praksis styrer de måder, hvorpå vi rapporterer, skriver og redigerer vores indhold. Vi følger en streng fakta-tjek proces og retter eventuelle fejl med det samme.

Redaktionel uafhængighed som en kerneværdi

Vores redaktionelle råd, anbefalinger og produktbeskrivelser er ikke påvirket af vores samarbejdspartnere - hverken interne eller eksterne. Vi er transparente i forhold til, hvordan vi tjener penge og vores redaktionelle team afspejler vores mangfoldige publikum og dets forskellige økonomiske situationer.

Vores indhold fremmer økonomisk lighed og stræber efter at hjælpe alle læsere med at opnå økonomisk sikkerhed. Vores kilder er forskellige og verificerbart. Vi søger eksterper, der repræsenterer økonomisk dårligt stillede forbrugere og benytter sjældent unavngivne kilder. Hvis dette skulle ske, forklarer vi, hvad årsagen til dette er.

Vores redaktionelle indhold sammenligner økonomiske muligheder og opbygger bevidsthed om sunde alternativer, så læserne føler sig bemyndiget til at træffe de rette beslutninger. Vores redaktion anbefaler ikke produkter baseret på forretningsforbindelser og vil aldrig modtage direkte kompensation for samarbejdspartnere eller andre annoncører.

Faktatjek og rettelser

Alt redaktionelt indhold er faktatjekket for nøjagtighed og relevans. Vi bestræber os på at sikre, at oplysningerne i hver artikel er aktuelle på artiklens udgivelsesdato. Alt indhold gennemgår en omhyggelig faktatjek-proces, der involverer feedback fra forfattere, tilknyttede redaktører og uafhængige eksperter.

Vores uafhængige eksperter arbejder ikke for Lånio og der er intet kommercielt samarbejde mellem disse eksperter og Lånio.dk. Forfatterne bidrager frivilligt med sin viden og ekspertise.

Du kan se alle vores forfattere og eksperter her.

Joachim Brodersen
Joachim Brodersen, Kommunikation, indhold og analyse
Joachim arbejder med kommunikation og analyse på Lånio.dk. Han har siden 2018 skrevet artikler og foretaget undersøgelser om danskernes privatøkonomi. Joachim har flere års erfaring med SEO, research og analyse som han bruger til at formidle finansnyheder i Danmark. Han har flere gange fået sit arbejde udgivet i forskellige danske medier, herunder BT.
Mark Thorsen
Mark Thorsen er direktør for og ejer af Lånio.dk. Han har arbejdet med banksektoren siden 2012 og har indgående kendskab til markedet for banklån. Til dagligt arbejder Mark med de danske banker og finansieringsselskaber med henblik på at skabe et mere gennemsigtigt marked for banklån, og han er blandt andet omtalt i dagbladet Børsen. Han har også kvalificeret sig til at deltage i EY Entrepreneur of the Year i 2018 og 2019, ligesom selskabet bag Lånio.dk har modtaget to Gazeller i 2019 og 2020.
Morten Nordahl
Morten Nordahl yder uvildig økonomisk- og finansiel rådgivning og er stifter af Finansielrådgivning.dk. Morten har mere end 10 års erfaring fra bankverdenen - erfaring som han bruger til at hjælpe og rådgive private om økonomi, bolig, investering og forsikring. Morten er desuden kendt fra Magasinet Penge på DR.
Carsten Lund
Carsten Lund er økonomisk rådgiver og ejer af Økonomihus.dk. Carsten har arbejdet i den finansielle sektor i 19 år, hvor han både har arbejdet i Max Bank og Nordea som bankrådgiver og filialchef. Han har drevet Økonomihus.dk siden 2011, hvor han hjælper både private- og erhvervskunder ved at skabe merværdi samt overblik og tryghed i økonomien.
Susanne Arvad
Susanne Arvad er direktør og ejer af Arvad Finanshus. Huset yder uvildig økonomisk rådgivning til både virksomheder og private. Susanne har mere end 30 års erfaring fra den finansielle sektor, hvor de seneste 14 år har været som selvstændig uvildig økonomisk rådgiver. Arvad Finanshus’ mål er at give kunden den nødvendige viden, der gør den enkelte bedre til at tage den rette beslutning. Finanshusets indsats og rådgivning gavner både kundernes økonomi og livskvalitet.
Bo Rasmussen
Bo Rasmussen, Nordisk Chief Customer Officer
Bo Rasmussen er Chief Customer Officer & Interim Nordic Market President hos Experian.dk og dermed ansvarlig for Experians kunder i Norden. Experian.dk er et register og database over såkaldte dårlige betalere - bedre kendt som RKI. Bo Rasmussen har bidraget til Lånio.dk med hans viden om tendenser og udvikling af RKI registrerede i Danmark.
Sarah Ophelia Møss
Sarah Ophelia Møss, Iværksætter, sociolog og forfatter
Sarah Ophelia Møss er iværksætter, sociolog og forfatter til bogen "Den lille guide til investering." Hun skaber rum for læring på investeringsfeltet med sine virksomheder Ophelia Invest og Forlaget Penge. Hun driver desuden Facebook-grupperne Aktieklubben Danmark og Kvindelogen.

Læs mere om vores forfattere og eksperter her.

Hvis vi laver en faktuel fejl, lægges der en rettelse på den artikel, hvori fejl er opstået. Læsere kan kontakte os på redaktionen@laanio.dk for at rapportere fejl eller registrere klager.

Ansvarsfraskrivelse

Lånio.dk bestræber sig på at holde sine oplysninger nøjagtige og opdaterede. Disse oplysninger kan dog være anderledes end dem, du ser, når du besøger andre finansielle tjenester. Derfor anbefaler vi altid, at du gennemgår bankens vilkår og betingelser. Desuden foreslår vi, at du søger råd og vejledning hos en ekstern finansielle ekspert, som du stoler på.