Presse, partnerskaber og certifikater

A 100% A
Tekststørrelse
Opdateret: 01. juni 2022

Store, landsdækkende medier der har brugt os som kilde

Fra tid til anden kontaktes vi af store, landsdækkende medier, som ønsker at benytte os som kilde til en artikel. Vi bidrager gerne til artikler med vores indsigt og ekspertise i den finansielle branche. I det følgende kan du se et udvalg af de medier, som tidligere har brugt os som kilde.

Tildelte awards, priser og anerkendelser

Både i år 2019 og 2020 blev virksomheden bag Lånio.dk tildelt den anerkendte Børsen Gazelle pris. Der findes flere forskellige kriterier, som en virksomhed skal opfylde for at blive kåret som Børsen Gazelle.

Kriterier for Børsen Gazelle

En af kriterierne er, at minimum fire regnskabsår er offentliggjort og nettoomsætningen/bruttoresultatet skal være positivt i hver af disse fire år. Endnu et kriterie er, at væksten over denne fireårige periode som minimum er 100%. Altså skal omsætningen fordobles i år 4, når der sammenlignes med år 1.

Partnerskaber og certificeringer

Vi ønsker at skabe en platform, som du som bruger kan stole trygt på. For at du kan føle dig så tryg som muligt, er vi certificeret af nogle af de største handelscertificeringer.

PartnerlogoBeskrivelse

E-mærket

E-Mærket logo

E-mærket er din garanti for, at Lånio.dk er en sikker hjemmeside at indhente tilbud på. E-mærket holder løbende øje med, at vi følger de nyeste procedurer. Du kan læse mere om E-mærket og deres bestemmelser her.

Trust E-Commerce Europe

E-Commerece Europe logo

Trust E-Commerce Europe er den Europæiske udgave af E-mærket. Trust E-Commerce Europe sikrer dig, at Lånio.dk overholder de gældende europæiske sikkerhedsbestemmelser. Du kan læse mere om E-Commerce Europe her.

CSR-Mærket

csr-maerket logo

Vi støtter CSR-mærket for at værne om vores samfundsmæssige ansvar. Ordningen er med til at sprede en vision om, at internetsider også kan bidrage til en bedre verden og gøre en forskel. På Lånio.dk støtter vi, hvor vi kan.

CO2 neutralt website

co2 neutralt hjemmeside
Vi kompenserer for vores udledning af Co2 ved at deltage i CO2 neutralt website.