Susanne Arvad - Økonomisk rådgiver

Opdateret: 11. april 2022

Hvem er Susanne Arvad?

Susanne Arvad
Susanne Arvad er direktør og ejer af Arvad Finanshus. Huset yder uvildig økonomisk rådgivning til både virksomheder og private. Susanne har mere end 30 års erfaring fra den finansielle sektor, hvor de seneste 14 år har været som selvstændig uvildig økonomisk rådgiver. Arvad Finanshus’ mål er at give kunden den nødvendige viden, der gør den enkelte bedre til at tage den rette beslutning. Finanshusets indsats og rådgivning gavner både kundernes økonomi og livskvalitet.

Susanne startede som finansiel rådgiver i 1988 hos Danske bank, hvor hun fortsatte frem til 2005. Herefter har hun i 2 år, været Senior Relationship Manager i Sydbank Schweiz AG.

Hun har således mere end 30 års erfaring med rådgivning fra den finansielle sektor. Siden 2007 har hun været selvstændig økonomisk rådgiver hos Arvad Finanshus, hvor hun også er ejer. Susanne er desuden administrerende direktør hos Conomia.dk, som tidligere er kendt som Banktorvet.dk

Om Arvad-Finanshus.dk

Susanne stiftede Arvad-finanshus.dk i 2007 og tilbyder uvildig rådgivning til private kunder og erhverv. Hendes team udgør 10 ansatte, der yder rådgivning til private indenfor bolig, pension, skat, gældspleje og meget andet.

Virksomheder kan også få glæde af økonomisk rådgivning om selskabskonstruktioner, skatteoptimering, forhandlingssituationer, formueoptimering mm.

Om eksterne finansielle eksperter på Lånio.dk

Her på Lånio.dk ønsker vi, at den information du finder på vores sider, altid er opdateret og korrekt. Derfor har vi udvalgt en række eksterne eksperter med stor erfaring inden for finans og privatøkonomi. Vi bruger vores eksperter til at give råd og tips om privatøkonomi og finansielle produkter, samt til at kvalitetstjekke indholdet på vores hjemmeside.

Vores eksperter er uafhængige og bidrager frivilligt

Der er intet kommercielt samarbejde mellem Lånio.dk og eksperterne. Eksperterne bidrager således frivilligt med deres ekspertise og vejledning.

Disse sider har Susanne Arvad bidraget til

Herunder finder du de sider, her på Lånio.dk, som Susanne har bidraget til med rådgivning og tips til at optimere din privatøkonomi: