Mark Thorsen

Opdateret: 11. april 2022

Hvem er Mark Thorsen?

Mark Thorsen
Mark Thorsen er direktør for og ejer af Lånio.dk. Han har arbejdet med banksektoren siden 2012 og har indgående kendskab til markedet for banklån. Til dagligt arbejder Mark med de danske banker og finansieringsselskaber med henblik på at skabe et mere gennemsigtigt marked for banklån, og han er blandt andet omtalt i dagbladet Børsen. Han har også kvalificeret sig til at deltage i EY Entrepreneur of the Year i 2018 og 2019, ligesom selskabet bag Lånio.dk har modtaget to Gazeller i 2019 og 2020.

Erfaring og baggrund

Mark Thorsen er serieiværksætter med en baggrund indenfor finans og banksektoren, som han har beskæftiget sig med siden 2012. Mark stiftede i 2008 specialistbureauet AW Media, som gennem 12 år fik etableret sig, som en af de førende bureaer indenfor SEO, PPC-annoncering og leadgenerering. AW Media blev i 2020 opkøbt og skiftede i den forbindelse navn til Leadtime.

I 2014 stiftede Mark AWM Network, hvorfra erfaring og kompetencer fra AW Media, blev brugt til at skabe og drive egne online platforme.

Historien om AWM Network

Under AWM Network blev der skabt og udviklet internationale brands som GreenMatch og MarketInspector, samt Mikonomi.dk, Lånio.dk og Samlelaan.net i Danmark. AWM Network er siden vokset hurtigt og successen har bl.a. medført 3x Børsen Gazelle priser - i 2019, 2020 og 2021.

Idéen blev udløst af en lang karriere med rådgivning indenfor digital markedsføring, hvilket efterlod ønsket om en mere skalerbar, automatiseret og globalt orienteret måde at bringe kunder og leverandører sammen.

Med en vellykket lancering og fremragende kundefeedback blev ambitionen intet mindre end at være med til at starte en ny branche – Customers as a Service (CaaS) branchen.

2021 - AWM Network solgt til hollandske Leads.io

1. Oktober 2021 blev AWM Network solgt til hollandske Leads.io med kapitalfonden Egeria i ryggen. Det er Social Blue der står bag opkøbet og det nye gruppenavn Leads.io, og er et vigtigt skridt i virksomhedens vision om at blive global leder inde for leadgenerering.

Du finder udtalelserne fra begge parters CEO, i forbindelse med opkøbet her:

I dag tager vi et stort skridt ved at præsentere vores Leads.io gruppe samt opkøbet af AWM Network. Dette er det første resultat af vores succesfulde samarbejde med Egeria, og vi glæder os til at integrere det talentfulde team fra AWM Network. Med AWM Network og Social Blue har vi en unik sammensætning af betalte og organiske pay-for-results-only leadgenereringsværktøjer, inklusiv de stærke brands GreenMatch og Market-Inspector. Vores mål er at ekspandere vores Leads.io gruppe de kommende år med en fokuseret buy and build strategi.

Tim Roemer, CEO - Social Blue

Jeg har lært Leads.io og Egeria godt at kende gennem hele processen frem til handlen. Jeg stoler på, at de vil tage sig godt af teamet, tilføre værdi til kunderne og investere betydeligt i vækst - både horisontalt og vertikalt. Synergierne er åbenlyse, og jeg er sikker på, at de vil gøre AWM til en endnu mere fantastisk virksomhed end den er i dag samtidig med at det vil være sjovt. Det er ren win-win for alle involverede. Personligt vil jeg nu fokusere på at køre min Fintech virksomhed, www.lånio.dk, og begynde at investere i virksomheder, der kan nyde godt af mit teams ekspertise i at drive internetforretning herunder teknologiudvikling, dataanalyse, digitale medier og global performance marketing.

Mark Thorsen, forhenværende CEO - AWM Network

Du kan finde mere information om opkøbet i denne pressemeddelelse.

De 3 danske finansielle koncepter, Mikonomi.dk, Lånio.dk og Samlelaan.net forbliver under ejerskab af Mark Thorsen og hans team.

Fuld fokus på FinTech og Lånio.dk

Virksomhedens aktiviteter er nu udelukkende fokuseret omkring FinTech og fortsætter med visionen om gøre lånemarkedet transparent for danske brugere, at gøre økonomi nemt og forståeligt for alle, samt at være danskernes foretrukne finansielle sammenligningsportal.

Med Lånio.dk, Samlelaan.net og Mikonomi.dk vil virksomheden fortsat arbejde frem mod disse visioner.

Indhold skrevet af Mark Thorsen