Mark Thorsen

A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 3 min.
Opdateret: 01. juni 2022

Hvem er Mark Thorsen?

Mark Thorsen
Mark Thorsen er direktør for og ejer af Lånio.dk. Han har arbejdet med banksektoren siden 2012 og har indgående kendskab til markedet for banklån. Til dagligt arbejder Mark med de danske banker og finansieringsselskaber med henblik på at skabe et mere gennemsigtigt marked for banklån, og han er blandt andet omtalt i dagbladet Børsen. Han har også kvalificeret sig til at deltage i EY Entrepreneur of the Year i 2018 og 2019, ligesom selskabet bag Lånio.dk har modtaget to Gazeller i 2019 og 2020.

Erfaring og baggrund

Mark Thorsen er serieiværksætter med en baggrund indenfor finans og banksektoren, som han har beskæftiget sig med siden 2012. Mark stiftede i 2008 specialistbureauet AW Media, som gennem 12 år fik etableret sig, som en af de førende bureaer indenfor SEO, PPC-annoncering og leadgenerering. AW Media blev i 2020 opkøbt og skiftede i den forbindelse navn til Leadtime.

I 2014 stiftede Mark AWM Network, hvorfra erfaring og kompetencer fra AW Media, blev brugt til at skabe og drive egne online platforme.

Historien om AWM Network

Under AWM Network blev der skabt og udviklet internationale brands som GreenMatch og MarketInspector, samt Mikonomi.dk, Lånio.dk og Samlelaan.net i Danmark. AWM Network er siden vokset hurtigt og successen har bl.a. medført 3x Børsen Gazelle priser - i 2019, 2020 og 2021.

Idéen blev udløst af en lang karriere med rådgivning indenfor digital markedsføring, hvilket efterlod ønsket om en mere skalerbar, automatiseret og globalt orienteret måde at bringe kunder og leverandører sammen.

Med en vellykket lancering og fremragende kundefeedback blev ambitionen intet mindre end at være med til at starte en ny branche – Customers as a Service (CaaS) branchen.

2021 - AWM Network solgt til hollandske Leads.io

1. Oktober 2021 blev AWM Network solgt til hollandske Leads.io med kapitalfonden Egeria i ryggen. Det er Social Blue der står bag opkøbet og det nye gruppenavn Leads.io, og er et vigtigt skridt i virksomhedens vision om at blive global leder inde for leadgenerering.

Du finder udtalelserne fra begge parters CEO, i forbindelse med opkøbet her:

I dag tager vi et stort skridt ved at præsentere vores Leads.io gruppe samt opkøbet af AWM Network. Dette er det første resultat af vores succesfulde samarbejde med Egeria, og vi glæder os til at integrere det talentfulde team fra AWM Network. Med AWM Network og Social Blue har vi en unik sammensætning af betalte og organiske pay-for-results-only leadgenereringsværktøjer, inklusiv de stærke brands GreenMatch og Market-Inspector. Vores mål er at ekspandere vores Leads.io gruppe de kommende år med en fokuseret buy and build strategi.

Tim Roemer, CEO - Social Blue

Jeg har lært Leads.io og Egeria godt at kende gennem hele processen frem til handlen. Jeg stoler på, at de vil tage sig godt af teamet, tilføre værdi til kunderne og investere betydeligt i vækst - både horisontalt og vertikalt. Synergierne er åbenlyse, og jeg er sikker på, at de vil gøre AWM til en endnu mere fantastisk virksomhed end den er i dag samtidig med at det vil være sjovt. Det er ren win-win for alle involverede. Personligt vil jeg nu fokusere på at køre min Fintech virksomhed, www.lånio.dk, og begynde at investere i virksomheder, der kan nyde godt af mit teams ekspertise i at drive internetforretning herunder teknologiudvikling, dataanalyse, digitale medier og global performance marketing.

Mark Thorsen, forhenværende CEO - AWM Network

Du kan finde mere information om opkøbet i denne pressemeddelelse.

De 3 danske finansielle koncepter, Mikonomi.dk, Lånio.dk og Samlelaan.net forbliver under ejerskab af Mark Thorsen og hans team.

Fuld fokus på FinTech og Lånio.dk

Virksomhedens aktiviteter er nu udelukkende fokuseret omkring FinTech og fortsætter med visionen om gøre lånemarkedet transparent for danske brugere, at gøre økonomi nemt og forståeligt for alle, samt at være danskernes foretrukne finansielle sammenligningsportal.

Med Lånio.dk, Samlelaan.net og Mikonomi.dk vil virksomheden fortsat arbejde frem mod disse visioner.

Indhold skrevet af Mark Thorsen

Spørgsmål og svar

Hvordan virker Lånios koncept?

Lånios koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Hvilke fordele giver Lånios koncept mig?

Hos Lånio har vi formidlet lån til vores brugere i mere end 6 år, og gjort det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Hvilken rente får jeg?

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Hvornår kan penge være på min konto?

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Kan jeg låne selvom min økonomi er dårlig?

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Hvor meget kan jeg låne?

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 400.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Hvilke krav er der til mig som låntager?

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år
Kan jeg samle mine lån?

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Koster det mig noget at anvende Lånio?

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Hvor lav kan min ydelse blive?

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Hvor lang er tilbagebetalingstiden?

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Kan jeg tage et lån, hvis jeg har en beskyttet adresse?

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Hvordan tjener Lånio penge?

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Kan jeg fortryde et lån?

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Hvordan kan du få hjælp?

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.

Vis mere

Vi er klar til at hjælpe

52 10 50 24 Chat med os
Åbningstider
Mandag–fredag:
09:00–17:00
Lørdag–søndag:
Lukket
? !