Lene Okholm - Finansiel rådgiver

A 100% A
Tekststørrelse
Opdateret: 01. juni 2022

Hvem er Lene Okholm?

Lene Okholm
Lene Okholm yder uvildig økonomisk rådgivning og driver sin egen platform, Leneokholm.dk, som hun stiftede i 2012. Før Lene gik selvstændigt har hun igennem 10 år været i finansverdenen hos flere af landets største pengeinstitutter, hvor hun bl.a. har været filialleder. Lene er desuden uddannet indenfor jura, iværksætteri, rådgivning, og coaching, hvilket har givet kompetencer som hun bruger i sit virke som økonomisk rådgiver.

Lene er uddannet finansøkonom med speciale indenfor privatøkonomi, på Silkeborg Business College. Derudover er hun bank- og ejendomsmægleruddannet i 2009.

Lene har mere end 10 års erfaring som økonomisk rådgiver indenfor pivatøkonomi, boligøkonomi - og har desuden været filialleder i en af Danmarks største pengeinstitutter.

I dag er Lene direktør og stifter af egen virksomhed - Leneokholm.dk, hvor hun yder uvildig økonomisk rådgivning til danskerne. Lene afholder desuden kurser som fx "Privatøkonomi for kvinder" og "Gør skilsmissen nemmere".

Om Leneokholm.dk

Lene stiftede sin virksomhed i 2020, med målet om formidle økonomi, så det ikke behøver at være svært eller kedeligt, ved at tage udgangspunkt i hendes kunders konkrete situation.

Hos Lene kan kunderne både få foretaget et økonomitjek som et led i at få defineret, hvor der kan optimeres. Derudover er kerneydelserne pensionsrådgivning, førnævnte kurser samt rådgivning i forbindelse med skilsmisse.

Om eksterne finansielle eksperter på Lånio.dk

Her på Lånio.dk ønsker vi, at den information du finder på vores sider, altid er opdateret og korrekt. Derfor har vi udvalgt en række eksterne eksperter med stor erfaring inden for finans og privatøkonomi. Vi bruger vores eksperter til at give råd og tips om privatøkonomi og finansielle produkter, samt til at kvalitetstjekke indholdet på vores hjemmeside.

Vores eksperter er uafhængige og bidrager frivilligt

Der er intet kommercielt samarbejde mellem Lånio.dk og eksperterne. Eksperterne bidrager således frivilligt med deres ekspertise og vejledning.

Disse sider har Lene Okholm faktatjekket

Herunder finder du de sider, her på Lånio.dk, som Lene har læst igennem, faktatjekket og godkendt: