Finn Eriksen - Gældsrådgiver

A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 2 min.
Opdateret: 27. juli 2022

Hvem er Finn Eriksen?

Finn Eriksen
Finn Eriksen er professionel gældsrådgiver og ejer firmaet GældsRåd. Finn har arbejdet med gældsrådgivning siden 2013, og har hjulpet rigtig mange ud af en ellers håbløs gældssituation. Finns primære arbejdsområde er, at hjælpe private, som af den ene eller anden grund er endt med en håbløs gæld, som ikke kan afvikles på normale vilkår. Så står du i en håbløs gældssituation, så er Finn altid klar til en uforpligtende snak, omkring en løsning på din gæld.

Finn Eriksen har 15 års erfaring som gældsrådgiver og har derfor stor erfaring indenfor det han kalder økonomisk oprydning og finansiering.

Finn har stiftet og driver Gældsråd.dk, hvor han hjælper private der er endt håbløs gæld, hvad end det handler om problemer efter skilsmisse, forbrugsgæld eller tab på bolig.

Om Gældsråd.dk

Finn stiftede Gældsråd.dk i 2010 med målet om at yde troværdig og personlig økonomisk rådgivning og forhandler aftaler på plads med kreditorer på vegne af sine kunder.

Hos Finn kan du få rådgivning med udgangspunkt i den sitation du befinder dig i. Finn holder til i Rødding tæt på trekantsområdet og Fyn, men dækker hele landet, da processen også kan foregå på mail eller telefon.

Om eksterne finansielle eksperter på Lånio.dk

Her på Lånio.dk ønsker vi, at den information du finder på vores sider, altid er opdateret og korrekt. Derfor har vi udvalgt en række eksterne eksperter med stor erfaring inden for finans og privatøkonomi. Vi bruger vores eksperter til at give råd og tips om privatøkonomi og finansielle produkter, samt til at kvalitetstjekke indholdet på vores hjemmeside.

Vores eksperter er uafhængige og bidrager frivilligt

Der er intet kommercielt samarbejde mellem Lånio.dk og eksperterne. Eksperterne bidrager således frivilligt med deres ekspertise og vejledning.

Disse sider har Finn Eriksen faktatjekket

Herunder finder du de sider, her på Lånio.dk, som Finn har læst igennem, faktatjekket og godkendt: