Bo Rasmussen - Chief Customer Officer

A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 1 min.
Opdateret: 01. juni 2022

Hvem er Bo Rasmussen?

Bo Rasmussen
Bo Rasmussen, Nordisk Chief Customer Officer
Bo Rasmussen er Chief Customer Officer & Interim Nordic Market President hos Experian.dk og dermed ansvarlig for Experians kunder i Norden. Experian.dk er et register og database over såkaldte dårlige betalere - bedre kendt som RKI. Bo Rasmussen har bidraget til Lånio.dk med hans viden om tendenser og udvikling af RKI registrerede i Danmark.

Bo Rasmussen CCO & interim Nordic Market President hos Experian.dk - selskabet bag registerering af såkaldte dårlige betalere, også kendt som RKI.

Bo har haft flere direktør roller, og er på 5 år ansat hos Experian.dk med ansvar for selskabets kunder i Norden.

Om Experian.dk

Experian er, som nævnt et register over såkaldte dårlige betalere. De fleste kender registeret som RKI. Men Experian er meget mere end et register. De hjælper virksomheder med en lang række værktøjer, data og softwareløsninger, der fx kan optimere kunderejsen.

Om eksterne finansielle eksperter på Lånio.dk

Her på Lånio.dk ønsker vi, at den information du finder på vores sider, altid er opdateret og korrekt. Derfor har vi udvalgt en række eksterne eksperter med stor erfaring inden for finans og privatøkonomi. Vi bruger vores eksperter til at give råd og tips om privatøkonomi og finansielle produkter, samt til at kvalitetstjekke indholdet på vores hjemmeside.

Vores eksperter er uafhængige og bidrager frivilligt

Der er intet kommercielt samarbejde mellem Lånio.dk og eksperterne. Eksperterne bidrager således frivilligt med deres ekspertise og vejledning.

Disse sider har Bo Rasmussen faktatjekket

Herunder finder du de sider, her på Lånio.dk, som Bo har læst igennem, faktatjekket og godkendt: