A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 8 min.
Opdateret: 04. december 2023

Mange har oplevet at stå i en situation, hvor man har brug for ekstra økonomisk hjælp uden at vide, hvor man skal finde pengene. Det kan være man har tjent mindre end man plejer, at bilen eller cyklen er gået i stykker eller man har haft pludselige, uforudsete udgifter. I sådan en situation kan man få brug for at låne penge hurtigt og nemt.

Nemme lån kan komme mange, der står i sådan en situation, til undsætning. Der er dog en række faktorer, som du skal være opmærksom inden du tager et nemt lån. Denne side beskriver fordele, ulemper og hvad du skal være opmærksom på, når du tager et nemt lån.

Hvad er et nemt lån?

Et nemt lån er en type lån, der er designet til at gøre låneprocessen så nem og hurtig som muligt. Det kan også henvises til som kreditlån. Dette betyder, at du kan ansøge om lån online og ofte få et svar indenfor få minutter. Låneudbyderne tilbyder ligeledes ofte en enkel låneaftale samt en hurtig overførsel af pengene til din konto.

Hvad er nemme lån?

Følgende er oftest kendetegnet for nemme lån:

 • Hurtig udbetaling indenfor få dage
 • Få krav og højere godkendelsesrate
 • Normalt højere ÅOP
 • Kort låneperiode
 • Hele låneprocessen klares online

På Lånio.dk gør vi det endnu nemmere for dig at oprette et nemt lån. Vi samarbejder med en række førende banker og låneudbydere, så du med en enkelt ansøgning kan få flere konkurrencedygtige lånetilbud at vælge imellem. Det gør det nemmere og hurtigere at sammenligne tilbud og finde det bedste lån - til din unikke situation.

Nemme online lån

De nemme lån bliver ofte udbudt online, hvilket gør det nemt og komfortabelt for dig at ansøge om billige lån, når du ønsker det. Du kan ansøge om lånet fra din egen computer - eller endda fra din mobiltelefon - uden at skulle forholde dig til hverken bankens åbningstider eller deres store krav til at stille sikkerhed. Dette sparer dig for tid og besvær, og betyder, at du hurtigere kan have pengene på din konto.

6 nemme lån på Lånio.dk med betaling samme dag:

 1. Nordcredit: 10.000-20.000 kr.
 2. Ferratum: 10.00-50.000 kr.
 3. Alisa Bank: 10.000 - 100.000 kr.
 4. AcceptLån (Santander Bank): 20.000-350.000 kr.
 5. Ikano Bank: 15.000-300.000 kr.
 6. Express Bank:16.000-400.000 kr.
Ansøg hurtigt og sikkert nu! Det tager kun 2 minutter

Hvad koster nemme lån?

Et lån på 20.000 kr. koster 2.248 - 3.659 kr. når renten er mellem 8 og 15% og lånets løbetid er på 24 måneder - altså samlet 2 år. I låneeksemplet er der desuden inkluderet et betalingsgebyr på 25 kr. pr. betaling.

Samlet kreditbeløb20.000 kr.
Løbetid (mdr.)24 mdr.
Månedlig ydelse927 kr. - 986 kr.
Variabel debitorrenteMin. 8% – Max. 15%
ÅOPMin. 10,96% – Max. 18,02%
Andre gebyrer25 kr. pr. md.
Saml. kreditomkostninger2.248 kr. – 3.659 kr.
Saml. tilbagebetaling22.248 kr. – 23.659 kr.
Låneeksempel

Lånets ÅOP ender på mellem 10,96% og 18,02% og gør at den samlede tilbagebetaling efter endt låneperiode er mellem 22.248 kr. og 23.659 kr. Husk at ovenstående blot er et repræsentativt eksempel og at dine endelige lånevilkår afhænger af din individuelle kreditvurdering.

Låneberegner skaber overblik

Med vores låneberegner kan du sammenligne lånetilbud. På den måde kan du vælge et lån med fuldt overblik over alle relevante parametre og faktorer. Vores låneberegner gør det blandt andet muligt for dig at sammenligne renter og månedlige ydelse.

Låneberegneren giver dig desuden en tilbagebetalingsplan, som du kan gemme og downloade, så du har et fuldt overblik over lånets løbetid. Desuden kan du se, hvor stor en del af tilbagebetalingen der går til lånebeløb, rente og omkostninger. Nemme lån med fuldt overblik!

Fordele og ulemper ved nemme lån

Der er både fordele og ulemper ved de nemme lån - og det er en god idé at gøre sig bevidst om begge dele inden man låner. Ved at have det fulde overblik over både fordele og ulemper ved de(t) lån man tager, sikrer man bedst muligt, at man foretager valg, der er sunde for ens økonomi.

Fordele

 • Hurtig ansøgningsproces: Nemme lån er - som det ligger i navnet - designet til at være hurtige og nemme at søge. De fleste låneudbydere har en simpel og hurtig online ansøgningsproces, så du kan ansøge om lån uden at skulle besøge en bank eller vente på deres åbningstider. Typisk bliver lånene ligeledes hurtigt godkendt - man vil oftest have pengene på din konto indenfor en til to dage. Nogle gange i løbet af en time.
 • Lån i weekenden og helligdage: Det kan være svært - hvis ikke umuligt - at få et lån fra traditionelle banker i weekenden eller på helligdage. I og med at man søger om et nemt lån online, kan man ansøge både aftener, weekender og helligdage. Dermed kan et nemt, online lån være redningen, når banken har lukket.
 • Tilgængelige for flere: Nemme lån er tilgængelige for en bred vifte af forbrugere, også hvis man ikke har den stærkeste kreditvurdering. Det skyldes, at der stilles lavere krav til at stille sikkerhed end ved traditionelle lån. I sidste ende betyder det, at flere kan tage nemme lån end traditionelle banklån.
 • Konkurrence: På grund af den store konkurrence på markedet for nemme lån kan du ofte finde en låneudbyder, der tilbyder en bedre rente og mere favorable betingelser end andre. Den store konkurrence og de mange udbud kan dog også være forvirrende at navigere rundt i. Lånio.dk hjælper dig derfor med at få overblik over de mange lånemuligheder gennem sammenligning af lånetilbud.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe på slutningen af siden. Først skal vi se på hvilke ulemper, der er forbundet med de nemme lån.

Ulemper

Der er naturligvis også ulemper ved nemme lån, og det er vigtigt at forstå dem, inden man beslutter at tage et sådant lån. Er man ikke klar over ulemperne, risikerer man nemlig at indgå en låneaftale, der kan have negative konsekvenser for ens økonomi. Nogle af de mest almindelige ulemper ved nemme lån inkluderer:

 • Høje renter: Nemme lån har ofte højere rentesatser end mere traditionelle lån. Det hænger sammen med, at der ved denne type lån stilles færre krav til sikkerhed. Derfor løber pengeinstitutterne en højere risiko ved at udbyde lån. Ved nogle nemme lån kan man komme til at betale mere i renter end hvad man behøver. Dog er de nemme lån blevet reguleretTroværdig kildeFinansFinans er et digitalt erhvervsmedie, hvis fokusområde er erhvervslivet og finanssektoren. De blev grundlagt i 2014 af JP/Politikens Hus.Åbn kilde , så man undgår decideret uretfærdige renter.
 • Begrænset lånebeløb: Nemme lån har ofte et begrænset lånebeløb, hvilket kan være en ulempe, hvis man har behov for at låne større beløb. Det kan være nødvendigt at tage flere lån for at opnå det ønskede beløb, hvilket kan føre til øget gæld og flere renter, der skal betales. Skal man eksempelvis låne til et hus, vil man være bedre stillet ved et traditionelt realkreditlån.
 • Uoverskuelig gæld: Da nogle nemme lån har en høj ÅOP (årlig omkostning i procent), kan det være svært at betale tilbage på en fornuftig måde. Hvis man ikke er i stand til at betale lånet tilbage, kommer der både flere renter og rykkergebyrer på lånet. Det kan i sidste ende have en negativ indvirkning på ens kreditvurdering.

Det er fristende at tage et nemt lån, men det er kun en god idé, hvis man ved at man kan betale pengene tilbage. Derfor bør man aldrig tage et lån, hvis man ikke ved om der kommer de nødvendige penge ind til at afbetale. Overvej altid at lægge et budget som led i at ansøge om et lån.

Undersøg markedet for nemme lån

Det bliver vigtigere og vigtigere, at være grundig og sikre at man finder rigtige låneudbyder. Der findes nemlig udbydere af nemme lån, der ikke har samme gennemsigtighed somo det burde være tilfældet. En af de klare fordele ved at undersøge markedet for nemme lån via Lånio.dk, er at vi kun arbejder med førende og anerkendte låneudbydere, som du kan stole på.

Før du tager et nemt lån, er det ligeledes vigtigt, at du undersøger markedet og sammenligner de forskellige låneudbydere og deres tilbud. Det gør du ved at sammenligne faktorer, der indikerer om der er tale om et godt lån eller ej. Her skal du se på rente, lånebeløb, låneperiode, eventuelle oprettelsesgebyrer samt betingelser, der følger med lånet.

Lånio.dk hjælper både med at skabe overblik og ved at skabe tryghed om det at låne. Læs videre for at se hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre det ekstra let og sikkert, at tage et nemt lån uanset om det er et mindre forbrugslån eller et større privatlån.

Derfor er det nemt at låne med Lånio.dk

Låneudbydere annoncerer ofte lån med hurtig udbetaling, men hvis man ikke er opmærksom, kan man ende med et lån, der er meget dyrere end nødvendigt. Ved at bruge vores service, kan man øge sin chance for at finde det bedste lån, der passer til ens behov - og undgå at betale ågerrenter.

Lånio låneproces nemme lån

Lånio.dk har nemlig gjort det nemt at sammenligne lånetilbud fra forskellige banker. Du kan se de tilgængelige lånetilbud og vælge det, der passer bedst til dine behov og økonomi. Med en overskuelig oversigt over lånetilbud, kan du træffe et informeret valg om, hvilket lån du vil ansøge om.

Lånio.dk gør det samtidig nemt og bekvemt at indhente tilbud på nemme lån. Du skal blot dele nogle få informationer om dine lånebehov med os, for at modtage en række tilbud på lån, der passer til din situation. Du får lånetilbuddene tilsendt på mail få minutter efter du har, så du hurtigt kan komme i gang med at låne.

Vi samarbejder kun med førende udvalgte banker

På Lånio.dk samarbejder vi udelukkende med nøje udvalgte og førende banker, der har stor erfaring og ekspertise i finansiering og lånetilbud. Bankerne er udvalgt på baggrund af deres lånevilkår, omdømme, kundetilfredshed, og erfaring som låneudbyder med banklicens. Du kan altså trygt låne via de banker vi samarbejder med.

På Lånio.dk samarbejder vi med følgende banker:

 • Resurs Bank
 • Express Bank
 • Ikano Bank
 • AcceptLån (Santander Bank)
 • Sparxpres
 • Nordcredit
 • Ferratum
 • Re:member
 • Unilån
 • L'easy
 • TF Bank
 • Alisa Bank

Det er et must for os, at bankerne har fuld transparens omkring lånevilkår og processer. Vi kan stå fuldt ud inde for samarbejdet med bankerne, da vi kun samarbejder med dem, der opfylder vores høje standarder. Låner du via os, er du dermed sikker på, at du bliver bekendtgjort med alle aspekter af låneaftalen - du skal blot selv sørge for, at læse lånebetingelserne, så du ved hvad du siger ja til.

Få tilbud på nemme lån Det tager kun 2 minutter
Mark Thorsen
Skrevet af Mark Thorsen, CEO & stifter
Mark Thorsen er direktør for og ejer af Lånio.dk. Han har arbejdet med banksektoren siden 2012 og har indgående kendskab til markedet for banklån. Til dagligt arbejder Mark med de danske banker og finansieringsselskaber med henblik på at skabe et mere gennemsigtigt marked for banklån, og han er blandt andet omtalt i dagbladet Børsen. Han har også kvalificeret sig til at deltage i EY Entrepreneur of the Year i 2018 og 2019, ligesom selskabet bag Lånio.dk har modtaget to Gazeller i 2019 og 2020.