Lån hurtigt med NemID

Sammenlign flere lånetilbud og spar penge på dine lån. Lån op til 500.000 kr. Rente fra 3,49%. Få flere gratis lånetilbud fra førende banker
Udfyld formularen for at få tilbud, det er <strong>gratis</strong> og <strong>uforpligtende</strong>.
Udfyld én låneansøgning
Du modtager <strong>tilbud fra flere banker</strong> som du kan sammenligne.
Modtag lånetilbud fra flere førende banker
<strong>Vælg det bedste tilbud.</strong> Så har du muligheden for at spare tusindvis af kroner.
Vælg det bedste lån til dine behov
Sådan kan vi hjælpe
Låneformål
Kontaktinfo
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet ydelse: Forventet ydelse: 1.367 kr. / md.
*Eks.: Lån på 150.000 kr. i 15 år. Mdl. ydelse 1.367 kr. med fast debitorrente på 7.3 % og stiftelsesomkostninger på 1.500 kr. ÅOP før skat på 7.47%. Samlede omk. 96.127 kr. Tilbagebetaling i alt 246.127 kr. 14 dages fortrydelsesret.
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud på at samle dine eksisterende lån til ét billigere lån. Dine eksisterende lån bliver indfriet automatisk.
Indtast de lån du ønsker at samle her (op til 500.000 kr.)
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 7,3 % i debitorrente

Bemærk: Vi anbefaler dig at ansøge om længere lånetid. Dette øger chancen for at din ansøgning godkendes og du får dit lån. Du kan altid betale lånet ud før tid, hvis du ønsker dette.

Ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?
Beløb til kontant udbetaling
Sådan kan vi hjælpe
Vi er e-mærket!
e-mærket er din garanti for tryg og sikker handel på nettet
 • Løbende kontrol af webshop
 • Køberbeskyttelse på 10.000 kr.
 • Aktiv bekæmpelse af it-kriminalitet
Opdateret: 21. oktober 2021

Indholsfortegnelse: Lån med NemID

Lån med NemID på Lånio.dk

Lån penge med NemID godkendelse

Låneproces ved lån med NemID

Hvad er fordelen ved at låne med NemID?

Hvem kan få lån godkendt med NemID?

Spørgsmål om online lån og NemID

Lån med NemID på Lånio.dk

Alle samarbejdspartnere her på siden udsteder først deres lån, når det er bekræftet med NemID. Online lån med NemID gør at låneprocessen bliver meget nemmere for brugeren. I dag er denne metode så udbredt, at alle online lån bekræftes med NemID.

Du kan her på siden læse mere om det at låne med NemID, hvad det har af betydning for din kreditvurdering og hvordan du gør. Er du allerede nu klar til at ansøge om lån, kan du udfylde formen øverst og frit vælge mellem bankernes lånetilbud.

Hvad er NemID?

NemID er et fælles login-system, som du kan bruge til offentlige såvel som private selvbetjeningsløsninger. Dit NemID login består af en række personlige brugernumre, som udgøres af din fødselsdato samt dit CPR-nummer. Både private og virksomheder har deres eget NemID tilknyttet baseret på enten CPR-nummer eller CVR-nummer.

Lån penge med NemID godkendelse

Alle lån som du finder online, er lån som underskrives med NemID. Derfor er denne låneproces heller ikke begrænset til kun én lånetype, men derimod flere typer lån. Alle lån her på siden, kan underskrives med dit personlige NemID. Du finder et udsnit af dem her:

Hvor meget kan jeg låne med NemID?

Du kan låne op til 300.000 kr. med NemID her på siden. Alle låne bliver i dag underskrevet og bekræftet med din digitale signatur. Derfor vil du komme ud for, at selv dine lån i din lokale bank også skal underskrives digitalt.

Et lån med NemID dækker derfor over stort set alle lån, som er udbudt af låneudbydere der er godkendt af Finanstilsynet. Det betyder også, at beløbsstørrelsen er ubegrænset, så længe der er tale om et reelt, tilbudt lån fra et godkendt låneselskab.

Få flere lånetilbud nu Det tager kun 2 minutter

Låneproces ved lån med NemID

Når du ansøger om et lån med NemID, vil du komme gennem en række vigtige steps. Her giver du bankerne den information, de skal bruge, for at kunne godkende dig som ansøger. Processen ved et lån med NemID ser således ud:

 1. Du udfylder formen her på siden.
 2. Du godkender din ansøgning med NemID.
 3. Du modtager tilbud på dit lån i vores låneportal.
 4. Du godkender og underskriver aftalen med NemID.

Vi sender din låneansøgning med dine informationer videre til vores partnere. Når bankerne modtager dine oplysninger, vil de foretage en kreditvurdering af dig og din økonomi. Det gør de for at kunne vurdere, om du har råd til at få et lån. Inden længe vil du modtage flere tilbud fra vores partnere. Nu skal du sammenligne lånetilbuddene og det vælge det bedste lån.

Sådan låner du med nemid på Lånio.dk

Hvad er fordelen ved at låne med NemID?

Der findes flere fordele ved at underskrive din låneaftale med din digitale signatur. Det er først og fremmest et spørgsmål om sikkerhed, så både du og bankerne er sikre på, at det faktisk er dig som ansøger.

 • Långiver sikrer sig nemt, at det faktisk er dig selv som har ansøgt om lånet.
 • Du får hurtigere pengene udbetalt, når du ikke skal ned i banken med skattepapirer og årsopgørelser. Dette klares automatisk gennem NemID.
 • Du kan ansøge fra alle steder i verden, så længe du har dit nøglekort enten fysisk eller via mobilapplikation.
 • Du kan ansøge med NemID døgnet rundt.

Professionelle låneselskaber kræver Nem godkendelse

Alle finansieringsselskaber, som er godkendt af Finanstilsynet, vil ved en online ansøgning påkræve, at du bekræfter din identitet og underskriver med din digitale signatur. Det gør de fordi, at denne metode er den mest sikre metode som alle borgere har fri adgang til.

Skulle du støde på en side, som ikke bruger denne sikkerhedsmetode, anbefaler vi ikke, at du går videre på den pågældende platform.

Hvem kan få lån godkendt med NemID?

På Lånio.dk har vi flere partnere, og de har forskellige krav i forhold til, hvem de vil låne ud til. Blandt andet er der krav til, hvor gammel du skal være, hvor god din privatøkonomi er, og endelig er der et krav om, at du ikke må være registreret i RKI. Som udgangspunkt skal du være fyldt mindst 18 år for at kunne få et lån med NemID. I samarbejde med SKAT, indhenter banken oplysninger om dine seneste årsopgørelser samt lønsedler.

Hvem kan få lån med nemid på Lånio.dk

Spørgsmål om online lån og NemID

Hvordan får jeg et NemID?

For at få et NemID skal du henvende dig til din lokale Borgerservice eller bestille et online på NemID.nu.

Kan jeg låne uden et NemID?

Nej, det er ikke muligt at tage et lån online uden et NemID.

Er det sikkert at underskrive med NemID?

NemID er den sikreste metode at underskrive med. Det er den bl.a. fordi, at din digitale signatur kun kan bruges, når du har bekræftet din identitet gennem et 2-sidet sikkerhedssystem. Det består af din personlige kode og dit nøglekort eller mobil-applikation.

Hvad er en NemKonto?

Din NemKonto er den af dine konti, som du får udbetalt penge på fra offentlige instanser. Det kan eksempelvis være, at du får SU, feriepenge eller overskydende SKAT tilbage. 

Få flere lånetilbud nu Det tager kun 2 minutter

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.