A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 6 min.
Opdateret: 21. november 2023

Lånio logoDerfor har mere end 150.000 danskere tillid til Lånio

Vores mission er at hjælpe dig med at træffe klogere finansielle beslutninger. Selvom vores service er gratis, bliver vi kompenseret af vores samarbejdspartnere, hvis du optager et lån, du har ansøgt gennem os. Uanset hvad er vores guides, information og kundeservice alt sammen designet til at tilbyde troværdig hjælp til dig for at du kan træffe det bedste valg til dine behov. Læs mere om hvordan vi tjener penge og vores redaktionelle integritet.

Lån med MitID på Lånio.dk

Alle samarbejdspartnere her på siden udsteder først deres lån, når det er bekræftet med MitID. Online lån med MitID gør at låneprocessen bliver meget nemmere for brugeren. I dag er denne metode så udbredt, at alle online lån bekræftes med MitID.

Du kan her på siden læse mere om det at låne med MitID, hvad det har af betydning for din kreditvurdering og hvordan du gør. Er du allerede nu klar til at ansøge om lån, kan du udfylde formen øverst og frit vælge mellem bankernes bedste lånetilbud.

Hvad er MitID?

MitID er et fælles login-system, som du kan bruge til offentlige såvel som private selvbetjeningsløsninger. Dit MitID login består af en række personlige brugernumre, som udgøres af din fødselsdato samt dit CPR-nummer. Både private og virksomheder har deres eget MitID tilknyttet baseret på enten CPR-nummer eller CVR-nummer.

Oversigt over billige lån med MitID

Vi har samlet en liste over vores samarbejdende banker og sorteret dem efter lavest mulige ÅOP. Husk at den endelige ÅOP altid er baseret på en individuel kreditvurdering. Det er derfor muligt at du vil få tilbudt andre vilkår en nedenstående.

Liste over billige lån med MitID:

Express Bank:16.000-500.000 kr. - ÅOP fra 4,07%

Remember: 10.000-250.000 kr. - ÅOP fra 7,31%

SparXpres: 10.000-150.000 kr. - ÅOP fra 10,36%

Resurs Bank: 15.000-300.000 kr. - ÅOP fra 12,81%

L'easy: 10.000-150.000 kr. - ÅOP fra 11,94%

Ikano Bank: 15.000-300.000 kr. - ÅOP fra 5,7%

AcceptLån (Santander Bank): 20.000 -350.000 kr. - ÅOP fra 7,93%

Alisa Bank: 10.000 - 100.000 kr. - ÅOP fra 8,36%

Unilån: 20.000-100.000 kr. - ÅOP fra 19,70%

Nordcredit: 1.000-20.000 kr. - ÅOP fra 24,95%

Ferratum: 2.500-50.000 kr. - ÅOP fra 24,99%

Om forholdet mellem ÅOP og lånebeløb

Vær opmærksom på at ÅOP på mindre lån med kort løbetid, er højere en større lån med lang løbetid. Dette er naturligt og skyldes at du ved at større lån er en større kunde for banken og at der er flere måneder med rentetilskrivning, end ved små lån

Find hurtige lån med MitID

En af fordele ved at låne online med MitID, er at du kan få lånet udbetalt hurtigt. Herunder har vi samlet forskellige online låneudbydere, hvor du kan låne med MitID, og sorteret listen efter, hvor hurtigt de udbetaler lånet.

Udbetalingstiden bør ikke være den afgørende faktor for, hvilket lån du vælger, men hvis en hurtig udbetaling er vigtig for dig kan det indgå i din samlede vurdering af dine lånemuligheder.

Top 10 hurtige lån med MitID
LåneudbyderSvartidUdbetaling
Express BankFå minutter1-3 hverdage
Resurs BankFå minutter1-3 hverdage
Ikano BankFå minutter1-2 hverdage
AcceptLån (Santander)Få minutter1-2 hverdage
Re:member1 time1-3 hverdage
SparXpressStraks1-3 hverdage
L'easy MinilånFå minutter1-2 hverdage
FerratumStrakssamme dag
TF BankStrakssamme dag
NordcreditStrakssamme dag
Information om svar- og udbetalingstid er fundet på låneudbydernes egne hjemmesider og opdateres jævnligt.

Hvilke lån kan jeg tage med MitID godkendelse?

Alle lån som du finder online, er lån som underskrives med MitID. Derfor er denne låneproces heller ikke begrænset til kun én lånetype, men derimod flere typer lån. Alle lån her på siden, kan underskrives med dit personlige MitID. Du finder et udsnit af dem her:

Hvor meget kan jeg låne med MitID?

Du kan låne op til 300.000 kr. med MitIDher på siden. Alle låne bliver i dag underskrevet og bekræftet med din digitale signatur. Derfor vil du komme ud for, at selv dine lån i din lokale bank også skal underskrives digitalt.

Et lån med MitID dækker derfor over stort set alle lån, som er udbudt af låneudbydere der er godkendt af Finanstilsynet. Det betyder også, at beløbsstørrelsen er ubegrænset, så længe der er tale om et reelt, tilbudt lån fra et godkendt låneselskab.

Få flere lånetilbud nu Det tager kun 2 minutter

Låneproces ved lån med MitID

Når du ansøger om et lån med MitID, vil du komme gennem en række vigtige steps. Her giver du bankerne den information, de skal bruge, for at kunne godkende dig som ansøger. Processen ved et lån med MitID ser således ud:

  1. Du udfylder formen her på siden.
  2. Du godkender din ansøgning med MitID.
  3. Du modtager tilbud på dit lån i vores låneportal.
  4. Du godkender og underskriver aftalen med MitID.

Vi sender din låneansøgning med dine informationer videre til vores partnere. Når bankerne modtager dine oplysninger, vil de foretage en kreditvurdering af dig og din økonomi. Det gør de for at kunne vurdere, om du har råd til at få et lån. Inden længe vil du modtage flere tilbud fra vores partnere. Nu skal du sammenligne lånetilbuddene og det vælge det bedste nemme lån.

Sådan låner du med mitid på Lånio.dk

Hvad er fordelen ved at låne med MitID?

Der findes flere fordele ved at underskrive din låneaftale med din digitale signatur. Det er først og fremmest et spørgsmål om sikkerhed, så både du og bankerne er sikre på, at det faktisk er dig som ansøger.

  • Långiver sikrer sig nemt, at det faktisk er dig selv som har ansøgt om lånet.
  • Du får hurtigere pengene udbetalt, når du ikke skal ned i banken med skattepapirer og årsopgørelser. Dette klares automatisk gennem MitID.
  • Du kan ansøge fra alle steder i verden, så længe du har dit nøglekort enten fysisk eller via mobilapplikation.
  • Du kan ansøge med MitID døgnet rundt.

Professionelle låneselskaber kræver Nem godkendelse

Alle finansieringsselskaber, som er godkendt af Finanstilsynet, vil ved en online ansøgning påkræve, at du bekræfter din identitet og underskriver med din digitale signatur. Det gør de fordi, at denne metode er den mest sikre metode som alle borgere har fri adgang til.

Skulle du støde på en side, som ikke bruger denne sikkerhedsmetode, anbefaler vi ikke, at du går videre på den pågældende platform.

Hvem kan få lån godkendt med MitID?

På Lånio.dk har vi flere partnere, og de har forskellige krav i forhold til, hvem de vil låne ud til. Blandt andet er der krav til, hvor gammel du skal være, hvor god din privatøkonomi er, og endelig er der et krav om, at du ikke må være registreret i RKI. Som udgangspunkt skal du være fyldt mindst 18 år for at kunne få et lån med MitID. I samarbejde med SKAT, indhenter banken oplysninger om dine seneste årsopgørelser samt lønsedler.

Hvem kan få lån med nemid på Lånio.dk

Spørgsmål om online lån og MitID

Hvordan får jeg et MitID?

For at få et MitID skal du henvende dig til din lokale Borgerservice eller bestille et online på MitID.dk.

Kan jeg låne uden et MitID?

Nej, det er ikke muligt at tage et lån online uden et MitID.

Er det sikkert at underskrive med MitID?

MitID er den sikreste metode at underskrive med. Det er den bl.a. fordi, at din digitale signatur kun kan bruges, når du har bekræftet din identitet gennem et 2-sidet sikkerhedssystem. Det består af din personlige kode og dit nøglekort eller mobil-applikation.

Hvad er en NemKonto?

Din NemKonto er den af dine konti, som du får udbetalt penge på fra offentlige instanser. Det kan eksempelvis være, at du får SU, feriepenge eller overskydende SKAT tilbage.

Få flere lånetilbud nu Det tager kun 2 minutter
Signe Kirk Andersen
Skrevet af Signe Kirk Andersen, Kommunikationsspecialist og skribent
Signe arbejdede som kommunikationsansvarlig på Lånio.dk. Hun fokuserer især på privatøkonomi og laver blandt andet indhold til blog såvel som sociale medier. Hun er i særlig grad optaget af at gøre komplicerede finansielle begreber nemmere at forstå. Signe er uddannet på Københavns Universitet har medvirket som paneldeltager indenfor crowdlending og blogger desuden også hos IVÆKST.