Lån med lav rente

Sammenlign tilbud på lån med lav rente og vælg det lån der passer til dig Få flere gratis lånetilbud fra førende banker
Udfyld formularen for at få tilbud, det er <strong>gratis</strong> og <strong>uforpligtende</strong>.
Udfyld én låneansøgning
Du modtager <strong>tilbud fra flere banker</strong> som du kan sammenligne.
Modtag lånetilbud fra flere førende banker
<strong>Vælg det bedste tilbud.</strong> Så har du muligheden for at spare tusindvis af kroner.
Vælg det bedste lån til dine behov
Sådan kan vi hjælpe
Låneformål
Kontaktinfo
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet ydelse: Forventet ydelse: 1.367 kr. / md.
*Eks.: Lån på 150.000 kr. i 15 år. Mdl. ydelse 1.367 kr. med fast debitorrente på 7.3 % og stiftelsesomkostninger på 1.500 kr. ÅOP før skat på 7.47%. Samlede omk. 96.127 kr. Tilbagebetaling i alt 246.127 kr. 14 dages fortrydelsesret.
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud på at samle dine eksisterende lån til ét billigere lån. Dine eksisterende lån bliver indfriet automatisk.
Indtast de lån du ønsker at samle her (op til 500.000 kr.)
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 7,3 % i debitorrente

Bemærk: Vi anbefaler dig at ansøge om længere lånetid. Dette øger chancen for at din ansøgning godkendes og du får dit lån. Du kan altid betale lånet ud før tid, hvis du ønsker dette.

Ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?
Beløb til kontant udbetaling
Sådan kan vi hjælpe
Vi er e-mærket!
e-mærket er din garanti for tryg og sikker handel på nettet
  • Løbende kontrol af webshop
  • Køberbeskyttelse på 10.000 kr.
  • Aktiv bekæmpelse af it-kriminalitet
Opdateret: 26. november 2021

Sådan får du tilbud på lån med lav rente

På Lånio.dk kan vi hjælpe dig med at få lån med fast lav rente. Når du får tilbud igennem os, kan du få en rente helt ned til 3,49% og en ÅOP på maksimalt 25%. Leder du efter billige lånemuligheder af lån med lav rente, er du derfor kommet til det helt rette sted - vores partnere kan nemlig hjælpe dig med at låne penge billigt.

Her vil vi beskrive lidt nærmere, hvad rente på lån er, hvad du skal overveje i forbindelse med forbrugslån, og hvordan du får et billigt lån lav rente.

Hvad er en rente?

En lånerente beskriver, hvor meget du skal betale for dit lån. Renten er altså en procentsats af det beløb, som du låner. Derfor afhænger det også af, hvor mange penge du ønsker at låne, hvor meget du skal betale for at låne disse penge.

Hvis du gerne vil få et bedre indblik i, hvordan renten påvirker dit lån, kan du benytte dig af vores låneberegner. Her kan du plotte alle informationerne om dit lån ind, og så vil beregningen give dig en detaljeret tilbagebetalingsplan med en oversigt over, hvor meget du betaler i afdrag og rente hver måned.

Eksempel på rente

Helt simpelt kan vi opstille følgende eksempel på et lav rente lån. Du tager et lån på 10.000 kr. med en årlig rente på 10%. Med dette lån skal du betale 1.000 kr. om året for at låne pengene. Hvis renten er lavere, skal du betale mindre for dit lån, og hvis renten er højere, skal du ligeledes betale mere for dit lån.

Dette låneeksempel på 10.000 kr. er en meget forsimplet udgave af en beregning af renter. I virkeligheden skal vi også tage renters rente og afdrag med ind i ligningen.

Hvad koster lån med lav rente?

Den endelige pris på et lån bestemmes ikke kun af renten, men også størrelsen på lånet og løbetiden. Derudover er der gebyrer og etableringsomkostninger, der spiller ind. Det er derfor ekstremt svært at give ét klart svar på, hvad lån koster. Det kommer helt an på, hvilket lån med lav rente du ønsker, den rente du bliver tilbudt og løbetiden på lånet.

Som vi allerede har været inde på, så kan du her på Lånio.dk få en rente helt ned til 3,49%, og den maksimale ÅOP ligger på 25%. I nedenstående eksempel har vi beregnet et lån på 100.000 kr. med en rente på henholdsvis 3,49% og 24%. Ved store usikrede lån er det sjældent, at du vil få tilbudt en rente på 3,49%, men eksemplet herunder viser, hvad lån med laveste rente koster.

Eksempel på lån med lav rente og lån med høj rente
Lånevilkår Lån med lav rente Lån med høj rente
Lånebeløb 100.000 kr. 100.000 kr.
Løbetid 10 år 10 år
Rente 3,49% 25%
Samlet tilbagebetaling 120.666 kr. 250.544 kr.
Kreditomkostninger 20.666 kr. 150.544 kr.
Månedlig ydelse 1.006 kr. 2.088 kr.
ÅOP 3,92% 24,73%

Udover renten har vi også beregnet lånet på baggrund af en løbetid på 10 år og stiftelsesomkostninger på 2%, hvilket svarer til 2.000 kr.

I det første lån med den lave rente, ender du med at skulle betale 20.666 kr. i kreditomkostninger, mens du med det andet lån ender med at betale 150.544 kr. i kreditomkostninger. Der er altså stor forskel på, hvor meget du samlet set skal betale for dit lån. Derfor er det en rigtig god idé at sammenligne flere tilbud, så du får den bedst mulige rente på dit lån.

Kreditvurdering og rente

Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvad det koster at låne, skal du være opmærksom på, at din private økonomi også spiller ind. Det vil vi forklare dig mere om i dette afsnit.

Når bankerne tilbyder dig en rente på et lån, så er den funderet i den kreditvurdering, som bankerne har lavet af dig. Kort fortalt er en kreditvurdering en samlet vurdering af, hvor stærk din økonomi er.

Jo bedre din økonomi er, jo bedre en rente vil banken tilbyde dig. Det har noget at gøre med risiko. Hvis du kan vise, at det ikke er noget problem for dig at betale lånet tilbage, vil banken kvittere med en lavere rente.

Få tilbud på lån med lav rente Det tager kun 2 minutter

Sammenlign lån lav rente

Vi og mange andre anbefaler altid, at du sammenligner flere tilbud, før du vælger dit lån. På den måde sikrer du, at du får et lån til lav rente. Her vil vi give dig vejledning i forhold til, hvordan du bedst sammenligner lån med billig rente.

Kan jeg ikke bare sammenligne renter og finde den laveste rente?

Selvom renter har stor betydning for prisen på lånet, er det ikke den eneste faktor. Udover renten kan der også være løbende omkostninger og engangsgebyrer, som kan spille en stor rolle for den endelige pris. Husk det, når du sammenligner lån med lav rente.

Hvad med ÅOP? Det har jeg hørt skulle være godt til at sammenligne lån…

Du har helt ret i, at ÅOP er en god rettesnor, når du gerne vil sammenligne lån. Her skal du dog være opmærksom på, at du kun kan sammenligne lån på ÅOP, hvis lånene er af samme beløb og har den samme løbetid.

Nu ved jeg, hvad jeg gør. Jeg kigger på den samlede tilbagebetaling og de månedlige ydelser og holder det op imod mit budget.

Dét lyder som en rigtig god idé. På denne måde sikrer du dig, at du hver måned har økonomisk rum til at betale dine afdrag, og du ender dermed med et lån, som du er sikker på, at du kan betale ud.

lån med lav rente

Lånio.dk hjælper dig med at finde billige lån med lav rente

Heldigvis behøver du ikke selv gå fra bank til bank eller ringe op og skrive mails til flere forskellige bankrådgivere for at indhente tilbud. Vi har nemlig gjort det meget nemt for dig.

Det tager kun 2 minutter at udfylde vores kontaktformular, hvor du angiver, hvor stort et lån du er interesseret i. Herefter sender vi din forespørgsel videre til vores samarbejdsbanker. Du modtager kort herefter et link til vores portal. Her kan du se de lånetilbud, som bankerne kan tilbyde dig.

Nu er det op til dig at vælge det billigste lån med de bedste vilkår. Når du har underskrevet lånekontrakten, går der 48 timer til du har pengene stående på din konto, og du kan bruge dem. Det bliver ikke nemmere at indhente tilbud på lån med lave renter.

Sikrede og usikrede lån

På Lånio.dk kan du få tilbud på usikrede lån. Det skal ikke misforstås som, at usikrede lån ikke er sikre. Det betyder såmænd bare, at du som låntager ikke skal stille noget i sikkerhed for at tage lånet. Det skal du tværtimod ved realkreditlån og nogle billån.

Et sikret lån betegner lån, hvor du stiller noget i pant for at låne pengene. Eksempelvis kan du tage et billån, hvor bilen fungerer som sikring for lånet. Hvis du ikke opfylder lånevilkårene og ikke kan betale lånet ud, kan banken tage bilen som kompensation for dine manglende betalinger.

Ved sikrede lån skal du dermed også forklare banken, hvad du skal bruge lånet til. Det skal du ikke her på Lånio.dk, da vi kun videreformidler usikrede lånetilbud.

Hvad kan du bruge lånet til?

Du kan bruge lånet til lige det, du vil. Om du har brug for et lån til bil med lav rente, erhvervslån, indskudslån eller bare et billigt lån med lav rente til at renovere for. Det er fuldstændig ligegyldigt, hvilket formål du har med lånet.

Vi vil gerne vide, hvad du skal bruge lånet til i vores kontaktformular. Grunden til det er, at vi ønsker at blive stadigt bedre til at tilbyde vores brugere relevant hjælp.

Sådan får du lån på Lånio.dk

Overvej dette før du vælger et lån

Når du er i gang med at undersøge markedet for lån, er der flere overvejelser du skal gøre dig. Først og fremmest skal du være sikker på, at du overhovedet har brug for lånet. Hvis du kan vente og eventuelt selv spare op, er der ikke nogen grund til at tage et lån, som du skal betale renter af.

Dernæst skal du sikre dig, at du har råd til at betale lånet af. Det gør du ved at kigge i dit budget og finde ud af, hvor stort dit månedlige rådighedsbeløb er. Du skal have råd til hver måned at betale afdrag og renter, før du tager et lån. Har du ikke råd til det, vil du få svært ved at finde en bank, der vil give dig et lån.

Det er de to vigtigste overvejelser, du skal gøre dig, inden du får alvor i går i gang med at lede efter lån. Kan jeg selv spare op? Har jeg råd til et lån? Hvis du kan sige nej til det første og ja til det andet, så er du klar.

Hvad gør jeg, hvis min ansøgning bliver afvist?

Hvis din ansøgning på et lån med lav rente bliver afvist, skyldes det, at bankerne vurderer, at det ikke er økonomisk forsvarligt at tilbyde dig et lån. Det kan der være overordnet set to grunde til. Enten skyldes det, at du ikke har råd til at tage lånet, eller du har allerede flere lån og står måske i RKI.

Du kan derfor overveje om:

  1. Du kan nøjes med et mindre lånebeløb?
  2. Du har en partner som vil være medansøger?
  3. Du allerede har gæld, som du hurtigt kan komme af med?

Har du flere eksisterende lån, kan du undersøge dine muligheder for at samle dine lån. Vi kan hjælpe dig med at få tilbud på samlelån på op til 500.000 kr.

FAQ om lån med lav rente 

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og det er et tal der indeholder alle lånets omkostninger. Det vil sige det indebærer rente, etableringsomkostning og løbende omkostninger. Du kan kun sammenligne lån på ÅOP, hvis det er lån af samme størrelse og med den samme løbetid.

Kan jeg tage lån med lav rente trods RKI?

Nej, du kan ikke få et lån, hvis du er registreret i RKI. Det bedste, du kan gøre i denne situation, er, at arbejde på at komme af med din gæld.

Hvad er fast rente?

En fast rente er en stabil rente, der ikke ændrer sig. Ved nogle lånetyper eksempelvis realkreditlån, kan du blive tilbudt en variabel rente, som kan stige og falde.

Kan jeg få lån med en dårlig kreditstatus?

Du kan godt få tilbudt et lån, selvom din kreditstatus er dårlig. Du vil dog ofte skulle betale mere i rente for dit lån. Du kan derfor overveje, hvordan du kan forbedre din kreditstatus, inden du optager et lån.

Kan jeg få lån uden rente?

Nej, det kan du ikke. Renten er det, du betaler for at låne penge. Lige nu kan du ikke få gratis lån via Lånio.dk.

Få tilbud på lån med lav rente Det tager kun 2 minutter

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.