A 100% A
Tekststørrelse
Opdateret: 17. juni 2022

Få dit nye lån gennem Modus Finans

Modus Finans er en del af L'EASY

De fleste forbinder L'EASY med hårde hvidevarer og elektronik med mulighed for finansiering og delbetaling. Virksomheden har siden 80’erne været en af Danmarks førende internetbutikker, og er siden blevet anerkendt for deres nemme, tilgængelige finansieringsløsninger. Det ses på Trustpilot, hvor L’EASY har en score på 4,5 ud af 5 mulige fordelt over mere end 5.000 anmeldelser.

L'EASY driver deres forretning gennem flere forskellige brands og er en af Danmarks største formidlere af internetbaserede lån. Blandt deres brands kan nævnes Modus Finans, Fokuslån, L'EASY Minilån og D:E:R Privatfinans.

Gennem Lånio.dk kan du modtage lånetilbud fra L’EASY på op til 200.000 kr. Denne finansiering tilbydes i samarbejde med Facit Bank. Når du søger om et lån via L'EASY, er det derfor Facit Bank, der yder lånet til dig.

Finansiering med L’EASY

Vælger du et lånetilbud fra L’EASY, får du en hurtig udbetaling, når du er godkendt til et lån og en tilbagebetalingsperiode mellem 1 og 10 år efter dine ønsker i ansøgningen.

Lånet er, som alle andre lån på Lånio.dk, uden sikkerhedsstillelse. Det sikrer dig en nem ansøgnings- og godkendelsesproces, hvor du ikke skal stille din bil, bolig eller lignende som pant. På linket finder du mere information om denne type forbrugslån.

Krav til at optage lån hos L’EASY

Før du kan tage et lån hos L’EASY, skal de først og fremmest give dig et lånetilbud. Dette tilbud vil du finde i portalen her på siden, som du får adgang til, når du har ansøgt. Hvorvidt de fremsender dig et lånetilbud, vil være op til dine lånekrav i ansøgningen og din personlige kreditvurdering.

L’EASY vil ikke fremsende dig tilbud, såfremt du er registreret i RKI, Debitor Registret, er umyndig eller ikke har dansk folkeregisteradresse og/eller CPR-nummer. Dette er meget almene krav blandt låneudbydere, som derudover skal kunne lave en fyldestgørende kreditvurdering ud fra din oplysninger.

Lån hurtigt og nemt ved at ansøge i toppen af siden nu. Det er altid gratis og uforpligtende at bruge Lånio.dk.

Ansøg nu Det tager kun 2 minutter.
Spørgsmål og svar

Lånios koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Hos Lånio har vi formidlet lån til vores brugere i mere end 6 år, og gjort det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.