A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 12 min.
Opdateret: 04. december 2023

Lånio logoDerfor har mere end 150.000 danskere tillid til Lånio

Vores mission er at hjælpe dig med at træffe klogere finansielle beslutninger. Selvom vores service er gratis, bliver vi kompenseret af vores samarbejdspartnere, hvis du optager et lån, du har ansøgt gennem os. Uanset hvad er vores guides, information og kundeservice alt sammen designet til at tilbyde troværdig hjælp til dig for at du kan træffe det bedste valg til dine behov. Læs mere om hvordan vi tjener penge og vores redaktionelle integritet.

Alt du skal vide om Express Bank

Express Bank er en af vores partnere her på Lånio.dk. Hvis du ønsker et online lån og udfylder formularen på vores side, kan du forvente at finde et tilbud fra Express Bank blandt dine andre lånetilbud. Vi anbefaler altid, at du undersøger flere lånemuligheder, før du vælger den låneudbyder, du vil gå med.

For at klæde dig bedst muligt på til at sammenligne lån og låneudbydere, har vi her samlet alt, hvad du skal vide om Express Bank. Alt fra hvorfor de skiftede navn, til hvilke låneprodukter de kan tilbyde dig og hvilke krav og begrænsninger du skal være opmærksom på.

På denne side kan du få svar på alle de spørgsmål, du har om Express Bank.

Hvilke låneprodukter kan Express Bank tilbyde dig?

Express Bank fører en række låneprodukter, der alle er kendetegnede ved at være af typen usikrede lån. Et lån uden sikkerhed er et lån, hvor du ikke skal stille sikkerhed og hæfte ved for eksempel din eller bil.

Det betyder, at det er forholdsvis nemt for dig at optage et usikret lån. Du vil dog også opleve at renten er højere, netop fordi långiveren ikke har den samme sikkerhed som ved sikrede lån. Udover forbrugslån, ferielån, byggelån og billån tilbyder Express Bank også samlelån, Visa kreditkort og låne- og kreditsikring. Vi uddyber hver enkelt låneprodukt i det følgende. Påbegynd din ansøgning, bekræft din identitet med MitID, og modtag lånetilbud øjeblikkeligt.

Samlelån

Hos Express Bank kan du samle gæld fra 75.000 kr. og helt op til 400.000 kr. Med dette låneprodukt samler Express Bank alle dine lån og indfrier dem, uden at du behøver at løfte en finger. Du kan læse mere om selve processen med at samle gæld på vores informationsside om samlelån.

Når du samler dine låne ét sted, vil du hver måned spare penge på gebyrer, og du vil derfor få et større økonomisk råderum måned efter måned. Du vil ikke nødvendigvis komme af med din gæld hurtigere, men du kan få mere økonomisk luft i dit budget.

Udover at det økonomisk set giver god mening at samle dine lån, vil du også få bedre styr på din gæld og din daglige økonomi.

Forbrugslån

Hos Express Bank kan du få et forbrugslån til en konkurrencedygtig rente helt ned til 3,49%, og du kan låne mellem 10.000-300.000 kr. Det er et online lån, hvilket betyder, at du kan ansøge om lånet når som helst, og der er hurtig udbetaling.

Når du har sendt din låneansøgning afsted, vil du få svar indenfor 2-15 minutter. Hvis du låner mellem 10.000-150.000 kr. vil pengene stå på din konto indenfor 1-2 hverdage. Har du ansøgt om et større lån, kan der gå længere tid, før pengene overføres til din konto.

Fordele

 • Forbrugslån uden sikkerhed
 • Hurtig udbetaling 1-2 hverdage
 • Konkurrencedygtig rente

Ferielån

Længes du efter hvide sandstrande med palmer eller skyfrie snetoppe, men holder finansieringen dig tilbage? Du kan realisere dine feriedrømme med Express Bank. Her kan du få en fleksibel finansieringsløsning, der kan redde din næste rejse.

Med Express Bank får du svar med det samme, om de kan godkende din låneansøgning. Det er derudover fuldstændig uforpligtende at indsende en låneansøgning.

Den højst mulige ÅOP du vil kunne få på et lån er 24,63%. Det skyldes, at der i Danmark er lovgivning for, hvor stor omkostninger der må være i forbindelse med usikrede lån. I den forbindelse gælder et ÅOP-loft på 25% samt et loft på 100% i forhold til, hvor meget du i alt kan betale tilbage på dit lån.

Fordele

 • Maksimal ÅOP er 24,63%
 • Uforpligtende låneansøgning
 • Fleksibel finansieringsløsning

Byggelån

På Express Bank kan du beregne dit byggelån med de forbedringer, du ønsker at udføre. Først kan du vælge, hvilken type ejerbolig du ønsker at forbedre. Er der tale om hus, andelsbolig, ejerlejlighed eller sommerhus? Dernæst kan du angive, hvilke låneposter du planlægger. Det kunne for eksempel være udgifter til arbejdskraft eller materialer.

Til sidst kan du beregne dit lån og se, hvilken rente du kan blive tilbudt. Du skal dog være opmærksom på, at den endelige rente afhænger af din kreditvurdering. Det er en nem og overskuelig måde at komme i gang med dit renoverings- eller byggeprojekt.

Fordele

 • Beregn dit byggeprojekt
 • Lån op til 300.000 kr.
 • Øg værdien af din bolig

Billån

Har du brug for at blive kørende med ny eller brugt bil? Express Bank kan hjælpe dig med et billån uden udbetaling på op til 300.000 kr. Fordelen ved et lån til bil uden udbetaling er, at du kan låne i løbet af næsten ingen tid.

Du får svar i løbet af 15 minutter, om banken kan godkende dig til at låne, og afhængigt af beløbet kan pengene stå på din konto indenfor 1-2 hverdage. Du kan altså hurtigt købe den bil, der vil gøre din hverdag så meget nemmere.

Er du interesseret i et billån, vil du måske også være interesseret i at læse over undersøgelse af Danmarks billigste billån.

Fordele

 • Hurtig og simpel låneproces
 • Billån uden udbetaling og sikkerhed
 • Svar med det samme

Visa kreditkort

Udover pengelån tilbyder Express Bank også kreditkort, som de kalder et Visa ONEcard. På dette kort kan du få en kredit fra 5.000-50.000 kr. Du kan bruge kortet som en slags kassekredit og dermed få større fleksibilitet i hverdagen.

Hvis du ønsker at medbringe kreditkortet på en ferie, skal du være opmærksom på at bestille det i god tid. Du kan forvente at få svar på din ansøgning med det samme, og du modtager kortet indenfor 10 hverdage med posten.

Fordele

 • Stiftelsesgebyr = 0 kr.
 • Årsgebyr = 0 kr.
 • 13,99% i pålydende rente

Låne- og kreditsikring

Med en låne- og kreditsikring kan du sikre dig, hvis du har et lån eller et kreditkort hos Express Bank. Forsikringen dækker, hvis du går bort, hvis du ufrivilligt bliver arbejdsløs eller hvis du oplever fuldt tab af arbejdsevne. Det er dermed en forsikring, der både skaber tryghed for dig og din familie.

Prisen på en låne- og kreditsikring udregnes ud fra en procentsats af din månedlige ydelse. Forsikringspræmien er 8,5% for en person og for to personer er den 14%. Derudover skal du betale 0,885% af forsikringspræmien i skadesforsikringsafgift.

Få en medansøger

Når du ansøger med en partner, samlever eller ægtefælle, øger du dine chancer for at blive godkendt til lånet. Det skyldes, at kreditvurderingen nu ikke kun beregnes på din privatøkonomi, men også din medansøgers.

Lån Ekspress Bank på Lånio sådan gør du

Låneeksempler og priser

For at eksemplificere hvad det koster at låne hos Express Bank, har vi udarbejdet nedenstående låneeksempler på 100.000 kr. med en løbetid på 5 år.

Det første låneeksempel viser den lavest mulige rente, du kan blive tilbudt. Det næste eksempel viser den højeste rente, du kan blive tilbudt. På den måde kan du få en idé om, hvad et lån hos Express Bank koster. Din endelige rente får du først, når banken har lavet en kreditvurdering af din privatøkonomi.

Lån 100.000 kr. med lavest mulige rente hos Express Bank
ÅOPVariabel debitorrenteSamlede kreditomkostningerSamlet tilbagebetalingMånedlig ydelse
5,17%3,55%13.379 kr.113.379 kr.1.890 kr.

Lån 100.000 kr. med den maksimale rente hos Express Bank
ÅOPVariabel debitorrenteSamlede kreditomkostningerSamlet tilbagebetalingMånedlig ydelse
14,48%12,67%38.105 kr.138.105 kr.2.302 kr.

Udover rente og afdrag betaler du også hver måned 15 kr. i betalingsgebyr og 25 kr. i administrationsgebyr. Derudover har du en engangsomkostning på 1.700 kr. i stiftelsesgebyr. Disse omkostninger er medregnet i låneeksemplerne ovenover. Vil du se flere låneeksempler og priser, har vi lavet en hel oversigt over lånebeløb.

Få lånetilbud nu Det tager kun 2 minutter

Information om Express Bank

Express Bank har mere end 30 års erfaring med udlån til private og er en af de førende låneudbydere i Danmark med over 400.000 låneansøgninger om året. Her har du at gøre med en bank, der har masser erfaring og som sikrer dig en nem og tryg låneproces.

Ud af et samarbejde mellem Handelsbanken og Dansk Supermarked opstod Express Bank i 1987. De har altid haft en tæt knytning til detailhandlen og har det stadig den dag i dag. Derfor kan du ofte finde flere butikker, der i samarbejde med Express Bank tilbyder kreditordninger. For eksempel har de samarbejdet med Bauhaus, Jysk og Bilka.

Hvem ejer Express Bank?

Siden 2014 har Express Bank været en del af koncernen BNP Paribas Personal Finance. Dette er en international koncern, som er repræsenteret i 33 lande og som hver dag hjælper 27 millioner kunder og beskæftiger 19.500 medarbejdere.

I 2014 valgte de at skifte navn fra “Ekspres Bank” til den mere internationale stavemåde Express Bank. De har dog valgt at beholde registreringsnavnet Ekspres Bank A/S for ikke at ulejlige kunder og samarbejdspartnere.

Du vil derfor stadig kunne møde den gamle stavemåde, selvom de egentlig har skiftet navn. Nogle gange henvises der også til Ekspress Bank.

Det siger kunderne

Det kan være betryggende at vide, at andre før dig har været tilfredse med den service, som du overvejer at gøre brug af. Derfor inkluderer vi på denne side også Trustpilot.

Express Banks Trustpilot side er der i skrivende stund 3.577 anmeldelser, og de har en score på 4,3. Når du scroller ned af siden, vil du se, at de tager alle henvendelser seriøst og svarer på alle negative anmeldelser.

Vil du, efter du har taget et lån gennem Express Bank, give dem en anmeldelse, kan du gøre dette på Trustpilot. Du er også meget velkommen til at anmelde Lånio.dk på Google, hvis du vælger at få lånetilbud igennem os.

Trustpilot

Express Bank har en Trustscore på 4,3 baseret på mere end 3.500 anmeldelser.

Vilkår og betingelser

Hos Express Bank kan du låne fra 10.000 kr. - 300.000 kr. (400.000 kr. med et samlelån). Når du indsender en låneansøgning, laver Express Bank en kreditvurdering af din økonomi for at finde ud af, hvilken rente de kan tilbyde dig.

Derudover gælder følgende vilkår:

Krav og begrænsninger

Du kan kun blive godkendt til at låne, hvis du opfylder følgende krav:

 • Du må ikke stå registreret som dårlig betaler i RKI.
 • Du skal have fast bopæl i Danmark og permanent opholdstilladelse.
 • Du skal være 18 år gammel.

Åbningstider og kontakt

Som beskrevet befinder Express Banks danske afdeling sig i Taastrup. Det er muligt at kontakte deres kundeservice på telefonnummer +45 70 23 58 00. Kundeservice er åben for telefoniske henvendelser fra mandag til fredag fra kl. 9.00 - 17.00.

Express Bank er også tilstede på tre sociale platforme. Det gælder Facebook, LinkedIn og Youtube. Her kan du se opslag, videoer og andre interessante nyheder.

Express Bank kontakt
ÅbningstiderAdresseKontaktSociale medier
Mandag - fredag
9.00 - 17.00
Ekspres Bank
Oldenburg Allé 3
2630
Taastrup
Denmark
Telefon: +45 70 23 58 00Facebook
LinkedIn
Youtube

Alternativer til Express Bank

Udover Express Bank samarbejder vi også med Resurs Bank, Basisbank, L'easy og Lånlet. Du kan ved at klikke på de førnævnte banker læse mere om hver enkelt og få specifik information.

Der kan være andre faktorer end selve lånet, som det vil give mening for dig at sammenligne. Her tænker vi på låneudbyderne, og hvilke vilkår de kan tilbyde dig. Nogle låneudbydere giver dig mulighed for betalingsfrie måneder, andre kan tilbyde dig en forsikring i forbindelse med dit lån.

Derfor synes vi, at det giver mening ikke udelukkende at sammenligne lån, men også kigge på udbyderen bag og finde den, der passer bedst til dig. På vores side låneudbydere, kan du finde en oversigt over de banker vi samarbejder med.

Express Bank FAQ

Hvor gammel skal jeg være for at låne?

For at låne hos Express Bank skal du være 18 år gammel.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne mellem 10.000 kr. til 300.000 kr. som forbrugslån. Ved samlelån kan du låne op til 400.000 kr.

Hvor lang løbetid er der på lånet?

Du kan selv vælge løbetiden på lånet fra 12 mdr. til 96 mdr.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Nej, du skal ikke stille sikkerhed for lånet, der er tale om lån af typen usikrede lån.

Hvilke krav er der?

Du må ikke være registreret i RKI, og du skal have dansk adresse.

Hvor lang svartid har banken?

Afhængigt af størrelsen på lånet får du svar i løbet af 2-15 minutter. Ved samlelån kan der gå længere tid, fordi det er en mere omfattende proces. Når du har underskrevet låneaftalen med dit NemID, går der 1-2 hverdage, før pengene er klar på din konto.

Hvilke dokumenter skal jeg have klar?

Du skal vedsende lønsedler eller anden form for dokumentation for indtægt. Det kunne være pensionsmeddelelse, støttemeddelelse fra SU, dagpengespecifikation, udbetalingsmeddelelse, eller hvis du er ledig din seneste årsopgørelse og kontoudtog fra din private lønkonto fra de sidste tre måneder.

Hvilken rente får jeg?

Du kan få en rente fra 3,59% - 24,63%. Renten afhænger af din kreditvurdering.

Hvad koster et lån?

Prisen på lånet afhænger af, hvor stort et lån du ønsker, løbetiden, din rente og gebyrer.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Express Bank?

Du kan ringe direkte til kundeservice på 70 23 58 00.

Hvor kan jeg se, hvad jeg skylder?

På Min betaling, kan du se alle informationer om dit lån.

Hvor finder jeg indfrielsesbeløbet på mit lån?

Når du logger ind på Min betaling, kan du se, hvor meget du mangler at betale af på dit lån.

Kan jeg indbetale ekstra?

Det kan du godt. Du skal overføre beløbet til Express Banks konto i Danske Bank på red.nr. 4183 og kontonummer 3001 344 072 og markere overførslen med dit lånenummer.

Hvad koster det at indfri lånet før tid?

Du skal ikke betale for at indfri dit lån før tid.

Hvorfor er min låneansøgning blevet afvist?

Din låneansøgning er afvist, fordi banken vurderer, at du ikke har råd til at låne det ønskede lånebeløb. Du er velkommen til at kontakte kundeservice for at høre om dine muligheder.

Hvordan fungerer indberetning af renteudgifter til SKAT?

Læs om regler for fradrag for renter på SKAT’s side om rentefradrag.

Er der mulighed for at få betalingsfrie måneder?

Du kan godt få betalingsfrie måneder. Det koster et gebyr på 150 kr. pr. lån, og det vil blive tilskrevet dit lån.

Hvordan betaler jeg mine månedlige ydelser?

Den nemmeste måde at håndtere dine månedlige ydelser er ved at tilmelde dit lån til Betalingsservice med disse oplysninger: PBS-nummer: 00913642 Debitorgruppenummer: 02641 Kundenummer: Dit lånenummer.

Sådan får du lånetilbud fra Express Bank

På Lånio.dk kan du få et lånetilbud fra Express Bank og vores andre samarbejdende banker. De vil konkurrere om, hvem der giver dig det bedste lånetilbud, hvilket sikrer dig gode lånevilkår.

Når du ansøger om lånetilbud ved at udfylde låneformularen i toppen af siden, vil du modtage flere, gratis lånetilbud. Herefter kan du sidde i ro og mag og vurdere, hvilket tilbud der passer dig bedst.

Ønsker du at samle eksisterende gæld eller lån, kan du angive dette i låneformularen og få tilbud på samlelån. Når du har udfyldt din låneansøgning, vil det første skridt for bankerne være at lave en kreditvurdering af dig og din økonomi. Derefter vil du få tilsendt tilbud.

Få tilbud på lån nu Det tager kun 2 minutter

Læs om flere långivere her:

Signe Kirk Andersen
Skrevet af Signe Kirk Andersen, Kommunikationsspecialist og skribent
Signe arbejdede som kommunikationsansvarlig på Lånio.dk. Hun fokuserer især på privatøkonomi og laver blandt andet indhold til blog såvel som sociale medier. Hun er i særlig grad optaget af at gøre komplicerede finansielle begreber nemmere at forstå. Signe er uddannet på Københavns Universitet har medvirket som paneldeltager indenfor crowdlending og blogger desuden også hos IVÆKST.