Express Bank

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud fra flere banker. Lån op til 500.000 kr. Rente fra 3,49%.
Udfyld formularen for at få tilbud, det er <strong>gratis</strong> og <strong>uforpligtende</strong>.
1. Bestil lånetilbud
Du modtager <strong>tilbud fra flere banker</strong> som du kan sammenligne.
2. Modtag flere tilbud
<strong>Vælg det bedste tilbud.</strong> Så har du muligheden for at spare tusindvis af kroner.
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Låneformål
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet ydelse: Forventet ydelse: kr. / md.
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud fra flere banker på samlelån - Indtast de lån du ønsker tilbud på her
Hvilke lån/kreditter vil du samle?
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr. - 0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 4 % - 12 % i debitorrente
Ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?
Beløb til kontant udbetaling
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Resursbank
Basisbank
Expressbank
Modus Finans
LånLet
Sidst opdateret: 17. juli 2020

Om Express Bank

Express Bank DK behandler hvert år mere end 400.000 låneansøgninger og med over 30 års erfaring kan de derfor garantere dig en tryg og sikker låneproces. Det er derfor, vi på Lånio.dk er stolte af, at Express Bank er en del af vores netværk af samarbejdende låneudbydere.

Dette kan du læse mere om i dette indlæg:

Express Bank gør det nemt for dig at låne til de projekter, du drømmer om. Udover at være en populær bank med stor erfaring er de også en en velgørende bank, som blandt andet støtter både Red Barnet, Børns Vilkår og Børneulykkesfonden.

Express Bank udbyder lån i Danmark fra deres hovedkontor i Taastrup. Derudover har de et kontor i Norge, hvor de også formidler lån. I Sverige opererer de under navnet SevenDay Bank.

Express Bank lån

Hos Express Bank udbydes der bådes forbrugslån, samlelån, ferielån, byggelån og billån. Derudover kan de også tilbyde et visa kreditkort, samt en låne- og kreditsikring foruden en ulykkesforsikring.

De tilbyder forbrugslån med en konkurrencedygtig rente til dine ønsker eller projekter. Du kan få lån fra 3,49% i pålydende rente og låne mellem 10.000 og 300.000 kr. med en løbetid på mellem 24 til 96 mdr.

Låneeksempel
LånevilkårForbrugslån*
Lånebeløb100.000 kr.
Løbetid24 mdr. / 2 år
Månedlig ydelse1.241 kr. - 1.788 kr.
Debitorrente3,55% - 14,92%
ÅOP4,57% - 15,94%
Samlet kreditomkostning3,55% - 14,92%
Samlet tilbagebetaling119.165 kr. - 171.643 kr.

* Debitorrenten udregnes på baggrund af din kreditvurdering og prisen på lånet kan derfor variere.

Vil du læse mere om andre låneeksempler, kan du gøre dette på vores side: lånebeløb, hvor vi har en oversigt over de beløb, du kan få tilbud på igennem Lånio.dk.

Få tilbud på lån nu!
Det tager kun 2 minutter

Express Bank samlelån

I Ekspres Bank kan du som sagt også få et samlelån. Det kan være fordelagtigt for dig, som allerede har flere lån. Ved at samle disse lån i ét samlet lån, kan du indfri dine nuværende lån og kun betale af på ét lån til en lavere rente.

På den måde kan du hurtigere komme af med din gæld, du får bedre økonomisk overblik, og det er billigere. Du vil dermed få flere penge til dig selv i stedet for at betale gebyrer til flere forskellige låneudbydere.

På Express Bank kan du samle lån på et samlet beløb på mellem 75.000 og 500.000 kr. Du skal huske at få alle dine lån med. Det kan for eksempel være et billån, møbellån eller en afbetalingsordning.

Samlelån

Husk at medregne alle dine eksisterende lån, når du er på udkig efter et samlelån. Det kan være et gammelt forbrugslån, billån eller afbetalingsordninger,

Sådan får du lånetilbud fra Express Bank

På Lånio.dk kan du få et lånetilbud fra Express Bank og vores andre samarbejdende banker. De vil konkurrere om, hvem der giver dig det bedste lånetilbud, hvilket sikrer dig gode lånevilkår. Tre andre banker vi samarbejder med er Resurs Bank, Basisbank og SparXpres.

Når du ansøger om lånetilbud ved at udfylde låneformularen i toppen af siden, vil du modtage flere, gratis lånetilbud. Herefter kan du sidde i ro og mag og vurdere, hvilket tilbud der passer dig bedst.

Ønsker du at samle eksisterende gæld eller lån, kan du angive dette i låneformularen og få tilbud på samlelån. Når du har udfyldt din låneansøgning, vil det første skridt for bankerne være at lave en kreditvurdering af dig og din økonomi. Hvis din økonomi er stabil nok, og du ikke er registreret i RKI, vil du få tilsendt tilbud.

Få tilbud på lån!
Det tager kun 2 minutter

Lån Ekspress Bank på Lånio sådan gør du

Trustpilot anmeldelse af Express Bank

Det kan være betryggende at vide, at andre før dig har været tilfredse med den service, som du overvejer at gøre brug af. Derfor inkluderer vi på denne side også Trustpilotanmeldelser.

På Trustpilot har Express Bank en TrustScore på 8,7 ud af 10, og det er baseret på mere end 2.500 anmeldelser. Det er altså en meget populær låneudbyder, som forbrugerne er glade for.

Vil du, efter du har taget et lån gennem Express Bank, gerne give dem en anmeldelse, kan du gøre dette på Trustpilot. Du er også meget velkommen til at anmelde Lånio.dk på Google, hvis du vælger at få lånetilbud igennem os.

Trustpilot

Trustpilot har en Trustscore på 8,7 ud af 10 baseret på mere end 2.500 anmeldelser

Hvem ejer Express Bank?

Siden 2014 har Express Bank været en del af koncernen BNP Paribas Personal Finance. Dette er en international koncern, som er repræsenteret i 33 lande og som hver dag hjælper 27 millioner kunder og beskæftiger 19.500 medarbejdere.

I 2014 valgte de også at skifte navn fra “Ekspres Bank” til den mere internationale stavemåde Express Bank. De har dog valgt at beholde registreringsnavnet Ekspres Bank A/S for ikke at ulejlige kunder og samarbejdspartnere.

Du vil derfor stadig kunne møde den gamle stavemåde, selvom de egentlig har skiftet navn. Nogle gange skriver folk også Ekspress Bank.

Express Bank åbningstider og kontakt

Som beskrevet befinder Express Banks danske afdeling sig i Taastrup. Det er muligt at kontakte deres kundeservice både på telefonnummer +45 23 58 06 og via deres emailadresse kundeservice@expressbank.dk.

Kundeservice er åben for telefoniske henvendelser fra mandag til fredag fra kl. 9.00 - 17.00. Herudover er du velkommen til at skrive til dem på alle tider af døgnet, og de vil vende tilbage hurtigst muligt med et svar.

Express Bank er også tilstede på tre sociale platforme. Det gælder Facebook, LinkedIn og Youtube. Her kan du se opslag, videoer og andre interessante nyheder. Du er velkommen til at skrive til dem, men drejer din henvendelse sig om lån, er det bedst, at du henvender dig direkte til deres kundeservice.

Express Bank kontakt
ÅbningstiderAdresseKontaktSociale medier
Mandag - fredag
9.00 - 17.00
Ekspres Bank
Oldenburg Allé 3
2630
Taastrup
Denmark
Telefon: +45 23 58 06
Email: kundeservice@expressbank.dk.
Facebook
LinkedIn
Youtube

Lån penge til det, der er vigtigt for dig. Med Lånio.dk er det nemt og enkelt at vælge et billigt lån fra de gratis tilbud, du får tilsendt. Udfyld formularen i toppen af siden, og sammenlign billige lån.

Sammenlign lån nu!
Det tager kun 2 minutter
Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.