A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 12 min.
Opdateret: 13. september 2023

Lånio logoDerfor har mere end 150.000 danskere tillid til Lånio

Vores mission er at hjælpe dig med at træffe klogere finansielle beslutninger. Selvom vores service er gratis, bliver vi kompenseret af vores samarbejdspartnere, hvis du optager et lån, du har ansøgt gennem os. Uanset hvad er vores guides, information og kundeservice alt sammen designet til at tilbyde troværdig hjælp til dig for at du kan træffe det bedste valg til dine behov. Læs mere om hvordan vi tjener penge og vores redaktionelle integritet.

Alt du skal vide om Basisbank

Basisbank er en dansk internetbank med mere end 20 års erfaring. Dette er kun en af grundene til, at Basisbank er en af vores partnere her på Lånio.dk. Derfor vil Basisbank være en af de banker, der kan tilbyde dig et lån online, når du udfylder vores formular øverst på siden.

For at sikre dig at du får det bedste online lån, anbefaler vi altid, at du undersøger markedet og sammenligner dine lånetilbud, inden du vælger. Lånio.dk hjælper dig med at kunne sammenligne flere lånetilbud, da du med kun én ansøgning kan indhente tilbud fra flere banker herunder også Basisbank.

På denne side kan du læse alt, hvad der er værd at vide om Basisbank, og hvad du skal være opmærksom på, når du vil låne penge. Læs med her, og bliv klogere på dine muligheder, når du vil låne penge.

Hvilke typer lån kan jeg få hos Basisbank?

Basisbank tilbyder en lang række lån til forskellige formål. Fælles for dem alle er, at der er tale om online lån, som er usikrede. Det betyder, at du kan få udbetalt pengene meget hurtigere end i traditionelle banker, og at du ikke skal stille sikkerhed.

Derfor blander Basisbank sig heller ikke i, hvad du skal bruge pengene til. Efter du har ansøgt om dit lån, bliver der foretaget en kreditvurdering, som du vil blive tilbudt et lån på baggrund af. Herefter skal du blot godkende lånet og vil efterfølgende have pengene til rådighed på din konto.

Der kan være mange forskellige årsager til, at du har behov for at låne penge. Derfor har Basisbank en række forskellige låneprodukter, som du kan vælge i mellem. Blandt disse er samlelån, privatlån, billån, lån til ombygning, Mc-lån og lån til kolonihave.

Samlelån

Hos Basisbank kan du få et samlelån fra 30.000 til 500.000 kr. Med et samlelån fra Basisbank kan du samle din gæld fra andre kreditorer og på den måde kun have ét lån, som du skal betale af på.

Når du får godkendt din låneansøgning, sørger Basisbank automatisk for at indfri din gæld hos de andre kreditorer. Et samlelån er derfor en rigtig god løsning for mange danskere, der har optaget gæld forskellige steder og ønsker at genvinde deres økonomiske overblik.

Med et samlelån fra Basisbank kan du forvente en rente fra 4,95 - 19,95%, afhængigt af din kreditvurdering, lånets størrelse og løbetid. Lånets løbetid er valgfri i et interval mellem 24- og 144 mdr.

Privatlån

Et privatlån er en lånetype, der dækker de fleste formål. Lånet omtales også somme tider som et forbrugslån, fordi det ikke er nærmere bestemt, hvad lånet bruges til. Det kan således være lån til en ferie, et bryllup, et nyt køkken eller noget helt andet.

Du kan få et privatlån fra Basisbank med en rente fra kun 4,95%, og du får svar på din ansøgning med det samme. Et privatlån fra Basisbank er derfor en hurtig og fleksibel måde at låne penge til det, du står og mangler.

Med Basisbank kan du få privatlån fra mellem 30.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Løbetiden for denne lånetype er ligeledes mellem 2 år og 12 år, men inden for dette interval vælger du selv.

Få en medansøger
Når du ansøger med en partner, samlever eller ægtefælle, øger du dine chancer for at blive godkendt til lånet. Det skyldes at kreditvurderingen baseres på jeres begges privatøkonomi, frem for kun din egen.

Billån

Er det ved at være tid til at få udskiftet bilen? Hos Basisbank har du mulighed for at låne til den nye bil, hvad end den koster 30.000 kr. eller 500.000 kr. Når du vælger at tage dit billån hos Basisbank, kan du have pengene på din konto allerede samme dag.

Når du låner penge til en bil med Basisbank, er der intet krav om udbetaling. På trods af dette har du stadig mulighed for at låne op til en halv million kr., uden at du har til udbetaling selv. Dette er en af de helt store fordele, når du optager billån med Basisbank.

Når du skal regne ud, hvor meget du kan låne, er det vigtigt, at du kigger på din tilbagebetalingsplan. Den viser nemlig, hvor meget du skal betale tilbage hver måned og viser derfor, hvor mange penge du kan købe bil for i forhold til dit månedlige rådighedsbeløb.

Lån til ombygning

Har du planer om en større renovering eller ombygning af din bolig? Det er ofte en dyr fornøjelse, når boligen skal optimeres. Hvis det ikke er en mulighed at hæve friværdien, kan et ombygningslån fra Basisbank være løsningen på problemet.

Med et ombygningslån fra Basisbank kan du låne op til 500.000 kr. til dit boligprojekt uden at stille sikkerhed. Renten på et lån til ombygning hos Basisbank starter fra 4,95%, og du har pengene til din rådighed indenfor få dage.

Mulighederne for et ombygningslån er mange. Hvad end boligen trænger til et nyt køkken, badeværelse, en tilbygning eller noget helt andet, kan du låne penge til formålet hos Basisbank. Du skal blot udfylde formularen øverst på siden, så modtager du efterfølgende dine lånetilbud.

Lånio låneproces basisbank

MC-lån

Drømmer du om en ny motorcykel? Så kan et MC-lån fra Basisbank være løsningen. Basisbank tilbyder MC-lån på samme vilkår som deres øvrige lån, hvilket vil sige, at du hverken behøver udbetaling eller at stille sikkerhed for dit lån.

Derudover kan du med et MC-lån fra Basisbank have pengene på din konto allerede inden for få dage og i nogle tilfælde samme dag. Det er en fordel, hvis du har kig på en konkret motorcykel, som du risikerer bliver solgt for næsen af dig.

Med Basisbank kan du få MC-lån på mellem 30.000 kr. og 500.000 kr. til en rente fra 4,95%. Det eneste, du skal bruge for at komme i gang med din låneansøgning, er dit MitID. Herefter vil du modtage dine lånetilbud og kan efterfølgende gå ud og finde din drømmemotorcykel.

Kolonihavelån

Kolonihavehuse er populære som aldrig før hos danskerne. Især omkring storbyerne er der stor efterspørgsel efter de små fritidshuse, der giver et tiltrængt pusterum fra det pulserende byliv. Hos Basisbank har du mulighed for at låne penge til formålet.

Med et kolonihavelån fra Basisbank skal du ikke stille sikkerhed, og du får svar på din låneansøgning med det samme. Du kan låne op til 500.000 kr. i op til 144 måneder og kan på den måde betale lånet af i det tempo, der passer til din situation.

Et kolonihavelån uden sikkerhed fra Basisbank kan derfor være din løsning, hvis du drømmer om friheden i et kolonihavehus uden for byen. Med vores formular øverst på siden kan du ansøge om lån til kolonihavehus eller et hvilket som helst andet formål.

Få mine lånetilbud nu Det tager kun 2 minutter

Hvad koster et lån fra Basisbank?

I låneeksemplet herunder kan du se, hvad det koster at låne 200.000 kr. i 10 år med Basisbank. Husk at den rente, du bliver tilbudt, afhænger din kreditvurdering, ønskede lånebeløb, løbetid og meget andet.

I dette eksempel er renten på 12,45% og med alle omkostninger medregnet er lånets ÅOP på 13,1%. Det betyder, at der hver måned skal betales afdrag og låneomkostninger for 3.292 kr., hvilket udgør den samlede månedlige ydelse.

Basisbank lån - 200.000 kr.
ÅOPVariable debitorrenteSamlede kreditomkostningerSamlet tilbagebetalingMånelig ydelse
13,1%12,45%316.040 kr.116.040 kr.3.292 kr.

Hvis du ønsker at regne på andre låneeksempler, med eksempelvis et andet lånebeløb eller løbetid, kan du prøve vores låneberegner. Her kan du selv indtaste værdierne, og du får efterfølgende en fuld tilbagebetalingsplan, som du kan hente ned som en excel-fil.

Hvem er Basisbank?

Basisbank er en internetbank, den første af slagsen i Danmark, som blev etableret i 2000. At Basisbank er en internetbank betyder bl.a., at der ikke er store omkostninger til banklokaler, og hvad der ellers hører til i en traditionel bank.

Banken har specialiseret sig i usikrede lån, og du kan derfor låne penge med Basisbank til det formål, der passer dig. Basisbank er 100% danskejet og er registreret på adressen Park Allé 295 i Brøndby.

I både 2018 og 2019 var Basisbank nomineret til “årets bank” i kategorien “vækst” af finansmediet FinansWatch. En titel som Basisbank også vandt i 2018.

Basisbank på Trustpilot

Det er ikke kun her på Lånio.dk, at vi er glade for samarbejdet med Basisbank. Bankens kunder er nemlig også ganske positive i deres anmeldelser af internetbanken på Trustpilot. Med en samlet score på 4,6 er Basisbank i kategorien “fremragende”.

Basisbank har således en af de allerhøjeste scores blandt alle finansielle virksomheder på det danske marked og hele 72% af de i alt 1.087 anmeldelser er 5-stjerner. Du kan læse alle anmeldelser af Basisbank på Trustpilot.dk.

Basisbank på Trustpilot

Basisbank har en Trustscore på 4,6 baseret på mere end 1.000 anmeldelser.

Vilkår og betingelser

Hos Basisbank kan du som nævnt låne fra 30.000 - 500.000 kr. uden at stille sikkerhed til en debitorrente mellem 4,65 - 19,95%. Basisbank foretager en individuel kreditvurdering af dig som låntager og vil efterfølgende tilbyde dig en passende rente.

Hos Basisbank er det desuden muligt at indfri dit lån før tid, uden at det koster dig noget ekstra. Det kan være en fordel, da du får muligheden for at blive gældfri før tid. Basisbank har også nogle krav, som du skal kunne opfylde, for at kunne ansøge om lån.

Krav og forberedelse

Som så mange andre låneudbydere har Basisbank følgende standardkrav til dig som låneansøger:

  • Du skal være min. 18 år
  • Du skal have bopæl i Danmark
  • Du skal have en fast indkomst
  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler

Derudover er det eneste du skal bruge, for at ansøge lån hos Basisbank, dit cpr-nummer, dit kontonummer og dit MitID. Du kan også bruge låneformularen på Lånio.dk og få tilbud fra flere banker heriblandt Basisbank. På den måde kan du nemt sammenligne og vælge den bedste løsning for dig.

Åbningstider og kontakt

Som nævnt er Basisbank en 100% digital tjeneste og har derfor ingen fysisk tilstedeværelse eller bankfilial. Dog har virksomheden registreret adresse i Brøndby, og det er muligt at kontakte deres kundeservice i alle hverdage mellem 8:00 - 16:00.

Du får fat i deres kundeservice på telefonnummer +45 70 22 09 29 ligesom Basisbank også kan tilgås på mail og på Facebook.

Basisbank kontakt
ÅbningstiderAdresseKontaktSociale medier
Mandag - fredag
8.00-16.00
Basisbank
Park Allé 295
2605
Brøndby
Denmark
Telefon:
+45 70 22 09 29
Mail:
Kontakt@basisbank.dk
Facebook
LinkedIn

Vores samarbejdspartnere

Hos Lånio.dk samarbejder vi kun med banker, der er seriøse og gennemsigtige omkring deres produkter og forretningsmodel. Basisbank er, med deres erfaring og position på markedet, en af disse.

Herudover samarbejder Lånio.dk også med Resurs Bank, Express bank, L'EASY og Lånlet. Derfor kan du med én låneansøgning få lånetilbud fra flere forskellige banker og nemt sammenligne og vælge det bedste lån til din situation.

Bankerne ved, at de er i konkurrence om at få dig som kunde, og det er derfor din sikkerhed for at få nogle konkurrencedygtige lånetilbud. Udfyld formularen øverst på siden og ansøg om et lån i dag.

Basisbank FAQ

Hvor gammel skal jeg være for at låne penge?

For at låne hos Basisbank skal du være mindst 18 år gammel.

Hvor meget kan jeg låne?

Hos Basisbank kan du låne fra 30.000 og op til 500.000 kr. uden at stille sikkerhed.

Hvor lang løbetid er der på lånet?

Du kan vælge lånets løbetid fra 24 mdr. til 144 mdr., hvilket svarer til 12 år.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Nej, hos Basisbank er der tale om lån uden krav til sikkerhedstillelse.

Hvilke krav er der til at låne?

For at låne med Basisbank skal du være min. 18, have dansk bopæl og fast indkomst og du må ikke være registreret i RKI.

Hvor lang svartid er der på lån?

Basisbank oplyser at du som låneansøger får svar på din ansøgning næsten med det samme. Desuden kan du have pengene til udbetaling få dage efter - i nogle tilfælde på dagen.

Hvilke dokumenter skal jeg have klar?

Hos Basisbank bliver dine oplysninger overført automatisk efter du har godkendt med MitID. Du skal derfor, i første omgang, blot bruge dit MitID.

Hvilken rente får jeg?

Du kan få en rente fra 4,95% - 19,95%. Renten afhænger af din kreditvurdering.

Hvad koster et lån?

Prisen på lånet afhænger først og fremmest af din kreditvurdering, men naturligvis også af, hvor meget du vil låne, løbetid, rente osv.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Basisbank?

Du kan ringe direkte til Basisbank kundecenter på 70 22 09 29 på hverdage mellem 8.00 - 16.00 eller på mail: kundecenter@basisbank.dk

Kan jeg indfri lånet før tid?

Ja, hos Basisbank kan du lave en ekstraordinær indfrielse og det koster dig ikke noget

Hvorfor er min låneansøgning blevet afvist?

Hvis du er blevet afvist til at låne, skyldes det formentlig at banken i deres kreditvurdering har vurderet, at det ikke økonomisk forsvarligt at låne dig pengene. Du kan evt. gå i dialog med banken om mulighederne for et mindre lånebeløb.

Hvordan fungerer indberetning af renteudgifter til SKAT?

Du kan læse mere om reglerne for fradrag for renter på SKAT’s side om rentefradrag.

Sådan får du lånetilbud fra Basisbank

Når du udfylder en låneansøgning på Lånio.dk, vil du blive matchet og få tilbud fra vores samarbejdspartnere heriblandt Basisbank. Dine lånetilbud vil være baseret på en individuel kreditvurdering som bankerne foretager, når du ansøger.

Det tager ca. 2 minutter at udfylde ansøgningen, og du kan låne penge til de fleste formål uden at stille sikkerhed. I de fleste tilfælde kan du have pengene udbetalt på din konto indenfor ganske få dage.

Det er helt gratis at modtage disse lånetilbud, og du kan efterfølgende nemt sammenligne og vælge det rigtige lån for dig. Har du i forvejen anden gæld, kan du ansøge om et samlelån og på den måde få samlet din gæld i et samlet lån.

Få mine lånetilbud nu Det tager kun 2 minutter

Læs om flere låneudbydere her:

Joachim Brodersen
Skrevet af Joachim Brodersen, Analyse og indhold
Joachim arbejdede fra 2018 til 2023 med kommunikation og analyse på Lånio.dk. Her har han skrevet artikler og foretaget undersøgelser om danskernes privatøkonomi. Joachim er uddannet på Copenhagen Business Academy og har flere års erfaring med SEO, research og analyse som han bruger til at formidle finansnyheder i Danmark. Han har flere gange fået sit arbejde udgivet i forskellige danske medier, herunder BT.