Sammenlign og læs om låneudbydere i Danmark

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud fra flere banker. Lån op til 500.000 kr. Rente fra 3,49%.
Udfyld formularen for at få tilbud, det er <strong>gratis</strong> og <strong>uforpligtende</strong>.
1. Bestil lånetilbud
Du modtager <strong>tilbud fra flere banker</strong> som du kan sammenligne.
2. Modtag flere tilbud
<strong>Vælg det bedste tilbud.</strong> Så har du muligheden for at spare tusindvis af kroner.
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Låneformål
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet ydelse: Forventet ydelse: kr. / md.
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud fra flere banker på samlelån - Indtast de lån du ønsker tilbud på her
Hvilke lån/kreditter vil du samle?
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr. - 0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 4 % - 12 % i debitorrente
Ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?
Beløb til kontant udbetaling
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Resursbank
Basisbank
Expressbank
L'easy
Sidst opdateret: 22. april 2020

Læs mere om låneselskaber i Danmark

Du kan på Lånio.dk nemt finde din nye låneudbyder og spare penge i processen. Vores samarbejdende banker tilbyder alle skræddersyede forbrugslån og sørger for, at du altid får gode lånevilkår på dit nye billige lån. Vi gennemgår her på siden, hvad et online låneselskab er, og hvordan du vælger det rigtige lån, når du har modtaget dine lånetilbud.

Når du ansøger om et online lån hos Lånio.dk, modtager du tilbud fra de banker, der matcher dine kriterier bedst. Det betyder, at du ikke på forhånd kan vælge, hvem du vil modtage tilbud fra. Du vil derimod kun modtage de tilbud, som er relevante for det lån, du søger om. Du kan herunder se, hvilke selskaber vi samarbejder med:

Hvad er en låneudbyder?

En låneudbyder er en bank, der tilbyder lån uden forudgående udbetaling eller sikkerhedsstillelse fra dig - enten online eller fra almindelig bank. Det vil sige, det er et lån, du hurtigt både kan tage og tilbagebetale, og som ikke sætter krav til at snakke med en bankrådgiver på forhånd.

En låneudbyder fungerer som en bank, når du tager et lån. Du samler din gæld hos et kreditinstitut, som du efterfølgende betaler renter og gebyrer til. Flere banker tilbyder derudover at samle din gæld online. Det betyder, at du med et online låneselskab kan få din gæld flyttet til ét sted. Har du gæld, der har hobet sig op, kan du derfor også anvende Lånio.dk til at finde dit nye samlelån.

Det kan være svært at finde et godt lånetilbud på nettet, og mange internetbanker står i kø for at give dig kviklån. Det har Lånio.dk lavet om på. Når du ansøger om et lånebeløb hos Lånio.dk, giver alle bankerne dig deres bedste tilbud. Du vælger derefter det lån, som du synes bedst om.

Værd at vide, når du vælger låneudbyder

Du bør altid tjekke lånets årlige omkostninger i procent, når du ansøger. Det er dit redskab til at se, hvad lånets samlede pris er. Jo højere ÅOP, jo dyrere vil dit lån være. I Danmark er det lovpligtigt for online låneinstitutter at opgive lånets samlede pris, når du tilbydes lånet.

Alle danske banker laver en kreditvurdering af dig, når du ansøger om et lån. Det betyder, at de får adgang til de nødvendige oplysninger om din økonomi. De tjekker bl.a., om du er registreret i RKI, eller om du har en stor gæld i forvejen. Alle vores låneselskaber verificerer dig og dit lån med NemID. Det er din garanti for en tryg og sikker låneproces.

Når du har fået konkrete lånetilbud kan du sammenligne dem og udvælge et godt lån ved at bruge vores låneberegner. Med låneberegneren får du fuldt overblik over lånets pris en tilbagebetalingsplan, som du kan downloade til Excel.

Kend forskel på de forskellige låneudbydere

En låneudbyder er en bank, der låner dig penge. Du kan på internettet støde på mange udtryk for en bank. Vi gennemgår herunder de forskellige, så du nemt kan kende forskel.

Banker (fysiske)

En fysisk bank er det, du også kender som din private bank. Her kan du oprette opsparingskonto, de har en bredere produktportefølje, og du kan få økonomisk rådgivning. I denne kategori finder du banker som Nordea, Jyske Bank, Danske Bank og Sydbank.

Internetbanker

En bank kan også udelukkende være onlinebaseret - det kaldes en internetbank. Internetbanker tilbyder primært låneprodukter, men har de seneste år ændret profil og sortiment, så de i højere grad ligner traditionelle banker. Derfor tilbyder flere og flere internetbanker nu også konti- og opsparingsmuligheder ved siden af deres låneprodukter. Dette gælder eksempelvis Basisbank og BankNorwegian.

Pengeinstitutter

Pengeinstitutter er långivere, der primært tilbyder låneprodukter. De omtales også som lånevirksomheder, låneudbydere, låneselskaber eller kreditgivere. Disse banker tilbyder typisk en lang række låneløsninger som privatlån, billån og samlelån.

Få flere lånetilbud nu
Det tager kun 2 minutter

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.