Lån 250.000 kr. nu

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud fra flere banker. Lån op til 500.000 kr. Rente fra 3,49%.
Udfyld formularen for at få tilbud, det er <strong>gratis</strong> og <strong>uforpligtende</strong>.
1. Bestil lånetilbud
Du modtager <strong>tilbud fra flere banker</strong> som du kan sammenligne.
2. Modtag flere tilbud
<strong>Vælg det bedste tilbud.</strong> Så har du muligheden for at spare tusindvis af kroner.
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Trustpilot logo
Låneformål
Kontaktinfo
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet ydelse: Forventet ydelse: 1.367 kr. / md.
*Eks.: Lån på 150.000 kr. i 15 år. Mdl. ydelse 1.367 kr. med fast debitorrente på 7.3 % og stiftelsesomkostninger på 1.500 kr. ÅOP før skat på 7.47%. Samlede omk. 96.127 kr. Tilbagebetaling i alt 246.127 kr. 14 dages fortrydelsesret.
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud på at samle dine eksisterende lån til ét billigere lån. Dine eksisterende lån bliver indfriet automatisk.
Indtast de lån du ønsker at samle her (op til 500.000 kr.)
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr. - 0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 4 % - 12 % i debitorrente
Ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?
Beløb til kontant udbetaling
Trustpilot logo
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Vi er e-mærket!
e-mærket er din garanti for tryg og sikker handel på nettet
 • Løbende kontrol af webshop
 • Køberbeskyttelse på 10.000 kr.
 • Aktiv bekæmpelse af it-kriminalitet
Sidst opdateret: 06. juli 2021

Lån 250.000 kr. nu

Hvad kan jeg få for et lån på 250.000 kr.?

Mulighederne er mange med et lån på 250.000 kr. Hvis du går og har planer om at låne penge til noget større, er et større lån på 250.000 kr. en god løsning. Denne størrelse lån vil typisk være et større forbrugslån, et samlelån eller et billån alt efter låneformålet.

Med et lån på 250.000 kr. har du en bedre mulighed for at opfylde dine ønsker. Lånio.dk hjælper dig med at lade din drømme gå i opfyldelse og giver et bud på, hvad et lån på 250.000 kr. kan give dig. Det er en fordel med ét stort lån, frem for mange små, da stiftelsesprovisionen hermed bliver lavere, og der er mulighed for en lang løbetid.

Lån 250.000 kr. til:

 • Boligdrømmen
 • Bilen du går og mangler
 • Større renovering af dit hjem
 • Den store rejse du kunne tænke dig
 • Investeringer
 • Optagelsesgebyret på dit studieophold

Hvad koster det at låne 250.000 kr.?

Prisen på et lån på 250.000 kr. varierer fra udbyder til udbyder. Løbetiden er afgørende for, hvor meget dit lån kommer til at koste. Har du et stort rådighedsbeløb og kan klare at betale et højt månedligt afdrag, bliver det billigere, end hvis du har en lang løbetid.

Et godt pejlemærke er altid at undersøge udbyderens ÅOP (Årlige Omkostning i Procent). Denne viser lånets samlede omkostninger i procent. Førnævnte er inklusiv renter, oprettelsesgebyr, administrationsgebyr og andre gebyrer, der måtte være knyttet til lånet.

Et godt råd er at sammenligne udbydernes ÅOP, for på den måde at vælge den udbyder, som passer dine behov bedst. Sammenlign lånetilbud fra forskellige udbydere og vælg det tilbud, der passer dig.

Et låneeksempel på et lån på 250.000 kr. fra Resurs Bank, kunne se ud som følger:

Lån 250.000 kr.
LånevilkårSpecifikationer
Samlet kreditbeløb250.000 kr.
Månedlig ydelse2.984 kr.
Løbetid120 måneder
ÅOP7,75%
Variabel debitorrente6,68%
Oprettelsesgebyr10.000 kr.
Administrationsgebyr pr. måned29 kr.
Sum af ydelser357.942 kr.

Hvad er kravene til at låne 250.000 kr.?

Der stilles en række krav til dig som låner, men de varierer en smule fra udbyder til udbyder. Generelt ser de dog således ud:

 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret, der er en en database for dårlig betalere.
 • Juridisk set skal du være over 18 år for at optage et lån, men nogle udbydere kræver, at du 21 år eller 25 år, hvis du ønsker et større lån, hvilket 250.000 kr. anses at være.
 • Derudover skal du CPR-valideres.

De låneudbydere vi på Lånio.dk samarbejder med, vil i nogle tilfælde bede om dokumentation for din indkomst i form af lønsedler, årsopgørelser eller lignende. Dog skal du være opmærksom på, at overførselsindkomster ikke altid bliver godkendt som en gyldig indkomst.

Yderligere kan låneudbyderne stille krav til din civilstatus og boligform. Du modtager dog kun tilbud fra udbydere, der vil godkende dig som ansøger.

Få flere gratis og uforpligtende tilbud

Lånio.dk hjælper dig med at realisere dine drømme. Udfyld kontaktformularen øverst på siden og bliv kontaktet af flere banker med tilbud helt gratis og uforpligtende. Sammenlign tilbuddene og vælg den udbyder, hvor du vil låne 250.000 kr.

Det tager to minutter at udfylde formularen. Du lader bankerne konkurrere om dig, også vælger du helt selv den rette løsning derefter.

Beløbsstørrelser på Lånio.dk
LånebeløbTilgængelighed
Lån 1.000 kr.Nej ⛔
Lån 3.000 kr.Nej ⛔
Lån 5.000 kr.Nej ⛔
Lån 10.000 kr.Ja ✅
Lån 15.000 kr.Ja ✅
Lån 20.000 kr.Ja ✅
Lån 25.000 kr.Ja ✅
Lån 30.000 kr.Ja ✅
Lån 40.000 kr.Ja ✅
Lån 50.000 kr.Ja ✅
Lån 100.000 kr.Ja ✅
Lån 150.000 kr.Ja ✅
Lån 200.000 kr.Ja ✅
Lån 250.000 kr.Ja ✅
Lån 300.000 kr.Ja ✅
Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.