A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 4 min.
Opdateret: 15. november 2023

Lånio logoDerfor har mere end 150.000 danskere tillid til Lånio

Vores mission er at hjælpe dig med at træffe klogere finansielle beslutninger. Selvom vores service er gratis, bliver vi kompenseret af vores samarbejdspartnere, hvis du optager et lån, du har ansøgt gennem os. Uanset hvad er vores guides, information og kundeservice alt sammen designet til at tilbyde troværdig hjælp til dig for at du kan træffe det bedste valg til dine behov. Læs mere om hvordan vi tjener penge og vores redaktionelle integritet.

Hvad får jeg med et lån på 150.000 kr.?

Et lån på 150.000 kr. betegnes som et stort lån, og er derfor ideelt, når du skal have finansieret dine drømme, hvad enten det er bil, bolig eller fornøjelser. Lånio.dk guider dig her igennem, hvad du skal være opmærksom på, når du optager et lån på 150.000 kr.

Før du låner penge hos en låneudbyder så overvej nøje, hvilket formål pengene har, og hvordan du vil afdrage på lånet. En god låneplan hjælper dig med at afdrage rettidigt og sørger for, at du får mest ud af din låneperiode.

Et lån på 150.000 kr. kan hjælpe dig, hvis:

 • Du vil renovere bolig
 • Du mangler indskud til opstart af virksomhed
 • Du mangler penge til en større begivenhed, f.eks. et bryllup
 • Du mangler penge til ny bil, båd eller motorcykel
 • Du ønsker at tage på drømmeferien

Hvordan låner jeg 150.000 kr.?

Der findes flere måder, hvorpå du kan optage et større lån. Ved at optage et specifikt banklån nedsætter du ikke bare lånets udgifter, men opnår også større sikkerhed, da bankerne vil kunne skræddersy lånet til netop dine behov.

Vi har opsat de mest oplagte lånetyper herunder:

 • Forbrugslån: Med et forbrugslån kan du nemt låne større beløb. Fordelen ved et forbrugslån er, at låneudbyderen ikke stiller spørgsmål ved lånets formål. Det betyder, at du nemt kan optage lån uden forudgående kontakt med banken.
 • Billån: Skal du låne til en bil, vil et billån være ideelt. Med et billån tager låneudbyderen bilen i pant, og det betyder, at lånet har en højere sikkerhed. Hvis du er interesseret, kan du læse vores undersøgelse om de 10 billigste billån.
 • Samlelån: Har du i forvejen et eksisterende lån, og ønsker at låne mere, er et samlelån en god løsning. Her samler du din gæld ét sted, og det betyder, at udgifter og gebyrer også sænkes.

Hvilke krav stilles der til lån på 150.000 kr.?

Det varierer, hvilke krav der stilles, når du skal låne et større beløb. Dog er enkelte krav faste: Hos Lånio.dk skal du være fyldt 18 år og ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret.

Enkelte låneudbydere ønsker, at du har en fast indkomst, og kan fremvise enten lønseddel eller andre udbetalinger som sikkerhed. Vær opmærksom på, at modtager du offentlige ydelser, er dette ikke altid gældende som en gyldig indkomst.

Et lån på 150.000 kr. bør være langsigtet. Lånio.dk anbefaler, at man vælger en løbetid på mere end 60 måneder ved denne beløbsstørrelse.

Hvad koster det at låne 150.000 kr.?

Der findes intet konkret svar på, hvad det koster at låne et stort beløb. Prisen afhænger af, hvilken udbyder du vælger. Undersøg derfor altid dine muligheder inden du optager et stort lån. Her kan Lånio.dk give dig gennemsigtighed i processen.

Samlet kreditbeløb150.000 kr.
Løbetid (mdr.)96 mdr.
Månedlig ydelse1.935 - 2.890 kr.
Variabel debitorrenteMin. 5% – Max. 7,5%
ÅOPMin. 5,64% – Max. 8,15%
Andre gebyrer25 kr. pr. md.
Saml. kreditomkostninger35.758 – 52.531 kr.
Saml. tilbagebetaling185.758 kr. – 202.531 kr.
Låneeksempel 150.000 kr.

Et låns samlede pris afhænger af flere faktorer, som f.eks.:

 • Rente
 • Ydelse
 • Etableringskostninger
 • Gebyrer

Omkostningerne kan variere fra udbyder til udbyder. Lån 150.000 kr. nemt og bekvemt - ønsker du at se, hvad et lån på 150.000 kroner vil koste dig, kan du udfylde formularen øverst, og du vil modtage op til tre uforpligtende lånetilbud.

Hvilke udbydere udlåner 150.000 kr.?

Hos Lånio.dk tilbyder flere af vores samarbejdspartnere lån fra 150.000 kr. og opefter. Populære låneudbydere der tilbyder lån på 150.000 kr. hos Lånio.dk, er:

 • Resurs Bank: Hos Resurs Bank kan du låne 150.000 kr. med en månedlig ydelse på kun 2.647 kroner og en løbetid på 72 måneder. Det betyder, at hvis du ønsker luft i økonomien til uforudsete udgifter, kan Resurs Banks tilbud være en god idé. Hos Resurs Bank får du svar på din låneansøgning indenfor 10 minutter.
 • Basisbank: Hos Basisbank kan du låne 150.000 kr. til en fordelagtig pris, såfremt løbetiden er lang: Låner du beløbet med en løbetid på 72 måneder, betaler du kun 2.903 kroner månedligt for dit lån. Hos Basisbank underskriver du med MitID og modtager pengene med det samme.

Ønsker du at modtage et uforpligtende lånetilbud på 150.000 kr., så udfyld og indsend vores låneformular, så kontakter vores banker dig med skræddersyede tilbud.

Beløbsstørrelser på Lånio.dk
LånebeløbTilgængelighed
Lån 1.000 kr.Nej ⛔
Lån 3.000 kr.Nej ⛔
Lån 5.000 kr.Nej ⛔
Lån 20.000 kr.Ja ✅
Lån 25.000 kr.Ja ✅
Lån 30.000 kr.Ja ✅
Lån 50.000 kr.Ja ✅
Lån 75.000 kr.Ja ✅
Lån 85.000 kr.Ja ✅
Lån 100.000 kr.Ja ✅
Lån 200.000 kr.Ja ✅
Lån 250.000 kr.Ja ✅
Lån 300.000 kr.Ja ✅
Lån 400.000 kr.Ja ✅
Lån 500.000 kr.Ja ✅

Lån penge i dag med Lånio.dk. Vi indhenter lånetilbud fra førende banker, som du nemt kan sammenligne og vælge den bedste løsning for dig. 

Camilla Kruuse
Skrevet af Camilla Kruuse, Kommunikationsspecialist og presseansvarlig
Camilla arbejdede på Lånio.dk som kommunikationsspecialist og presseansvarlig. Fra 2017 til 2020 har hun formidlet artikler om emner inden for den finansielle verden med særligt fokus på privatøkonomi. Hun har flere gange fået udgivet sit arbejde i nogle af Danmarks største medier, bl.a. DR, TV2 og Berlingske. Hun blev i 2018 nomineret i kategorien ‘Young Marketing Professional’ til SEMrush Nordic Awards og er uddannet på Copenhagen Business Academy.

Spørgsmål og svar

Hvordan virker Lånios koncept?

Lånios koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Hvilke fordele giver Lånios koncept mig?

Hos Lånio har vi formidlet lån til vores brugere i mere end 6 år, og gjort det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Hvilken rente får jeg?

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Hvornår kan penge være på min konto?

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Kan jeg låne selvom min økonomi er dårlig?

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Hvor meget kan jeg låne?

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Hvilke krav er der til mig som låntager?

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal minimum være 18 år
Kan jeg samle mine lån?

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Koster det mig noget at anvende Lånio?

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Hvor lav kan min ydelse blive?

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Hvor lang er tilbagebetalingstiden?

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Kan jeg tage et lån, hvis jeg har en beskyttet adresse?

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Hvordan tjener Lånio penge?

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Kan jeg fortryde et lån?

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Hvordan kan du få hjælp?

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.

Vis mere

Vi er klar til at hjælpe

52 10 50 24 Chat med os
Åbningstider
Mandag–fredag:
09:00–17:00
Lørdag–søndag:
Lukket
? !