Lån 15.000 kr.

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud fra flere banker. Lån op til 300.000 kr. Rente fra 3,49%.
1. Bestil lånetilbud
Gratis og uforpligtende service
2. Modtag flere tilbud
Modtag tilbud fra flere banker online
3. Vælg billigste lån
Få pengene udbetalt med det samme
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Find det billigste lån på 2 minutter!
Lånebeløb
Om dig
Beskæftigelse
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Lånebeløb:
kr.
Lånetid:
år
Forventet månedlig ydelse: Forventet ydelse: kr. / md.
Sikker SSL-kryptering

Hvor kan jeg få et lån på 15.000 kr.?

Har du længe stået og kigget på den pæne sofa nede i Ilva? Måske du længe har gået og ønsket dig den pæne iMac, du så tit har sendt varme blikke til nede i Elgiganten? Men lige så hurtigt som disse tanker opstår, afbrydes du af en stemme i dit hoved, der undrende spørger, hvor pengene dog skal komme fra?

Frygt ej, du kan nemlig låne 15.000 kr. til lige præcis den sofa eller computer, du så inderligt står og ønsker dig. Lån 15.000 kr. og køb det, du ved kommer til at klæde din stue eller dit hjemmekontor så godt. Om det er en sofa, computer eller en helt tredje ting, du ønsker at låne penge til, kan du nemt og hurtigt optage et lån, der passer til dit specifikke behov.

Inden du optager et lån på 15.000 kr., er det dog som altid vigtigt at undersøge dine muligheder hos de forskellige låneudbydere for at få et overblik over markedet. På denne måde sikres det, at du finder det lån, der passer dig og dine behov bedst.

Hvad koster det at låne 15.000 kr?

Hos de fleste banker og pengeinstitutter kan du låne 15.000 kr., så længe du er fyldt 18 år og ikke er registreret i RKI. Her på siden viser vi dig 2 eksempler på en mulig pris på dit lån. Begge nedenstående eksempler er dog vejledende, da hver enkelt bank, for at kunne give en præcis pris, skal ind og vurdere din specifikke økonomi, inden de kan oplyse denne.

Lån 15.000 kr. hos eksempelvis Danske Bank, og du vil blandt andet med en løbetid på 2 år have en månedlig ydelse mellem 717-742 kr. Herunder kan du yderligere se de rentesatser, som banken tilbyder samt hvad de tager for at stifte lånet. Ligeså illustrerer denne, hvad du i sidste ende reelt set kommer til at betale for at låne 15.000 kr.

Låneeksempel:

Beløb

Lån 15.000 kr. hos Danske Bank

Stiftelsesomkostninger

1.400 kr.

Hovedstol

16.400 kr.

Løbetid

2 år

Månedlig ydelse

Mellem 717-742 kr. efter skat

Årlig rente

Mellem 9-15,1%

Samlede tilbagebetalingsbeløb

Mellem 17.968-19.064 kr.

Optager du samme lån hos Ekspres Bank med samme løbetid, kommer din månedlig ydelse derimod til at ligge mellem 750-848 kr. Du kan ligeså her i nedenstående tabel se de omkostninger, der måtte være i forbindelse med at optage et lån på 15.000 kr. hos Ekspres Bank.

Låneeksempel:

Beløb

Lån 15.000 kr. hos Ekspres Bank

Stiftelsesomkostninger

1.000 kr.

Hovedstol

16.000 kr.

Løbetid

2 år

Månedlig ydelse

Mellem 750-848 kr. efter skat

Årlig rente

Mellem 7,22-21,93%

Samlede tilbagebetalingsbeløb

Mellem 18.007-20.358 kr.

Lån 15.000 kr. og få derved råd til lige præcis det, du står og mangler. Det er et mindre beløb, du relativt billigt kan låne, og som du ligeså kan tilbagebetale hurtigt ved at betale et mindre beløb hver måned.

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Følg disse enkle trin for at få det billigste lån:

  1. Udfyld vores enkle låneansøgning - det tager kun 2 minutter
  2. Du modtager bankernes lånetilbud på din mail - ingen telefonisk kontakt til bankerne
  3. Du vælger det billigste lån

Du kommer i gang med vores låneberegner øverst på siden.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer. Læs mere under ÅOP.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Dit lån vil blive udbetalt på din egen konto. Det er dog bankerne og ikke Lånio, der står for udbetalingen af dit lån.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 5.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år

Ved at afkrydse boksen “jeg ønsker at samle lån/gæld” i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet, der skal anvendes på låneindfrielse.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Det afhænger af, hvor lang tilbagebetalingstiden er på dit lån. Du kan i låneformularen angive over hvor lang tid du ønsker at tilbagebetale dit lån. Hos nogle af Lånios banksamarbejdspartnere er det desuden muligt at betale lånet ud før tid uden ekstra omkostninger.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Læs flere tips her til et billigere lån. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Låinio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Dette skal du angive i vores låneformular. Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Svar: Ja det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånios Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden, end ved at ansøge direkte hos den enkelte bank. Således tilbyder Lånio nye kunder til bankerne på en billig måde, og de penge bankerne sparer på smarte TV-spots og store reklamekampagner, kan komme dig til gode i form af lavere renter. Vores koncept kan påvirke dit lån i en positiv retning, hvorfor vores koncept aldrig vil blive en ulempe for dig.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.