A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 5 min.
Opdateret: 04. december 2023

Lånio logoDerfor har mere end 150.000 danskere tillid til Lånio

Vores mission er at hjælpe dig med at træffe klogere finansielle beslutninger. Selvom vores service er gratis, bliver vi kompenseret af vores samarbejdspartnere, hvis du optager et lån, du har ansøgt gennem os. Uanset hvad er vores guides, information og kundeservice alt sammen designet til at tilbyde troværdig hjælp til dig for at du kan træffe det bedste valg til dine behov. Læs mere om hvordan vi tjener penge og vores redaktionelle integritet.

Lån 500.000 kr. og få råd til dine drømme

500.000 kr. er mange penge. Måske har du allerede flere lån, og du ønsker derfor et stort lån på 500.000 kr. til at samle dine lån. Måske leder du efter det billigste billån? Det kan også være, at du ønsker at låne til renovering?

Lige meget, hvorfor du har brug for at låne 500.000 kr., så kan vi her på Lånio.dk hjælpe dig. Her kan du nemt indhente lånetilbud, sammenligne priser og vilkår og låne penge hurtigt.

I dette indlæg vil vi fokusere på, hvad det koster at låne 500.000 kr. og vise dig forskellige eksempler på, hvad det koster at låne 500.000 kr. med forskellige renter.

Hvad koster det at låne 500.000 kr.?

Overvejer du, hvad det koster at låne 500.000 kr.? Som altid består prisen på et lån af følgende faktorer:

  • Lånebeløb
  • Rente
  • Stiftelsesgebyr
  • Løbetid
  • Evt. løbende gebyrer

Lånebeløbet er det beløb, du ønsker at låne. I dette tilfælde vil det være 500.000 kr. Renten er det, du skal betale for at låne pengene. Vores partnere kan tilbyde dig en rente ned til 3,49%, og renten må maksimalt være 25%.

Stiftelsesgebyret er det, du skal betale for at stifte lånet. Det er ofte 2% af lånebeløbet eller maksimalt 10.000 kr. Ønsker du at låne 500.000 kr., er stiftelsesgebyret 10.000 kr.

Løbetiden er den periode, du ønsker at låne pengene i. Ønsker du en lang løbetid, vil du få en månedlig lavere ydelse, end hvis du ønsker en kort løbetid, hvor du så vil få en højere månedlig ydelse. Selvom din månedlige ydelse bliver lavere med en længere løbetid, vil det samlede tilbagebetalingsbeløb blive større, fordi du betaler renter i længere tid.

Der kan være løbende gebyrer, når du låner penge. Det er et månedligt beløb, du skal betale ekstra. Det kan eksempelvis være, at din låneudbyder pålægger et månedligt gebyr, hvis du ikke betaler med Betalingsservice.

Samlet kreditbeløb500.000 kr.
Løbetid (mdr.)120 mdr.
Månedlig ydelse4.394 - 4.858 kr.
Variabel debitorrenteMin. 3,49% – Max. 5,40%
ÅOPMin. 4,14% – Max. 6,08%
Andre gebyrer25 kr. pr. md.
Saml. kreditomkostninger132.753 – 199.616 kr.
Saml. tilbagebetaling632.753 kr. – 699.616 kr.
Låneeksempel 500.000 kr.
Få lånetilbud på 400.000 kr. Det tager kun 2 minutter

Sammenlign og find det billigste lån på 500.000 kr.

Ønsker du at låne 500.000 kr., vil vi anbefale dig at indhente og sammenligne flere lån. Du kan potentielt spare mange penge ved at sammenligne flere tilbud. Forskellige banker kan have nemlig have forskellige lånevilkår, som de vil tilbyde dig.

Når du skal sammenligne lånetilbud, kan du kigge på lånenes ÅOP. ÅOP viser dig, hvor meget du skal betale i årlige omkostninger i procent af lånebeløbet.

Du kan kun bruge ÅOP som rettesnor, når du sammenligner lån, der er det samme lånebeløb og som har den samme løbetid.

Lån 500.000 kr. uden sikkerhed

Når du får lånetilbud gennem Lånio.dk, får du tilbud på lån uden sikkerhed. Et lån uden sikkerhed er, modsat et lån med sikkerhed, et lån, hvor du ikke skal stille sikkerhed ved låntagningen.

Det vil sige, at der ikke indgår et fysisk aktiv, når du låner uden sikkerhed. Det er en fleksibel måde for dig at låne penge på.

Få tilbud på lån på 400.000 kr. Det tager kun 2 minutter

Hvad kan du bruge et lån på 500.000 kroner på?

Der kan være mange forskellige grunde til, at du ønsker at låne 500.000 kr. Et formål kunne være at samle dine lån eller at finansiere dit drømmehus eller -bil.

Saml dine lån

Har du flere små lån i bagagen, eller har du taget lån før d. 1. juli 2020? Du kan nemt tjekke, om du kan spare penge ved at samle dine lån til ét billigere samlelån. Du skal bare gå op til toppen af siden og klikke på “samlelån” i stedet for “nyt lån” i formularen.

Herefter skal du udfylde formularen med restgæld og månedlig ydelse på dine eksisterende lån. Når du har gjort det, vil formularen vise dig din potentielle besparelse. Du kan nu nemt ansøge om at få tilbud på et samlelån på 500.000 kr.

Finansier dit drømmehus

Drømmer du om at købe bolig? Måske har du brug for at låne penge til et indskud på bolig. Et lån på 500.000 kr. kan hjælpe dig med at komme i gang med boligsøgningen.

Det kan også være, at du ønsker at udføre en større renovering i form af eksempelvis nyt køkken. Der kunne også være tale om en energirenovering. Det kan være en god idé at investere i din bolig, både så du har en dejlig hverdag, men også så den stiger i pris, hvis du skal sælge en dag.

Finansier din drømmebil

Mange bruger også store lån til at finansiere deres drømmebil. For 500.000 kr. kan du få råd til god og pålidelig bil, som vil gøre din hverdag så meget nemmere.

Der findes to forskellige former for billån. Du kan både få et billån med udbetaling og et billån uden udbetaling.

Derudover kan du både tage et billån med og uden sikkerhed. Når du tager et billån med sikkerhed, vil bilen indgå som sikkerhed i lånet. Med et billån uden sikkerhed, skal du ikke stille sikkerhed.

Få tilbud på 400.000 kr. Det tager kun 2 minutter

Alternativt kan du se, hvilke lånebeløb der har været mest populære blandt Lånio-brugere det seneste år.

Populære lånebeløb på Lånio.dk
LånebeløbTilgængelighed
Lån 75.000 kr.Ja ✅
Lån 85.000 kr.Ja ✅
Lån 100.000 kr.Ja ✅
Lån 150.000 kr.Ja ✅
Lån 200.000 kr.Ja ✅
Lån 250.000 kr.Ja ✅
Lån 300.000 kr.Ja ✅
Lån 400.000 kr.Ja ✅

Camilla Kruuse
Skrevet af Camilla Kruuse, Kommunikationsspecialist og presseansvarlig
Camilla arbejdede på Lånio.dk som kommunikationsspecialist og presseansvarlig. Fra 2017 til 2020 har hun formidlet artikler om emner inden for den finansielle verden med særligt fokus på privatøkonomi. Hun har flere gange fået udgivet sit arbejde i nogle af Danmarks største medier, bl.a. DR, TV2 og Berlingske. Hun blev i 2018 nomineret i kategorien ‘Young Marketing Professional’ til SEMrush Nordic Awards og er uddannet på Copenhagen Business Academy.

Spørgsmål og svar

Hvordan virker Lånios koncept?

Lånios koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Hvilke fordele giver Lånios koncept mig?

Hos Lånio har vi formidlet lån til vores brugere i mere end 6 år, og gjort det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Hvilken rente får jeg?

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Hvornår kan penge være på min konto?

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Kan jeg låne selvom min økonomi er dårlig?

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Hvor meget kan jeg låne?

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 400.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Hvilke krav er der til mig som låntager?

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år
Kan jeg samle mine lån?

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Koster det mig noget at anvende Lånio?

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Hvor lav kan min ydelse blive?

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Hvor lang er tilbagebetalingstiden?

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Kan jeg tage et lån, hvis jeg har en beskyttet adresse?

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Hvordan tjener Lånio penge?

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Kan jeg fortryde et lån?

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Hvordan kan du få hjælp?

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.

Vis mere

Vi er klar til at hjælpe

52 10 50 24 Chat med os
Åbningstider
Mandag–fredag:
09:00–17:00
Lørdag–søndag:
Lukket
? !