Lån 400.000 kr.

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud fra flere banker. Lån op til 500.000 kr. Rente fra 3,49%. Få flere gratis lånetilbud fra førende banker
Udfyld formularen for at få tilbud, det er <strong>gratis</strong> og <strong>uforpligtende</strong>.
Udfyld én låneansøgning
Du modtager <strong>tilbud fra flere banker</strong> som du kan sammenligne.
Modtag lånetilbud fra flere førende banker
<strong>Vælg det bedste tilbud.</strong> Så har du muligheden for at spare tusindvis af kroner.
Vælg det bedste lån til dine behov
Sådan kan vi hjælpe
Låneformål
Kontaktinfo
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet ydelse: Forventet ydelse: 1.367 kr. / md.
*Eks.: Lån på 150.000 kr. i 15 år. Mdl. ydelse 1.367 kr. med fast debitorrente på 7.3 % og stiftelsesomkostninger på 1.500 kr. ÅOP før skat på 7.47%. Samlede omk. 96.127 kr. Tilbagebetaling i alt 246.127 kr. 14 dages fortrydelsesret.
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud på at samle dine eksisterende lån til ét billigere lån. Dine eksisterende lån bliver indfriet automatisk.
Indtast de lån du ønsker at samle her (op til 500.000 kr.)
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 7,3 % i debitorrente

Bemærk: Vi anbefaler dig at ansøge om længere lånetid. Dette øger chancen for at din ansøgning godkendes og du får dit lån. Du kan altid betale lånet ud før tid, hvis du ønsker dette.

Ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?
Beløb til kontant udbetaling
Sådan kan vi hjælpe
Vi er e-mærket!
e-mærket er din garanti for tryg og sikker handel på nettet
  • Løbende kontrol af webshop
  • Køberbeskyttelse på 10.000 kr.
  • Aktiv bekæmpelse af it-kriminalitet
Opdateret: 03. november 2021

Hvad koster det at låne 400.000 kr. online?

Ønsker du at låne 400.000 kr.? Måske leder du efter et favorabelt billån, et lån med lav rente eller du ønsker at samle eksisterende gæld med et samlelån. Måske er du i gang med at undersøge lånemarkedet, og hvordan du kan indsamle lånetilbud.

Her på vores side kan du se flere eksempler på, hvad det koster at låne 400.000 kr. Der er nemlig stor forskel på prisen fra udbyder til udbyder. Derfor anbefaler vi altid, at du sammenligner flere tilbud, før du vælger, hvilket lån du vil gå med.

Når du har læst denne artikel, er du et skridt nærmere at låne med omtanke og finde det bedste usikrede lån til din situation.

Eksempler på et lån på 400.000 kr. med forskellige renter

Når du ansøger om et lån, vil du kunne blive tilbudt forskellige renter. Vi kommer nærmere ind på, hvordan banken bestemmer din rente længere nede på siden.

Først vil vi gerne præsentere dig for forskellige låneeksempler på 400.000 kr. Eksemplerne tager udgangspunkt i forskellige renter. Du kan dermed få en bedre idé om, hvad det koster dig at låne 400.000 kr.

I eksemplerne herunder tager vi udgangspunkt i et lån på 400.000 kr. med en løbetid på 10 år. Stiftelsesomkostningerne er 2%, hvilket svarer til 8.000 kr. Der er ingen løbende omkostninger ved dette lån.

Lån 400.000 kr. med en rente på 3,49%
ÅOP Samlet tilbagebetaling Kreditomkostninger Månedlig ydelse
3,93% 482.665 kr. 82.665 kr. 4.022 kr.

 

Lån 400.000 kr. med en rente på 7%
ÅOP Samlet tilbagebetaling Kreditomkostninger Månedlig ydelse
7,48% 563.056 kr. 163.056 kr. 4.692 kr.

 

Lån 400.000 kr. med en rente på 10%
ÅOP Samlet tilbagebetaling Kreditomkostninger Månedlig ydelse
10,51% 635.381 kr. 235.381 kr. 5.295 kr.

 

Lån 400.000 kr. med en rente på 12,5%
ÅOP Samlet tilbagebetaling Kreditomkostninger Månedlig ydelse
13,05% 697.808 kr. 297.808 kr. 5.815 kr.

 

Lån 400.000 kr. med en rente på 15%
ÅOP Samlet tilbagebetaling Kreditomkostninger Månedlig ydelse
15,59% 761,890 kr. 361.890 kr. 6.349 kr
Få tilbud på lån på 400.000 kr. Det tager kun 2 minutter

Hvordan bestemmer banken min rente?

Før banken tilbyder dig et lån og en rente, laver de en kreditvurdering af din økonomi. Det gør de for at få et indblik i, om du er i stand til at betale for dit lån. Det er lovpligtigt for alle banker og udlånsvirksomheder at kreditvurdere lånere, inden de tilbyder et lån.

Dette skal sikre, at der ikke bliver givet lån til personer, som ikke har råd til at betale af på lånet. Derfor kan du først se din endelige rente, når banken har lavet en kreditvurdering af dig.

Brug ÅOP til at sammenligne lån fra forskellige udbydere

Når du skal sammenligne lån fra flere låneudbydere, kan det være en god idé at se på lånenes ÅOP. ÅOP beskriver lånets samlede omkostninger i procent per år. Alt er altså medregnet i ÅOP.

Grunden til at det er smart er, at forskellige udbydere kan have forskellige omkostninger knyttet til et lån. Således kan en udbyder for eksempel have løbende omkostninger eksempelvis i form af et betalingsgebyr, mens en anden udbyder kan have et højere stiftelsesgebyr. Vil du gerne sammenligne disse to lån, kan du kigge på lånenes ÅOP.

Du skal dog være opmærksom på, at du kan kun bruge ÅOP som sammenligningsgrundlag, hvis der er tale om det samme lånebeløb og den samme løbetid.

Find ud af, om du har råd til at låne

Nu er du blevet præsenteret for forskellige renter på et lån på 400.000 kr. Som du kan se, er der stor forskel på den samlede betaling og de månedlige ydelser for de ovenstående lån. Netop derfor er det vigtigt, at du har gjort dig nogle tanker om, du har råd til at tage et lån af denne størrelse.

Den nemmeste måde at finde ud af det er ved at kigge på dit budget. Har du ikke allerede et budget, kan du finde mange forskellige online budgetskabeloner. I budgettet kan du se, dit månedlige økonomiske råderum. Med det mener jeg, hvor meget du har til overs hver måned, når du har betalt regninger, husleje, madbudget og så videre.

Dette økonomiske råderum er det, du kan bruge til at betale dine månedlige ydelser. Hvis dit råderum ikke er stort nok til at betale af på et lån, kan du overveje enten at lade være med at tage et lån eller forsøge at spare på andre poster i budgettet, så du får råd.

Lånio.dk kan hjælpe dig med at få en god rente

Har du råd til at tage et lån, kan du finde gode lånerenter her på Lånio.dk. Ved at udfylde formularen i toppen af siden får du adgang til vores platform, hvor vores samarbejdsbanker vil sende dig deres lånetilbud.

Herefter kan du i ro og mag sammenligne tilbuddene og finde det lån, som passer bedst ind i din situation.

Få tilbud på lån på 400.000 kr. Det tager kun 2 minutter

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.