Lånebeløb

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud fra flere banker. Lån op til 500.000 kr. Rente fra 3,49%.
Udfyld formularen for at få tilbud, det er <strong>gratis</strong> og <strong>uforpligtende</strong>.
1. Bestil lånetilbud
Du modtager <strong>tilbud fra flere banker</strong> som du kan sammenligne.
2. Modtag flere tilbud
<strong>Vælg det bedste tilbud.</strong> Så har du muligheden for at spare tusindvis af kroner.
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Låneformål
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet ydelse: Forventet ydelse: kr. / md.
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud fra flere banker på samlelån - Indtast de lån du ønsker tilbud på her
Hvilke lån/kreditter vil du samle?
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr. - 0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 4 % - 12 % i debitorrente
Ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?
Beløb til kontant udbetaling
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Resursbank
Basisbank
Expressbank
Modus Finans
LånLet
Sidst opdateret: 18. september 2020

Find det rette lånebeløb med Lånio.dk

På Lånio.dk formidler vi både små og store lån. Du kan låne mellem 10.000 kr. - 300.000 kr. uden at skulle stille sikkerhed eller snakke med din bank. Vi har gjort din låneproces endnu nemmere - du behøver ikke længere selv sammenligne vilkår på nettet. Med én låneansøgning modtager du tilbud fra flere banker, der alle giver dig deres bedste tilbud.

Uanset om du er på udkig efter et erhvervslånforbrugslån, billån eller et privatlån, kan vi hjælpe dig. Ønsker du at samle gæld, kan vores banker også hjælpe dig med et samlelån. Når du har udfyldt formularen, giver vores partnere dig det bedste tilbud på netop det lånebeløb, du har valgt.

Husk: Inden du låner, bør du altid overveje, hvorvidt lånet er nødvendigt. Når du har taget beslutningen, bør du derefter overveje, hvor mange penge der skal lånes. Det er forskelligt, hvordan lånet vil se ud, og det kommer helt an på lånebeløbets størrelse.

Få mere viden om dit nye lånebeløb

Her på Lånio.dk finder du låneudbydere, der tilbyder billige lån med både store og små beløb. De partnere, der tilbyder det største lån er bl.a. Resurs Bank, Basisbank og SparXpres. Her kan du få lånetilbud fra 10.000 kr. på helt op til 300.000 kr.

Vores låneudbydere verificerer alle lån med NemID og laver en kreditvurdering af dig. Det er din sikkerhed for en tryg låneproces. Vi anbefaler, at du sætter dig godt ind i dine vilkår og det at låne online, før du søger om et lån. Vi har derfor samlet en stor mængde information til dig, der står og skal låne penge på nettet.

Du kan herunder læse mere om hvert enkelt lånebeløb, og hvad du skal være opmærksom på, når du låner denne beløbsstørrelse.

Beløbsstørrelser på Lånio.dk
LånebeløbTilgængelighed
Lån 10.000 kr.Ja ✅
Lån 15.000 kr.Ja ✅
Lån 20.000 kr.Ja ✅
Lån 25.000 kr.Ja ✅
Lån 30.000 kr.Ja ✅
Lån 40.000 kr.Ja ✅
Lån 50.000 kr.Ja ✅
Lån 100.000 kr.Ja ✅
Lån 150.000 kr.Ja ✅
Lån 200.000 kr.Ja ✅
Lån 250.000 kr.Ja ✅
Lån 300.000 kr.Ja ✅
Lån 400.000 kr.Ja ✅

ÅOP og lånebeløb: Sådan hænger det sammen

Når du søger om et lån, vil nøgletallet ÅOP altid være angivet. Det fortæller dig, hvor meget dit lån koster om året, som procent af lånet størrelse. Det er lovpligtet for lånegivere at oplyse ÅOP, hvorfor du nemt kan bruge det til sammenligning mellem andre lån.

Når du sammenligner med andre lån, skal du være opmærksom på, at ÅOP kun kan sammenlignes, hvis der er tale om det samme lån - dvs. samme lånebeløb og samme tilbagebetalingsperiode. Er dette ikke tilfældet, kan din ÅOP blive misvisende, og du kan ende med at træffe beslutninger på det forkerte grundlag.

Du kan bruge vores låneberegner til at forstå sammenhængen mellem ÅOP og lånets løbetid. Med låneberegneren får du også fuldt overblik over det indtastede lån og en tilbagebetalingsplan, som du kan gemme og downloade til Excel.

Eksempel: Låner du 100.000 over 12 måneder vil dine årlige omkostninger baseres på renters rente, gebyrer og lign. fordelt over 12 månedlige afdrag. Låner du derimod samme beløb over 48 måneder, vil samme omkostninger være fordelt over meget længere tid (48 månedlige afdrag), og derfor vil din ÅOP fremstå lavere.

Ved ovenstående eksempel kan du i stedet kigge efter Samlet tilbagebetalingsbeløb for at se, hvor meget du ender med at betale for dit lån, når alle afdrag og omkostninger er betalt.

Få flere lånetilbud nu
Det tager kun 2 minutter
Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.