A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 3 min.
Opdateret: 04. december 2023

Lånio logoDerfor har mere end 150.000 danskere tillid til Lånio

Vores mission er at hjælpe dig med at træffe klogere finansielle beslutninger. Selvom vores service er gratis, bliver vi kompenseret af vores samarbejdspartnere, hvis du optager et lån, du har ansøgt gennem os. Uanset hvad er vores guides, information og kundeservice alt sammen designet til at tilbyde troværdig hjælp til dig for at du kan træffe det bedste valg til dine behov. Læs mere om hvordan vi tjener penge og vores redaktionelle integritet.

Find det rette lånebeløb med Lånio.dk

På Lånio.dk har du mulighed for at ansøge om lån hurtigt og nemt. Du kan låne mellem 10.000 kr. - 400.000 kr. uden at skulle stille sikkerhed eller snakke med din bank. Vi har gjort din låneproces endnu nemmere - du behøver ikke længere selv sammenligne vilkår på nettet. Med én låneansøgning modtager du tilbud fra flere banker, der alle giver dig deres bedste tilbud.

Uanset om du er på udkig efter et erhvervslånforbrugslån, billån eller et privatlån, kan vi hjælpe dig. Ønsker du at samle gæld, kan vores banker kan også hjælpe dig med at finde det bedste samlelån. Når du har udfyldt formularen, giver vores partnere dig det bedste tilbud på netop det lånebeløb, du har valgt.

Husk: Inden du låner, bør du altid overveje, hvorvidt lånet er nødvendigt. Når du har taget beslutningen, bør du derefter overveje, hvor mange penge du skal låne. Det er forskelligt, hvordan lånet vil se ud, og det kommer helt an på lånebeløbets størrelse.

Få mere viden om dit nye lånebeløb

Her på Lånio.dk finder du låneudbydere, der tilbyder billige lån med både store og små beløb. De partnere, der tilbyder det største lån er bl.a. Resurs Bank, Basisbank og SparXpres. Her kan du få lånetilbud fra 10.000 kr. på helt op til 300.000 kr.

Vores låneudbydere verificerer alle lån med MitID og laver en kreditvurdering af dig. Det er din sikkerhed for en tryg låneproces. Vi anbefaler, at du sætter dig godt ind i dine vilkår og det at låne online, før du søger om et lån. Vi har derfor samlet en stor mængde information til dig, der står og skal låne penge på nettet.

Du kan herunder læse mere om hvert enkelt lånebeløb, og hvad du skal være opmærksom på, når du låner denne beløbsstørrelse. Uanset om det leder efter små lån eller større lånebeløb.

Beløbsstørrelser på Lånio.dk
LånebeløbTilgængelighed
Lån 20.000 kr.Ja ✅
Lån 25.000 kr.Ja ✅
Lån 50.000 kr.Ja ✅
Lån 75.000 kr.Ja ✅
Lån 85.000 kr.Ja ✅
Lån 100.000 kr.Ja ✅
Lån 150.000 kr.Ja ✅
Lån 200.000 kr.Ja ✅
Lån 250.000 kr.Ja ✅
Lån 300.000 kr.Ja ✅
Lån 400.000 kr.Ja ✅
Lån 500.000 kr.No

ÅOP og lånebeløb: Sådan hænger det sammen

Når du søger om et lån, vil nøgletallet ÅOP altid være angivet. Det fortæller dig, hvor meget dit lån koster om året, som procent af lånet størrelse. Det er lovpligtet for lånegivere at oplyse ÅOP, hvorfor du nemt kan bruge det til sammenligning mellem andre lån.

Når du sammenligner med andre

lån, skal du være opmærksom på, at ÅOP kun kan sammenlignes, hvis der er tale om det samme lån - dvs. samme lånebeløb og samme tilbagebetalingsperiode. Er dette ikke tilfældet, kan din ÅOP blive misvisende, og du kan ende med at træffe beslutninger på det forkerte grundlag.

Du kan bruge vores låneberegner til at forstå sammenhængen mellem ÅOP og lånets løbetid. Med låneberegneren får du også fuldt overblik over det indtastede lån og en tilbagebetalingsplan, som du kan gemme og downloade til Excel.

Eksempel: Låner du 100.000 over 12 måneder vil dine årlige omkostninger baseres på renters rente, gebyrer og lign. fordelt over 12 månedlige afdrag. Låner du derimod samme beløb over 48 måneder, vil samme omkostninger være fordelt over meget længere tid (48 månedlige afdrag), og derfor vil din ÅOP fremstå lavere.

Ved ovenstående eksempel kan du i stedet kigge efter Samlet tilbagebetalingsbeløb for at se, hvor meget du ender med at betale for dit lån, når alle afdrag og omkostninger er betalt.

Få flere lånetilbud nu Det tager kun 2 minutter
Signe Kirk Andersen
Skrevet af Signe Kirk Andersen, Kommunikationsspecialist og skribent
Signe arbejdede som kommunikationsansvarlig på Lånio.dk. Hun fokuserer især på privatøkonomi og laver blandt andet indhold til blog såvel som sociale medier. Hun er i særlig grad optaget af at gøre komplicerede finansielle begreber nemmere at forstå. Signe er uddannet på Københavns Universitet har medvirket som paneldeltager indenfor crowdlending og blogger desuden også hos IVÆKST.

Spørgsmål og svar

Hvordan virker Lånios koncept?

Lånios koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Hvilke fordele giver Lånios koncept mig?

Hos Lånio har vi formidlet lån til vores brugere i mere end 6 år, og gjort det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Hvilken rente får jeg?

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Hvornår kan penge være på min konto?

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Kan jeg låne selvom min økonomi er dårlig?

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Hvor meget kan jeg låne?

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 400.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Hvilke krav er der til mig som låntager?

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år
Kan jeg samle mine lån?

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Koster det mig noget at anvende Lånio?

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Hvor lav kan min ydelse blive?

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Hvor lang er tilbagebetalingstiden?

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Kan jeg tage et lån, hvis jeg har en beskyttet adresse?

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Hvordan tjener Lånio penge?

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Kan jeg fortryde et lån?

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Hvordan kan du få hjælp?

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.

Vis mere

Vi er klar til at hjælpe

52 10 50 24 Chat med os
Åbningstider
Mandag–fredag:
09:00–17:00
Lørdag–søndag:
Lukket
? !