Lån med Nem ID

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud fra flere banker. Lån op til 300.000 kr. Rente fra 3,49%.
1. Bestil lånetilbud
Gratis og uforpligtende service
2. Modtag flere tilbud
Modtag tilbud fra flere banker online
3. Vælg billigste lån
Få pengene udbetalt med det samme
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Spar tusindvis af kroner - få tilbud fra flere banker her
Lånebeløb
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Lånebeløb:
kr.
Lånetid:
år
Forventet månedlig ydelse: Forventet ydelse: kr. / md.
Del af lånebeløbet som er eksisterende lån/gæld
Sikker SSL-kryptering
Sidst opdateret: 12. november 2019

Find et lån med Nem ID på Lånio.dk

Står du i en situation, hvor du ikke kan gennemskue, hvilken bank der bedst kan betale sig, hvad angår renter og låneperiode? Så er Lånio.dk en platform, der kan hjælpe dig med at sammenligne lån. Online lån med nemid gør låneprocessen meget nemmere. Samtidig slipper du for ventetid og at skulle forklare dig i en bank.

På Lånio.dk garanterer vi, at du vil få hurtigt svar fra vores samarbejdende banker. Vi ved, at mulighederne for at få et lån er utallige. Vi vil dog gøre dig opmærksom på, at den samme ekspertise og grundighed ikke findes alle steder. På Lånio.dk samarbejder vi med en række professionelle låneudbydere.

Her kan du få et overblik over flere lånetilbud, vælge det bedste og nemt få lån godkendt med nem ID. Med Lånio.dk er det bankerne, der skal overtale dig med deres bedste tilbud. Vi har gjort det muligt for dig at finde den rette bank og det rette lån. Med nem ID bliver det ikke nemmere, og du kan selv afgøre helt uforpligtende, hvilken bank der passer dig.

Du kan her læse mere om lån med nemid:

Hvor meget kan jeg låne med Nemid?

Ønsker du et lån på 10.000 kr. kan Lånio.dk hjælpe dig med at finde den helt rigtige låneudbyder. På vores side kan du nemlig få lån nem ID fra 10.000 kr. - 300.000 kr.

Skulle du komme ud for uforudsete hændelser, og har du ikke tiden til at vente på at få udbetalt et lån, kan du med hjælp fra Lånio.dk hurtigt ansøge om dét lån, du har brug for. Vi kan både hjælpe dig i forbindelse med at samle gæld i samlelån, små forbrugslån og store billån.

Ansøg nu og få dit lån godkendt med nemid på Lånio.dk. Det er gratis og uforpligtende, og det tager kun 2 minutter.

Ansøg nu
Det tager kun 2 minutter

Lån 10000 med nemid

Står du i en situation, hvor du har brug for et lån på 10.000 kr. med nemid? Er lånet til en investering på nyt inventar, eller har du bare brug for flere penge mellem hænderne? Lige meget hvad årsagen er, kan du regne med, at vores samarbejdspartnere er klar til at låne dig pengene lige her på Lånio.dk. Herunder har vi udarbejdet et låneeksempel, som kan give dig en idé om omkostningerne med dette lån.

Lån 10000 med nemid på Lånio.dk
Faktor Eksempel
Lånebeløb 10.000 kr.
løbetid 12 måneder
stiftelsesomkostninger 500 kr.
variable debitorrente 3,49%
månedlig ydelse 891 kr.
ÅOP 13,37 %
Samlede låneomkostninger 10.696 kr.

*Eksemplet er kun vejledende. Det er muligt, at du vil få tilbudt andre lånevilkår

Som nævnt i eksemplet foroven bliver der taget udgangspunkt i et beløb på 10.000 kr. I dette eksempel er låneperioden 12 måneder, og stiftelsesomkostningerne løber op på 500 kr.

Med en variabel debitorrente på 3,49% giver det en ÅOP på 13,37%. Den månedlige ydelse er det beløb, som du skal betale hver måned. I dette tilfælde skal du betale 891 kr. i månedlige ydelser. Det samlede tilbagebetalingsbeløb er 10.696 kr. Det vil sige, at når alle faktorer er regnet sammen, så er det dette beløb, du reelt set låner.

Sådan får du online lån med nemID

Her er de følgende trin, hvis du ønsker at tage et lån på Lånio.dk. Til at starte med vil vi bede dig om at udfylde vores låneformular øverst på siden. Husk at have dit nøglekort ved hånden, når du skal søge om et lån med nemid.

Når du skal ansøge om et lån penge uden sikkerhed på Lånio.dk, skal du starte med at vælge det beløb, du skal bruge. Dernæst skal du udfylde låneformularen med dine oplysninger. Du skal skrive din fødselsdato, dine bankoplysninger og din beskæftigelse.

Herefter sender vi din låneansøgning med dine informationer videre til vores samarbejdende banker. Når bankerne modtager dine oplysninger, vil de foretage en kreditvurdering af dig og din økonomi. Det gør de for at kunne vurdere, om du har råd til at få et lån. Inden længe vil du få en tilbagemelding fra låneudbyderne.

Sådan låner du med nemid på Lånio.dk

Med nem ID kan du trygt låne online

Hos Lånio.dk sætter vi pris på et succesfuldt og tillidsfuld kundeforhold. Din tryghed ligger i højsædet, og med brugen af nemid, kan du være sikker på, at låneprocessen forløber nemt og sikker.

Ved hjælp af digital signering med nem ID kan banken lave en sikker verifikation af, hvem du er. Samtidig får banken adgang til de oplysninger, som er nødvendige for at kunne lave en kreditvurdering af dig som låner.

Har du spørgsmål vedrørende lån med nemid, vores service eller andet på siden, er du altid velkommen til at ringe ind til vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan ringe ind til vores kundeservice på vores telefon træffetider.

Ansøg nu
Det tager kun 2 minutter

Hvem kan få lån godkendt med nemid?

På Lånio.dk har vi flere samarbejdsbanker, og de har forskellige krav i forhold til, hvem de vil låne ud til. Blandt andet er der krav om, hvor gammel du skal være, hvor god din privatøkonomi er, og endelig er der et krav om, at du ikke må være registreret i RKI. Som udgangspunkt skal du være fyldt mindst 18 år for at kunne få et lån med nem id. Nogle af vores samarbejdende banker kræver dog, at du er 21 eller 23 år gammel.

Før dit lån med nem ID bliver godkendt, vil der blive lavet en grundig kreditvurdering af dig, og derudover kan bankerne se, om du har misligholdt gæld. I samarbejde med SKAT, indhenter banken oplysninger om dine seneste årsopgørelser samt lønsedler.

Hvis du står registreret i RKI, vil det være meget usandsynligt, at du vil kunne få et lån. De banker vi samarbejder med på Lånio.dk kan ikke lave udlån til dårlige betalere. Vi anbefaler, at du undersøger, om du er registreret med forfalden gæld i RKI, inden du søger om et lån med nem ID på Lånio.dk. Derudover råder vi enhver potentiel låner til at få betalt alle gældsposter.

Hvem kan få lån med nemid på Lånio.dk

Hvad er Nem ID, og hvad bruges det ellers til?

NemID er et sikkert, fælles login-system, som du kan bruge til offentlige såvel som private selvbetjeningsløsninger. Dit NemID login består af en række personlige brugernumre, som udgøres af din fødselsdato samt dit CPR-nummer.

Logger du dig på, vil du oftest blive bedt om et bruger-id og en personlig adgangskode. Til dit Nem ID følger et nøglekort. På nøglekortet vil der være nogle cifre, som virker som en en to-faktor-sikkerhed. Koderne på dit nøglekort er kun til engangsbrug, hvilket er med til at sikre din sikkerhed online.

Du kan både få dit nøglekort tilsendt med posten, og du kan hente det ned som en app til din smartphone. NemID bliver brugt i mange sammenhænge, såsom at betale SKAT eller logge sig ind på borger.dk, netbank eller andre private eller offentlige selvbetjeningsløsninger. Det er dermed svært at begå sig uden nemid. På nemid.nu kan du læse mere om, hvad nem ID ellers bliver brugt til, og hvordan du bestiller et nemid.

Lån kun med nem ID

På Lånio.dk udbyder vores samarbejdspartnere kun lån med nem ID. Fordelen ved at underskrive et lån med Nem ID er, at du kan medbringe dit nøglekort overalt.

Dermed kan du også tage et lån overalt, om du er på farten, i Danmark eller udlandet spiller ingen rolle. Der er dermed tale om en meget fleksibel løsning, hvor du både kan anvende din pc, mobil eller andre enheder til at underskrive lån med nemid.

Det har aldrig været nemmere at få hurtige lån med nemid, og vi på Lånio.dk står klar til at hjælpe dig med at ansøge nemt og hurtigt om et lån. Er du stadig i tvivl, kan du bruge vores låneberegner til at se, hvordan din tilbagebetalingsplan vil se ud.

Ansøg nu
Det tager kun 2 minutter

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.