Spørgsmål og svar om lån

A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 2 min.
Opdateret: 21. april 2023

Lånio logoDerfor har mere end 150.000 danskere tillid til Lånio

Vores mission er at hjælpe dig med at træffe klogere finansielle beslutninger. Selvom vores service er gratis, bliver vi kompenseret af vores samarbejdspartnere, hvis du optager et lån, du har ansøgt gennem os. Uanset hvad er vores guides, information og kundeservice alt sammen designet til at tilbyde troværdig hjælp til dig for at du kan træffe det bedste valg til dine behov. Læs mere om hvordan vi tjener penge og vores redaktionelle integritet.

Ofte stillede spørgsmål om lån

Et lån er noget er de fleste danskere oplever at tage i løbet af livet, hvad end det er til bolig, bil eller forbrug. At låne penge er dog forbundet med en masse begreber og kompleksitet, som kan gøre det svært at fastholde overblikket og træffe den bedst mulige beslutning.

Derudover har mulighederne for at låne penge aldrig været større end i dag. Hvor lån tidligere primært var noget man fik i sin lokale bank, kan du i dag låne penge på få minutter online og have pengene på din konto samme dag.

Ønsker du at låne penge er det derfor vigtigt at du undersøger dine muligheder grundigt og sætter dig ind i, hvad det vil sige at låne penge. Her på siden har vi samlet de vigtigste spørgsmål om lån, som vi får fra vores brugere og som gør dig i stand til at låne med omtanke.

Hvordan beregnes renter på lån?Hvad er ydelsen på et lån?
Hvilket lån skal jeg vælge?Hvor stort et lån kan jeg få?
Hvad er RKI?Hvad betyder indfrielse af lån?
Hvad er et lån?

Vigtige lånebegreber du skal kende

Som nævnt er lån og finansielle tjenester generelt et emne, der kan tage tid at sætte sig grundigt ind i, hvilket er vigtigt da det er noget de fleste danskere kommer til at stifte bekendskab med.

Vi har samlet de vigtigste økonomiske begreber, som vi mener det er vigtigt for dig at kende til, før du låner penge.

Har du stadig spørgsmål til lån?

Har du yderligere spørgsmål, som du ikke har kunne finde svar på? Vi sidder klar til at hjælpe dig, med de spørgsmål du måtte sidde med.

Du kan skrive til os på kundeservice@laanio.dk eller ringe på 52 10 50 24, mandag til fredag mellem 09.00 og 15:00.

4.7 på Trustpilot | 401 anmeldelser

Mark Thorsen
Skrevet af Mark Thorsen, CEO & stifter
Mark Thorsen er direktør for og ejer af Lånio.dk. Han har arbejdet med banksektoren siden 2012 og har indgående kendskab til markedet for banklån. Til dagligt arbejder Mark med de danske banker og finansieringsselskaber med henblik på at skabe et mere gennemsigtigt marked for banklån, og han er blandt andet omtalt i dagbladet Børsen. Han har også kvalificeret sig til at deltage i EY Entrepreneur of the Year i 2018 og 2019, ligesom selskabet bag Lånio.dk har modtaget to Gazeller i 2019 og 2020.