Få flere tilbud på billige lån

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud fra flere banker. Lån op til 300.000 kr. Rente fra 3,49%.
1. Bestil lånetilbud
Gratis og uforpligtende service
2. Modtag flere tilbud
Modtag tilbud fra flere banker online
3. Vælg billigste lån
Få pengene udbetalt med det samme
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Spar tusindvis af kroner - få tilbud fra flere banker her
Lånebeløb
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Lånebeløb:
kr.
Lånetid:
år
Forventet månedlig ydelse: Forventet ydelse: kr. / md.
Del af lånebeløbet som er eksisterende lån/gæld
Sikker SSL-kryptering
Sidst opdateret: 18. december 2019

Sammenlign tilbud på billige lån fra flere banker i 2019

På Lånio.dk får du tilbud på billige lån, eksempelvis privatlån, men hvordan finder du det billigste lån blandt lånetilbuddene? Vi viser dig, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge din næste finansieringsløsning.

Dette er alt sammen lånefaktorer, som du skal overveje for at finde det lån, der passer bedst til dine behov. Det billigste lån for din ven er ikke nødvendigvis det billigste lån for dig. Derfor kan du her finde hjælp til priser på billige lån til unge, studerende og pensionister.

Om du søger et lån uden sikkerhed eller et billigt billån, kan vi hjælpe dig. På siden her undersøger vi, hvordan forbrugslån kan variere i pris. Efterfølgende ser vi på kravene for at tage billig lån, og du får svar på, hvordan du kan tage lån med succesfuld tilbagebetaling. Afslutningsvis viser vi, hvordan du ansøger om at få tilbud på billige lån med NemID.

Lær mere om billige lån:

Find billige lån i dag!
Det tager kun 2 minutter

Danmarks billigste lån

Søger du Danmarks billigste lån med lav rente, skal du undersøge markedet grundigt. Billige lån, inklusiv Danmarks billigste lån, optages normalt i en bank eller i en online bank. For at bankerne kan tilbyde dig et lån, er de nødt til at lave en grundig kreditvurdering af dig og din økonomiske situation.

Flere låneudbydere reklamerer med, at de har danmarks billigste lån på nettet eller gratis billige lån. Her skal du være opmærksom på skjulte gebyrer, omkostninger og tidsfrister.

Eksempelvis tilbyder nogle gratis billig lån i 30 dage. De billige lån er gratis i den forstand, at der oftest ikke er renter på, men stiftelsesgebyret kan derimod være højt. Hvis du skal låne et mindre, billigt lån, risikerer du, at lånet kan blive dobbelt så dyrt på grund af det høje stiftelsesgebyr. Derfor er det vigtigt at sammenligne billige lån.

Sammenlign priser på billige lån

Når du finder billige lån online, kan du få flere lånetilbud tilsendt. På Lånio.dk kan du vælge det billigst lån, som vores låneudbydere tilbyder, i stedet for at gå i banken og kun få ét tilbud. Nedenfor ses et eksempel på, hvordan 3 lånetilbud på 25.000 kr. med en løbetid på 24 måneder kan se ud.

Eksempler på billige lån
Beskrivelse Lån 1 Lån 2 Lån 3
Lånebeløb 25.000 kr. 25.000 kr. 25.000 kr.
Løbetid 24 mdr. 24 mdr. 24 mdr.
Debitorrente 7,22% 12,95% 18,16%
Samlede kreditomkostninger 3.751 kr. 5.044 kr. 7.072 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb 28.751 kr. 30.044 kr. 32.072 kr.
Ydelse 1.198 kr. 1.252 kr. 1.336 kr.
ÅOP 14,71% 19,92% 27,28%

*Priserne er vejledende. Det er muligt, at du bliver tilbudt andre priser

Selvom løbetiden er den samme i ovenstående eksempel, er der forskel på priserne. Ved at sammenligne tilbuddene, du modtager på Lånio.dk, kan du vælge det billigst lån blandt de tilbudte. I dette tilfælde er eksempel 1 det billigste lån blandt de tre ovenstående med både den laveste rente, laveste ÅOP og de laveste samlede kreditomkostninger.

Hvordan finder jeg billige lån på nettet?

Hvis du skal finde de billigste lån på nettet, skal du være opmærksom på lånets rente, lånets gebyrer og ÅOP'en på lånet. Renten på de lån, du tilbydes, vil variere alt efter den kreditvurdering, bankerne laver af dig.

For at kunne finde billige lån, skal du kende lånets gebyrer. Gebyrer er de omkostninger, der er i forbindelse med at tage et lån. Der kan både være administrationsgebyr og stiftelsesgebyr. Hvis du skal finde billige lån på nettet, er ÅOP også nødvendig at kende. ÅOP er en forkortelse af lånets omkostninger i procent pr. år. Opgørelsen viser, hvor meget omkostningerne årligt udgør i procent af det lån.

Det er relevant at sammenligne ÅOP på de lån, du bliver tilbudt. Sådan kan du finde ud af, hvilket lånetilbud der er det billigst lån i omkostninger. Sørg her for at løbetiden er det samme på lånene for den mest retvisende vurdering.

Fordele ved billige lån på nettet

 • Flere tilbud på billige lån
 • Du kan vælge et billigt lånetilbud
 • Ingen stiller spørgsmål til låneformål
 • Du vælger løbetiden på lånet
 • Nemt og hurtigt
Find billige lån i dag!
Det tager kun 2 minutter

Løbetid og tilbagebetaling af billige lån online

Sidder du og tænker “Hvad er det billigste lån for mig?” er der to ting, som du skal have i baghovedet, når du læser videre:

 • Hvor meget skal du låne?
 • Hvor lang løbetid skal der være på lånet?

Vi anbefaler, at du ikke optager et større lån, end du skal bruge. Hvis du skal låne et mindre beløb, er de billigst lån, der tilbydes typisk små forbrugslån. Der er ofte en lavere rente og ÅOP på forbrugslån end på kviklån, hvilket gør forbrugslån til et billigere lån.

Løbetiden er den tidshorisont, som du ønsker at betale lånet tilbage over. Billige lån uden sikkerhed vil som udgangspunkt have lavere omkostninger, jo hurtigere du kan betale det tilbage. Et billig lån med en kort løbetid giver dig lavere samlede omkostninger, da du ikke skal betale renter og gebyrer i længere tid.

Til gengæld vil din månedlige ydelse være højere, og derfor kan lånet virke dyrere på den korte bane, men det er det ikke. Vælger du derimod en længere løbetid, vil dine ydelser være mindre, da du nu har flere terminer at betale lånet ud på.

Billige lån ud fra løbetid*
Beløb Løbetid Rente Månedlig ydelse Samlet tilbagebetaling
10.000 kr. 12 måneder 10% 877 kr. 10.526 kr.
10.000 kr. 24 måneder 10% 459 kr. 11.027 kr.

*Priserne er vejledende. Det kan være, at du bliver tilbudt andre priser. 

Kan jeg få billige lån til unge?

Du kan sagtens få tilbud på billige lån til unge, hvis du er fyldt 18 år. I nogle tilfælde skal du være 23. Om du skal være fyldt 18 eller 23 er et krav, der varierer fra bank til bank. Såfremt alderskravet er opfyldt, kan du ansøge om billige lån på nettet.

Bankerne kan udover alderskrav stille et krav til minimumsindtægt. Din årsindtægt kan afgøre, hvor billige lån du får tilbudt. Det skyldes, at dit lånetilbud afhænger af den kreditvurdering banken laver af dig.

Hvad er billige lån til studerende?

For at få tilbud på billige lån som studerende gælder det samme alderskrav, som der gør for lån til unge. De billigste lån på nettet er ikke nødvendigvis de billigste lån til studerende. Som studerende har du nemlig mulighed for at tage et SU lån.

SU lånet er et af de billigste lån, du kan tage. Du kan låne op til 3.155 kr. om måneden til at supplere din SU. Imens du studerer er renten på lånet 4%, og efter endt studie er den på 1%. Du begynder at betale SU lånet tilbage ca. 1 år efter endt uddannelse.

Hvis SU lånet ikke er nok, kan du kigge efter billige lån på nettet. Som studerende kan du få lånetilbud på Lånio.dk. Lånene tilbydes af bankerne, hvis bankerne godkender din kreditvurdering. Bankerne vurderer din økonomi for at give dig deres tilbud på lån.

Find billige lån i dag!
Det tager kun 2 minutter

Kan man få billige lån til pensionister?

Der gives også lånetilbud på billige lån til pensionister. Fra bankerne er det et krav, at du har din bopæl registreret i Danmark.

For at få billige lån på nettet er det dog ikke et krav, at du er i arbejde. Banken vil foretage en kreditvurdering af dig, før de tilbyder lån. Friværdi, faste udgifter etc. inddrages, når banken kreditvurderer dig. Det er muligt at få tilbud på lån som pensionist, men bankerne skal altså først vurderer, om din økonomi kan bære et lån.

Krav til at tage billige lån på nettet

Hvis du skal have tilbud på lån, skal du mindst være fyldt 18 år og i nogle tilfælde 23 år, før bankerne er interesseret i at tilbyde dig deres billigste lån. Du skal være bopælsregistreret i Danmark samt have dansk statsborgerskab eller opholdstilladelse. Derudover skal du have et NemID, før du kan ansøge om lån på nettet.

Endelig skal du være opmærksom på, at bankerne som Lånio.dk samarbejder med, ikke tilbyder billige lån til folk, der er gældsregistreret i RKI og Debitor Registret. Hvis du står i gældsregistret betyder det, at du har en dårlig tilbagebetalingshistorik. Derfor ønsker bankerne ikke at tilbyde dig billige lån.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er registreret i RKI, kan du tjekke det på RKIs hjemmeside. Vil du tjekke, om du er indskrevet i Debitor Registret som dårlig gældsbetaler, så kan du tjekke det her på Debitor Registret.Krav hvis du skal optage billig lån

Succesfuld tilbagebetaling af billige lån

Vi anbefaler, at du læser vores gode råd om tilbagebetaling herunder, før du tager billige lån som eksempelvis et billigt billån. Du kan undgå at blive registreret i RKI ved at bruge vores låneberegner. Du kan hente tilbagebetalingsplanen på dit lån ned på din computer. Så har du altid et overblik over det fulde lån.

Hvis du har penge i overskud, anbefaler vi, at du afdrager mere end den månedlige ydelse. Så bliver lånet endnu billigere. Kan du indfri hele lånet på et tidspunkt i låneperioden, anbefaler vi også, at du gør det. Her skal du bare være bevidst om, at nogle lån har et indfrielsesgebyr. Til gengæld skal du ikke afdrage mere, hvorfor det kan være et billigere alternativ.

Betalingsservice kan hjælpe dig med ikke at blive registreret som dårlig betaler ved at sørge for, at du afdrager til tiden. På den måde sikrer du, at du ikke overser betalinger og ender i et gældsregister. Du kan tilmelde dig på betalingsservice.

Guide til at ansøge om billige lån på Lånio.dk

Hvis du vil have tilbud på lån tilsendt, skal du oplyse dine personlige informationer herunder dine beskæftigelsesoplysninger og bankoplysninger.

Afslutningsvis i ansøgningsprocessen skal du indtaste dit NemID. NemID bruges til at verificere, at det er dig der ansøger om penge, og at dine oplysninger er korrekte. Dine oplysninger indhentes online uden, at du skal sende papirer frem og tilbage. Har du ikke et NemID, kan du bestille det på borger.dk, så du kan søge om billige lån med NemID.

Sådan ansøger du om billige lån

 • Indtast det ønskede lånebeløb
 • Indtast løbetid på lånet
 • Vælg låneformål
 • Indtast personlige oplysninger
 • Indtast beskæftigelse
 • Indtast bankoplysninger
 • Indtast NemID
 • Hvis du er i tvivl om, hvilket lånetilbud, der er det billigste lån blandt dem, du modtager, kan du benytte vores låneberegner. Her kan du beregne lånets fulde pris og ÅOP samt få en oversigt over dine tilbagebetalinger. Låneberegneren gør det nemmere for dig at vælge det rigtige, billig lån og giver dig gennemsigtige lånevilkår for hvert enkelt lånetilbud.

  Er du klar til at få tilbud på billige lån? Du kan bestille lånetilbud gratis og uforpligtende her.

  Find billige lån i dag!
  Det tager kun 2 minutter

  Spørgsmål og svar

  Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

  Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

  Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

  ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

  Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

  Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

  Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

  Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år

  Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

  Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

  Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

  Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

  Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

  Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

  Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

  Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

  Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.