Bedste billige lån online

Sammenlign flere lånetilbud og spar penge på dine lån. Lån op til 500.000 kr. Rente fra 3,49%. Få flere gratis lånetilbud fra førende banker
Udfyld formularen for at få tilbud, det er <strong>gratis</strong> og <strong>uforpligtende</strong>.
Udfyld én låneansøgning
Du modtager <strong>tilbud fra flere banker</strong> som du kan sammenligne.
Modtag lånetilbud fra flere førende banker
<strong>Vælg det bedste tilbud.</strong> Så har du muligheden for at spare tusindvis af kroner.
Vælg det bedste lån til dine behov
Sådan kan vi hjælpe
Låneformål
Kontaktinfo
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet ydelse: Forventet ydelse: 1.367 kr. / md.
*Eks.: Lån på 150.000 kr. i 15 år. Mdl. ydelse 1.367 kr. med fast debitorrente på 7.3 % og stiftelsesomkostninger på 1.500 kr. ÅOP før skat på 7.47%. Samlede omk. 96.127 kr. Tilbagebetaling i alt 246.127 kr. 14 dages fortrydelsesret.
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud på at samle dine eksisterende lån til ét billigere lån. Dine eksisterende lån bliver indfriet automatisk.
Indtast de lån du ønsker at samle her (op til 500.000 kr.)
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 7,3 % i debitorrente

Bemærk: Vi anbefaler dig at ansøge om længere lånetid. Dette øger chancen for at din ansøgning godkendes og du får dit lån. Du kan altid betale lånet ud før tid, hvis du ønsker dette.

Ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?
Beløb til kontant udbetaling
Sådan kan vi hjælpe
Vi er e-mærket!
e-mærket er din garanti for tryg og sikker handel på nettet
 • Løbende kontrol af webshop
 • Køberbeskyttelse på 10.000 kr.
 • Aktiv bekæmpelse af it-kriminalitet
Opdateret: 21. oktober 2021

Indholsfortegnelse: Billige lån

Sådan sammenligner du billige lån fra flere banker

Husk altid at sammenligne priser på billige lån

Konsekvenser ved lån og gældsstiftelse

Hvordan finder jeg billige lån på nettet?

Hvordan bestemmer jeg løbetid og tilbagebetaling?

Krav til at tage billige lån på nettet

Guide til at ansøge på Lånio.dk

Sådan sammenligner du billige lån fra flere banker

På Lånio.dk får du tilbud på billige lån, eksempelvis privatlån, men hvordan finder du det billigste lån blandt lånetilbuddene? Vi anbefaler altid, at du får flere tilbud på dit lån, før du træffer din beslutning. På den måde er du sikker på, at du ikke komme til at betale for meget for dit lån.

Det billigste lån for din ven er ikke nødvendigvis det billigste lån for dig. Derfor kan du her finde hjælp til at finde det billigste lån blandt dine unikke lånetilbud.

På siden her undersøger vi også, hvordan et lån kan variere i pris. Efterfølgende ser vi på kravene for at tage billige lån, og du får svar på, hvordan du bedst bestemmer din tilbagebetalingsperiode. Afslutningsvis viser vi, hvordan du ansøger om at få tilbud på billige lån.

Husk altid at sammenligne priser på billige lån

Når du finder billige lån online, kan du få flere lånetilbud tilsendt. På Lånio.dk kan du vælge mellem flere lån, som vores låneudbydere tilbyder, i stedet for at gå i banken og kun få ét tilbud. Nedenfor ses et eksempel på, hvordan 3 lånetilbud kan se ud, og hvorfor det er vigtigt at sammenligne, før du vælger.

Sammenligning af låneeksempler
Beskrivelse Lån 1 Lån 2 Lån 3
Lånebeløb 25.000 kr. 25.000 kr. 25.000 kr.
Løbetid 24 mdr. 24 mdr. 24 mdr.
Debitorrente 8% 12% 18%
Samlede kreditomkostninger 3.142 kr. 4.195 kr. 5.072 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb 28.142 kr. 29.195 kr. 30.952 kr.
Ydelse 1.173 kr. 1.216 kr. 1.281 kr.
ÅOP 12,3% 16,5% 22,3%

*Priserne er vejledende. Det er muligt, at du bliver tilbudt andre priser

Selvom løbetiden er den samme i ovenstående eksempel, er der forskel på priserne. Ved at sammenligne tilbuddene, kan du vælge det billigste lån blandt de tilbudte. I dette tilfælde er eksempel 1 det billigste lån blandt de tre ovenstående med både den laveste rente, laveste ÅOP og de laveste samlede kreditomkostninger.

Se efter gebyrer, når du skal vurdere prisen

Søger du Danmarks billigste lån med lav rente, skal du undersøge markedet grundigt. Billige lån, inklusiv Danmarks billigste lån, optages normalt i en bank eller med et online banklån. For at bankerne kan tilbyde dig et lån, er de nødt til at lave en grundig kreditvurdering af dig og din økonomiske situation.

Flere låneudbydere reklamerer med, at de har danmarks billigste lån på nettet eller gratis billige lån. Her skal du være opmærksom på skjulte gebyrer, omkostninger og tidsfrister.

Eksempelvis tilbyder nogle gratis billig lån i 30 dage. De billige lån er gratis i den forstand, at der oftest ikke er renter på, men stiftelsesgebyret kan derimod være højt. Hvis du skal låne et mindre, billigt lån, risikerer du, at lånet kan blive dobbelt så dyrt på grund af det høje stiftelsesgebyr. Derfor er det vigtigt at sammenligne billige lån.

Konsekvenser ved lån og gældsstiftelse

Vi anbefaler, at du grundigt overvejer dit valg om at optage lån. Det at stifte gæld kan have konsekvenser for din økonomi på sigt, hvis du ikke kan betale dit lån tilbage til tiden. Vi råder dig derfor til at vurdere om du kan leve for din disponible indkomst (rådighedsbeløb), når din nye månedlige ydelse inkluderes i budgettet. 

Du bør altid lægge et budget for din privatøkonomi, så du ved hvor mange penge, du har til hver post. Er du på udkig efter et lån til forbrug, anbefaler vi, at du sparer pengene op i stedet, hvis dette er en mulighed. Selvom du finder et billigt lån, vil det altid koste dig mere end at være tålmodig og spare pengene op. 

Vi fraråder samtidig at låne for at betaler ydelser til dine andre lån. I stedet anbefaler vi at du samler din gæld et sted, og på den måde får et billigere lån - læs mere på vores siden om samlelån.

Hvordan finder jeg billige lån på nettet?

Hvis du skal finde de billigste lån på nettet, skal du være opmærksom på lånets rente, lånets gebyrer og ÅOP. Renten på de lån, du tilbydes, vil variere alt efter den kreditvurdering, bankerne laver af dig.

For at kunne finde billige lån med lav rente, skal du kende lånets gebyrer. Gebyrer er de omkostninger, der er i forbindelse med at tage et lån. Der kan både være administrationsgebyr og stiftelsesgebyr. Hvis du skal finde billige lån på nettet, er ÅOP også nødvendig at kende. ÅOP er en forkortelse af lånets omkostninger i procent pr. år. Opgørelsen viser, hvor meget omkostningerne årligt udgør i procent af det lån.

Det er relevant at sammenligne ÅOP på de lån, du bliver tilbudt. Sådan kan du finde ud af, hvilket lånetilbud der er det billigst lån i omkostninger. Sørg her for at løbetiden er det samme på lånene for den mest retvisende vurdering.

Start din ansøgning Det tager kun 2 minutter.

Hvordan bestemmer jeg løbetid og tilbagebetaling?

Sidder du og tænker “Hvad er det billigste lån for mig?” er der to ting, som du skal have i baghovedet, når du læser videre:

 • Hvor meget skal du låne?
 • Hvor lang skal løbetiden være?

Vi anbefaler, at du ikke optager et større lån, end du skal bruge. Hvis du skal låne et mindre beløb, er de billigst lån, der tilbydes typisk små forbrugslån. Der er ofte en lavere rente og ÅOP på forbrugslån end på kviklån, hvilket gør forbrugslån til et billigere lån.

Løbetiden er den tidshorisont, som du ønsker at betale lånet tilbage over. Billige lån uden sikkerhed vil som udgangspunkt have lavere omkostninger, jo hurtigere du kan betale det tilbage. Et billig lån med en kort løbetid giver dig lavere samlede omkostninger, da du ikke skal betale renter og gebyrer i længere tid.

Til gengæld vil din månedlige ydelse være højere, og derfor kan lånet virke dyrere på den korte bane, men det er det ikke. Vælger du derimod en længere løbetid, vil dine ydelser være mindre, da du nu har flere terminer at betale lånet ud på.

Løbetid og pris forklaret

Dit valg af låneperiode har stor indflydelse på både dit låns pris og dit månedlige budget. Det har den fordi, at vælger du en lang tilbagebetalingsperiode, vil din månedlige ydelse bliver lavere, men du vil også skulle afdrage i længere tid. Vælger du derimod en kort tilbagebetalingsperiode, vil du få en højere månedlig ydelse, men du vil være ude af lånet og gældsfri på kortere tid. Derfor anbefaler vi, at du binder dig i så kort tid som muligt.

Krav til at tage billige lån på nettet

Hvis du skal have tilbud på lån, skal du mindst være fyldt 18 år og i nogle tilfælde 23 år, før bankerne er interesseret i at tilbyde dig deres billigste lån. Du skal være bopælsregistreret i Danmark samt have dansk statsborgerskab eller opholdstilladelse. Derudover skal du have et NemID, før du kan ansøge om lån på nettet.

Endelig skal du være opmærksom på, at bankerne som Lånio.dk samarbejder med, ikke tilbyder billige lån til folk, der er gældsregistreret i RKI og Debitor Registret. Hvis du står i gældsregistret betyder det, at du har en dårlig tilbagebetalingshistorik. Derfor ønsker bankerne ikke at tilbyde dig billige lån.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er registreret i RKI, kan du tjekke det på RKIs hjemmeside. Vil du tjekke, om du er indskrevet i Debitor Registret som dårlig gældsbetaler, så kan du tjekke det her på Debitor Registret.

Hvad med billige lån til unge og studerende?

For at få tilbud på billige lån som studerende gælder det samme alderskrav, som der gør for lån til unge. Du skal mindst være fyldt 18 år, og herefter kreditvurderes du som alle andre. Dog er de billigste lån på nettet er ikke nødvendigvis de billigste lån til studerende. Som studerende har du nemlig mulighed for at tage et SU lån.

SU lånet er et af de billigste lån, du kan tage. Du kan låne op til 3.155 kr. om måneden til at supplere din SU. Imens du studerer er renten på lånet 4%, og efter endt studie er den på 1%. Du begynder at betale SU lånet tilbage ca. 1 år efter endt uddannelse. Disse lånevilkår er sjældent noget som hverken fysiske eller online banker kan matche, og vi anbefaler derfor, at du tager et SU lån, såfremt du har mulighed for det.

Kan man få billige lån til pensionister?

Der gives også lånetilbud på billige lån til pensionister. Bankerne kræver, at du har din bopæl registreret i Danmark, men ikke at du har et fast arbejde.

Banken vil foretage en kreditvurdering af pensionister, som de gør med alle andre lånere også. Friværdi, faste udgifter, indkomst og lignende faktorer inddrages, når banken kreditvurderer dig. Det er muligt at få tilbud på lån som pensionist, men bankerne skal altså først vurdere, om din økonomi kan bære et lån.

Krav hvis du skal optage billig lån

Guide til at ansøge på Lånio.dk

Hvis du vil have tilbud gennem Lånio.dk, skal du oplyse dine personlige informationer, herunder dine beskæftigelsesoplysninger og bankoplysninger.

Afslutningsvis i ansøgningsprocessen skal du indtaste dit NemID, så vores samarbejdspartnere kan bekræfte din identitet. Dine oplysninger indhentes udelukkende online, så du ikke skal bekymre dig om at sende papirer frem og tilbage. Har du ikke et NemID, kan du bestille det på Borger.dk.

Sådan ansøger du om billige lån
 • Indtast det ønskede lånebeløb
 • Indtast løbetid på lånet
 • Vælg låneformål
 • Indtast personlige oplysninger
 • Indtast beskæftigelse
 • Indtast bankoplysninger
 • Indtast NemID
 • Hvis du er i tvivl om, hvilket lånetilbud der er det billigste blandt dem, du modtager, kan du benytte vores låneberegner eller kontakte vores kundeservice.

  Er du klar til at få tilbud på billige lån? Du kan bestille lånetilbud gratis og uforpligtende her.

  Start din ansøgning Det tager kun 2 minutter.

  Spørgsmål og svar

  Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

  Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

  Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

  ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

  Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

  Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

  Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

  Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år

  Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

  Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

  Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

  Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

  Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

  Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

  Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

  Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

  Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.