Lånio logoDerfor har mere end 100.000 danskere tillid til Lånio

Vores mission er at hjælpe dig med at træffe klogere finansielle beslutninger. Selvom vores service er gratis, bliver vi kompenseret af vores samarbejdspartnere, hvis du optager et lån, du har ansøgt gennem os. Uanset hvad er vores guides, information og kundeservice alt sammen designet til at tilbyde troværdig hjælp til dig for at du kan træffe det bedste valg til dine behov.

Lån penge hurtigt og nemt med Lånio.dk

Leder du efter lån, men er i tvivl om hvordan du finder det billigste lån? Sammenlign flere lånetilbud fra førende udvalgte banker og find det bedste lån til dine behov. Med blot én ansøgning kan du, gratis og uforpligtende, få konkurrencedygtige tilbud fra flere banker.

På den måde spare du tid, da du slipper for selv at skulle undersøge lånemarkedet og finde ud af, hvem der tilbyder hvad. Du sparer også penge, fordi bankerne ved at de er i konkurrence om dig som kunde og derfor gør deres bedste, for at tilbyde dig lånevilkår som du er tilfreds med.

Få lånetilbud med Lånio.dk og oplev fordelene med at lade os undersøge markedet for dig. Du kan få privatlån fra 20.000 kr. til 500.000 kr. til ethvert formål. Når du har udfyldt låneansøgningen får du svar med det samme og kan have pengene udbetalt indenfor få dage.

Låneeksempel
Samlet kreditbeløb50.000 kr.
Løbetid (mdr.)60 mdr.
Månedlig ydelse1.003 kr. - 1.206 kr.
Variabel debitorrenteMin. 6,7% – Max. 15,7%
ÅOPMin. 7,83% – Max. 16,79%
Andre gebyrer25 kr. pr. md.
Saml. kreditomkostninger10.202 kr. – 22.354 kr.
Saml. tilbagebetaling60.202 kr. – 72.354 kr.

Ovenstående er et repræsentativt låneeksempel på 50.000 kr. som giver dig et overblik over, hvilke omkostninger du kan forvente, når du ansøger om at låne penge på Lånio.dk.

Husk at dit endelige lånetilbud altid vil afhænge af en individuel kreditvurdering som bankerne foretager af dig, før du kan låne penge.

Sådan hjælper vi dig sikkert frem til det rette lån

Lånio.dk har siden 2016 hjulpet danske brugere med at finde frem til det bedste lån online. Det kan vi gøre fordi vi har indgået et samarbejde med udvalgte førende banker, som ved de er i konkurrence om dig som kunde. Det er din sikkerhed for at bankerne gør deres bedste for at levere et konkurrencedygtigt tilbud.

Når du bruger vores platform til at ansøge om lån, vil du med én ansøgning modtage tilbud fra flere banker. Når du modtager dine lånetilbud i vores låneportal, bliver de listet op således du nemt kan sammenligne og vælge dét lån, der er bedst for dig. Samtidig er dine personlige oplysninger i sikre hænder.

Laanios-laaneportal

Men på Lånio.dk er vi mere end bare en låneside. Vi laver også egne artikler, guides og undersøgelser om privatøkonomi, så vores brugere kan blive klogere indenfor emnet. Vores indhold er desuden suppleret og gennemgået af en række finansielle eksperter som sikre, at al information på Lånio.dk er opdateret og optimeret.

Hvor meget kan jeg låne?

Her på Lånio.dk kan du låne fra 20.000 kr. og op til 500.000 kr. Hvor meget du kan blive godkendt til at låne afhænger af din kreditvurdering hos banken og hvor meget de er villige til at låne dig.

Hvis du søger om et lån og banken vurdere, at det ikke kan låne dig pengene, kan du forsøge at sænke lånebeløbet eller hæve løbetiden. Det kan desuden forbedre din kreditvurdering markant, hvis du har en medansøger med på lånet fx din partner eller samlever.

Her vil banken vurdere begges økonomi og kreditvurderingen bliver derfor bedre. En medansøger er derfor også en god mulighed for at få tilbudt lån med så gode lånevilkår som overhovedet muligt.

Lån penge ansvarligt på Lånio.dk

Med Lånio.dk øger du chancen for at få det billigste lån, fordi du får flere lånetilbud fra førende banker, med én ansøgning. Med det billigst mulige lån sparer du penge, hvilket er positivt for din økonomi generelt.

Når det kommer til økonomi og finansiering gælder det om, at være ansvarlig og låne med omtanke. De valg du træffer nu har nemlig indflydelse på din økonomiske situation i fremtiden. Vores ansvar, som låneformider er ligeledes at sikre vores brugeres sikkerhed, og at kan føle dig tryg, når du vil låne penge online.

Af samme grund har vi udviklet Lånio.dk, som en platform og service der screener markedet for dig og indhenter tilbud fra de bedste online banker. På den måde kan du både spare tid og penge.

Få lånetilbud nu Det tager kun 2 minutter