Få SMS lån og mobillån via din smartphone

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud på forbrugslån fra flere banker. Lån op til 500.000 kr. Få flere gratis lånetilbud fra førende banker
Udfyld formularen for at få tilbud, det er <strong>gratis</strong> og <strong>uforpligtende</strong>.
Udfyld én låneansøgning
Du modtager <strong>tilbud fra flere banker</strong> som du kan sammenligne.
Modtag lånetilbud fra flere førende banker
<strong>Vælg det bedste tilbud.</strong> Så har du muligheden for at spare tusindvis af kroner.
Vælg det bedste lån til dine behov
Sådan kan vi hjælpe
Låneformål
Kontaktinfo
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet ydelse: Forventet ydelse: 1.367 kr. / md.
*Eks.: Lån på 150.000 kr. i 15 år. Mdl. ydelse 1.367 kr. med fast debitorrente på 7.3 % og stiftelsesomkostninger på 1.500 kr. ÅOP før skat på 7.47%. Samlede omk. 96.127 kr. Tilbagebetaling i alt 246.127 kr. 14 dages fortrydelsesret.
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud på at samle dine eksisterende lån til ét billigere lån. Dine eksisterende lån bliver indfriet automatisk.
Indtast de lån du ønsker at samle her (op til 500.000 kr.)
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 7,3 % i debitorrente

Bemærk: Vi anbefaler dig at ansøge om længere lånetid. Dette øger chancen for at din ansøgning godkendes og du får dit lån. Du kan altid betale lånet ud før tid, hvis du ønsker dette.

Ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?
Beløb til kontant udbetaling
Sådan kan vi hjælpe
Vi er e-mærket!
e-mærket er din garanti for tryg og sikker handel på nettet
 • Løbende kontrol af webshop
 • Køberbeskyttelse på 10.000 kr.
 • Aktiv bekæmpelse af it-kriminalitet
Opdateret: 21. oktober 2021

Mobillån og SMS lån er lån med hurtig udbetaling

Et sms lån med hurtig udbetaling er for mange forbundet med et kviklån, men begreberne smslån og mobillån er i dag blot betegnelsen for lån som kan optages på mobilen. Dvs. online lån på mobilen uden krav til sikkerhedsstillelse.

På Lånio.dk kan du tage hurtige lån over din mobil ved at udfylde vores låneformular. Der er her på siden ikke tale om kviklån, men derimod usikrede privatlån/forbrugslån via smartphone. Både mobillån og smslån er også under kategorien hurtiglån.

I dette indlæg vil vi beskrive og forklare lånetyperne sms lån og mobillån, så du kan vælge dit lån på et oplyst grundlag. 

Dette kan du læse mere om på denne side:

Hvad skal jeg være opmærksom på ved nye SMS lån?

På nogle lånesider vil du blive bombarderet med reklamer om nye SMS lån, men i virkeligheden er der ofte tale om almindelige, dyre kviklån og mikrolån. Du kan blive lokket af argumenter som: sms lån hurtig udbetaling og lån nu og få beløbet med det samme, men du skal være opmærksom på, at det er dyre lån.

Sjældent kan der opstå en akut situation, hvor du har brug for at låne penge til at betale en uforudset regning. I disse tilfælde kan det være fristende at tage et sms lån, men Lånio vil anbefale dig at overveje dette en ekstra gang.

I stedet for et sms lån kan du via din mobil få gratis lånetilbud på Lånio.dk. Når du får flere lånetilbud, kan du nemmere sammenligne priser og renter og på den måde vælge et billigt mobillån.

DEFINITION AF SMS LÅN

SMS lån er lån med hurtig udbetaling, som du får ved at sende en sms med din information til en låneudbyder. Mange forbinder i dag SMS lån med mobillån, fordi dette også er et lån, som du tager via din mobil. Ved mobillån skal du dog ikke sende en sms, men du kan via din telefon tilgå Lånio.dk og få tilbud på forbrugslån.

Lån med udbetaling med det samme

Der kan være mange årsager til, at du søger efter sms lån udbetaling med det samme. Hvis du har brug for et hurtigt lån for at kunne betale din gæld ud, kan det være fordelagtigt for dig at læse om samlelån.

Måske har du også bare brug for penge hurtigt til sjov og ballade. I det tilfælde kan du læse vores side om privatlån og gøre dig nogle overvejelser om fordele og ulemper ved denne lånetype. Alle lån er forbundet med en eller anden form for betaling, så det er vigtigt, at du er opmærksom på, hvad du skal betale for dit lån.

Endelig kan det være, at du har brug for et lån til at komme igennem måneden. Har du altid svært ved at få enderne til at mødes, når vi nærmer os slutningen af måneden? Så kan det være, at du skal fokusere på dit budget. Måske er der nogle poster, hvor du kan skære ned? Det er ikke en langtidsholdbar løsning, hvis du har brug for penge hver måned, og et lån vil ikke løse dine pengeproblemer.

Sådan tager du et mobillån

Et mobillån er en de hurtigste måder at få et lån på i dag. Vi har nærmest alle sammen altid mobilen på os, hvad end vi er hjemme eller på farten. Der er dermed ingen begrænsninger for, hvor og hvornår du kan tage et mobillån, hvis du har en telefon, internetadgang og batteri.

Lånio.dk fokuserer på at være en mobilvenlig hjemmeside. Det vil sige, at designet på hjemmesiden er velegnet til at blive brugt på en mobiltelefon. På den måde er det nemt for dig at finde rundt på Lånio.dk og bruge vores låneservice til at sammenligne lån.

Et mobillån på Lånio.dk er dermed en meget hurtig måde at få et lån på. Du kan hurtigt udfylde låneformularen i toppen af siden, og herefter vil du modtage det første lånetilbud indenfor 24 timer. Lånetilbuddet kan du selvfølgelig også se og acceptere på mobilen.

Gå til toppen Ansøg på 2 minutter.

Hvor meget kan jeg låne på mobilen?

På Lånio.dk kan du via din mobiltelefon låne fra 5.000 kr. til 300.000 kr. Derfor er det fuldt ud muligt at få et mobillån 5000 eller mobillån 10000 på Lånio.dk. Det er derimod ikke muligt at få et mobillån 2000.

Det er, hvad du rent faktisk kan låne. Et andet spørgsmål er, hvor meget du bør låne - altså, hvor stort et lånebeløb din privatøkonomi kan holde til. Online kan du finde mange låneudbydere, der tilbyder lån fra 100 kr. og opefter.

Det er dog ikke sikkert, at det vil være fordelagtigt for dig at tage disse lån. Der er højst sandsynligt tale om dyre kviklån. Hvis du kun har brug for et par tusinde kroner, kan det være, at du, i stedet for at tage et lån hos en låneudbyder, kan spørge din familie eller venner om et lån.

Mobillån på 5.000 kr.

Hvis du står og mangler et forholdsvist lille beløb til at dække en uforudset udgift eller slå til ved et godt tilbud, kan et mobillån på 5.000 kr. være en mulighed. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at lån altid er forbundet med omkostninger.

Hvis du har mulighed for at spare op i stedet for at låne 5.000 kr. vil dette være en bedre løsning for dig. Der kan dog opstå akutte situationer, hvor du ikke har tid til at spare 5.000 kr. op, og hvor du ikke har mulighed for at låne af familie eller venner.

Derfor kan et hurtigt mobillån hjælpe dig. Du skal bare være opmærksom på, hvilken rente der er på dit lån, og hvad du i sidste ende skal betale for dit lån. Dét kan Lånio.dk hjælpe dig med, og vi kan hjælpe dig med at få tilbud på netop mobillån på 5.000 kr.

Mobillån på 10.000 kr.

Ligesom vi kan hjælpe dig med at få et lån via din telefon på 5.000 kr., kan vi også hjælpe dig, hvis du har brug for et mobillån på 10.000 kr. Igen gælder samme som ovenstående. Hvis du har mulighed for enten at spare op eller lave en fordelagtig låneaftale med familie eller venner, vil det være den billigste løsning.

Har du ikke mulighed for dette, skal du i det mindste sørge for at undersøge flere lånetilbud og ikke bare tage imod det første lån, som du finder. Online kan du via din telefon finde mange låneudbydere, og det kan være svært at skabe sig et overblik over løbetider, renter og ÅOP’er.

På Lånio.dk kan du få flere tilbud på lån via din telefon. Herefter kan du sidde i ro og mag og læse lånebetingelserne igennem for derefter at vælge et mobillån til din situation. Det er nemt, bekvemt og det går hurtigt, når du har din telefon på dig.

Gå til toppen Ansøg på 2 minutter.

Rente på hurtigt sms lån via din telefon

Renterne på sms- og mobillån kan være høje. På Lånio.dk kan de banker, vi samarbejder med, tilbyde dig en rente fra kun 3,49%. Den endelige rente, du vil blive tilbudt, afhænger dog af den kreditvurdering, banken laver af dig og privatøkonomi.

Hvis banken vurderer, at du har en stærk økonomi, vil de tilbyde dig en lav rente på mobillån. Grunden til dette er, at banken kan se, at de har en større chance for at få deres penge igen, når du har en god økonomi.

Hvis de derimod vurderer, at din økonomi er svag, vil det være dyrere for dig at få dit lån. Dette skyldes, at banken har højere risiko for ikke at få deres penge igen ved at tilbyde dig lånet.

Hvad koster sms lån på mobil?

Prisen på dit lån afhænger af renten, og som vi lige har fastslået afhænger renten af bankens kreditvurdering af dig. Dette betyder, at de lånetilbud du får igennem Lånio.dk er fuldstændig skræddersyet til din økonomi.

Det gør det svært at fastsætte en bestemt pris på mobillån, da det som nævnt afhænger af flere faktorer. For at gøre det lidt mere håndgribeligt for dig, har vi herunder illustreret et låneeksempel på et mobillån på 10.000 kr., så du kan få en idé om, hvordan et lånetilbud kunne se ud.

Du kan også prøve vores låneberegner, og lade denne udregne prisen på mobillån for dig. Låneberegneren kan både vise dig rente, ÅOP og månedlige ydelser på dit lån samt, hvor meget du hver måned betaler i afdrag og gebyrer.

Mobil og SMS lån pris
Lånebetingelser Sats
Lånebeløb 10.000 kr.
Månedlig ydelse 518 kr.
Løbetid 24 mdr.
ÅOP 24,03%
Variabel debitorrente 18%
Stiftelsesomkostninger 500 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb 12.419 kr.

*Eksemplet er vejledende. Det er muligt, at du vil få tilbudt andre lånevilkår.

Gå til toppen Ansøg på 2 minutter.

Krav til mobillån i Danmark

Ligesom ved de fleste andre lån er der nogle krav til dig som låner. Overordnet set er der tre krav til lånere på Lånio.dk. Før det første skal du have CPR-adresse i Danmark. For det andet skal du mindst være 18 år. Og for det tredje må du ikke være registreret i RKI. Bemærk, at der kan forekomme flere lånekrav end de nævnte.

Kan du nikke genkendende til dette, kan du uden problem sende din låneansøgning afsted. Det skal dog også nævnes at for at blive godkendt til at lån, kræver det, at din økonomi kan klare et låns omkostninger.

Holder dit budget ikke til et lån, vil bankerne finde ud af dette i en kreditvurdering, og din låneansøgning vil blive afvist. Dette skal du tage som en indikator for, at det ikke vil være fordelagtigt for dig at tage et lån.

Det kan du gøre, hvis din ansøgning bliver afvist

Først og fremmest kan der være en risiko for, at du har tastet forkert, da du skrev alle dine oplysninger ned. Er du måske kommet til at taste et forkert tal enten i dit telefonnummer eller dit cpr.nr.? Hvis det er tilfældet, vil din ansøgning ikke gå igennem.

Dernæst kan du stå i den situation, at bankerne ikke vurderer, at din økonomi er holdbar nok til et lån af din ønskede størrelse. I det tilfælde kan du prøve at søge om et mindre lån, da det kan være, at bankerne vil have nemmere ved at acceptere dette.

Endelig kan du være blevet afvist, fordi du står registreret som dårlig betaler i RKI. Er dette tilfældet, kan du selv tjekke din status i RKI. Her kan du se, hvor meget gæld du er skrevet op for. Herefter kan du lægge en plan for, hvordan du vil komme af din gæld.

Fordele og ulemper ved SMS lån

Det er altid en god idé at sætte sig ind i fordele og ulemper ved mobillån. Når du har overvejet, hvilke fordele og ulemper der er ved lige præcis denne lånetype, kan du nemmere vurdere, om det er fordelagtigt for dig at indgå en låneaftale.

Vi vil gerne understrege igen, at du kun skal låne penge, hvis du virkelig har brug for det. Du skal ikke låne et større beløb, end du har brug for, og du skal kun tage et lån, hvis du ved, at du kan betale det helt ud.

Fordele
 • Hurtig og nem ansøgningprocedure
 • Hurtig svartid
 • Hurtig udbetaling
 • Sms lån uden sikkerhed
 • Du bestemmer selv låneformål
 • Gennemsigtige lånevilkår
Ulemper
 • Høj ÅOP kan forekomme
 • Mulige ekstraomkostninger
 • Risiko for at ende i gæld

Spørgsmål og svar om mobillån og smslån

Vi har samlet nogle spørgsmål og svar vedrørende mobillån og sms lån herunder. Har du andre spørgsmål, som ikke bliver besvaret på siden her, er du meget velkommen til at kontakte os, så vil vi forsøge at besvare dit spørgsmål efter bedste evne.

Du kan skrive til os på vores Facebookprofil Lånio samt til vores mail kundeservice@laanio.dk eller ringe ind på 31 41 03 02 alle hverdage mellem 9.00 - 17.00 (fredage 9.00 - 16.00).

Er SMS lån uden kreditvurdering muligt?

Nej, dette er ikke muligt. Alle låneansøgninger på Lånio.dk vil blive kreditvurderet af vores samarbejdsbank.

Kan jeg tage SMS lån uden nemid?

Nej, dette er ikke muligt. Som et led i udfyldelsen af låneformularen skal du bruge dit nemid. Du kan her læse mere om lån med NemID.

Er SMS lån 18 år muligt?

Ja, det er muligt. Er du 18 år eller derover, kan du søge om lånetilbud på Lånio.dk.

På Lånio.dk arbejder vi hver dag for at gøre lånemarkedet lidt mere gennemsigtigt. Ved hjælp af vores service kan du nemt og hurtigt få tilbud på lån via mobilen. Derefter er det op til dig at vælge det billige mobillån, som passer bedst til dig.

Gå til toppen Ansøg på 2 minutter.

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.