Mikrolån og dine muligheder

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud på forbrugslån fra flere banker. Lån op til 300 000 kr. Rente fra 3,49%.
1. Bestil lånetilbud
Gratis og uforpligtende service
2. Modtag flere tilbud
Modtag tilbud fra flere banker online
3. Vælg billigste lån
Få pengene udbetalt med det samme
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Spar tusindvis af kroner - få tilbud fra flere banker her
Lånebeløb
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Lånebeløb:
kr.
Lånetid:
år
Forventet månedlig ydelse: Forventet ydelse: kr. / md.
Del af lånebeløbet som er eksisterende lån/gæld
Sikker SSL-kryptering
Sidst opdateret: 18. december 2019

Alternativer til mikrolån på Lånio.dk

Mikrolån er små lån uden krav til sikkerhed, som hurtigt kan give dig ekstra økonomisk råderum, skulle du få brug for det. Lånetypen er typisk forbundet med et lille kviklån, men tilbydes også som kredit.

Det kan for eksempel være, at du gerne vil slå til ved et godt tilbud eller bare ikke kan vente med at købe noget, du virkelig ønsker. På Lånio.dk formidler vi ikke mikrolån som kviklån, men derimod små forbrugslån fra 5.000 kr.

På denne side kan du blive klogere på:

Som vi allerede har været lidt inde på, så afviger denne type lån sig ikke synderligt fra kviklån. Det er lån, som er hurtige, og selvom disse lån kan have lave renter, kan det også blive en dyr fornøjelse. Det er derfor vigtigt, at du holder godt øje med, hvad det er for et lån, du vælger.

Måske har du også overvejet en kassekredit, da det bare er et lille beløb, du ønsker at låne. Her er det igen vigtigt, at du overvejer en ekstra gang, om det er det rette valg. Ofte vil det mest optimale for dig være at vælge et mindre forbrugslån med en kort løbetid og en lav rente gennem en rigtig bank. Du kan ansøge om flere tilbud på et mindre lån her på siden.

Hvad er mikrolån?

Det er små lån, som typisk forbindes med kviklån pga. høje renter og gebyrer. På Lånio.dk formidler vi ikke mikrolån, men du kan nemt ansøge om små forbrugslån fra 5.000 - 300.000 kr. med en rente fra 3,49%.

Små mikrolån online

I dag er det nemt at finde hurtiglån online. Det kræver bare få klik, og så bliver du præsenteret for mange forskellige muligheder for micro lån. Netop fordi der er så mange muligheder, kan det være svært at danne sig et overblik og finde ud af, hvad der bedst kan betale sig.

Dét kan vi på Lånio.dk hjælpe dig med. Vi samarbejder med en række banker, som konkurrerer med hinanden om at tilbyde dig det bedste lån. Slut med at få grå hår foran computeren, nu kan du bare lade tilbuddene komme til dig.

Er du interesseret i at modtage tilbud på lån, er det nemt for dig at udfylde vores formular i toppen af siden. Herefter vil vores samarbejdende banker sende dig tilbud skræddersyet din økonomiske situation.

Få gratis og uforpligtende tilbud på forbrugslån her på Lånio.dk

Få tilbud nu!
Det tager kun 2 minutter.

Hvordan finder du et billigt mikrolån?

Vil du gerne undersøge lånetilbuddene nærmere, har vi udviklet en låneberegner, som kan give dig det fulde overblik over dit lån. Du kan blandt andet beregne den månedlige ydelse, renten og afdragene på dit lån. Det kan hjælpe dig med at finde det bedste mikrolån blandt de tilbud, du modtager fra vores partnere.

Låneberegneren vil vise dig en fuldkommen låneplan med en oversigt over, hvor meget du i dine månedlige ydelser betaler i afdrag og renter. Dermed kan du se, hvordan blandt andet løbetiden på dit lån påvirker den endelig pris.

Når du skal finde det bedste mikrolån, kan du også kigge på flere lånetilbud og deres ÅOP’er. Dette kræver dog, at de lånetilbud du sammenligner også har samme løbetid. ÅOP’en er et udtryk for de samlede årlige omkostninger for lånet, og er netop udviklet for at kunne sammenligne flere lån med hinanden.

Hvad koster mikrolån?

Prisen på mikrolån og minilån afhænger af det unikke lånetilbud. Derudover afhænger det af, om du vælger et mikrolån kredit (kviklån) eller et mikro lån som et forbrugslån med fast løbetid.

Vi har udarbejdet nedenstående, vejledende låneeksempel til dig, så du kan få et håndgribeligt priseksempel, som du kan forholde dig til. Det har vi sat op mod et fiktivt låneeksempel på et mikrolån som kviklån. Husk, at du på Lånio.dk gratis få tilbud på forbrugslån.

Du kan falde over online låneudbydere, der lokker med “mikrolån gratis”. Der vil dog ofte være tale om lån med en rentefri periode. Efter denne ofte meget korte periode, vil du skulle betale ret høje renter for dit lån. Vær opmærksom på dette, hvis du ser et tilbud på gratis mikrolån.

Mikrolån som forbrugslån (5.000 kr.)
Lånebetingelser Ydelser
Samlet kreditbeløb 5.000 kr.
Månedlig ydelse 494 kr.
Løbetid 12 mdr.
ÅOP 38%
Debitorrente 15%
Oprettelsesgebyr 500 kr.
Kreditomk. 928 kr.
Tilbagebetaling 5.928 kr.
Mikrolån som kredit (5.000 kr.)
Lånebetingelser Ydelser
Samlet kreditbeløb 5.000,00 kr.
Månedlig ydelse 697 kr.
Løbetid 12 mdr.
ÅOP 180%
Debitorrente 180%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Kreditomk. 3.362 kr.
Tilbagebetaling 8.362 kr.

*Eksemplet er vejledende. Det er muligt, at du vil få tilbudt andre lånevilkår.
**Det forudsættes desuden, at kreditten indfries efter 12 måneder i eksemplet. Administrationsgebyrer er ikke medregnet i nogle af eksemplerne.

Få tilbud nu!
Det tager kun 2 minutter.

Hvilke renter kan du forvente på mikrolån?

Du vil opleve, at der er højere renter på korte og hurtigere lån, end hvis du er på udkig efter et større og mere langsigtet lån. Det skyldes, at de omkostninger, der er forbundet med at stifte lånet, er høje i forhold til lånets størrelse. Derfor vil et lille lån være dyrt i forhold til lånebeløbet.

På Lånio.dk tilbyder vores samarbejdende banker en rente helt ned til 3,45%, men det vil ofte være på større lån. Du skal derfor forvente en højere rente, hvis du ønsker lån på 15.000 kr. eller derunder.

Når du ansøger om et forbrugslån på Lånio.dk, afhænger den endelige rente af bankens kreditvurdering af dig. Den endelige rente vil være angivet i de lånetilbud, som du modtager, når du har udfyldt formularen i toppen.

Mikrolån i Danmark

I Danmark findes flere forskellige betegnelser for mikro lån. Det kunne eksempelvis være molbillån, microlån eller minilån. Det kan være svært at skabe sig et overblik med så mange betegnelser for den samme lånetype.

Der er dog tale om mere eller mindre den samme type lån - nemlig små lån med en hurtig udbetaling. Denne service skal du dog også være klar på at betale for. Selvom det er et lille lån, bliver det ikke billigere af den grund. Tværtimod er mikrolån ofte et dyre lån, fordi bankerne i Danmark kan se et stort marked for det.

Overvej derfor grundigt, om du virkelig har brug for lånet, eller om du måske i stedet kan spare pengene op selv. Hvis du ved, at du gerne vil låne, er det altid en god idé at sammenligne flere tilbud på Lånio.dk og lave en budgetplan for tilbagebetalingen af lånet.

Lån nemt med Lånio.dk. Når du udfylder låneformularen i toppen af siden, vil du indenfor 24 timer få flere lånetilbud, som du kan sammenligne, så du finder vores samarbejdende bankers billige lånetilbud.

Få tilbud nu!
Det tager kun 2 minutter.

Krav og ansøgningsprocedure

Der er ikke mange krav for at kunne tage et mikrolån, og de afviger ikke fra krav til almindelige lån. Du skal være mindst 18 år gammel for at kunne tage dette lån. Du skal have adresse i Danmark. Du skal have en fast indtægt, og du må ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI. Bemærk, at nogle långivere kan have flere krav end de nævnte.

Kan du leve op til disse krav, kan du nemt få tilbud på mikrolån. Du kan også få tilbud på forbrugslån på Lånio.dk. Det eneste, du skal bruge, er dit CPR-nummer, dit kontonummer og dit NemID. Det skal du bruge for at kunne udfylde vores låneformular i toppen af siden.

Vores samarbejdende banker skal bruge disse oplysninger for at kunne kreditvurdere dig. De vil trække oplysninger fra SKAT om din økonomi og således vurdere, om de kan tilbyde dig et lån.

Fordele og ulemper

Grunden til at der er så mange, der tager mikrolån er blandt andet den korte svartid. På Lånio.dk kan du også forvente en kort svartid. Når du sender din låneansøgning afsted, kan du få svar allerede indenfor 24 timer. Det er bare én af flere fordele.

Herunder har vi listet andre fordele og selvfølgelig også ulemper ved denne type lån. Fordele og ulemper kan hjælpe dig med at overveje, om det er dét værd for dig at låne penge. Det er aldrig gratis at foretage et lån, og det er derfor vigtigt, at du har tænkt over det grundigt.

Du skal aldrig tage et lån, hvis du ved, at din økonomi ikke kan holde til at tilbagebetale det. Det er derfor vigtigt, at du både er opmærksom på de månedlige ydelser samt løbetiden på lånet, så du ved, hvor længe du skal betale af på det.

Fordele

  • Få krav
  • Ingen sikkerhed
  • Hurtig udbetaling

Ulemper

  • Høje renter
  • Risiko for gæld

Sammenlign flere tilbud på forbrugslån nemt og hurtigt med Lånio.dk. Det er gratis, og du forpligter dig ikke at tage lånet.

Få tilbud nu!
Det tager kun 2 minutter.

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.