Billige forbrugslån

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud fra flere banker. Lån op til 300 000 kr.
1. Bestil lånetilbud
Gratis og uforpligtende
2. Modtag flere tilbud
Modtag tilbud fra flere banker online
3. Vælg billigste lån
Få pengene udbetalt med det samme
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Find det billigste lån på 2 minutter!
Lånebeløb
Om dig
Beskæftigelse
Partner
Bankoplysninger
NemID
NemID
Lånebeløb:
kr.
Lånetid:
år
Forventet månedlig ydelse: Forventet ydelse: kr. / md.
Del af lånebeløbet som er eksisterende lån/gæld:
kr.
Sikker SSL-kryptering

Hvad er et forbrugslån? 

Et forbrugslån er penge, som du kan låne til lige det, du står og har brug for. Det betyder derfor også, at forbrugslånet ikke skal være øremærket til noget specifikt. Du skal ikke stå til ansvar for, hvad forbrugslånet skal bruges til. Som navnet også antyder, er det penge til forbrug, som kan være mange ting. Forbrugslånet kan derfor optages, fordi du har brug for at låne penge nu og her, eller fordi du har brug for et økonomisk råderum i en periode, hvor økonomien kun lige rækker.

Hvad koster et forbrugslån?

Hvad et lån koster afhænger af mange forskellige aspekter. Her spiller både faktorer som lånets størrelse, løbetid, renter og øvrige omkostninger ind. Du kan som regel selv vælge lånets størrelse samt løbetiden, og på den måde skræddersy det til dine behov. Dette afhænger af, hvilken låneudbyder du vælger.

Et forbrugslån er dyrere, hvis du vælger at optage det hos en af online låneudbyderne, fremfor at optage forbrugslånet i banken. Det skyldes, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet, når du optager det online, og de løber derfor en større risiko ved at låne penge ud. Hos nogle online låneudbydere kan du få dit første forbrugslån gratis. Det er derfor vigtigt at undersøge markedet.

Derudover spiller renten selvfølgelig også ind. Hvis forbrugslånet har en lav rente, vil det være billigere end et forbrugslån med en høj rente. Det optimale ville være at finde et rentefrit forbrugslån, men det er primært kviklån, du kan finde uden rente.

dankort laan forburgslaan online

Hvor meget kan jeg låne?

Hvis du besøger de mange låneudbydere på internettet, vil du hurtigt kunne se, at det kan variere meget, hvor stort et beløb du kan låne. Et forbrugslån kan spænde mellem 100 kr. og op til 350.000 kr. Hvilket beløb du vælger, er helt op til dig og dine behov. Det anbefales dog, at du ikke låner mere, end du har brug for. Der vil netop altid være omkostninger forbundet med et forbrugslån, som du skal betale tilbage før eller siden.

Hvis du skal låne mellem 100-7000 kr., vil det måske være en god idé at kigge på mulighederne for at tage et kviklån. Et kviklån ligner meget et forbrugslån, men hvis du tager et kviklån, kan du kun låne op til 7.000 kr. og skal have betalt pengene tilbage inden 30-45 dage, hvorimod, at det er lidt anderledes ved et forbrugslån.

Det er altid vigtigt, at du overholder den løbetid, du har valgt. Hvis ikke du betaler forbrugslånet tilbage indenfor den aftalte tid, vil det blot blive dyrere og i værste tilfælde, vil du blive registreret i RKI eller Debitor Registret.

Sikkerhed i forbindelse med optagelse af forbrugslån

I forbindelse med optagelse af forbrugslån skal der typisk ikke stilles sikkerhed. Det kan dog variere fra låneudbydere til låneudbydere. Grundet det store spænd i lånebeløbet, kan der være store forskelle på hvilken holdning låneudbyderne har til sikkerhedstillelse ved et forbrugslån.

Nogle af låneudbyderne vil gerne have en form for sikkerhed, hvis du skal låne flere hundrede tusinde kr. Men som udgangspunkt skal du ikke stille sikkerhed, når du optager et forbrugslån.

Billige forbrugslån - hurtigt og nemt

Ved at vælge et forbrugslån giver det dig muligheden for at låne hurtigt og nemt til lige hvad du har brug for.
Forbrugslånet kan, udover hos banken, også lånes hurtigt og nemt hos en af de mange online låneudbydere. Her foregår hele låneprocessen online, og det er derfor en langt hurtigere låneproces, end det vil være, når du går i banken. Du skal ikke stille sikkerhed for forbrugslånet, som de traditionelle banker ofte kræver.

Derudover kan du ansøge om et forbrugslån hvor som helst i alle døgnets 24 timer. Det kræver kun, at du har adgang til internettet, eksempelvis via din computer eller smartphone, og at du har et gyldigt NemID ved hånden. Du kan herefter være heldig at modtage pengene på din bankkonto i løbet af én time. Vi har gjort det endnu nemmere for dig at ansøge om et forbrugslån. Du skal blot udfylde en låneansøgning. Du har dermed hurtigt pengene på kontoen, og da det er et forbrugslån, skal du som udgangspunkt ikke stille sikkerhed for forbrugslånet.

Du bør altid overveje nøje, hvorvidt det er det rigtige for dig at optage et forbrugslån. Står du akut og mangler penge, eller ønsker du at forbedre huset derhjemme, så kan et forbrugslån til tider være en god løsning. Dog er det vigtigt, at du sørger for, at forbrugslånet ikke bliver for dyrt for dig. Du skal være sikker på, at du kan tilbagebetale lånet til den aftalte tid.

 

kroner regnskab moenter penge

Lånebegreber du skal være opmærksom på i forbindelse med optagelse af forbrugslån?

Det vigtigste lånebegreb du skal være opmærksom på i forbindelse med optagelse af et forbrugslån er ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og er derfor en god indikator for, hvor dyrt forbrugslånet er. ÅOP indeholder alle de omkostninger, som er forbundet ved at optage et forbrugslån, begrebet ÅOP indeholder gebyrer, renter samt andre udgifter i forbindelse med optagelsen af et forbrugslån.

Selvom ÅOP er klart det vigtigste lånebegreb, er der også andre begreber, du skal have kendskab til, inden du tager et forbrugslån. Det er lånebegreber såsom:

 • TILBAGEBETALINGSPERIODE

 Hvor lang tid, du har til at tilbagebetale dit forbrugslån.

 • RENTE

Renter er den udgift, der er i forbindelse med at optage forbrugslånet. Kort sagt er det den procentsats, du skal betale for at få lov til at låne pengene af låneudbyderen.

 • HOVEDSTOL

Hovedstolen er et begreb for det samlede lånebeløb, hvis du gerne vil låne 300.000 kr., er du egentlig nødsaget til at låne lidt mere end dette, da der også er nogle stiftelsesomkostninger samt et kurstab. Derfor vil forbrugslånets hovedstol som regel være et par tusinde mere end det oprindelige lånebeløb.

 • MÅNEDLIG YDELSE

Den månedlig ydelse afhænger af lånebeløbet, lånetiden på dit forbrugslån samt renten på lånet. Da den månedlig ydelse afhænger af flere forskellige faktorer, kan den variere meget. Den månedlig ydelse er hvor meget, du skal betale i kroner og ører om måneden.

 • STIFTELSESOMKOSTNINGER

Stiftelsesomkostninger er et fast beløb, som du skal betale, når du opretter forbrugslånet. Stiftelsesomkostninger kan have stor indflydelse på lånets ÅOP, da stiftelsesomkostningerne vil udgøre en væsentlig højere procentdel, hvis du låner 5.000 kr. frem for 50.000 kr.


Samtlige af disse begreber har indflydelse på de årlige omkostninger i procent (ÅOP), og det er derfor vigtigt at have kendskab til disse, så du kan være kritisk overfor hvad låneudbyderne tilbyder dig. Ved at have kendskab til disse begreber, har du nemmere ved at vælge det bedste og billigste forbrugslån ud fra den økonomiske situation, du er i.

Hvad er RKI?

RKI er en database over dårlige betalere. I denne database har virksomheder mulighed for at registrere kunder, som ikke har kunne betale deres udestående til den pågældende virksomhed.

RKI består af et lukket og et åbent register. Hvis du har et udestående på mellem 100 - 1000 kr., vil du være registreret i det lukkede register. Hvis du skylder mere end 1.000 kr., vil du være registreret i det åbne register. I det åbne register kan virksomheder, der er medlem af RKI se, at du skylder penge. Hvis du er registreret i RKI, kan du ikke tage et forbrugslån.

Du har ikke mulighed for at tage et forbrugslån, når du er medlem af RKI. Derfor er det en god idé at tjekke, om du er registreret i RKI, før du laver din låneansøgning.

Hvis du er registreret i RKI, kan det få en række konsekvenser for dig, f.eks. kan du få problemer med:

 • At få internet hos nogle udbydere.
 • At få et abonnement hos nogle mobilselskaber.
 • Du kan ikke få lov til at lease bil.
 • Du kan få problemer med at få et benzinkort.
 • Du kan sågar få problemer med at få et abonnement på kontaktlinser.

Risikerer jeg at komme i RKI, hvis jeg tager et forbrugslån?

Du kan risikere at komme i RKI, hvis du ikke betaler dine regninger, og samme regler vilkår gælder for forbrugslån som ved anden udestående kredit. Du kommer i RKI, hvis du ikke betaler dine regninger, om det er til et forbrugslån, dit mobilabonnement eller noget helt tredje.

Du kan selvfølgelig komme ud af RKI ved at betale dit udestående til virksomheden. Desuden er der en forældelsesfrist på 5 år, hvorefter du vil blive slettet fra RKI.

Hvis du har betalt dit udestående til virksomheden, skal du gøre virksomheden opmærksom på dette, da det er virksomhedens opgave at slette dig fra RKI.

Du kan tjekke om du er registreret i RKI her.

forbrugslaan_moenter_laan 

Forbrugslån hos banker vs. forbrugslån online

Der er nogle klare forskelle mellem at optage et forbrugslån hos de traditionelle banker sammenlignet med forbrugslån online.

Traditionelle banker

Hos de traditionelle banker vil renten være en del lavere end hos låneudbyderne på internettet. Det skyldes blandt andet, at du hos udbyderne på internettet ikke stiller sikkerhed på lånet, og derfor løber de en større risiko. Derudover er der billigere låneomkostninger ved at optage et forbrugslån hos din traditionelle bank.

De traditionelle banker kalder typisk også deres lån for privatlån. Vil du vide, hvad forskellen er på disse typer af lån, kan du læse mere her: Privatlån

Samtidig kan det være en fordel at have al din økonomi samlet ét sted. Det giver et bedre overblik over din økonomiske situation. Bankerne skal dog lave en kreditvurdering af dig og have en større indsigt i din nuværende økonomi. Det kan derfor kræve en del tid og ressourcer at indsamle lønsedler mm. Der kan derfor gå lang tid, før du ved, om du bliver godkendt til lånet. Derudover skal du også bruge tid på at aftale og afholde møder med din bankrådgiver. Du skal ydermere oplyse lånets formål til din bank.

Billige Forbrugslån online

Hvis du optager et forbrugslån på internettet, er det en nem og hurtig proces, da hele låneprocessen foregår online. Det vil sige alt lige fra låneansøgningen, godkendelse af forbrugslånet samt overførsel af penge til din bankkonto. Nogle steder ved du indenfor 15 minutter, om du er godkendt til lånet. I løbet af 1 time kan du som regel se pengene på din konto.

Der er også en frihed ved, at du ikke skal stå til regnskab for, hvad forbrugslånet skal bruges til. Dog kan du ikke få økonomisk rådgivning, og du kan derfor komme til at træffe en forkert beslutning. Der er høje renter og gebyrer ved forbrugslån online. Derudover er løbetiden ofte forholdsvis kort, og det er derfor vigtigt at være sikker på, at forbrugslånet kan tilbagebetales.

Hvem kan optage et forbrugslån?

I princippet kan alle optage et forbrugslån. Myndighederne stiller dog krav til, at du minimum er fyldt 18 år, før du kan optage et mål. Det er derfor både banker og online låneudbydere nødt til at forholde sig til. Nogle låneudbydere har dog valgt at øge alderen for, hvornår du kan ansøge om lån.

De forskellige låneudbydere stiller en række krav til dig som låntager, som du skal opfylde, før du kan blive godkendt til lånet. Disse krav kan du læse om hos den pågældende låneudbyder. Dog er der et vigtigt krav, som er gældende for alle låneudbydere; du må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret.

Typiske krav til forbrugslån

 • Du skal være minimum 18 år. Nogle banker kræver dog at du er fyldt 20 eller 23 år. 
 • Du skal have en dansk adresse.
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal kunne dokumentere din årlige indkomst. 
 • Du kan mindst låne 5.000 kr., når du tager et lån på Lånio.

Bemærk at ovenstående blot er eksempler, men at bankernes krav til låner vil variere alt efter den specifikke lånesag. Endvidere har bankerne ret til at afvise ansøgninger selvom de overholder ovenstående krav. 

Forbrugslån - kan det betale sig?

Kan det betale sig at tage et forbrugslån? Ja det kan det godt i nogle tilfælde. Det kan være du står og skal bruge pengene helt akut. Når du tager et forbrugslån, skal du nemlig ikke stå til regnskab for, hvad pengene skal bruges til. Derfor kan det godt betale sig i visse tilfælde at optage et forbrugslån.

Mange eksperter fraråder forbrugslån til alle typer af køb, om det er akut, til forbrug, eller noget helt tredje er langt størstedelen af eksperterne imod forbrugslån.

Det oplagte spørgsmål er derfor, om der ikke var et fornuftigt alternativ til forbrugslån. Det er der selvfølgelig, men det kommer an på, hvad du skal bruge pengene til og hvor stort lånebeløbet er.

Alternativer til forbrugslån

Det er altid en god idé at prøve at finde alternativer til forbrugslån, da det kan være utrolig dyrt at tage et forbrugslån. Hvis du alligevel beslutter sig for at tage et forbrugslån, skal du undersøge markedet grundigt, da der er stor forskel på, hvad låneudbyderne tilbyder.

Alt efter hvad du skal bruge pengene til, er der forskellige alternativer. Vi har lavet en liste, som nemt og overskueligt giver dig et overblik over alternativer til forbrugslån.

 • LAV ET BUDGET

Der er mange, som tager et forbrugslån, fordi de har nogle ubetalte regninger eller fordi de ikke kan overskue deres økonomi. I sådanne situationer, virker det nemt og hurtigt at tage et forbrugslån. I nogle tilfælde vil du dog helt kunne undgå at tage et forbrugslån eller låne et mindre beløb. Det er generelt altid fornuftigt at lægge et budget, da det hjælper en til at få bedre styr på sine udgifter og indtægter.

 • LAV EN OPSPARING

Som tidligere nævnt bruger mange et forbrugslån til at dække uforudsete udgifter. Dette kan du imødekomme ved at have en opsparing. Det behøver ikke at være mange penge, du lægger til side om måneden, lidt har også ret, og du kan faktisk komme relativt langt med bare et par hundrede kroner om måneden.

 • ANDRE LÅNETYPER

Kviklån - et kviklån er egentlig bare et mindre forbrugslån. Ved optagelse af et kviklån, kan du som typisk kun låne op til 7.000 kr., men du skal også have tilbagebetalt lånet inde for 30 - 45 dage afhængig af låneudbyder. Læs mere om kviklån her: Kviklån

Hurtiglån, mikrolån og SMS-lån, kært barn har mange navne, disse 3 lånetyper er mere eller mindre det samme, små lånebeløb med kort tilbagebetalingsperiode. Det er også meget lig et kviklån.

 • SU-LÅN

For studerende kan det ofte betale sig at tage et SU-lån i stedet for et forbrugslån. Dog er et SU-lån kun tilgængeligt for studerende som modtager SU, og er tænkt som et supplement til SU-ydelsen. Dette betyder også, at du ikke kan låne et stort beløb på engang, men vil modtage pengene på månedsbasis.
Du kan som udgangspunkt låne op til 3.040 kr. ekstra om måneden oven i standard SU-ydelsen.

 • KASSEKREDIT

Hvis du skal bruge et forbrugslån til lidt mindre køb, eller til at få betalte regninger, kan det være en fordel at få en kassekredit i stedet. Med en kassekredit betaler du nemlig først renter, når du benytter kassekreditten. Derfor kan du have den som en form for reserve, og kun bruge den når det virkelig er nødvendigt.

 • BILLÅN

Hvis du står og overvejer at købe en bil og tænker, at et forbrugslån er en nem og hurtig løsning til finansiering af denne, er det også rigtigt. Men typisk vil det også være en af de dyreste løsninger, da du kan risikere høje renter på forbrugslån. Ved et billån kan renten være helt ned til 4%, da banken stiller sikkerhed i den bil, du køber, hvorimod, at du ved optagelse af et forbrugslån ikke skal stille noget i sikkerhed. Dette betyder, at udbyderne er nødsaget til at tage en højere rente for deres service. Læs mere om billån.

 

lommeregner_laan_penge"/


Andre alternativer

Der er selvfølgelig også andre alternativer, som kan være fornuftige at benytte, hvis du overvejer at tage et forbrugslån. Men det vigtigste du kan gøre, inden du tager et forbrugslån, er at undersøge markedet grundigt.

Samtidig skal du vurdere sin økonomiske situation nøje. Har du egentlig råd til at tage et forbrugslån, eller gør du det af nød. Hvis det er af nød, kan det måske også være fornuftigt at tale med sin kreditor omkring mulighed for evt. at få en afdragsordning i stedet for at tage et forbrugslån.

 

Billigste forbrugslån

Find det bedste forbrugslån til den bedste pris. Ansøg om et billigt forbrugslån - få svar med det samme og pengene hurtigt udbetalt.

Ønsker du at finde det billigste forbrugslån til lige netop det, du står og mangler? Med et forbrugslån kan du låne penge til dine behov. Der findes mange lånemuligheder, når du overvejer at optage et forbrugslån. Det er derfor en god idé at undersøge de forskellige forbrugslån, for at finde det, der passer bedst til dig og din økonomiske situation.

Lånio.dk hjælper dig med at finde det bedste og billigste forbrugslån. Vi har gjort det simpelt og nemt for dig. Hos Lånio.dk skal du blot indtaste nogle personlige oplysninger om dig selv, hvorefter din låneansøgning bliver sendt ud til vores samarbejdspartnere. Hos Lånio.dk skal du kun udfylde en låneansøgning til forbrugslån.

Hvis vores samarbejdspartnere godkender din låneansøgning, sender de et lånetilbud til dig. Derefter skal du så vælge det forbrugslån, som passer bedst til dig og din økonomiske situation. Dette gør det nemmere og mere overskueligt for dig at finde det bedste og billigste forbrugslån. Hvis du vil læse mere om, hvordan Lånio.dk fungerer, kan du gøre det her: Lån penge.

Når du har valgt det rigtige forbrugslån ud fra din økonomiske situation, kan du helt frit bestemme, hvad du vil bruge pengene til. En af fordelene ved et forbrugslån er, at du ikke skal stå til ansvar for, hvad lånet skal bruges til.

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Følg disse enkle trin for at få det billigste lån:

 1. Udfyld vores enkle låneansøgning - det tager kun 2 minutter
 2. Du modtager bankernes lånetilbud på din mail - ingen telefonisk kontakt til bankerne
 3. Du vælger det billigste lån

Du kommer i gang med vores låneberegner øverst på siden.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer. Læs mere under ÅOP.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Dit lån vil blive udbetalt på din egen konto. Det er dog bankerne og ikke Lånio, der står for udbetalingen af dit lån.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 5.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal minimum være 18 år

Ved at afkrydse boksen “jeg ønsker at samle lån/gæld” i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet, der skal anvendes på låneindfrielse.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Det afhænger af, hvor lang tilbagebetalingstiden er på dit lån. Du kan i låneformularen angive over hvor lang tid du ønsker at tilbagebetale dit lån. Hos nogle af Lånios banksamarbejdspartnere er det desuden muligt at betale lånet ud før tid uden ekstra omkostninger.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Læs flere tips her til et billigere lån. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Låinio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Dette skal du angive i vores låneformular. Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Svar: Ja det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånios Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden, end ved at ansøge direkte hos den enkelte bank. Således tilbyder Lånio nye kunder til bankerne på en billig måde, og de penge bankerne sparer på smarte TV-spots og store reklamekampagner, kan komme dig til gode i form af lavere renter. Vores koncept kan påvirke dit lån i en positiv retning, hvorfor vores koncept aldrig vil blive en ulempe for dig.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til laanpengesmart@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.