Billige Forbrugslån

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud på forbrugslån fra flere banker. Lån op til 300 000 kr. Rente fra 3,49%.
1. Bestil lånetilbud
Gratis og uforpligtende service
2. Modtag flere tilbud
Modtag tilbud fra flere banker online
3. Vælg billigste lån
Få pengene udbetalt med det samme
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Spar tusindvis af kroner - få tilbud fra flere banker her
Lånebeløb
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Lånebeløb:
kr.
Lånetid:
år
Forventet månedlig ydelse: Forventet ydelse: kr. / md.
Del af lånebeløbet som er eksisterende lån/gæld
Sikker SSL-kryptering

Find billige forbrugslån i 2019 med flere lånetilbud hos Lånio.dk

Står du og mangler penge til at føre dine drømme ud i livet? Eller er økonomien trang i en periode? Så kan et forbrugslån hjælpe dig. Et forbrugslån er, som navnet antyder, et lån til forbrug. Du kan derfor bruge lånet til lige, hvad du vil.

Et online forbrugslån er en god løsning til dig, der gerne vil have et højt lånebeløb, men ikke vil gå på kompromis med lånevilkårene. Fordelen er, at du ikke behøver redegøre for formålet med lånet. Det betyder, at du kan bruge lånet til netop det, du ønsker - uanset om det er ferie, renovering, shopping eller fordi du har brug for et økonomisk råderum i en periode, hvor økonomien kun lige rækker.

På Lånio.dk kan du nemt sammenligne priser og vilkår på forbrugslån og modtage skræddersyede lånetilbud. Udfyld formularen øverst, og modtag flere unikke tilbud, der matcher dine behov. 

Læs mere om forbrugslån her:

Forbrugslån beregner - sammenlign dine lånetilbud

Som noget nyt kan du beregne prisen på dit forbrugslån på Lånio.dk. Med vores forbrugslån beregner kan du nemt sammenligne konkrete lånetilbud og på den måde vælge det bedste tilbud blandt de lån, du bliver tilbudt. Du skal bare indtaste lånebeløb, låneperiode, rente og eventuelle gebyrer og stiftelsesomkostninger.

Forbrugslån beregneren vil herefter udregne lånets ÅOP, din månedlige ydelse, kreditomkostninger og samlet tilbagebetaling. Du vil også få en fuld oversigt over lånet med en tilbagebetalingsplan, der måned for måned viser afdrag, resterende lånebeløb osv.

Låneberegner
år
mdr.
Samlet tilbagebetaling: Månedlig ydelse: Kreditomkostninger: ÅOP:
Overblik
Rente
Gebyr
Lånebeløb i kr.
Tilbagebetalingsplan
Termin Rente Afdrag Ydelse Saldo
💾 Hent tilbagebetalingsplan som Excel-fil
Indhent flere tilbud på forbrugslån nu
Det tager kun 2 minutter

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er et privatlån, der ikke har et specifikt formål og derfor kan bruges til al slags forbrug. I modsætning til et forbrugslån, der tages i en bank, skal du med et online forbrugslån ikke redegøre for lånets formål. Dette betyder, at lånet giver dig stor, økonomisk frihed.

Det kan bl.a. anvendes til:

 • Renovering eller indskud til bolig
 • Bryllup eller konfirmation
 • Hårde hvidevarer som f.eks. ny vaskemaskine
 • Ny smartphone eller shopping
 • Ferie
 • Betaling af regninger.

Dit ideelle forbrugslån afhænger af dine behov. Et forbrugslån kan skræddersys til at passe til din privatøkonomi, hvilket betyder, at du har mulighed for at finde et lån, du har råd til.

Det danske marked er i stor konkurrence, og det betyder, at priserne ofte er presset helt i bund, da udbyderne konkurrerer om kunderne. Uanset om du ønsker et forbrugslån med en lang løbetid, lave gebyrer eller en lav rente, findes der derfor et lån, der matcher dine ønsker.

Hvad er prisen på billige forbrugslån i 2019?

Lånets pris afhænger af mange faktorer - her spiller både lånets størrelse, løbetid, renter og øvrige omkostninger en rolle. Du kan som regel, afhængigt af udbyderen, selv vælge lånets størrelse og løbetid og på den måde skræddersy det til dine lånebehov.

Et lån i din private bank er som regel den billigste løsning. Til gengæld er det svært at få, hvis du ikke har overblik over din privatøkonomi. Et online lån er derfor en god løsning, hvis du ikke ønsker at skulle i banken.

Vi anbefaler, at du altid undersøger markedet på forhånd og sætter dig godt ind sagerne, så du er sikker på, at du optager det rette lån. Du kan finde meget information tilgængeligt på internettet.

Priseksempel - Billigt forbrugslån

Herunder kan du se et eksempel på, hvad et forbrugslån på 50.000 kr. vil koste, hvis du låner pengene i 5 år (60 måneder) hos en online udbyder. Lånet har en variabel debitorrente, som kan svinge i de år, lånet varer. Afdragsformen herunder er et annuitetslån, hvilket vil sige, at du betaler i månedlige terminer.

Forbrugslån uden sikkerhed
Lånebeløb 50.000 kr.
Løbetid 5 år (60 måneder)
Månedlig ydelse 1.159 kr.
ÅOP 14,7%
Variabel debitorrente 10,45%
Samlede låneomkostninger 19.514 kr.

*Eksemplet er vejledende. Det er muligt, at du vil få tilbudt andre lånevilkår.

I eksemplet ovenover kan du se, hvad et forbrugslån uden sikkerhed eller udbetaling vil koste. Det vil sige et lån, hvor du ikke selv indskyder kapital i opstartsfasen. Årsagen til, at et forbrugslån uden sikkerhed er dyrere, er, at du ikke skal stille økonomisk sikkerhed for lånet, når du optager det online. Banken løber derfor en større risiko ved at låne dig penge.

 

Sammenlign priser på forbrugslån nu!
Find forbrugslån på kun 2 minutter

 

Find den bedste forbrugslån pris blandt dine tilbud

Prisen på lånet afhænger til en vis grad også af løbetiden. Jo længere løbetid, jo lavere ÅOP, da udgifterne strækkes over længere tid. På den måde kan du nedsætte dine låneudgifter ved at strække det over længere tid. Vil du have en god pris, bør løbetid og lånebeløb matche hinanden.

Ønsker du at låne til en specifik vare, service eller ferie, så undersøg på forhånd, hvad det vil koste dig. På den måde kan du låne det specifikke beløb, der kræves. Du undgår at betale unødvendige renter og udgifter for penge, du alligevel ikke bruger.

Vi fraråder, at du tager et forbrugslån, fordi det er rart at have penge stående på kontoen. Dette er en dyr løsning, da pengene trækker renter. Ønsker du et større rådighedsbeløb, bør du i stedet se på en kassekredit.

Ved du, at du ønsker at indhente tilbud på billige forbrugslån? Hos Lånio.dk kan du nemt sammenligne priser og lånevilkår på lån helt op til 300.000 kr. Beregn forbrugslån, ansøg nu - og lån penge nemt.

tag et billigt forbrugslån

Hvor stort et forbrugslån kan jeg tage?

Hvis du undersøger de forskellige tilbud på nettet, vil du hurtigt se, at det kan variere meget, hvor stort et beløb du kan låne. Et forbrugslån kan spænde mellem 100 kr. og helt op til 300.000 kr.

Dit lånebeløb afhænger af den kreditvurdering, banken foretager, når du ansøger. Jo bedre din kreditvurdering er, jo flere penge kan du låne. Har du en sund privatøkonomi, vil dit lånebeløb helt naturligt kunne forhøjes.

Hvilket beløb du vælger, er op til dig. Vi anbefaler dog, at du ikke låner mere, end du har brug for. Der vil altid være omkostninger forbundet med et forbrugslån, som du skal betale tilbage før eller siden. Undersøg derfor, om din økonomi kan bære det lån, du har valgt.

Ved optagelse af mindre lån til forbrug

Hvis du vil låne et mindre beløb, findes der kviklån og minilån, da lånevilkårene er tilpasset de mindre lånebeløb. Det betyder, at stiftelsesomkostningerne er lave eller ikke-eksisterende, og at rente og løbetid matcher størrelsen på lånet.

Et kviklån ligner meget et forbrugslån, men tager du et kviklån, kan du som regel kun låne op til 7.000 kr., og pengene skal tilbagebetales indenfor 30-60 dage. De er derudover underlagt 48 timers betænkningstid. Et forbrugslån vil være en bedre løsning, hvis du ønsker at låne et større beløb over en længere periode.

Forbrugslån uden sikkerhed

Ved at tage et forbrugslån uden sikkerhed kan du låne hurtigere, end hvis du skulle i din private bank. Et forbrugslån uden sikkerhed er et lån, hvor du ikke selv indskyder en sikkerhedsstillelse ved optagelse af lånet. Det betyder, at du låner hele beløbet uden at selv have et aktiv, banken kan tage i pant. Denne lånetype er ofte dyrere end i banken men til gengæld nemmere at optage.

Du kan stille forskellige aktiver som sikkerhed, bl.a. hus, bil, båd eller andre større investeringer, som banken kan tage pant i.

Du skal typisk ikke stille sikkerhed ved et forbrugslån som ved f.eks. et billån gennem banken eller et traditionelt banklån. Det kan dog variere fra låneudbyder til låneudbyder.

Som udgangspunkt skal du ikke stille sikkerhed, når du optager et forbrugslån på Lånio.dk.

Vi har gjort det endnu nemmere for dig at ansøge om et billig forbrugslån. Med én enkelt ansøgning kan du modtage flere, unikke lånetilbud. Sammenlign forbrugslån nu, og modtag skræddersyede tilbud, der passer til netop dine lånebehov.

 

Sammenlign priser på forbrugslån nu!
Find forbrugslån på kun 2 minutter

 

Gode råd til forbrugslån

Billigere lån med en medansøger

Hvis I er to om lånet, er det muligt at få en lavere rente. Derudover er chancerne for at få låneansøgningen godkendt større.

Få en længere løbetid

Du får en lavere ydelse ved at forlænge lånets løbetid, da lånebeløbet fordeles ud over flere måneder. Bemærk, at lånets ÅOP vil blive højere.

Betal ydelserne via Betalingsservice

Du undgår omkostninger til girokort og administration ved at foretage din betaling med Betalingsservice.

Optag et lån, du har råd til

Find et forbrugslån, der passer til dine behov. På den måde undgår du, at omkostningerne hober sig op.

Betal af på lånet, hvis du har penge i overskud

Det er muligt at afdrage mere på dit lån, forkerte lånets løbetid og mindske omkostningerne.

Få gratis rådgivning af vores eksperter

Ring uforpligtende på 38 41 03 02, skriv til os i chatten eller send en mail på kundeservice@laanio.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Find billig forbrugslån rente

Renten er den procentsats, der viser, hvad du månedligt skal betale for dit lån. Ønsker du at sammenligne prisen på dit forbrugslån, bør du derfor kigge på rentesatsen eller ÅOP’en. Disse indikerer begge, hvad du månedligt betaler for dit lån.

Vil du have en lav rente på forbrugslån, bør du sammenligne dine muligheder, inden du takker ja til et lån. Når du kigger på renten, skal du altid tjekke, at den ligger på et niveau, du kan betale. Den laveste rente forbrugslån er som regel den billigste - men du bør se dig for.

Tjek altid, om lånet har gebyrer eller omkostninger, der trækker den samlede pris op.

Vi kan på Lånio.dk hjælpe dig med at få tilbud på forbrugslån. Du skal blot indtaste dine oplysninger, hvorefter din låneansøgning bliver sendt ud til vores samarbejdspartnere.

Hvis din ansøgning godkendes, sender bankerne unikke lånetilbud til dig. Derefter vælger du det lån, der passer bedst til dig og din økonomiske situation. Dette gør det nemmere og mere overskueligt for dig.

Sammenlign forbrugslån, og modtag flere, skræddersyede lånetilbud. Hos Lånio.dk kan du få tilbud på forbrugslån uden sikkerhed og finde den rente, der passer dig bedst. Bestil tilbud i dag!

 

Sammenlign priser på forbrugslån nu!
Find forbrugslån på kun 2 minutter

 

Forstå de forskellige typer forbrugslån

Vi har herunder gennemgået de forskellige typer forbrugslån og hvilke fordele og ulemper, de har.

Forbrugslån i traditionel bank

Hos de traditionelle banker vil renten som regel være lavere end hos låneudbyderne på internettet. Det skyldes blandt andet, at du hos udbyderne på internettet ikke stiller sikkerhed ved lånet. Derudover kan der være billigere låneomkostninger ved at optage et forbrugslån hos din traditionelle bank.

De traditionelle banker kalder typisk deres lån for privatlån.

Det kan være en fordel at have din økonomi samlet ét sted, da det giver overblik over din økonomiske situation. For at låne i en bank skal de dog kende formålet med dit lån. Det kan kræve en del tid og ressourcer at indsamle lønsedler osv., og der kan gå lang tid, før du ved, om du bliver godkendt til lånet.

Find dit forbrugslån online

Hvis du optager et forbrugslån på din computer eller smartphone, er det en nem og hurtig proces. Det vil sige alt fra låneansøgning, godkendelse af forbrugslånet samt overførsel af penge til din bankkonto. Nogle steder ved du indenfor 15 minutter, om du er godkendt til lånet. Du har ofte pengene i løbet af kort tid.

Det skaber frihed, at du ikke skal stå til regnskab for, hvad forbrugslånet skal bruges på. Dog kan du ikke få økonomisk rådgivning, og du kan derfor komme til at træffe en forkert beslutning, såfremt du ikke sætter dig godt ind i dine lånevilkår. Forbrugslån i mindre form, også kendt som kviklån, giver dig kun favorable lånevilkår, hvis du kan betale pengene tilbage hurtigt.

Fordele ved et online forbrugslån

 • Hurtig svartid og udbetaling
 • Gennemsigtige lånevilkår
 • Ingen krav til sikkerhed eller indskud
 • Frit låneformål
 • Lånebeløb op til 300.000 kr.

En af ulemperne ved forbrugslån online er, at de oftest er dyrere end dem, du tager i din private bank. Det skyldes, at bankerne ikke har nogen økonomisk garanti for, at du tilbagebetaler dit lån. Derudover kan lånet hurtigt blive dyrt, hvis du ikke tænker dig godt om, inden du optager dit lån.

Find forbrugslån til en god pris hos Lånio.dk. Vi validerer med NemID - din garanti for en sikker låneproces. Ansøg om et billigt forbrugslån, få svar med det samme og pengene hurtigt udbetalt.

 

Sammenlign priser på forbrugslån nu!
Find forbrugslån på kun 2 minutter

 

 

Hvem kan optage et forbrugslån?

Myndighederne stiller krav til forbrugslån, at du er fyldt 18 år. Enkelte låneudbydere har valgt at øge alderen for, hvornår du kan ansøge om lån.

Du kan læse om de specifikke krav hos den pågældende låneudbyder. Et krav, som er gældende for alle låneudbydere, er, at du må ikke være registreret i hverken RKI eller Debitor Registret.

Typiske krav til forbrugslån

 • Du skal være minimum 18 år. Nogle banker kræver, at du er fyldt 20 år.
 • Du skal have adresse i Danmark.
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
 • Du skal kunne dokumentere din årlige indkomst.

Bemærk, at ovenstående er eksempler, og at bankernes krav til dig kan variere alt efter den specifikke lånesag. Endvidere har bankerne ret til at afvise din ansøgning, selvom den overholder ovenstående krav, hvis de ikke finder din kreditvurdering god nok.

Vær derfor forberedt på, at din ansøgning kan blive afvist.

Forbrugslån trods RKI

RKI er en dansk database med dårlige betalere. Her registrerer virksomheder kunder, der ikke har betalt deres udestående til den pågældende virksomhed.

RKI består af et lukket og et åbent register. Hvis du har et udestående på mellem 100 kr. og 1.000 kr., vil du være registreret i det lukkede register. Hvis du skylder mere end 1.000 kr., vil du være registreret i det åbne register. I det åbne register kan virksomheder, der er medlem af RKI, se, at du skylder penge.

Hvis du er registreret i RKI, kan du ikke tage et forbrugslån hos Lånio.dk. Derfor er det en god idé at tjekke, om du er registreret i RKI, før du laver din låneansøgning.

Du kan risikere at komme i RKI, hvis du ikke betaler dine regninger. Samme regler og vilkår gælder for forbrugslån. Du kommer i RKI, hvis du ikke betaler - uanset om det er til forbrugslån, dit mobilabonnement eller noget helt tredje. Du kan selvfølgelig komme ud af RKI ved at betale dit udestående til virksomheden. Desuden er der en forældelsesfrist på 5 år, hvorefter du vil blive slettet fra RKI.

Alternativer til forbrugslån

Det er altid en god idé at finde alternativer til forbrugslån, hvis dine behov ikke matcher de tilbud, du kan finde. Hvis du alligevel beslutter dig for at tage et forbrugslån, bør du undersøge markedet grundigt, da der er stor forskel på, hvad låneudbyderne tilbyder.

Vi har lavet en liste, som nemt og overskueligt giver dig et overblik over populære alternative forbrugslån.

Alternative forbrugslån
Lånetype Beskrivelse
Kviklån Med et kviklån kan du låne op til 7.000 kr., men du skal til gengæld have tilbagebetalt lånet inden for 30-45 dage. Hurtiglån, mikrolån og SMS-lån er mere eller mindre det samme; små lånebeløb med en kort tilbagebetalingsperiode.
SU-lån For studerende kan det ofte betale sig at tage et SU-lån i stedet for et forbrugslån. Dog er et SU-lån kun tilgængeligt for studerende og er tænkt som et supplement til SU-ydelsen.
Kassekredit Er en god løsning, hvis du skal bruge et lån til mindre køb eller til at betale regninger. 
Billån Ved et billån kan renten være helt ned til 4%, da banken stiller sikkerhed i den bil, du køber, hvorimod at du ved optagelse af et forbrugslån ikke skal stille noget i sikkerhed.
Samlelån Har du gæld eller mange lån, der hober sig op, er et samlelån en ideel løsning. Her kan du samle forbrugslån ét sted, og du betaler kun af på ét større lån fremfor mange små.

Der findes derudover to muligheder, hvis du ønsker mere luft i økonomien:

Lav en opsparing: Du behøver ikke lægge mange penge til side om måneden, og du kan komme relativt langt med bare et par hundrede kroner - lidt har også ret.

Læg et budget: Nogle tager et forbrugslån, fordi de har ubetalte regninger eller de ikke kan overskue deres økonomi. Lægger du et budget, vil du hurtigt kunne få overblik over økonomien.

Værd at vide: Forbrugslån oversigt

Vi giver dig her en oversigt over, hvad du bør vide, inden du tager et forbrugslån online.

Det vigtigste lånebegreb, du skal være opmærksom på i forbindelse med optagelse af et forbrugslån, er ÅOP. Det står for de årlige omkostninger i procent og er en indikator for, hvor dyrt forbrugslånet er. Det er lovpligtigt at oplyse ÅOP på lån i Danmark. ÅOP inkluderer alle de omkostninger, der er forbundet med at optage et forbrugslån, som f.eks:

 • Stiftelsesgebyrer
 • PBS-gebyrer
 • Administrationsomkostninger
 • Renter

Andre vigtige lånebegreber du bør kende, er:

Vigtige lånebegreber
Låneterm Beskrivelse
Tilbagebetalingsperiode Omtales ofte som løbetid eller lånetid. Viser hvor lang tid, du har til at tilbagebetale dit forbrugslån.
Rente Den månedlige procentsats du betaler for at få lov til at låne pengene af låneudbyderen.
Hovedstol Hovedstolen er det samlede lånebeløb. Hvis du gerne vil låne 300.000 kr., er du egentlig nødsaget til at låne mere, da der også er stiftelsesomkostninger samt et kurstab. Derfor vil lånets hovedstol som regel være et par tusinde mere end det oprindelige lånebeløb.
Månedlig ydelse Den månedlige ydelse afhænger af lånebeløbet, lånetiden på dit forbrugslån samt renten på lånet. Da den afhænger af flere forskellige faktorer, kan den variere meget. Den månedlige ydelse angiver hvor meget, du skal betale om måneden.
Stiftelsesomkostninger Et fast beløb, du skal betale, når du opretter forbrugslånet. De kan have stor indflydelse på lånets ÅOP, da stiftelsesomkostningerne vil udgøre en væsentlig højere procentdel, hvis du låner 5.000 kr. frem for 50.000 kr.

Ovenstående begreber har alle indflydelse på ÅOP’en. Det er derfor vigtigt, at du har kendskab til disse, når du skal sammenligne lånetilbud online.

Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Lånios sammenligningstjeneste. Du binder dig ikke, når du søger om lån, og vi kontakter dig ikke fremover, såfremt du ikke ønsker det. Du vil ved ansøgning modtage flere tilbud, såfremt vores banker godkender dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail, chat eller telefon.

Sammenlign priser på forbrugslån nu!
Find forbrugslån på kun 2 minutter

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.