Sådan får du råd til Roskilde Festival og rejse

A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 2 min.
Opdateret: 16. juni 2022

På en festival bruger man naturligvis flere penge om dagen på mad og drikke end normalt. Mange har derfor svært ved at få plads i budgettet til en hel uge i telt og samtidig komme ud og opleve verden i den resterende ferie.

Hvis du er én af dem, får du her en grafik over, hvordan du får råd til begge. Budgettet er lagt, så du kan få mest ud af dine penge. På den måde kan du både nyde det danske sommervejr med musik og øl og stadig have råd til at rejse.

Orker du derimod ikke festival på budget med rugbrødsmadder og Slots Classic? Vil du hellere spise burgere og drikke kolde drinks? Er du generelt i tvivl om, hvorvidt dine hårdt tjente penge skal gå til Roskilde Festival? I infografikken får du også svaret på, hvor meget ferie du kan få for et normalt festivalbudget.

Lånio.dk er en sammenligningsplatform, hvor du kan sammenligne lånetilbud fra flere banker og låne penge til det du ønsker.

Festival eller ferie

Kopier nedenstående og indsæt denne på din side

Få HTML-koden her!
<a href="https://www.xn--lnio-qoa.dk/blog/2018/02/faa-raad-til-roskilde-og-rejse" target="_blank"> <img src="https://www.xn--lnio-qoa.dk/media/2263170/festival-vs-ferie.png" alt="Få råd til Roskilde og rejse" width="800px" border="0px" </a>

Hvorfor være ude i så god tid?

Roskilde Festival har endelig fået fingrene i den største kunstner, der aldrig har spillet en koncert på dansk grund. Der er selvfølgelig tale om rapstjernen Eminem. De sociale medier eksploderede ved nyheden.

Roskilde Festivals Facebook-annoncering, om at Eminem spiller onsdag den 4. juli under den legendariske orange teltdug, fik hurtigt tusindvis af likes, kommentarer og delinger. To dage efter var endagsbilletterne udsolgt.

Vil man opleve det store ikon, er den eneste tilbageværende mulighed derfor at købe den fulde festivalbillet. De sidste mange år har festivalen udsolgt de cirka 80.000 udbudte partoutbilletter.

Annonceringen af Eminem betyder, at der i år vil være endnu større rift om billetterne. Det kan derfor blive nødvendigt at være ude i god tid.

Kan du regne med priserne?

Det er vigtigt at have i mente, at priserne for flybilletter og hoteller hele tiden ændrer sig en smule. Priserne er derfor først og fremmest vejledende.

Med hensyn til overnatning er der taget højde for, at du kan finde billigere alternativer. Prisen for en flybillet er afhængig af rejsedatoerne, så her kan du også finde alternativer.

Prisen for en billet til Roskilde Festival er dog fast. Det samme gælder priserne for festivaludstyret. Til gengæld har de givne forhandlere ofte tilbud op til festivalsæsonen, så er du tålmodig, er der også penge at spare her.

Du kan vælge at bruge budgettet som en guide til, hvordan du sparer penge og får råd til både festival og ferie. Du kan også bruge det som en øjenåbner for, hvor meget rejse du kan få for en uges camping på Midtsjælland.

Her kan du læse mere om unges økonomi.