10 tips til at tjene penge på loppemarkedet

gratis lånetilbud fra flere banker og vælg selv det billigste. Lån op til 500.000 kr. Rente fra 3,49%.
Udfyld formularen for at få tilbud, det er <strong>gratis</strong> og <strong>uforpligtende</strong>.
1. Bestil lånetilbud
Du modtager <strong>tilbud fra flere banker</strong> som du kan sammenligne.
2. Modtag flere tilbud
<strong>Vælg det bedste tilbud.</strong> Så har du muligheden for at spare tusindvis af kroner.
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Trustpilot logo
Låneformål
Kontaktinfo
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet ydelse: Forventet ydelse: 1.367 kr. / md.
*Eks.: Lån på 150.000 kr. i 15 år. Mdl. ydelse 1.367 kr. med fast debitorrente på 7.3 % og stiftelsesomkostninger på 1.500 kr. ÅOP før skat på 7.47%. Samlede omk. 96.127 kr. Tilbagebetaling i alt 246.127 kr. 14 dages fortrydelsesret.
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud på at samle dine eksisterende lån til ét billigere lån. Dine eksisterende lån bliver indfriet automatisk.
Indtast de lån du ønsker at samle her (op til 500.000 kr.)
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr. - 0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 4 % - 12 % i debitorrente
Ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?
Beløb til kontant udbetaling
Trustpilot logo
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Vi er e-mærket!
e-mærket er din garanti for tryg og sikker handel på nettet
  • Løbende kontrol af webshop
  • Køberbeskyttelse på 10.000 kr.
  • Aktiv bekæmpelse af it-kriminalitet
Resursbank
Basisbank
Expressbank
Modus Finans
LånLet
Unilån
Sidst opdateret: 07. oktober 2021

10 tips til at tjene penge på loppemarkedet

Dine brugte ting er guld værd

Hører du til de danskere, hvis kælder- eller loftsrum er fyldt med ting, der bare ligger og samler støv? Gemmer du også dine 20 år gamle skistøvler til den dag, du måske får brug for dem? Og kunne du godt tænke dig at sælge ud, men ved ikke, hvordan du skal gribe det an? Så læs videre, der er nemlig et marked for dine brugte ting.

Lånio.dk har lavet en simpel guide med 10 steps, der viser fordelene ved at sælge ud af dine brugte ting. Det behøver slet ikke være svært eller tidskrævende - og den økonomiske gevinst er ofte stor. Hvis økonomien er trang, kan en tur på loppemarked være et godt alternativ til at låne penge.

loppemarked

Hvis du ønsker at benytte vores grafik, kan du blot kopiere nedenstående kode og indsætte den på din side:

<p><a href="https://www.xn--lnio-qoa.dk/blog/2018/02/10-tips-til-at-tjene-penge-paa-loppemarkedet" target="_blank"> <img src="https://www.xn--lnio-qoa.dk/media/2251070/loppemarked.png" alt="lånio loppemarked" width="800px" border="0px" /> </a></a><br><em>Created by <a href="https://www.xn--lnio-qoa.dk/" target="_blank">Lånio.dk</a></em></p>

Hvorfor sælge brugt?

Hvis du har fået mod på at sælge ud, er det blot at finde et loppemarked eller en salgsplatform, der matcher dine behov og din tålmodighed.

Du tjener ikke kun penge, men får også ryddet ud i gemmerne, og får derved skaffet mere luft i både hjem og privatøkonomi. Husk, jo mere du får solgt, jo mere kan du tjene - og måske bliver der råd til drømmebilen- eller rejsen.

Interessen for brugte ting er stigende, og det har aldrig været mere populært at gå på jagt efter genbrugs-skatte end netop nu. Det kan du med fordel udnytte, da sæsonen for loppemarkeder langsomt er begyndt rundt omkring i landet.

Danskerne tjente i gennemsnit 4.971 kroner i 2017 på at sælge brugt ifølge dba.dk. Det er penge, du kan komme rigtig langt for. For det beløb kan du f.eks. købe større ting som en storbyrejse, et spaophold, et fjernsyn eller en spillekonsol.

Hvor tjener jeg mest - loppemarked eller online salg?

Det er selvfølgelig op til dig, hvilken salgstype du foretrækker, men begge metoder har fordele. Mange loppemarkeder har et gebyr ved booking af stand, og det kan være værd at overveje, hvor meget du regner med at sælge for, så du kommer hjem med et overskud.

De online platforme er åbne året rundt, så hvis du ikke er til loppemarked, kan du nemt sælge dine ting hjemmefra. Forelsker du dig i noget brugt i processen, kan et forbrugslån eller privatlån være en måde til finansiering af dit loppe-køb.

Loppemarked

På et loppemarked kan dine købere se og røre ved varerne, og du kan nemt forhandle prisen på stedet. Det kræver dog mere planlægning, og at du kan få dine varer transporteret til og fra loppemarkedet. Til gengæld vil du kunne tjene penge hurtigt, da køberne ofte vil være mere tilbøjelige til at lave impulskøb.

På et loppemarked kan du nemmere komme af med mindre ting, der ikke er dyre. Prøv fx. retroguld.dk, som jævnligt holder gode retromarkeder.

Online salg

Ved online salg kan du i ro og mag forhandle med køberne, da du bruger mindre tid på salgsprocessen. Her kan du med fordel sætte dyrere mærkevarer til salg, da folk ofte vil søge på bestemte varetyper som f.eks. designmøbler- eller tøj.

Det betyder, at du vil kunne få mere for dine mærkevarer online end på et loppemarked. Der findes mange gode platforme til online salg, blandt andet DBA.dk, Guloggratis.dk, Trendsales.dk og salgs-appen Tradono.

Gazelle 2019Gazelle 2020

4,7 på Trustpilot | 349 anmeldelser

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.