Vær opmærksom på dette, når du optager et lån

gratis lånetilbud og vælg selv det billigste. Lån op til 500.000 kr. Rente fra 3,49%.
Udfyld formularen for at få tilbud, det er <strong>gratis</strong> og <strong>uforpligtende</strong>.
1. Bestil lånetilbud
Du modtager <strong>tilbud fra flere banker</strong> som du kan sammenligne.
2. Modtag flere tilbud
<strong>Vælg det bedste tilbud.</strong> Så har du muligheden for at spare tusindvis af kroner.
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Låneformål
Kontaktinfo
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet ydelse: Forventet ydelse: 1.367 kr. / md.
*Eks.: Lån på 150.000 kr. i 15 år. Mdl. ydelse 1.367 kr. med fast debitorrente på 7.3 % og stiftelsesomkostninger på 1.500 kr. ÅOP før skat på 7.47%. Samlede omk. 96.127 kr. Tilbagebetaling i alt 246.127 kr. 14 dages fortrydelsesret.
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud på at samle dine eksisterende lån til ét billigere lån. Dine eksisterende lån bliver indfriet automatisk.
Indtast de lån du ønsker at samle her (op til 500.000 kr.)
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr. - 0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 4 % - 12 % i debitorrente
Ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?
Beløb til kontant udbetaling
For- og efternavn
E-mail
Telefonnummer
Cpr-nr.
Bankerne skal bruge dit CPR-nr. for at kunne sende dig lånetilbud.
Ønsker du at inkludere en medansøger i lånet?
Det øger kreditvurderingen at tilføje en medansøger og dermed chancen for at blive lånegodkendt. Det kan også give forbedret lånevilkår, som f.eks. lavere rente. Bemærk, at medansøger skal bekræfte ansøgningen med NemID.

Det øger kreditvurderingen at tilføje en medansøger og dermed chancen for at blive lånegodkendt. Det kan også give forbedret lånevilkår, som f.eks. lavere rente. Bemærk, at medansøger skal bekræfte ansøgningen med NemID.

Er medansøgeren også din ægtefælle?
Er medansøgeren også din samlever?
Er du registreret i RKI?
Har du Visa/dankort?
Har du andre kreditkort?

Jeg giver samtykke til følgende:

BasisBank, Resurs Bank, Ekspres Bank og L'easy må indhente oplysninger om mine lån/kreditter hos andre virksomheder tilsluttet KreditStatus (se virksomhederne på www.kreditstatus.dk).

Oplysningerne, der må indhentes, er: Identifikationsoplysninger, saldo, låntype, hovedstol/kreditramme og oprettelsesdato. Oplysningerne må kun bruges til kreditvurdering i forbindelse med min ansøgning om kredit.

Det er frivilligt, om jeg ønsker at give samtykke til, at Kreditgivere indsamler og behandler oplysninger om mine kreditengagementer. Hvis jeg ikke ønsker at give mit samtykke kan det få den betydning, at kreditværdigheden først kan vurderes, når jeg selv har fremskaffet den nødvendige dokumentation til Kreditgivere.

Jeg kan trække mit samtykke tilbage ved at fjerne min afkrydsning igen eller ved at kontakte kreditformidleren. Det vil dog ikke have betydning for den behandling og videregivelse af mine oplysninger, der er sket før samtykket trækkes tilbage.

Læs mere om kreditgiveres behandling af dine data her.
Læs BasisBanks fulde privatlivspolitik her
Læs Resurs Banks fulde privatlivspolitik her
Læs Ekspres Banks fulde privatlivspolitik her
Læs L'easys fulde privatlivspolitik her

Har du opholdstilladelse?
Hvis du har et opholdskort (eller opholdsdokument), har du opholdstilladelse og kan svare 'Ja'. Du skal ha fået et opholdskort, når du flyttede til Danmark.
Udlændingenummer/Person-ID
Løbenummer på opholdstilladelse
Mdl. fællesudgifter til ejerforening
Fællesudgifter inkluderer udgifter til renovation, skorstensfejer, fællesudgifter til ejerforening/grundejerforening, rottebekæmpelse, bidrag til antenneforening eller hybridnet, bidrag til fællesanlæg og privat vej. FØLGENDE ER IKKE INKLUDERET: beskatning, forsikringer, forbrugsudgifter (vand, varme, el).
Husleje pr. måned
Boligafgift pr. måned
Får du boligstøtte?
Hvis du bor i en lejebolig med eget køkken, har du mulighed for at få boligstøtte
Boligstøtte pr. måned
Deler du husstandens omkostninger med din ægtefelle?
Deler du husstandens omkostninger med din samlever?
Samlevers mdl. indkomst efter skat
Ægtefælles mdl. indkomst efter skat
Har du sommerhus?

Din privatøkonomi

Din virksomheds CVR nummer
Arbejder du ved siden af studierne?
Firmanavn på din arbejdsplads

Vi kontrollerer din indkomst. Angiv derfor din indkomst så præcist som muligt, da dine lånetilbud ellers kan blive trukket tilbage, og behandlingstiden forlænges.

Mdl. indkomst før skat
Angiv din personlige månedlige indkomst før skatteposter og afrund tallet til hele kroner.
Mdl. indkomst efter skat
Angiv din personlige månedlige indkomst efter skatteposter og afrund tallet til hele kroner.

Vi kontrollerer din indkomst. Angiv derfor din indkomst så præcist som muligt, da dine lånetilbud ellers kan blive trukket tilbage, og behandlingstiden forlænges.

Mdl. løn før skat
Angiv din månedlige løn før skatteposter og afrund tallet til hele kroner.
Mdl. løn efter skat
Angiv din månedlige løn efter skatteposter og afrund tallet til hele kroner.
Medlem af A-kasse
Får du ekstra pension?
Ekstra pension pr. måned
Har du andre indkomstkilder?
Andre indkomstkilder kan være indkomst fra hobbyvirksomhed, lejeindtægter eller lignende.
Samlet månedlig indkomst af anden indkomst før skat
Samlet månedlig indkomst af anden indkomst efter skat

Husstandens økonomi

Husstandens mdl. rådighedsbeløb
Rådighedsbeløbet er det beløb du har efter at dine faste omkostninger er betalt.

Faste omkostninger inkluderer f.eks. husleje, varme, el, vand, transportudgifter, bil, institution, forsikring, tv, internet, telefon, lån, pension og gæld.

Faste omkostninger inkluderer IKKE husholdning, mad, tøj, fritidsinteresser, fitness, fornøjelser, gaver, ferie, frisør, medicin og andre forbrugsgoder.
Husstandens mdl. forbrug
Dette beløb skal bl.a. dække udgifter til mad/drikke, tøj, personlige effekter, vedligeholdelse af bolig/have, underholdning, rejser/ferie, restaurant og andre fornøjelser, som kommer ud over dine/Jeres faste udgifter

Husstandens mdl. forbrug skal bl.a. dække udgifter til mad/drikke, tøj, personlige effekter, vedligeholdelse af bolig/have, underholdning, rejser/ferie, restaurant og andre fornøjelser, som kommer ud over dine/Jeres faste udgifter.

Barn 1: Alder
Barn 2: Alder
Barn 3: Alder
Barn 4: Alder
Barn 5: Alder
Barn 6: Alder
Får du børnebidrag fra tidligere forhold?
Der er her ikke tale om børnepenge, men udelukkende det børnebidrag, som du potentielt modtager fra dit barns/dine børns anden forælder.
Børnebidrag pr. måned
Modtager du økonomisk fripladstilskud til vuggestue, dagpleje og/eller børnehave?
Hvis husstandens samlede indkomst er under en vis grænse, har du mulighed for at få helt eller delvis støtte af kommunen til børns dagtilbud
Samlede økonomisk tilskud

Bil 1

Bilens månedlige leasingydelse

Bil 2

Bilens månedlige leasingydelse

Bil 3

Bilens månedlige leasingydelse

Bil 4

Bilens månedlige leasingydelse

Bil 5

Bilens månedlige leasingydelse

Faste månedlige udgifter (hele husstanden)

Medansøger: Du har valgt at tilføje en medansøger til din låneansøgning. Venligst udfyld informationerne om din medansøger herunder.

Medansøgers informationer
Medansøgers fulde navn
Medansøgers e-mail
Medansøgers CPR-nr.
Bankerne skal bruge din medansøgers CPR-nr. for at kunne sende dig lånetilbud. Dette CPR-nr. kan ikke være det samme som hovedansøgerens CPR-nr.
Medansøgers telefonnummer
Har du opholdstilladelse?
Hvis du har et opholdskort (eller opholdsdokument), har du opholdstilladelse og kan svare 'Ja'. Du skal ha fået et opholdskort, når du flyttede til Danmark.
Udlændingenummer/Person-ID
Løbenummer på opholdstilladelse
Medansøgers beskæftigelsesforhold
Arbejder du ved siden af studierne?
Medansøgers mdl. indkomst før skat
Angiv medansøgers månedlige indkomst før skatteposter og afrund tallet til hele kroner.
Medansøgers mdl. indkomst efter skat
Angiv medansøgers månedlige indkomst efter skatteposter og afrund tallet til hele kroner.
Medansøgers mdl. løn før skat
Angiv medansøgers månedlige indkomst før skatteposter og afrund tallet til hele kroner.
Medansøgers mdl. løn efter skat
Angiv medansøgers månedlige indkomst efter skatteposter og afrund tallet til hele kroner.
Er medansøger medlem af A-kasse?
Modtager din medansøger boligstøtte?
Boligstøtte pr. måned (kr.)
Modtager din medansøger ekstra pension?
Ekstra pension pr. måned (kr.)
Modtager din medansøger andre indkomstkilder?
Anden indkomst før skat (kr.)
Anden indkomst efter skat (kr.)

Indtast konto- og registreringsnummer på den bankkonto du ønsker at benytte til at afdrage lånet. Såfremt du tager imod et lånetilbud, vil den pågældende bank forsøge at oprette en betalingsservice-aftale til denne konto. Selve lånebeløbet bliver udbetalt til din NemKonto.

Reg. nr.
Dit registreringsnummer finder du på bagsiden af ​​dit betalingskort. Reg. nummeret er på 4 cifre. Alternativt kan du finde det på dit kontoudtog fra banken.
Konto nr.
Dit kontonummer finder du på bagsiden af ​​dit betalingskort. Kontonummeret er på op til 10 cifre. Alternativt kan du finde det på dit kontoudtog fra banken.
Har du andre lån?
Har du andre lån, udover dem du samler?

Er du sikker på, du ikke har andre lån eller anden gæld? Hvis du har anden gæld, som ikke indtastes i formularen, vil bankerne afvise din ansøgning.

Vi kontrollerer din gæld.
Du skal nu indtaste dine gældsposter. Dine oplysninger bliver verificeret senere, så angiv dem så præcist som muligt.

Hvis du har lånet sammen med en anden, skal du kun angive din andel af både månedlig ydelse (det du personligt betaler) og restgæld (det du personligt mangler at betale af på gælden).
Har du lånet alene, skal du angive den fulde månedlige ydelse og den fulde restgæld.

Lånetype
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Er et eller flere af ovenstående lån optaget efter 1. januar 2021?
Angiv det totale lånebeløb optaget efter 1. januar 2021

Medansøgers NemID validering

Bemærk venligst at NemID validering af dig og din partner er nødvendigt, for at vi kan starte processen med at finde de bedste lånetilbud til jer. Vær opmærksom på at dette kun er til at bekræfte din partners identitet. I hverken underskriver eller binder jer til et lån.

Resultat felt
Signatur felt
PID felt

Din NemID validering

Bemærk venligst at NemID validering er nødvendigt, for at vi kan starte processen med at finde de bedste lånetilbud til dig. Vær opmærksom på at dette kun er til at bekræfte din identitet. Du hverken underskriver eller binder dig til et lån.

Resultat felt
Signatur felt
PID felt

Vores system kan desværre ikke finde en adresse tilknyttet dit CPR-nummer. Problemet kan forekomme, hvis du eksempelvis har skiftet adresse inden for de seneste to år. Indtast venligst din nuværende adresse for at gennemføre formularen.

Vejnavn
Husnr.
Etage
Postnummer
By
Tak fordi du benyttede Lånio.dk
Hvad sker der nu?
  1. Du modtager en e-mail og en SMS, når vi har en opdatering på din låneansøgning. Oftest går der maks 10 minutter, og så har du dine første lånetilbud.
  2. Vælg herefter det tilbud, du finder mest attraktivt og færdiggør aftalen i samarbejde med banken.
  3. Underskriv lånet med NemID og få pengene udbetalt til din konto.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 52 10 50 24 eller kundeservice@laanio.dk. Vi behandler skriftlige henvendelser senest næste hverdag. Du kan også benytte vores chatfunktion i vores åbningstider.

Trustpilot logo
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Vi er e-mærket!
e-mærket er din garanti for tryg og sikker handel på nettet
  • Løbende kontrol af webshop
  • Køberbeskyttelse på 10.000 kr.
  • Aktiv bekæmpelse af it-kriminalitet
Resursbank
Basisbank
Expressbank
Modus Finans
LånLet
Sidst opdateret: 12. januar 2021

Vær opmærksom på dette, når du optager et lån

Når du låner penge, stifter du samtidig en gæld. En gæld, der kan have betydning for din økonomi flere år ud i fremtiden.

Derfor er det vigtigt, at du har tænkt dig godt om, inden du tager et lån, og at du undersøger lånemarkedet grundigt. På den måde sikrer du dig, at du får det mest fornuftige forbrugslån, som du er sikker på, at du også kan betale ud.

Formålet med lånet

Først og fremmest er det fornuftigt at gøre dig nogle overvejelser om, hvad du gerne vil bruge privatlånet til. Dette kommer nemlig også til at have en betydning for, hvilket slags lån, der vil være mest fordelagtigt for dig.

Måske har du lige set en ny computer, som du godt kunne tænke dig at eje, men du som du ikke har penge til lige nu og her. I den situation kunne være det fristende at tage et hurtigt, lille lån med lave renter og gå direkte ud og købe computeren.

Det kan også være, at du vil låne til en bolig. I det tilfælde er der tale om et langt større lån, som skal betales af på i langt flere år end ved computeren. Der findes forskellige lån til forskellige formål, derfor er det vigtigt at vide, hvilket formål man har med lånet.

hus

Forskellige slags lån

Der findes forskellige slags lån, som vil være mere eller mindre hensigtsmæssige alt efter, hvilket formål du har med lånet. Nogle lån kan du få hurtigt og ved hjælp af få klik. Andre lån kræver langt mere forberedelse og flere samtaler med en bankrådgiver.

Lån over mange år

Lån, der løber over mange år er ofte store lån, som man tager i forbindelse med et bilkøb eller køb af en bolig såsom et hus eller en lejlighed. Disse lån tager lang tid at betale tilbage og man bør derfor undersøge grundigt, hvor man kan få det billigste billån eller indskudslån.

Gratis lån

Der findes også lån som er gratis. Oftest er det kun muligt, hvis du er en ny kunde og betingelsen er at lånet skal betales tilbage indenfor en kort tidsramme. Du kan eksempelvis låne 4.000 kr. gratis i 30 dage, hvorefter der vil blive lagt dyre renter oveni lånet.

Hurtige lån

De hurtige lån er de lån uden sikkerhed, som du ofte finder reklamer for i fjernsynet eller på internettet. Det kan også være sms lån. Disse er gode, hvis du står og mangler noget akut og ikke har penge til det. De går under betegnelsen hurtige lån, fordi man hurtigt kan ansøge om lånet og få udbetalt pengene.

stort lån og lille lån

Betænkningstid

Selvom kviklån er hurtige, og man kan ansøge ved hjælp af kun få klik med musen, skal man alligevel være opmærksom på, at man ikke får pengene overført til kontoen lige med det samme.

Gældende fra d. 1. januar 2017, blev der indført en regel, som medfører, at der skal gå 48 timer fra, at du har fået godkendt en online låneansøgning, til du får pengene overført til din konto.

Dette er en såkaldt betænkningstid, hvor det er muligt som låner at annullere købet af lånet. Reglen blev indført på baggrund af en undersøgelse fra 2015, om hvor mange, der efter at have taget et kviklån på 12.000 kr. fortrød deres lån.

Tænk på, hvor længe dit produkt vil holde

Noget du skal overveje, inden du tager et lån er, hvor lang tid den ting, du vil købe, holder i fremtiden. I dette tilfælde skal du også overveje, hvor lang løbetid, der er på dit lån. Løbetiden bestemmer i hvor lang tid, du skal betale af på lånet.

Forestil dig at du eksempelvis vil låne til en ny smartphone og afdrager lånet over tre år. I det tilfælde må du sikre dig, at telefonen også holder i de tre år. Ellers ender du med at betale af på et lån for en telefon, som du ikke længere bruger.

Hvis du tilmed beslutter dig for at købe endnu en telefon og også har brug for et lån til denne, ender du nu med at have to lån, som du skal betale af på. Det er ikke særlig hensigtsmæssigt, og det kan hurtigt ende med at føre dig ind i en dårlig spiral af lån og gæld.

penge og kuglepinde

Andre muligheder

Hvis du ikke har mulighed for at tage et lån eller beslutter dig for, at det ikke er den rette løsning for dig, er der heldigvis andre muligheder. Eksempelvis kan du lægge nogle penge til side hver måned og på den måde spare op til de ting, som du virkelig gerne vil købe.

En anden mulighed er at tage et ekstra job og dermed tjene ekstra penge, som kan gemmes til lige dét, du har lyst til. Jobbet kunne være at slå græs eller vaske vinduer for naboerne eller være vikar i en virksomhed. På den måde kan du nemt tjene lidt ekstra.

Noget andet du kan gøre, er at få ryddet op i din sager. Der er garanteret nogle ting oppe øverst i skabet, som du ikke bruger, og som andre måske ville kunne få glæde af. Disse ting kan du nemt og gratis sætte til salg på Den Blå Avis eller sælge på et loppemarked.

Snak med din bankrådgiver

Det er altid en god idé, at snakke med din bankrådgiver i forbindelse med overvejelser om lån. Din bankrådgiver kan give dig gode råd og vejledning, som du sammen med din egen viden kan bruge til at træffe den bedste beslutning.

Det er især en god idé, hvis du overvejer et større lån som for eksempel et boliglån. Sådan et lån vil have en kæmpe indvirkning på, hvordan din økonomiske situation vil komme til at se ud mange år i fremtiden. Det kan også være en god idé, hvis du allerede har flere lån. I det tilfælde kan det være en god idé at undersøge dine muligheder for at samle dine lån med et samlelån.

Det kan være en god idé, at forberede dig godt inden du snakker med din bankrådgiver. Gør dig nogle grundige overvejelser om, hvad for et lån, du gerne vil have, og hvordan du helst ønsker, at din økonomi skal se ud. På den måde sikrer du dig, at du får det bedste møde.

samtale med bankrådgiver

Vær opmærksom på dette, inden du tager lån

Der er mange forskellige tal og begreber at holde styr på, når man skal låne. Det kan gøre det svært at gennemskue, hvad lånet egentlig koster, men hvis du sætter dig ned og investerer lidt tid, kan du nemt finde markedets billigste lån.

Først og fremmest er det vigtigt, at du læser alt, hvad der står med småt, når du kigger på lån. Banker og låneinstitutter skal oplyse dig om nogle forskellige betingelser, der gælder for de lån, de kan tilbyde dig. Dette omfatter blandt andet det samlede tilbagebetalingsbeløb, som er det samlede beløb, du skal betale for lånet.

Låner du eksempelvis 5000 kr. og det samlede tilbagebetalingsbeløb er 7000 kr., betaler du altså 2000 kr. alene i gebyrer og renter for lånet. Det er derfor vigtigt at du undersøger og sammenligner flere forskellige lånetilbud.

Hold især godt øje med…

Når du har besluttet dig for at tage et lån og du har fundet ud af, hvilket lån der passer bedst til dit formål og din situation, skal du finde ud af, hvor du gerne vil tage lånet. Skal det være hos en bank eller et online finansieringsselskab?

Lige meget om du beslutter dig for det ene eller det andet, er der især én vigtigt detalje som kan hjælpe dig til at sammenligne de lån, du undersøger. Det er ÅOP, som er et ganske simpelt begreb, der kan hjælpe dig med at sammenligne forskellige lån.

Ved lån skal ÅOP fremgå, for at gøre det nemt for alle at undersøge, hvor dyrt et lån egentlig er. Der er dermed tale om et tal, der inkluderer alle samlede omkostninger i procent pr. år for lånet. Det kan også være en god idé, at se på lånets samlede pris i alt.

Hvad koster et lån?

Nu har du kigget på lånets samlede tilbagebetalingsbeløb og lånets ÅOP. Herefter vil det være fornuftigt at undersøge lånets renter og det månedlige beløb, du skal betale. Herefter er du helt klar til at beslutte, om lånet er det rette for dig eller ej.

Lånets renter er opgivet i procent. Som tommelfingerregel siger man, at jo lavere renten er bedre, jo bedre. Dette gælder dog kun, hvis lånets andre betingelser også er gode. Er renten lav og ÅOP høj, tyder det på, at lånet har andre dyre omkostninger.

Det månedlige beløb angiver, hvor meget du skal betale af på lånet om måneden. Dette afhænger af, hvor lang tid du har besluttet dig for at betale lånet ud på, og hvor høj ÅOP er. Det er vigtigt, at du har afsat plads i dit budget til det månedlige beløb.

Med vores låneberegner kan du nemt beregne, om du har råd til det pågældende lån. Med låneberegnern får du en fuld tilbagebetalingsplan og overblik over ÅOP, samlet tilbagebetaling, kreditomkostninger og månedlig ydelse.

Gazelle 2019Gazelle 2020

4,7 på Trustpilot | 332 anmeldelser

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.