Lån til ferie

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud fra flere banker. Lån op til 500.000 kr. Rente fra 3,49%.

 • Udfyld én ansøgning
 • Modtag lånetilbud fra flere banker
 • Vælg det bedste lån til dig

TrustScore 4,7
fra 353 anmeldelser
Låneformål
Kontaktinfo
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet ydelse: Forventet ydelse: 1.367 kr. / md.
E-mail
 
*Eks.: Lån på 150.000 kr. i 15 år. Mdl. ydelse 1.367 kr. med fast debitorrente på 7.3 % og stiftelsesomkostninger på 1.500 kr. ÅOP før skat på 7.47%. Samlede omk. 96.127 kr. Tilbagebetaling i alt 246.127 kr. 14 dages fortrydelsesret.
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud på at samle dine eksisterende lån til ét billigere lån. Dine eksisterende lån bliver indfriet automatisk.
Indtast de lån du ønsker at samle her (op til 500.000 kr.)
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 7,3 % i debitorrente
Ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?
E-mail
 
Opdateret: 11. april 2022

Et lån til ferie bliver nemt med Lånio.dk

Uanset om du går og drømmer om en skiferie eller en storbyferie, er der en forhindring, som mange ikke kan komme udenom, og det er økonomien. Det at tage ud at rejse kan være en dyr fornøjelse, og derfor vælger mange at tage et lån til ferien. Herunder har vi samlet nogle af de muligheder, som er på markedet, hvis du ønsker at låne penge.

Hvordan kan jeg få et lån til ferien?

Tænker du: "lån uden sikkerhed til ferien - er det en mulighed?", så skal du ikke fortvivle. De fleste har brug for at koble af en gang imellem, og derfor vælger mange danskere at tage et lån for at komme ud at rejse, når de har ferie. Danskerne er det fjerde mest rejsende folkefærd i verden pr. indbygger, og vi elsker især at tage sydpå på ferien.

Hvis du eksempelvis skal sydpå i vinterferieen med familien, er der forskellige muligheder for at låne penge, som egner sig godt til dette.

Du kan altid forhøre dig i banken, for at se om det er muligt for dig at optage et forbrugslån, som du kan bruge til din drømmeferie. Du vil typisk få en mere fordelagtig rente hos banken end diverse online udbydere. Husk at indhente tilbud fra flere forskellige udbydere, så du kan få den løsning, der passer bedst til dig. På Lånio.dk kan du sammenligne forskellige lån, og se hvad der passer dig bedst.

Hvilken slags ferie kan du komme afsted på?

Når du låner til din rejse, kan du tage af sted på lige den ferie, du ønsker. Uanset om du vil på charterrejse, med kæresten til Paris, eller på safari i Afrika, er der masser muligheder for dig.

Hos Kipling Travel har de alt fra trekking til pakkerejser, og her kan du hente god inspiration.

Hvis du er den eventyrlige type, kan du også benytte dig af en afbudsrejse, hvor destinationen og hotellet oftest er ukendt. Derfor er det oftest billigere, og du kan i nogle tilfælde spare flere tusinde kroner ved at vælge denne løsning. Således kan du spare nogle af de penge, du har fra dit ferielån og herved have flere lommepenge på turen.

Der er også flere af de store rejsebureauer, der kan tilbyde et rentefrit lån til ferien. Løbetiden på lånet vil typisk deles op i 12 eller 24 måneder.

Husk dog på at, hvis du ikke betaler det til tiden, kan der komme høje renter på, hvilket kan betyde, at lånet bliver en dyr fornøjelse.

dokumenter hat sandaler ferie

Godkendelse af lån til ferien

Som nævnt tidligere kan du tage en snak med din bank om, hvorvidt de ønsker at tilbyde dig at lån til ferien.

Hvis du uheldigvis ikke kan låne hos din bank, er der stadig hjælp at hente. Udbydere som Ekspres Bank og Resurs Bank tilbyder forbrugs- og privatlån online, som kan hjælpe til finansiering af din rejse. Læs mere om privatlån her. Derudover er der enkelte låneudbydere, der kan tilbyde lån til ferie trods registrering i RKI, og uden du behøver at stille sikkerhed for lånet.

Lånio.dk kan du udfylde en formular, og på den måde ansøger du om lån hos flere banker og låneudbydere i Danmark. Herefter vil du modtage skræddersyede tilbud fra de udbydere, der ønsker at tilbyde dig et lån.

Vigtigt at vide før du låner til ferie

Husk at tegne en rejseforsikring, inden du tager afsted på din ferie. I dag er rejsereglerne ændret, så din hospitalsregning ikke nødvendigvis er betalt af det blå sygesikringskort. Hvis du for eksempel kommer til skade i USA, koster det i gennemsnit 9.000 kr. at blive tilset af en læge.

Til sammenligning kan du nogle steder få en rejseforsikring i en uge for 300 kr. På Mikonomi.dk kan du sammenligne priser på rejseforsikringer og finde det tilbud, der passer dig bedst. Husk at have in mente, at der er forskel på hvilken slags rejseforsikring, du skal have. Hvis du køber til din familie, bør du købe en anden type forsikring, end hvis du for eksempel rejser sammen med en ven og kun skal have forsikret dig selv.

Udover rejseforsikring er det vigtigt, at du overvejer nedenstående punkter, inden du låner til din ferie.

 • Lav et budget
  Lav et budget med dine udgifter og indtægter, hvor du også tilføjer dine lån. Tilføj også dit nye ferielån. Således får du et overblik over, om du overhovedet har råd til at optage et nyt lån. Dette kan også hjælpe dig med at anskueliggøre, hvor lang tid der går, før du har betalt lånet ud.
 • SU-lån
  Er du studerende, kan du med fordel tage et SU-lån. Et SU-lån har 4% i rente, mens du er under uddannelse og kun 1% i rente, når du er færdig med studiet. Det er det billigste lån, du kan finde i Danmark. Læs mere om SU-lån her.
 • ÅOP
  ÅOP fortæller dig, hvor mange omkostninger dit lån samlet set koster dig i procent pr. år. Dette er en god indikator for, hvorvidt det kan betale sig for dig at optage lånet. Det giver dig også en måde at sammenligne omkostningerne ved de forskellige lån.

regnskab par dokumenter

Sådan kan Lånio.dk hjælpe dig med ferielån

Hvis du vil tage et lån til ferie, kan du sammenligne forskellige lån på Lånio.dk. Ved at udfylde onlineformularen modtager flere banker din ansøgning, og herefter vil de kæmpe om at tilbyde dig den bedst mulige løsning.

Et rekordhøjt antal danskere er i år blevet erklæret stressede. Hvis du er en af de mange, som er ramt af folkesygdommen, kan det betale sig at få ladet batterierne op. Ifølge Analyse Danmark er stress den allerstørste udfordring på arbejdsmarkedet i dag.

Der er mange muligheder for at få et billigt ferielån. I sidste ende må du veje op med dig selv, om du økonomisk har råd til at tage på ferie, eller om du måske skal nøjes med at tage i sommerhus i Danmark.

Gazelle 2019Gazelle 2020

4,7 på Trustpilot | 353 anmeldelser

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.