A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 6 min.
Opdateret: 04. december 2023

Lånio logoDerfor har mere end 150.000 danskere tillid til Lånio

Vores mission er at hjælpe dig med at træffe klogere finansielle beslutninger. Selvom vores service er gratis, bliver vi kompenseret af vores samarbejdspartnere, hvis du optager et lån, du har ansøgt gennem os. Uanset hvad er vores guides, information og kundeservice alt sammen designet til at tilbyde troværdig hjælp til dig for at du kan træffe det bedste valg til dine behov. Læs mere om hvordan vi tjener penge og vores redaktionelle integritet.

Hvad er et lån til bryllup?

Et lån til bryllup er det samme som et almindeligt privatlån og altså ikke et specielt lån, der kun må bruges til ét formål. Lånet kan tages uden at du behøver at stille sikkerhed og du har mulighed for selv at vælge, hvor lang en periode du ønsker at tilbagebetale lånet over.

Har I drømmebrylluppet i sigte, men er tvivl om, hvorvidt jeres økonomi er tilstrækkelig? Har I ikke en stor opsparing eller er pengene ved at være brugt op, og bryllupsbudget overskredet, så kan I overveje om et lån til brylluppet, vil passe til jeres situation. Hvis et lån til brylluppet bliver nødvendigt, kan I få lånetilbud fra flere banker her på Lånio.dk.

Vil I låne penge til jeres bryllup, er der flere ting, I skal være opmærksomme på. Her på siden vil vi beskrive, hvordan I fordelagtigt kan låne til jeres drømmebryllup. Læs med her og find ud af, hvordan i kommer videre med planlægningen og om i har brug for at låne penge til bryllup.

Hvad koster et lån til bryllup?

Et lån til bryllup på 120.000 kr. koster 35.709 kr. i kreditomkostninger med en tilbagebetalingstid på 8 år. Lånet har en rente på 6,50% og den månelige ydelse er 1.622 kr. Lånets ÅOP er på 6,98%

Hvad koster et lån til bryllup? (Låneeksempel)
LånebegrebLånevilkår
Lånebeløb120.000 kr.
Løbetid8 år
Stiftelsesomkostninger2.000 kr.
Rente6,50%
ÅOP6,98%
Månedlig ydelse1.622 kr.
Kreditomkostninger35.709 kr.
Samlet tilbagebetaling155.709 kr.

Ovenstående er blot et låneeksempel. Det er muligt at du vil få tilbudt andre lånevilkår.

For at finde ud af, hvilke lånemuligheder som passer bedst til jer, er det vigtigt, at I først finder ud af bryllupsudgifterne. Derfor er det vigtigt, at I laver en oversigt over jeres forventende bryllupsudgifter, så det står klart for jer, hvor mange penge I skal låne til brylluppet. Bryllupsplanlægningen kan ende med, ikke at forløbe som forventet, og derfor kan det være fornuftigt at tage et billigt lån til brylluppet.

Brug en medansøger og få godkendt lån til bryllup

Du øger chance for at blive godkendt til lån og kan opnå en bedre kreditvurdering, hvis du bruger en medansøger, når ansgøer om lån til bryllup. Det kan fx være samlever eller familie.

Hvor meget kan jeg låne til bryllup?

Du kan låne fra 10.000 - 400.000 kr. til jeres bryllup her på Lånio.dk. Uanset om du selv har en opsparing selv, eller har brug for at låne til hele beløbet, har du mulighed for få et lån så drømmebryluppet kan blive en realitet.

Før du beslutter dig for at ansøge om lån til bryllup er det vigtigt at du finder ud af præcis, hvor meget du ønsker at låne. Du skal altså finde ud af, hvilket slags bryllup du ønsker og hvad det koster.

Hvad koster et bryllup?

Det koster koster 50.000 - 120.000 kr. for et gennemsnitligt bryllup i Danmark. Den endelige pris afhænger naturligvis af antal af gæster, kuvertpriser, lokaler, kjole, vielsesringe og meget andet.

En undersøgelse fra 2016 lavet af Gallup viste at et bryllup i gennemsnit kostede 52.600 kr. men meget er sket siden gennemsnitsprisen er derfor formentlig en del højere i dag.

For at finde ud af, hvad dit drømmebryllup vil koste, bør du lægge et budget og finde priser på de forskellige ting, der skal udgøre netop jeres bryllup.

Sådan lægger du et realistisk bryllupsbudget

Da et bryllup kan være en dyr fornøjelse, er der her blevet lavet en oversigt over forskellige bryllupsudgifter, som er vigtige at have in mente, når I skal lave jeres bryllupsbudget. Oversigten vil også inkludere muligheder for, hvordan I – ud fra et økonomisk perspektiv – kan skrue ned for bryllupsposterne.

  • Vielsesring

Prisen på en vielsesring vil være varierende. Ringens karat, dens graveringer og hvilken sten I ønsker, vil alle have indflydelse på vielsesringens endegyldige pris. Vielsesringe med 18 karat guld, som er brede og har skinnende og glatte overflader vil eksempelvis koste 6.000 kr. inkl. gravering. Det vil dog være en god ide, at I sammenligner hvilke muligheder I har hos forskellige guldsmede, så I kan få det bedste tilbud.

  • Brudekjole

En brudekjole vil også have en varierende pris. Det kan være alt fra få tusinde kroner, til et beløb der overskrider ens årlige indkomst. I har muligheden for at købe en fin brudekjole hos de fleste forhandlere, men hvis bruden drømmer om en specifik brudekjole, kan hun få den specialsyet hos en skrædder.

I denne kategori er det også vigtigt, at I udover brudekjolen også medregner sko, slør, handsker, smykker og brudgommens jakkesæt. Hvis I ikke er påpasselige og bruden ikke har en drømmekjole, har I også mulighed for at genbruge andres brudekjole. Dette vil give et større luft i bryllupsbudgettet.

  • Bryllupsfotograf

De fleste brudepar har et ønske om, at deres bryllup skal foreviges. Derfor tages der billeder af deres uforglemmelige dag af en professionel fotograf. I har mulighed for at spare penge på denne bryllupspost, ved at bede familiemedlemmer eller bekendte om at tage billederne.

  • Bryllupsfest

Bryllupsfesten er trodsalt dét, det hele handler om. Det er vigtigt, at I gør op med jer selv, hvad der skal inkluderes, og hvor der kan spares. På budgetposter såsom: leje af selskabslokaler, kuvertprisen, musik, bordpynt og blomster, bryllupskørsel, bryllupskage og dansetimer, er der mulighed for at spare.

  • Bryllupsrejser

De fleste nygifte planlægger at tage på en bryllupsrejse efterfølgende. Hvis det er noget, I også har et ønske om, vil det være en god ide, at planlægge hvor turen skal gå hen i god tid. Der vil være stor prisforskel på, om I tager til Maldiverne eller til Bornholm. Hvis jeres økonomi ikke er tilstrækkelig, har I også mulighed for at udsætte bryllupsrejsen.

Typiske poster i bryllupsbudgettet
  • Brudekjole
  • Sko og smykker
  • Hår og makeup
  • Vielselsringe
  • Brudebuket
  • Gommens tøj
  • Bordpynt
  • Fotograf
  • Invitationer og kort
  • Lokale
  • Mad og drikke
  • Bryllupskage
  • Musik
  • Bryllupsrejse

Sådan finder du lån til bryllup med Lånio.dk

Ved et bryllup følger der desværre uforudsigelige faktorer med, eftersom det er et gilde med mange forskellige puslebrikker, som skal passe sammen. Derfor vil det være en god ide at finde ud af, hvordan finansieringen af jeres bryllup skal foregå, så I er forberedt. Har I brug for at låne penge til brylluppet, så kan vi hjælpe.

Når alt kommer til alt, er det at planlægge et bryllup en kæmpe opgave. Derfor vil det, at tjekke jeres bryllupsudgifter og jeres bryllupsbudget være en god ide, så I kan få et overblik over, hvad de forskellige ting koster. Dette vil give jer en idé om, hvad det kommer til at koste alt i alt og om I har behov for at låne penge til bryllup.

På Lånio.dk kan du ansøge om lån til bryllup og få flere lånetilbud fra bankerne, så du nemt kan vælge det bedste og billigste lån. Det er gratis og uforpligtende at ansøge om lånetilbud og du får svar med det samme. Glem ikke, at du altid har muligheden for at ansøge om et lån med en medansøger. At gøre dette kan markant øge dine chancer for at sikre et lån på endnu bedre vilkår end hvis du ansøgte alene. Når du har takket ja til et lånetilbud, vil pengene ofte være på din konto inde for et par dage.

Få lån til bryllup nu Det tager kun 2 minutter

4.7 på Trustpilot | 400 anmeldelser