Lån til bryllup

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud fra flere banker. Lån op til 500.000 kr. Rente fra 3,49%.

 • Udfyld én ansøgning
 • Modtag lånetilbud fra flere banker
 • Vælg det bedste lån til dig

TrustScore 4,7
fra 353 anmeldelser
Låneformål
Kontaktinfo
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet ydelse: Forventet ydelse: 1.367 kr. / md.
E-mail
 
*Eks.: Lån på 150.000 kr. i 15 år. Mdl. ydelse 1.367 kr. med fast debitorrente på 7.3 % og stiftelsesomkostninger på 1.500 kr. ÅOP før skat på 7.47%. Samlede omk. 96.127 kr. Tilbagebetaling i alt 246.127 kr. 14 dages fortrydelsesret.
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud på at samle dine eksisterende lån til ét billigere lån. Dine eksisterende lån bliver indfriet automatisk.
Indtast de lån du ønsker at samle her (op til 500.000 kr.)
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 7,3 % i debitorrente
Ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?
E-mail
 
Opdateret: 11. april 2022

Har I drømmebrylluppet i sigte, men er tvivl om, hvorvidt jeres økonomi er tilstrækkelig? Hvis pengene er ved at være brugt op, og jeres bryllupsbudget er overskredet, så kan I overveje om et lån til brylluppet, vil passe til jeres situation. Hvis et lån til brylluppet bliver nødvendigt, kan I få tilbudt lån på Lånio.dk.

Låner I penge til jeres bryllup, er der flere ting, I skal være opmærksomme på. Her på siden vil vi beskrive, hvordan I fordelagtigt kan låne til jeres drømmebryllup.

Lån penge til jeres drømmebryllup

Ved et bryllup følger der desværre uforudsigelige faktorer med, eftersom det er et gilde med mange forskellige puslebrikker, som skal passe sammen. Derfor vil det være en god ide at finde ud af, hvordan finansieringen af jeres bryllup skal foregå, så I er forberedt. I har eventuelt mulighed for at tage et lån til brylluppet, hvis dette er nødvendigt.

For at finde ud af, hvilke lånemuligheder som passer bedst til jer, er det vigtigt, at I først finder ud af bryllupsudgifterne. Derfor er det vigtigt, at I laver en oversigt over jeres forventende bryllupsudgifter, så det står klart for jer, hvor mange penge I skal låne til brylluppet. Bryllupsplanlægningen kan ende med, ikke at forløbe som forventet, og derfor kan det være fornuftigt at tage et billigt lån til brylluppet.

Men, hvad koster et bryllup? Prisen for et bryllup ligger gennemsnitligt på 52.606 kroner i Danmark. Prisen vil dog variere i forhold til hvilke bryllupsposter, I synes, er mest relevante. Det kan hjælpe at fjerne nogle af bryllupsposterne, som ikke er så højt prioriteret, så et forbrugslån ikke bliver nødvendigt.

Mand og kvinde planlægger deres bryllup

Oversigt over relevante bryllupsposter

Da et bryllup kan være en dyr fornøjelse, er der her blevet lavet en oversigt over forskellige bryllupsudgifter, som er vigtige at have in mente, når I skal lave jeres bryllupsbudget. Oversigten vil også inkludere muligheder for, hvordan I – ud fra et økonomisk perspektiv – kan skrue ned for bryllupsposterne.

 • Vielsesring

Prisen på en vielsesring vil være varierende. Ringens karat, dens graveringer og hvilken sten I ønsker, vil alle have indflydelse på vielsesringens endegyldige pris. Vielsesringe med 18 karat guld, som er brede og har skinnende og glatte overflader vil eksempelvis koste 6.000 kr. inkl. gravering. Det vil dog være en god ide, at I sammenligner hvilke muligheder I har hos forskellige guldsmede, så I kan få det bedste tilbud.

 • Brudekjole

En brudekjole vil også have en varierende pris. Det kan være alt fra få tusinde kroner, til et beløb der overskrider ens årlige indkomst. I har muligheden for at købe en fin brudekjole hos de fleste forhandlere, men hvis bruden drømmer om en specifik brudekjole, kan hun få den specialsyet hos en skrædder.

I denne kategori er det også vigtigt, at I udover brudekjolen også medregner sko, slør, handsker, smykker og brudgommens jakkesæt. Hvis I ikke er påpasselige og bruden ikke har en drømmekjole, har I også mulighed for at genbruge andres brudekjole. Dette vil give et større luft i bryllupsbudgettet.

 • Bryllupsfotograf

De fleste brudepar har et ønske om, at deres bryllup skal foreviges. Derfor tages der billeder af deres uforglemmelige dag af en professionel fotograf. I har mulighed for at spare penge på denne bryllupspost, ved at bede familiemedlemmer eller bekendte om at tage billederne.

 • Bryllupsfest

Bryllupsfesten er trodsalt dét, det hele handler om. Det er vigtigt, at I gør op med jer selv, hvad der skal inkluderes, og hvor der kan spares. På budgetposter såsom: leje af selskabslokaler, kuvertprisen, musik, bordpynt og blomster, bryllupskørsel, bryllupskage og dansetimer, er der mulighed for at spare.

 • Bryllupsrejser

De fleste nygifte planlægger at tage på en bryllupsrejse efterfølgende. Hvis det er noget, I også har et ønske om, vil det være en god ide, at planlægge hvor turen skal gå hen i god tid. Der vil være stor prisforskel på, om I tager til Maldiverne eller til Bornholm. Hvis jeres økonomi ikke er tilstrækkelig, har I også mulighed for at udsætte bryllupsrejsen.

Brudepar sidder ned

Hvis pengene ikke er tilstrækkelige – hvad så?

Der eksisterer forskellige lånemuligheder, der kan hjælpe jer med at få finansieret jeres drømmebryllup. I kan eksempelvis vælge at tage et banklån, eller vælge et lån hos de forskellige online låneudydere.

Hvis den økonomiske situation er således, at I skal have et lån, vil det varmt anbefales at sammenligne de forskellige låneudbyderes lån, så I kan få det bedste tilbud, som passer til jeres situation. Der er dog forskel på, hvilke kriterier, I skal opfylde, før I har mulighed for at tage et lån hos en bank fremfor en online låneudbyder. Hér vil der være en forklaring på forskellen:

 • Bank

Hvis I ønsker at tage et lån i en bank, er der krav for, at I skal kunne stille en vis sikkerhed for det lånte beløb. Det vil sige, at I allerede skal have en bryllupsopsparing. Dette formindsker dog lånets ÅOP (Årlige omkostninger i procent), og er klart det mest fornuftige valg.

 • Online låneudbyder

Ved en online låneudbyder, har I mulighed for at tage lån uden krav for sikkerhed for det  lånte beløb. I har mulighed for, at vælge mellem forbrugslån, privatlån eller kviklån. Et forbrugslån vil være mere passende til et bryllup og derfor vil der være mere fokus på dette i denne artikel.


Et forbrugslån eller privatlån, handler om at låne til jeres forbrug. Hvis I mangler en mindre sum til jeres drømmebryllup, har I har mulighed for at låne mellem 5.000-400.000 kr,-, og nogle udbydere accepterer, at I er RKI-registreret. I kan tjekke RKI-registeret her. Ulempen ved forbrugslån er dog, at renten vil være højere end et banklån.

Jeres drømmebryllup kan lade sig gøre

Når alt kommer til alt, er det at planlægge et bryllup en kæmpe opgave. Der er mange puslebrikker, som skal passe sammen. Derfor vil det, at tjekke jeres bryllupsudgifter og jeres bryllupsbudget være en god ide, så I kan få et overblik over, hvad de forskellige ting koster. Dette vil derfor give et præg om, hvorvidt et lån til brylluppet er nødvendigt.

Alt dette kan godt være overvældende, men det vigtigste er, at I får en god dag sammen, og det bliver en dag, I aldrig vil glemme. Dét, at sidde og planlægge dit drømmebryllup med din udkårne, vil være en uforglemmelig oplevelse, og at I sammen får et bryllup ,som lever op til jeres forventninger.

Gazelle 2019Gazelle 2020

4,7 på Trustpilot | 353 anmeldelser

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.