Danmarks billigste billån

Udfyld formularen og modtag gratis tilbud på dit nye billån. Lån op til 300.000 kr. Rente fra 3,49%.
1. Bestil lånetilbud
Gratis og uforpligtende service
2. Modtag flere tilbud
Modtag tilbud fra flere banker online
3. Vælg billigste lån
Få pengene udbetalt med det samme
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Spar tusindvis af kroner - få tilbud fra flere banker her
Lånebeløb
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Lånebeløb:
kr.
Lånetid:
år
Forventet månedlig ydelse: Forventet ydelse: kr. / md.
Del af lånebeløbet som er eksisterende lån/gæld
Sikker SSL-kryptering
Sidst opdateret: 10. januar 2020

Nye tal: Danmarks billigste billån 

Hvis du går og overvejer, hvor du skal købe en ny bil, tænker du i forlængelse af dette muligvis over, hvor du kan få et billån til at finansiere dit bilkøb. Der findes i dag utroligt mange udbydere af lån i alle former - både som forbrugslån, samlelån og billån. Det kan derfor være svært at finde rundt i, hvor du kan få det billigste billån.

Lær mere om Danmarks billigste billån her på siden:


Foruden de mange udbydere, kan det ligeså være svært at finde rundt i, hvad det helt præcist koster dig at låne pengene. Renter, ÅOP og stiftelsesomkostninger er blot tre ud af mange begreber, der florerer, når du skal undersøger prisen på dit lån - og dermed er med til at bestemme, hvor billigt dit billån vil være.

På Lånio.dk har vi derfor undersøgt det danske marked for at kunne give dig svaret på, hvor du kan få Danmarks billigste billån. Her på siden kan du derfor læse meget mere om, hvor du kan få det billigste billån, hvad det generelt set koster at låne penge m.m.

På Lånio.dk kan du sammenligne priser og vilkår på lån. Udfyld kontaktformularen i toppen af siden, hvorefter du vil modtage flere tilbud på dit lån - helt gratis og uforpligtende!

Her får du Danmarks billigste billån

tick Djurslands Bank
tick Sparekassen Sjælland
tick Handelsbanken

Vores undersøgelse viser, at du kan få det billigste billån hos Djurslands Bank - både ved et billån med udbetaling og et billån uden udbetaling. Derimod er det i begge tilfælde Lån & Spar, hvor du vil få det dyreste billån. Djurslands Bank er 78.015 kr. billigere end det dyreste billån uden udbetaling, og 43.385 kr. billigere end det dyreste billån med udbetaling. Generelt set er det de tre samme udbydere, der tilbyder de billigste billån, både med og uden udbetaling - nemlig Djurslands Bank, Sparekassen Sjælland og Handelsbanken.

I det første halve år er den mest solgte bil i Danmark, ifølge De Danske Bilimportører, en Nissan Qashqai, som du på nuværende tidspunkt kan få til rundt regnet 240.000 kr. uden ekstraudstyr.

Låner du alle pengene, uden at have en udbetaling, hos Djurslands Bank skal du i alt tilbagebetale 264.013 kr. fordelt på 84 måneder. Det vil altså sige, at det koster dig 24.013 kr. at låne 240.000 kr. Ligger du 20% af bilens pris i udbetaling, svarende til 48.000 kr., skal du i løbet af de 84 måneder derimod tilbagebetale 211.596 kr. Hos Djurslands Bank skal du derfor kun betale 19.596 kr. for at låne 192.000 kr.

Få tilbud på billån nu!
Det tager kun 2 minutter

Vær opmærksom på følgende

Undersøgelsen tager udgangspunkt i et begrænset antal af låneudbydere, da det kun er låneudbydere med en billånsberegner på deres hjemmeside, der figurerer i undersøgelsen. Derfor er “Danmarks billigste billån” kun repræsentativt for denne begrænsede udvalgte gruppe.

Hvor får jeg det billigste billån med udbetaling?

Som tidligere nævnt får du det billigste billån med udbetaling hos Djurslands Bank, hvor det kun koster ca. 24.000 kr. at låne pengene. For at kunne optaget lånet her kræves det dog, at du er fra lokalområdet. Derimod koster det hos Lån & Spar, den dyreste løsning, 62.981 kr. at låne pengene. Der er altså 43.385 kr. i prisforskel mellem det dyreste og billigste billån.

I nedenstående tabel kan du se de i alt 15 forskellige låneudbydere, der har været med i undersøgelsen “Danmarks billigste billån” her på Lånio.dk.

* Ovenstående priser er vejledende og vil variere alt efter din økonomiske situation. Der er yderligere taget udgangspunkt i den lavest opgivne pris på udbydernes hjemmeside.

Da to ud af de tre billigste lån kræver, at du bor i lokalområdet, kan du med fordel undersøge dine lånemuligheder hos Handelsbanken eller Diba. Hos Handelsbanken skal du ved et billån med udbetaling samlet set tilbagebetale 218.729 kr. fordelt på syv år. Det koster derfor kun 26.729 kr. at optage billånet hos Handelsbanken. Hos Diba koster det kun 334 kr. mere end hos Handelsbanken, og du skal derfor i alt tilbagebetale 219.063 kr. for dit billån med en udbetaling på 20% af bilens pris.

Nedenfor kan du se, hvordan det gennemsnitlige billån på 240.000 kr., med en udbetaling på 20% af bilens pris og en løbetid på 84 måneder, ser ud i 2019 med udgangspunkt i denne undersøgelse.

Det gennemsnitlige billån med udbetaling

 • Månedlig ydelse: 2.677 kr.
 • Rente: 3,17%
 • ÅOP: 4,76%
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: 226.847 kr.

* Ovenstående er baseret ud fra de udvalgte låneudbydere i denne undersøgelse og vil derfor variere alt efter, hvor mange og hvilke låneudbydere der er inddraget.

Få tilbud på billån nu!
Det tager kun 2 minutter

Hvor får jeg det billigste billån uden udbetaling?

Hvis du ikke har de nødvendige ressourcer til at kunne ligge 20% af bilens pris, svarende til 48.000 kr. i dette eksempel, kan du ligeså få et billån uden udbetaling hos nogle udbydere.

Det billigste billån uden udbetaling får du hos Djurslands Bank, hvorimod du får det dyreste hos Lån & Spar. Optager du dit lån hos Djurslands Bank skal du perioden på de 84 måneder tilbagebetale i alt 264.013 kr. Hos Lån & Spar skal du derimod tilbagebetale 342.028 kr. Altså en prisforskel på 78.015 kr.

I følgende tabel kan du se priseksempler på et billån uden udbetaling på 240.000 kr. og dermed se, hvor du kan få Danmarks billigste billån 2019.

* Ovenstående priser er vejledende og vil variere alt efter din økonomiske situation. Der er yderligere taget udgangspunkt i den lavest opgivne pris på udbydernes hjemmeside.

Da to ud af de fire billigste billån uden udbetaling kræver, at du bor i lokalområdet, kan du med fordel søge mod enten Handelsbanken, Express Bank eller Coop Bank. Hos Express Bank, som er en samarbejdspartner her hos Lånio.dk, koster et lån på 240.000 kr. til din bil eksempelvis kun 36.420 kr. med en løbetid på 84 måneder. Dette er stadig hele 65.608 kr. billigere end det dyreste lån i undersøgelsen.

Nedenfor kan du se, hvordan det gennemsnitlige billån på 240.000 kr. uden udbetaling, med en løbetid på 84 måneder, ser ud i 2019 med udgangspunkt i denne undersøgelse.

 

Det gennemsnitlige billån uden udbetaling

 • Månedlig ydelse: 3.457 kr.
 • Rente: 4,34%
 • ÅOP: 5,68%
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: 289.159 kr.

* Ovenstående er baseret ud fra de udvalgte låneudbydere i denne undersøgelse og vil derfor variere alt efter, hvor mange og hvilke låneudbydere der er inddraget.

Få tilbud på billån nu!
Det tager kun 2 minutter

Sådan er det billigste billån fundet

For at kunne finde frem til Danmarks billigste billån, har vi taget udgangspunkt i den mest solgte bil i Danmark i det første halvår af 2019. De sidste par år har det ellers været minibilen Peugeot 208, der har været danskernes foretrukne bil. Det første halve år af 2019 har det dog været SUV’en Nissan Qashqai.

 • Bilen: Der er tale om en spritny Nissan Qashqai årgang 2019 med hvide plader samt intet ekstra udstyr til 240.000 kr.
 • Udbetaling: Når et billån med udbetaling omtales i denne undersøgelse, er der taget udgangspunkt i en udbetaling på 20% af bilens pris, dvs. 48.000 kr.
 • Løbetid: I alle tilfældene er der taget udgangspunkt i en løbetid på 84 måneder, svarende til syv år.
 • Rente: Ved alle låneudbyderne er der taget udgangspunkt i den variable debitorrente. Yderligere er det den lavest opgivet rente på udbydernes hjemmeside, der er benyttet i priseksemplerne.
 • Lånetilbud: Der er i undersøgelsen taget udgangspunkt i udbydernes online låneberegnere. Såfremt en bank ikke er at finde på listen, skyldes dette, at de på deres hjemmeside ikke tilbyder brugerne uforpligtende låneberegning.
 • Medlemsfordele: Ved alle udbyderne er der taget udgangspunkt i, at du ikke i forvejen er kunde hos den pågældende bank eller lignende.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at undersøgelsen blot er vejledende. Lånio.dk kan derfor ikke garantere, at du vil få tilbudt samme pris på dit billån, såfremt du låner hos en af de pågældende banker i undersøgelsen.

Har du brug for et billån, kan du få tilbud samt vejledning her hos Lånio.dk. Du kan ligeså prøve vores online låneberegner og se prisen samt en tilbagebetalingsplan for dit billån.

Billån: Større udbetaling, lavere rente

Hos nogle banker er det et krav, at du som minimum kan ligge 20% af bilens pris i udbetaling. Der findes dog også banker, hvor det er muligt at optage et billån uden nogen form for udbetaling. Dog vil renten typisk også være højere i tilfælde som dette.

Oftest vil banken nemlig kunne tilbyde dig en lavere rente, og dermed et billigere lån, jo mere du ligger i udbetaling. Dette kræver dog også, at du har sparet pengene op inden, behovet for en ny bil opstår - hvilket ikke altid er muligt.

Fordele

 • Du vil blive tilbudt en lavere rente
 • Du vil få et billigere lån

Ulemper

 • Du har behov for en opsparing inden behov for ny bil opstår

Handelsbanken er et godt eksempel på ovenstående. Har du 20% af bilens pris til udbetaling, kan de tilbyde dig en rente mellem 2,25%-6,25%. Har du derimod ikke penge til udbetaling, kan de tilbyde dig en rente mellem 4,75%-9,00%. Derved skal du altså betale mere for at låne pengene, hvis du ikke har penge til en udbetaling.

Samme tendens ses hos Diba, hvor du ved en udbetaling svarende til 20% af bilens pris, kan få tilbudt en rente fra 2,27%. Har du derimod ingen penge til udbetaling, kan du få tilbudt en rente fra 5,06%.

Krav til billån

Hvis du ønsker at optage et billån hos en billånsudbyder, vil den pågældende udbyder som regel have en række krav, som du skal opfylde. Dette inkluderer blandt andet oftest følgende:

 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du har et gyldigt kørekort
 • Du er myndig

Derudover har de fleste ligeså en yderligere aldersgrænse på, hvis du ønsker at optage et billån. Nogle selskaber kræver blot, at du er 18 år eller derover, hvor andre kræver du er 21 år. På Lånio.dk skal du være 23 år for at kunne modtage lånetilbud.

Er du over 23 år og mangler et billån til at finansiere din nye bil? Så kan du med fordel udfylde kontaktformularen i toppen af siden, hvorefter du vil modtage flere tilbud på dit lån. På denne måde kan du sammenligne priser og vilkår og vælge det lån, som passer dig bedst - helt gratis og uforpligtende!

Få tilbud på billån nu!
Det tager kun 2 minutter

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.