TEST: Danmarks billigste billån 2019

Udfyld formularen og modtag gratis tilbud på Danmarks billigste billån 2019
1. Bestil lånetilbud
Gratis og uforpligtende service
2. Modtag flere tilbud
Modtag tilbud fra flere banker online
3. Vælg billigste lån
Få pengene udbetalt med det samme
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Find det billigste lån på 2 minutter!
Lånebeløb
Om dig
Beskæftigelse
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Lånebeløb:
kr.
Lånetid:
år
Forventet månedlig ydelse: Forventet ydelse: kr. / md.
Sikker SSL-kryptering

Da Danmark i nyere tid har fået et boom af billånsudbydere, kan det godt være svært at finde Danmarks billigste billån i år 2019. Ligeledes er der mange forskellige faktorer, du som forbruger skal forholde dig til. Disse faktorer har alle indflydelse på hvilket billån, der passer bedst til din økonomiske situation, som kan godt ende med at give en hovedpine.

På Lånio.dk sørger vi for, at du få de bedste tilbud på dine nye lån. Derfor har vi her på Lånio.dk udarbejdet en oversigt over Danmarks billigste billån 2019. Oversigten vil primært have fokus på højeste og laveste udbyder af ÅOP (Årlig omkostninger i procent). Der er ligeledes også beskrevet hvilke faktorer, du skal forholde dig til. Vi viser dig også, hvor du skal se hen efter et billån uden udbetaling.

Lær mere om Danmarks billigste billån 2019:

Danmarks billigste billån i år

Når du skal ud og vælge det billån, der passer bedst til dig, er der mange lånebegreber, som kan forvirre mere end de gavner. Derfor vil vi råde dig til, at du primært lægger vægt på ÅOP og debitorrenten, så du kan få Danmarks billigste billån.
ÅOP dækker alle renterne, relevante gebyrer, statsomkostninger og alt andet, som kan have indflydelse på bilens endegyldige pris med lånet inkluderet.

Med dette vil vi råde dig til, at du sammenligner de forskellige billånstilbud. Det er vigtigt, at du gør det ud fra samme betingelser og vilkår, så du får det bedste sikkerhedsgrundlag, til at vælge det bedste billån til dig.

For at gøre det nemmere for dig, har vi her på Lånio.dk lavet en oversigt over de billigste billån i 2019. I denne betragtning, er der lagt fokus på en præcis løbetid af lånet. Løbetiden på lånet udgør hvor lang en periode, du har til at afbetale lånet. Endvidere er der også fastlagt en udbetalingsprocent på 20% af bilens pris.

Med dette har vi forudsat at vores fiktive persona ønsker, at låne til årets bil 2019, Peugeot 3008, med en salgspris på 343.990 kr. Eftersom de fleste udbydere kræver 20% i udbetaling, er dette medregnet, og løbetiden på lånet vil være 7 år.

  ÅOP RENTESATSEN
Sparekassen Sjælland 3,1% 1,75%
Handelsbanken 3,9% 3,40%
Broager Sparekasse 4,40% 2,95%
Salling Bank 5,20% 3,45%
Nordea 5,21% 3,95%
Arbejdernes Landsbank 6,00% 3,95%
Jyskebank 6,20% 4,78%
Bilkredit 6,49% 4,33%
Lån & Spar Bank 6,80% 5,45%
Danske Bank 7,20% 4,64%

Danmarks billigste billån 2019 i vores test

På nedenstående visualisering kan det ses, at Sparekassen Sjælland ligger solidt på en førsteplads i deres billånsudbydelse med udbetaling. Handelsbanken og Broager Sparekasse ligger på henholdsvis anden og tredjeplads med deres billånsudbydelse.

Da der skal tages forbehold for potentielle regnefejl og ændringer af rentesatsen, anbefales det, at du altid selv kontakter din finansieringsudbyder. Dette kan hjælpe dig til, at få det bedste finansieringstilbud skræddersyet til din økonomi.

danmarks billigste billaan 2017

 

Danmarks billigste billaan 2017

* De overnævnte banker er udvalgt på grundlag af deres billånstilbud, som er bedst i kategorien. Det er deres ÅOP og rentesats, som har været i fokus i denne test. Selvom disse banker kan være tiltrækkende, er det vigtigt, at du selv kontakter bankerne, og sammenligner deres tilbud. 

Faktorer der har indflydelse på Danmarks billigste billån 2019

Når du skal til at tage kontakt til din bank for at få et passende billånstilbud, er der forskellige faktorer, der har indflydelse på vilkårene for dit billånstilbud.

En faktor, som har indflydelse på dit billånstilbud, er, hvorvidt du får en fast eller variabel rente. Testen, som er foretaget, er baseret på en fast rente, men hvis du derimod vælger et billån med variabel rente, vil lånets rente være lavere, men billånets løbetid vil derimod være tvivlsomt.

Billånsprisen vil også være varierende i forhold til alderen på bilen. Jo ældre bilen er, jo dyrere vil lånet blive hos bankerne. Bankerne vil gerne forsikre sig selv, og da ældre biler har større risiko for at gå i stykker, er dette en nødvendighed. Bilens alder har også indflydelse på, hvor lang en låneperiode bankerne vil tillade.

Jo længere din låneperiode er, jo højere vil rentesatsen være, idet dine penge mister langsomt værdi. Eftersom låneperioden har indflydelse på rentesatsen, vil den også have stor påvirkning på den endegyldige ÅOP. Hvis du tager lånet over en længere periode, vil ÅOP fremstå lavere end ellers, hvilket du skal være opmærksom på.

Billån uden egen finansiering i 2019

Hvis du ikke har de økonomiske ressourcer til rådighed, har du også mulighed for at tage et billån uden udbetaling.

Billånsudbydere ønsker oftest, at du tillægger en sikkerhedssum, når lånet skal tages. Altså en udbetaling. Dette er for at forsikre banken, hvis du ender med, ikke at kunne afbetale lånet.

Der er dog enkelte billånsudbydere, der dropper udbetalingen. Dette betyder, at du ikke skal lægge en udbetaling som er tilsvarende 20 – 40% af bilens pris, som der ellers er krav på. Det er dog vigtigt, at du er varsom med disse lån, da ÅOP’en kan være relativ højt.

Det kan godt være svært at finde en lånemulighed uden udbetaling, da de fleste billånsudbydere har et finanseringskrav på omkring de 20 - 40%. Hvis du ikke har dette til rådighed, vil et billån uden udbetaling være mere passende. Du kan læse mere om billån uden udbetaling, hvor vi også kan tilbyde forskellige lånetilbud. Det billigste billån bestemmes af bilens prisklasse 

Danmarks billigste billån 2019 bestemmes af bilens prisklasse

Der er væsentlig forskel på, hvilken bilklasse bilen tilhører. Eftersom en Peugeot 3008 og Skoda Citigo tilhører hver deres prisklasse, er det vigtigt, at du er kritisk overfor din billånsudbyder, da ÅOP’en kan variere i forhold til prisklassen.

Når dette er sagt, er der uheldigvis ofte for mange, som ender med at stirre sig blind på billånets renter, som kan ende med at være en dyr fornøjelse. Derfor er det meget vigtigt, at du sammenligner prisen for lånet, hos forskellige finansieringsudbydere, da der er mange penge at spare.

Krav til Danmarks billigste billån 2019

Hvis du ønsker at optage et billån hos en billånsudbyder, er der diverse krav, du skal kunne opfylde. Dette inkluderer:

  • Ingen RKI
  • Myndighed
  • Gyldigt Kørekort

Endvidere er der også individuelle krav, såsom, en kreditgodkendelse af din økonomi, som bliver lavet ud fra dine lønsedler og din årsopgørelse. Hvis dette er acceptabelt, vil de dernæst give dig det bedste tilbud, som passer til din økonomi.

Det skal dog også nævnes, at der eksisterer enkelte udbydere, som er villige til at gå på kompromis og ikke udelukke dig på grundlag af din RKI-registrering. Der inkluderes så en højere udbetaling end ellers, hvis dette er situationen. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er i RKI-registeret, kan du tjekke det her.

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Følg disse enkle trin for at få det billigste lån:

  1. Udfyld vores enkle låneansøgning - det tager kun 2 minutter
  2. Du modtager bankernes lånetilbud på din mail - ingen telefonisk kontakt til bankerne
  3. Du vælger det billigste lån

Du kommer i gang med vores låneberegner øverst på siden.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer. Læs mere under ÅOP.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Dit lån vil blive udbetalt på din egen konto. Det er dog bankerne og ikke Lånio, der står for udbetalingen af dit lån.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 5.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år

Ved at afkrydse boksen “jeg ønsker at samle lån/gæld” i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet, der skal anvendes på låneindfrielse.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Det afhænger af, hvor lang tilbagebetalingstiden er på dit lån. Du kan i låneformularen angive over hvor lang tid du ønsker at tilbagebetale dit lån. Hos nogle af Lånios banksamarbejdspartnere er det desuden muligt at betale lånet ud før tid uden ekstra omkostninger.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Læs flere tips her til et billigere lån. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Låinio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Dette skal du angive i vores låneformular. Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Svar: Ja det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånios Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden, end ved at ansøge direkte hos den enkelte bank. Således tilbyder Lånio nye kunder til bankerne på en billig måde, og de penge bankerne sparer på smarte TV-spots og store reklamekampagner, kan komme dig til gode i form af lavere renter. Vores koncept kan påvirke dit lån i en positiv retning, hvorfor vores koncept aldrig vil blive en ulempe for dig.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.