Danmarks billigste billån

gratis lånetilbud og vælg selv det billigste. Lån op til 500.000 kr. Rente fra 3,49%.
Udfyld formularen for at få tilbud, det er <strong>gratis</strong> og <strong>uforpligtende</strong>.
1. Bestil lånetilbud
Du modtager <strong>tilbud fra flere banker</strong> som du kan sammenligne.
2. Modtag flere tilbud
<strong>Vælg det bedste tilbud.</strong> Så har du muligheden for at spare tusindvis af kroner.
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Låneformål
Kontaktinfo
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet ydelse: Forventet ydelse: kr. / md.
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud på at samle dine eksisterende lån til ét billigere lån. Dine eksisterende lån bliver indfriet automatisk.
Indtast de lån du ønsker at samle her (op til 500.000 kr.)
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr. - 0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 4 % - 12 % i debitorrente
Ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?
Beløb til kontant udbetaling
Trustpilot logo
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Resursbank
Basisbank
Expressbank
Modus Finans
LånLet
Sidst opdateret: 15. januar 2021

Indholdsfortegnelse: Danmarks billigste billån

Nye tal: Danmarks billigste billån 2020

Hvis du går og overvejer, hvor du skal købe en ny bil, tænker du i forlængelse af dette muligvis over, hvor du kan få et billån til at finansiere dit bilkøb. Der findes i dag utroligt mange udbydere af lån i alle former - både som forbrugslån, samlelån og billån. Det kan derfor være svært at finde rundt i, hvor du kan få det billigste billån. En god idé er at sammenligne lån, så du finder et lån med en lav rente.

Billigste billån efter rente
BilfinansieringRente
Diba Billån1,76%
Santander Billån1,80%
Djurslands bank1,95%
Bilkredit1,97%
Sparekassen Sjælland2,27%
FDM Billån2,95%
AL Bank2,99%
BankNordik3,49%
Middelfart Sparekasse3,50%
Express Bank3,55%

Ovenstående rente er ved et lån på 160.000 kr. med en løbetid på 7 år. Undersøgelsen fokuserer på låneudbydere med en låneberegner til billån på deres side. Denne undersøgelse kan derfor ikke ses som en komplet sammenligning af hele det danske lånemarked, og det er muligt at du vil få tilbudt andre priser end dem, du finder i undersøgelsen.

Sammenlign bankernes billån
Det tager kun 2 minutter

Foruden de mange udbydere, kan det ligeså være svært at finde rundt i, hvad det helt præcist koster dig at låne pengene. Renter, ÅOP og stiftelsesomkostninger er blot tre ud af mange begreber, der florerer, når du skal undersøger prisen på dit lån - og dermed er med til at bestemme, hvor billigt dit billån vil være.

På Lånio.dk har vi derfor undersøgt det danske marked for at kunne give dig svaret på, hvor du kan få Danmarks billigste billån. Her på siden kan du derfor læse meget mere om, hvor du kan få det billigste billån, og hvad det generelt set koster at låne penge m.m.

På Lånio.dk kan du sammenligne priser og vilkår på lån. Udfyld kontaktformularen i toppen af siden, hvorefter du vil modtage flere tilbud på dit lån - helt gratis og uforpligtende!

Her får du Danmarks billigste billån

tickDjurslands Bank
tickDiba Billån
tickSparekassen Sjælland

Vores undersøgelse viser, at du kan få det billigste billån hos Djurslands Bank - både ved et billån med udbetaling og et billån uden udbetaling. Derimod er det i begge tilfælde Lån & Spar, hvor du vil få det dyreste billån. Djurslands Bank er hele 65.878 kr. billigere end det dyreste billån uden udbetaling, og 36.919 kr. billigere end det dyreste billån med udbetaling. Generelt set er det Djurslands bank, Diba Billån, Sparekassen Sjælland og Express Bank, der tilbyder de billigste billån, både med og uden udbetaling.

I den første måned af 2020 er den mest importerede bil i SUV klassen, i Danmark, ifølge De Danske Bilimportører, en Volkswagen T-Cross, som du på nuværende tidspunkt kan få til rundt regnet 200.000 kr. uden ekstraudstyr.

Låner du alle pengene, uden at have til udbetaling, hos Djurslands Bank skal du i alt tilbagebetale 220.677 kr. fordelt på 84 måneder. Det vil altså sige, at det koster dig 20.677 kr. at låne 200.000 kr. Ligger du 20% af bilens pris i udbetaling, svarende til 40.000 kr., skal du i løbet af de 84 måneder derimod tilbagebetale 176.979 kr. Hos Djurslands Bank skal du derfor kun betale 16.979 kr. for at låne 160.000 kr.

Sammenlign bankernes billån
Det tager kun 2 minutter

Vær opmærksom på følgende

Undersøgelsen tager udgangspunkt i et begrænset antal af låneudbydere, da det kun er låneudbydere med en billånsberegner på deres hjemmeside, der figurerer i undersøgelsen. Derfor er “Danmarks billigste billån” kun repræsentativt for denne begrænsede udvalgte gruppe.

Hvor får jeg det billigste billån med udbetaling?

Som tidligere nævnt får du det billigste billån med udbetaling hos Djurslands Bank, hvor det kun koster ca. 17.000 kr. at låne pengene. Derimod koster det hos Lån & Spar, den dyreste løsning, 53.898 kr. at låne pengene. Der er altså 36.919 kr. i prisforskel mellem det dyreste og billigste billån.

I nedenstående tabel kan du se de i alt 14 forskellige låneudbydere, der har været med i undersøgelsen “Danmarks billigste billån” her på Lånio.dk.

* Ovenstående priser er vejledende og vil variere alt efter din økonomiske situation. Der er yderligere taget udgangspunkt i den lavest opgivne pris på udbydernes hjemmeside.

Der er altså stor forskel på, hvilke lånevilkår du får tilbudt, alt efter hvilken låneudbyder du vælger. Vi anbefaler altid at du undersøger lånemarkedet inden du optager lån, så du undgår at ende med et dyrere lån end nødvendigt.

Nedenfor kan du se, hvordan det gennemsnitlige billån på 200.000 kr., med en udbetaling på 20% af bilens pris og en løbetid på 84 måneder, ser ud i 2020 med udgangspunkt i denne undersøgelse.

Det gennemsnitlige billån med udbetaling

 • Månedlig ydelse: 2.266kr.
 • Rente: 3,29%
 • ÅOP: 5,16%
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: 190.342 kr.

* Ovenstående er baseret ud fra de udvalgte låneudbydere i denne undersøgelse og vil derfor variere alt efter, hvor mange og hvilke låneudbydere der er inddraget.

Sammenlign bankernes billån
Det tager kun 2 minutter

Hvor får jeg det billigste billån uden udbetaling?

Hvis du ikke har de nødvendige ressourcer til at kunne ligge 20% af bilens pris, svarende til 40.000 kr. i dette eksempel, kan du ligeså få et billån uden udbetaling hos nogle udbydere.

Det billigste billån uden udbetaling får du hos Djurslands Bank, hvorimod du får det dyreste hos Lån & Spar. Optager du dit lån hos Djurslands Bank skal du perioden på de 84 måneder tilbagebetale i alt 220.677 kr. Hos Lån & Spar skal du derimod tilbagebetale 286.556 kr. Altså en prisforskel på 65.878 kr.

I følgende tabel kan du se priseksempler på et billån uden udbetaling på 200.000 kr. og dermed se, hvor du kan få Danmarks billigste billån 2020.

* Ovenstående priser er vejledende og vil variere alt efter din økonomiske situation. Der er yderligere taget udgangspunkt i den lavest opgivne pris på udbydernes hjemmeside.

Det er altså muligt at spare mere end 65.000 kr. på at vælge den ene låneudbyder frem for den anden, hvilket svarer til 30%. På Lånio.dk arbejder vi for at gøre det nemmere at foretage det bedste valg, når du skal låne penge.

Nedenfor kan du se, hvordan det gennemsnitlige billån på 200.000 kr. uden udbetaling, med en løbetid på 84 måneder, ser ud i 2020 med udgangspunkt i denne undersøgelse.

Det gennemsnitlige billån uden udbetaling

 • Månedlig ydelse: 2.896 kr.
 • Rente: 5,05%
 • ÅOP: 6,91%
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: 243.220 kr.

* Ovenstående er baseret ud fra de udvalgte låneudbydere i denne undersøgelse og vil derfor variere alt efter, hvor mange og hvilke låneudbydere der er inddraget.

Sammenlign bankernes billån
Det tager kun 2 minutter

Sådan er det billigste billån fundet

For at kunne finde frem til Danmarks billigste billån, har vi taget udgangspunkt i den mest solgte SUV bil i Danmark i januar måned 2020. Sidste år var det Nissan Qashqai, der var danskernes foretrukne bil. Men den nye VW T-Cross har altså overhalet indenom i 2020.

 • Bilen: Der er tale om en spritny Volkswagen T-Cross årgang 2020 med hvide plader samt intet ekstra udstyr til 200.000 kr.
 • Udbetaling: Når et billån med udbetaling omtales i denne undersøgelse, er der taget udgangspunkt i en udbetaling på 20% af bilens pris, dvs. 40.000 kr.
 • Løbetid: I alle tilfældene er der taget udgangspunkt i en løbetid på 84 måneder, svarende til syv år.
 • Rente: Ved alle låneudbyderne er der taget udgangspunkt i den variable debitorrente. Yderligere er det den lavest opgivet rente på udbydernes hjemmeside, der er benyttet i priseksemplerne.
 • Lånetilbud: Der er i undersøgelsen taget udgangspunkt i udbydernes online låneberegnere. Såfremt en bank ikke er at finde på listen, skyldes dette, at de på deres hjemmeside ikke tilbyder brugerne uforpligtende låneberegning.
 • Medlemsfordele: Ved alle udbyderne er der taget udgangspunkt i, at du ikke i forvejen er kunde hos den pågældende bank eller lignende.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at undersøgelsen blot er vejledende. Lånio.dk kan derfor ikke garantere, at du vil få tilbudt samme pris på dit billån, såfremt du låner hos en af de pågældende banker i undersøgelsen.

Har du brug for et billån, kan du få tilbud samt vejledning her hos Lånio.dk. Du kan ligeså prøve vores online låneberegner og se prisen samt en tilbagebetalingsplan for dit billån.

Billån: Større udbetaling, lavere rente

Hos nogle banker er det et krav, at du som minimum kan lægge 20% af bilens pris i udbetaling. Der findes dog også banker, hvor det er muligt at optage et billån uden nogen form for udbetaling. Dog vil renten typisk også være højere i tilfælde som dette.

Oftest vil banken nemlig kunne tilbyde dig en lavere rente, og dermed et billigere lån, jo mere du ligger i udbetaling. Dette kræver dog også, at du har sparet pengene op inden, behovet for en ny bil opstår - hvilket ikke altid er muligt.

Fordele

 • Du vil blive tilbudt en lavere rente
 • Du vil få et billigere lån

Ulemper

 • Du har behov for en opsparing inden behov for ny bil opstår

Santander er et godt eksempel på ovenstående. Har du 20% af bilens pris til udbetaling, kan de tilbyde dig en rente fra 1,80%. Har du derimod ikke penge til udbetaling, kan de tilbyde dig en rente fra 7,22%. Derved skal du altså betale mere for at låne pengene, hvis du ikke har penge til en udbetaling.

Samme tendens ses hos Diba, hvor du ved en udbetaling svarende til 20% af bilens pris, kan få tilbudt en rente fra 1,76%. Har du derimod ingen penge til udbetaling, kan du få tilbudt en rente fra 4,54%.

Krav til billån

Hvis du ønsker at optage et billån hos en billånsudbyder, vil den pågældende udbyder som regel have en række krav, som du skal opfylde. Dette inkluderer blandt andet oftest følgende:

 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du har et gyldigt kørekort
 • Du er myndig

Derudover har de fleste ligeså en yderligere aldersgrænse på, hvis du ønsker at optage et billån. Nogle selskaber kræver blot, at du er 18 år eller derover, hvor andre kræver du er 21 år. På Lånio.dk skal du være 23 år for at kunne modtage lånetilbud.

Er du over 23 år og mangler et billån til at finansiere din nye bil? Så kan du med fordel udfylde kontaktformularen i toppen af siden, hvorefter du vil modtage flere tilbud på dit lån. På denne måde kan du sammenligne priser og vilkår og vælge det lån, som passer dig bedst - helt gratis og uforpligtende!

Sammenlign bankernes billån
Det tager kun 2 minutter
Gazelle 2019Gazelle 2020

4,8 på Trustpilot | 300 anmeldelser

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.


Vi er e-mærket!
e-mærket er din garanti for tryg og sikker handel på nettet
 • Løbende kontrol af webshop
 • Køberbeskyttelse på 10.000 kr.
 • Aktiv bekæmpelse af it-kriminalitet