Få flere penge på kontoen med disse 5 apps

A 100% A
Tekststørrelse
Opdateret: 22. juni 2022

Budget- og økonomiapps til din hverdag

Her på Lånio.dk har vi lavet en anmeldelse af 5 apps, med det formål at hjælpe dig med at holde styr på økonomien og budgettet, så du undgår unødigt at skulle låne penge.

Vi har fundet 5 apps, som kan hjælpe dig med at lægge et budget eller som kontinuerligt fortæller dig, hvordan dit forbrug udvikler sig. De kan hjælpe dig, så du ikke overskrider dit ugentlige eller månedlige budget, og så du er sikker på, at du altid har råd til at betale af på et eventuelt privatlån.

Her på Lånio.dk kan vi hjælpe dig med at sammenligne lån, så du finder det bedste banklån, der passer til din økonomi. Ansøg om billige lån med lav rente, og find dit lån i dag.

De 5 apps vi har anmeldt er Spiir, Weekly, Lommebudget, Coinkeeper og Home budget.

Disse apps kan forhåbentlig hjælpe dig med at spare penge:

1. Spiir

Spiir er en app, hvis formål er at hjælpe dig med at holde styr på din økonomisk situation. Den giver dig et overblik over dit budget og hvad du bruger dine penge på. Det gode ved denne app er at du kan tilkoble din netbank, så den hele tiden er opdateret og du ikke glemmer at indtaste nogle udgifter.

Fordele

 • Opkoblet til din netbank.
 • Brugervenlig og nem at komme i gang med.
 • Simpelt design.
 • Når du åbner app'en, kommer den med ny information, så man nemt få de vigtige informationer.

Ulemper

 • Kommer ikke med notifikationer, om hvordan din økonomi udvikler sig.
 • Der var lidt problemer med at få tilkoblet netbanken.

Vi har valgt at give denne app 5 ud af 6 stjerner. Da den er super brugervenlig og nem at navigere rundt i. Men den mangler lige det sidst for at kunne score topkarakter, såsom at der kommer med notifikationer når du har brugt penge.

2. Weekly

Weekly er en app, udviklet af Jyske Bank, formålet med app'en er at forbrugerne skal have penge sidst på måneden. Det gør den ved, at man indtaster et ugentlig Budget, som man ønsker at overholde. Weekly appen kommer med en notifikation hver morgen, som fortæller hvor mange penge du har brugt og hvor mange penge der er tilbage i det ugentlige budget.

Fordele

 • Nem og overskuelig.
 • Funktionen, har du råd, giver dig et overblik over hvordan din økonomi, de kommende uger vil blive påvirket hvis du f.eks. står og skal købe nogle dyrere sko.
 • Nemt at registrerer sine udgifter.
 • Kommer med notifikationer dagen efter du har brugt nogle penge, så du kan se hvad du har tilbage af dit ugentlige budget.

Ulemper

 • Det er kun kunder i Jyske Bank som kan koble deres netbank til app'en. Hvilket betyder at, ikke Jyske Bank kunder, ikke får det fulde ud af app'en, selvom funktionen er tilgængelig.
 • Man skal selv indtaste sine udgifter, hver gange man bruger penge.
 • Hvis man ikke har overblik over sin økonomiske situation, vil man sandsynligvis glemme at indtaste sine udgifter, så denne app er at foretrække for Jyske Bank kunder.

Vores vurdering af denne app, er at den fortjener 4 ud af 6 stjerner. Da det er en super brugervenlig app med elegant design, som tilbyder nogle gode og enkle funktioner. Det er dog mangelfuldt, at det kun er kunder i Jyske Bank som kan tilkoble sin netbank, da mange så kommer til at mangle denne funktion, som ellers er tilgængelige.

3. Lommebudget

Lommebudget er en app, med det formål at hjælpe brugeren til at få bedre overblik over deres økonomiske situation. Samt at komme med gode råd til at spare penge i hverdagen. Lommebudget appen er udviklet af penge- og pensionspanelet.

Fordele

 • Simpel app, der nemt giver et overblik over din økonomi.
 • App'en giv en god statistik, over hvad du bruger dine penge på.
 • Utrolig nemt at navigere rundt i.
 • Nemt at registrerer sine udgifter.
 • Gode og relevante sparetips i appen.

Ulemper

 • Denne app arbejder hellere ikke sammen med ens netbank, så man skal ind og indtaste alle sine udgifter i appen.
 • Sparetips sektionen, er lidt rodet, og ikke udført i samme simple design som resten af appen.

Vi vurdere at denne app fortjener 4/6 stjerner, da den er elegant og simple. det er den af de testede af som er nemmest at komme i gang med. Men igen mangler den funktionen og muligheden for at kunne koble sin netbank til appen. Yderligere er designet af sparetips sektionen, ikke holdt i samme simple stil som resten af appen.

4. Coinkeeper

Coinkeeper er en app, hvis formål er at give et økonomisk overbliksbillede. Det er en app, som fokusere på, at du skal indtaste hvad du bruger af penge hverdag. Da dette kan hjælpe med at give et overblik over din samlede økonomiske situation. Den testede versionen, er gratis versionen, hvilket betyder at det ikke er alt som er tilgængeligt i denne versionen. Hvis man vil have alle funktionerne som app'en tilbyder, skal man købe sig. Men selvom det er gratis versionen, giver den stadig et godt billede af din økonomisk situation.

Fordele

 • Nem at benytte
 • Kommer med en notifikation, om at man skal huske at indtaste hvad du har brugt af penge i løbet af dagen.

Ulemper

 • Den statistiske del af appen, er ikke super gennemskuelig.
 • Appen koster penge, hvis man vil have det fulde udbytte af den.

Denne app, får kun 3/6 stjerner, da den ikke er lige så gennemskuelig som de andre. Men den giver dog et godt billede af ens økonomiske situation, når først man får sat sig ind i appen. Men en app som denne, skal være nem at gå til, hvis den bliver for rodet og kompliceret, får man ikke indtastet sine udgifter.

5. Home Budget

Homebudget, det er en app, som forsøger at hjælpe dig med at få et økonomisk overblik. Man skal bare indtaste sine indtægter og udgifter.

Fordele

 • Mange muligheder i appen
 • Den er gratis

Ulemper

 • Rodet og uoverskuelig design.
 • Problemer de registrerede indtægter. Jeg indtastede en fiktiv indtægt på 12.500 kr. om måneden. Da jeg tjekkede appen dagen efter, vurderede appen på baggrund af disse indtægter, at der på kontoen stod på 1.2 mio. kr.
 • Da jeg indtastede de fiktive indtægter og udgifter, registrerede appen ikke disse informationer i starten, og blev ved med at nulstille informationerne.
 • Appen er flere gange lukket ned, imens jeg indtastede oplysningerne.

Vores anmeldelse af denne app, er ikke synderligt positiv. Der har været problemer med denne app lige fra starten. Den er lukket ned mange gange, og har rodet rundt i indtægterne, hvilket gør at man hurtigt mister lysten til at benytte appen igen. Hvilket betyder at appen hurtigt mister sin funktion. Derfor har denne app kun fået 1 af 6 stjerner.

Bonus: øg din indkomst

Hvis du ikke kan skære mere i dine udgifter, kan du øge din indkomst for at skabe økonomisk balance i stedet. Herunder er et par ideer til hvordan:

 • Tjene penge via spørgskemaer på nettet
 • Lav et online medie (YT-kanal, blog, hjemmeside)
 • Invester dine penge og få renter og udbytte
 • Sælg ting, som du ikke bruger længere.

Vi håber, at dette har hjulpet dig lidt mere med økonomien.