Få flere penge på kontoen med disse 5 apps

gratis lånetilbud fra flere banker og vælg selv det billigste. Lån op til 500.000 kr. Rente fra 3,49%.
Udfyld formularen for at få tilbud, det er <strong>gratis</strong> og <strong>uforpligtende</strong>.
1. Bestil lånetilbud
Du modtager <strong>tilbud fra flere banker</strong> som du kan sammenligne.
2. Modtag flere tilbud
<strong>Vælg det bedste tilbud.</strong> Så har du muligheden for at spare tusindvis af kroner.
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Trustpilot logo
Låneformål
Kontaktinfo
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Forventet ydelse: Forventet ydelse: 1.367 kr. / md.
*Eks.: Lån på 150.000 kr. i 15 år. Mdl. ydelse 1.367 kr. med fast debitorrente på 7.3 % og stiftelsesomkostninger på 1.500 kr. ÅOP før skat på 7.47%. Samlede omk. 96.127 kr. Tilbagebetaling i alt 246.127 kr. 14 dages fortrydelsesret.
Spar tusindvis af kroner
Få tilbud på at samle dine eksisterende lån til ét billigere lån. Dine eksisterende lån bliver indfriet automatisk.
Indtast de lån du ønsker at samle her (op til 500.000 kr.)
Lånetype
Långiver
Månedlig ydelse
Restgæld
Lån 1:
Mdl. ydelse
Restgæld
Oversigt:
Samlet gæld: 0 kr.
Nyt lån til udbetaling: 0 kr.
Samlet lånebeløb: 0 kr.
Forventet månedlig ydelse:
0 kr. - 0 kr.
i stedet for 0 kr.
`
Ved 4 % - 12 % i debitorrente
Ønsker du penge til kontant udbetaling, udover de lån du vil samle?
Beløb til kontant udbetaling
Trustpilot logo
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Sådan virker det
Vi er e-mærket!
e-mærket er din garanti for tryg og sikker handel på nettet
 • Løbende kontrol af webshop
 • Køberbeskyttelse på 10.000 kr.
 • Aktiv bekæmpelse af it-kriminalitet
Sidst opdateret: 02. september 2021

Få flere penge på kontoen med disse 5 apps

Budget- og økonomiapps til din hverdag

Her på Lånio.dk har vi lavet en anmeldelse af 5 apps, med det formål at hjælpe dig med at holde styr på økonomien og budgettet, så du undgår unødigt at skulle låne penge.

Vi har fundet 5 apps, som kan hjælpe dig med at lægge et budget eller som kontinuerligt fortæller dig, hvordan dit forbrug udvikler sig. De kan hjælpe dig, så du ikke overskrider dit ugentlige eller månedlige budget, og så du er sikker på, at du altid har råd til at betale af på et eventuelt privatlån.

Her på Lånio.dk kan vi hjælpe dig med at sammenligne lån, så du finder det bedste banklån, der passer til din økonomi. Ansøg om lån med lav rente, og find dit billige lån i dag.

De 5 apps vi har anmeldt er Spiir, Weekly, Lommebudget, Coinkeeper og Home budget.

Disse apps kan forhåbentlig hjælpe dig med at spare penge:

1. Spiir

Spiir er en app, hvis formål er at hjælpe dig med at holde styr på din økonomisk situation. Den giver dig et overblik over dit budget og hvad du bruger dine penge på. Det gode ved denne app er at du kan tilkoble din netbank, så den hele tiden er opdateret og du ikke glemmer at indtaste nogle udgifter.

Fordele

 • Opkoblet til din netbank.
 • Brugervenlig og nem at komme i gang med.
 • Simpelt design.
 • Når du åbner app'en, kommer den med ny information, så man nemt få de vigtige informationer.

Ulemper

 • Kommer ikke med notifikationer, om hvordan din økonomi udvikler sig.
 • Der var lidt problemer med at få tilkoblet netbanken.

Vi har valgt at give denne app 5 ud af 6 stjerner. Da den er super brugervenlig og nem at navigere rundt i. Men den mangler lige det sidst for at kunne score topkarakter, såsom at der kommer med notifikationer når du har brugt penge.

2. Weekly

Weekly er en app, udviklet af Jyske Bank, formålet med app'en er at forbrugerne skal have penge sidst på måneden. Det gør den ved, at man indtaster et ugentlig Budget, som man ønsker at overholde. Weekly appen kommer med en notifikation hver morgen, som fortæller hvor mange penge du har brugt og hvor mange penge der er tilbage i det ugentlige budget.

Fordele

 • Nem og overskuelig.
 • Funktionen, har du råd, giver dig et overblik over hvordan din økonomi, de kommende uger vil blive påvirket hvis du f.eks. står og skal købe nogle dyrere sko.
 • Nemt at registrerer sine udgifter.
 • Kommer med notifikationer dagen efter du har brugt nogle penge, så du kan se hvad du har tilbage af dit ugentlige budget.

Ulemper

 • Det er kun kunder i Jyske Bank som kan koble deres netbank til app'en. Hvilket betyder at, ikke Jyske Bank kunder, ikke får det fulde ud af app'en, selvom funktionen er tilgængelig.
 • Man skal selv indtaste sine udgifter, hver gange man bruger penge.
 • Hvis man ikke har overblik over sin økonomiske situation, vil man sandsynligvis glemme at indtaste sine udgifter, så denne app er at foretrække for Jyske Bank kunder.

Vores vurdering af denne app, er at den fortjener 4 ud af 6 stjerner. Da det er en super brugervenlig app med elegant design, som tilbyder nogle gode og enkle funktioner. Det er dog mangelfuldt, at det kun er kunder i Jyske Bank som kan tilkoble sin netbank, da mange så kommer til at mangle denne funktion, som ellers er tilgængelige.

3. Lommebudget

Lommebudget er en app, med det formål at hjælpe brugeren til at få bedre overblik over deres økonomiske situation. Samt at komme med gode råd til at spare penge i hverdagen. Lommebudget appen er udviklet af penge- og pensionspanelet.

Fordele

 • Simpel app, der nemt giver et overblik over din økonomi.
 • App'en giv en god statistik, over hvad du bruger dine penge på.
 • Utrolig nemt at navigere rundt i.
 • Nemt at registrerer sine udgifter.
 • Gode og relevante sparetips i appen.

Ulemper

 • Denne app arbejder hellere ikke sammen med ens netbank, så man skal ind og indtaste alle sine udgifter i appen.
 • Sparetips sektionen, er lidt rodet, og ikke udført i samme simple design som resten af appen.

Vi vurdere at denne app fortjener 4/6 stjerner, da den er elegant og simple. det er den af de testede af som er nemmest at komme i gang med. Men igen mangler den funktionen og muligheden for at kunne koble sin netbank til appen. Yderligere er designet af sparetips sektionen, ikke holdt i samme simple stil som resten af appen.

4. Coinkeeper

Coinkeeper er en app, hvis formål er at give et økonomisk overbliksbillede. Det er en app, som fokusere på, at du skal indtaste hvad du bruger af penge hverdag. Da dette kan hjælpe med at give et overblik over din samlede økonomiske situation. Den testede versionen, er gratis versionen, hvilket betyder at det ikke er alt som er tilgængeligt i denne versionen. Hvis man vil have alle funktionerne som app'en tilbyder, skal man købe sig. Men selvom det er gratis versionen, giver den stadig et godt billede af din økonomisk situation.

Fordele

 • Nem at benytte
 • Kommer med en notifikation, om at man skal huske at indtaste hvad du har brugt af penge i løbet af dagen.

Ulemper

 • Den statistiske del af appen, er ikke super gennemskuelig.
 • Appen koster penge, hvis man vil have det fulde udbytte af den.

Denne app, får kun 3/6 stjerner, da den ikke er lige så gennemskuelig som de andre. Men den giver dog et godt billede af ens økonomiske situation, når først man får sat sig ind i appen. Men en app som denne, skal være nem at gå til, hvis den bliver for rodet og kompliceret, får man ikke indtastet sine udgifter.

5. Home Budget

Homebudget, det er en app, som forsøger at hjælpe dig med at få et økonomisk overblik. Man skal bare indtaste sine indtægter og udgifter.

Fordele

 • Mange muligheder i appen
 • Den er gratis

Ulemper

 • Rodet og uoverskuelig design.
 • Problemer de registrerede indtægter. Jeg indtastede en fiktiv indtægt på 12.500 kr. om måneden. Da jeg tjekkede appen dagen efter, vurderede appen på baggrund af disse indtægter, at der på kontoen stod på 1.2 mio. kr.
 • Da jeg indtastede de fiktive indtægter og udgifter, registrerede appen ikke disse informationer i starten, og blev ved med at nulstille informationerne.
 • Appen er flere gange lukket ned, imens jeg indtastede oplysningerne.

Vores anmeldelse af denne app, er ikke synderligt positiv. Der har været problemer med denne app lige fra starten. Den er lukket ned mange gange, og har rodet rundt i indtægterne, hvilket gør at man hurtigt mister lysten til at benytte appen igen. Hvilket betyder at appen hurtigt mister sin funktion. Derfor har denne app kun fået 1 af 6 stjerner.

Bonus: øg din indkomst

Hvis du ikke kan skære mere i dine udgifter, kan du øge din indkomst for at skabe økonomisk balance i stedet. Herunder er et par ideer til hvordan:

 • Tjene penge via spørgskemaer på nettet
 • Lav et online medie (YT-kanal, blog, hjemmeside)
 • Invester dine penge og få renter og udbytte
 • Sælg ting, som du ikke bruger længere.

Vi håber, at dette har hjulpet dig lidt mere med økonomien.

Gazelle 2019Gazelle 2020

4,7 på Trustpilot | 349 anmeldelser

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.