A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 7 min.
Opdateret: 21. november 2023

Lånio logoDerfor har mere end 150.000 danskere tillid til Lånio

Vores mission er at hjælpe dig med at træffe klogere finansielle beslutninger. Selvom vores service er gratis, bliver vi kompenseret af vores samarbejdspartnere, hvis du optager et lån, du har ansøgt gennem os. Uanset hvad er vores guides, information og kundeservice alt sammen designet til at tilbyde troværdig hjælp til dig for at du kan træffe det bedste valg til dine behov. Læs mere om hvordan vi tjener penge og vores redaktionelle integritet.

Få råd til din drømmebil med et billån uden udbetaling

Har du fundet din nye drømmebil, men mangler stadig at træffe beslutningen om finansiering? Vi giver dig her en udførlig guide til finansiering af bil uden udbetaling og hvilke billån du kan tage.

Et billån hjælper dig ikke kun med at få råd til din drømmebil, men er også med til at give dig et økonomisk pusterum. Hvis du ikke har penge til rådighed, til at betale den procentdel af bilen som finansieringsudbyderen kræver, er et billån uden udbetaling den perfekte løsning for dig.

Liste over billån uden udbetaling:

 1. Express Bank: 10.000 - 500.000 kr. - ÅOP fra 4,07%
 2. Remember: 10.000 - 250.000 kr. - ÅOP fra 7,31%
 3. Alisa Bank: 10.000 - 100.000 kr. - ÅOP fra 8,36%
 4. SparXpres: 10.000 - 150.000 kr. - ÅOP fra 10,36%
 5. Resurs Bank: 16.000 - 300.000 kr. - ÅOP fra 11,43%
 6. L'easy: 10.000 - 150.000 kr. - ÅOP fra 11,94%
 7. Ikano Bank: 15.000 -300.000 kr. - ÅOP fra 5,7%
 8. Accept Lån (Santander Bank): 20.000 -350.000 kr. - ÅOP fra 7,93 %

Med eller uden udbetaling

Hvad er et billån uden udbetaling?

Et billån uden udbetaling betyder, at du ikke skal betale bilforhandlerens finansieringskrav på omkring 20 - 40% af bilens pris. Lån penge online til ny bil uden udbetaling, og få den perfekte løsning for dig, som ikke har råd til din drømmebil endnu.

Et billån uden udbetaling er anderledes fra et almindeligt billån af flere årsager. Et billån uden udbetaling vil i flere tilfælde være en dyrere løsning for dig, da lånets ÅOP og rente vil være højere, end ved et almindeligt billån med udbetaling.

Grunden til at et billån uden udbetaling i mange tilfælde vil være dyrere, er fordi långiver løber en risiko ved at låne penge ud i denne situation. Ved et billån uden udbetaling, vil bilen hurtigere miste værdi. Det vil sige, at din bil mister hurtigere værdi, end dit lån afdrages.

Priser på billån uden udbetaling

Kravet om udbetaling på bil ligger på minimum 20% af bilens pris. Det er dog din finansieringsudbyder, som beregner hvilken udbetalingsprocent, du skal betale. Denne beregning sker på baggrund af din kreditvurdering. Jo flere penge du kan lægge til side til udbetaling, jo lavere bliver renten på lånet.

Valget af det billigste billån uden udbetaling skal i høj grad ske på baggrund af lånets ÅOP og debitorrenten. ÅOP vil være væsentlig for dit lån, da den fortæller dig hvilke årlige omkostninger i procent, der er ved lånet. Derfor har ÅOP en stor indflydelse på hvor dyrt dit lån bliver, hvorimod debitorrenten dækker over rentesatsen. Du kan nedenfor se priseksempler, hvoraf det ene er billån med udbetaling og det andet er uden.

Priseksempel på billån uden udbetaling
LånebegreberLånevilkår
Bilens pris250.000 kr.
Udbetaling0% svarende til 0 kr.
Løbetid10 år
Månedlige ydelse3.036 kr.
Hovedstol261.986 kr.
Rente8,32%
Samlet tilbagebetaling364.506 kr.

Priseksemplet er vejledende

Som nævnt tidligere, vil et billån med udbetaling oftest være en billigere løsning for dig. Nedenunder kan du se et eksempel på dette.

Priseksempel på billån med udbetaling
LånebegreberLånevilkår
Bilens pris250.000 kr.
Udbetaling20% svarende til 50.000 kr.
Løbetid10 år
Månedlige ydelse2.199 kr.
Hovedstol210.736 kr.
Rente4,75%
Samlet tilbagebetaling263.912 kr.

Priseksemplet er vejledende

Hvis du skal vælge mellem flere billån uden udbetaling, som har den samme ÅOP, anbefaler vi dig til at tage det lån med de laveste etableringsomkostninger og højeste renter. På denne måde undgår du en pludselig stigning i omkostningerne ved lånet.

Du har også mulighed for at tage et forbrugslån eller et lån i friværdi, hvis du mangler en mindre sum til betalingskravet hos din finansieringsudbyder. Dette vil formindske den ellers typiske høje rente der inkluderes uden udbetaling. For at få mere luft i din økonomi, har du også mulighed for at optage det billigste samlelån på Lånio.dk.

Fast og variabel rente på Billån

Start ansøgning Det tager kun 2 minutter

Billånets løbetid

Det er en nødvendighed, at du tager stilling til løbetiden på dit billån uden udbetaling. Løbetiden af din bilfinansiering uden udbetaling er afhængig af din personlige økonomi og bilens alder. Alderen på din bil, samt dit kørselsbehov, har en indflydelse på værdiforringelsen. Værdiforringelse betyder, at din bil mister værdi efter hvor meget den bliver brugt.

Hvis du ønsker at låne til en brugt bil, er det vigtigt, at du medregner bilens alder i den ønskede løbetid på billånet. Som tommelfingerregel anbefaler vi, at du vælger en løbetid på 6-8 år, hvis du kører mellem 10.000 og 20.000 kilometer om året. Derved vil du opnå et billån uden udbetaling, som er tilpasset dig og din økonomiske situation.

Eksempel på løbetid

Eksempelvis skal du have sat løbetiden på lånet til mellem 3 og 5 år, hvis du køber en brugt bil med en alder på 3 år.

Hvem kan tage et billån uden udbetaling?

Hvis du ønsker at købe bil uden udbetaling, bliver der ofte stillet strengere krav til dig som låntager. Det indebærer oftest, at du skal have omkring 5.000 kr. til rådighed per måned, samt en positiv kreditgodkendelse. Der inkluderes ligeledes krav på en minimumsindtægt og der tillægges andre kreditomkostninger, som ændres i takt med dit valg af finansieringsudbyder.

Derudover er der også nogle lovmæssige krav for bilfinansiering uden udbetaling, som skal opfyldes, før du kan blive accepteret. Eftersom vi har at gøre med et billån uden udbetaling, skal du være myndig. Først når du er myndig, kan du være i besiddelse af et kørekort.

Finansiering af ny eller brugt bil

Inden du skal købe bil uden udbetaling, skal du først beslutte, om du ønsker at låne til en ny eller brugt bil. Da der er stor forskel på de to finansieringer, er det vigtigt, du finder ud af hvilket lån der passer bedst til dig og din økonomi.

Hvis du selv kan stå for vedligeholdelsen af en brugt bil, vil du spare mange penge på længere sigt og indkøbsprisen på bilen vil være billigere. Derimod vil autoriserede værksteder opsluge besparelsen på bilen, hvis du ikke har mulighed for at reparere den selv. Bilens alder kan også have en indflydelse på lånets rente, da løbetiden på lånet helst skal være lavere.

Om end du ønsker at tage et billån med eller uden udbetaling, er det generelt nemmere at få tilskuddet til køb af ny bil, frem for en gammel bil. Køb af en ny bil uden udbetaling, inkluderer således også minimum to års reklamationsret. Denne gælder hvis købet af den nye bil har væsentlige mangler. Tjek de billigste billån på markedet lige nu.

Fordele og ulemper ved billån uden udbetaling

Der er en række fordele og ulemper ved bilkøb uden udbetaling. Disse skal du være opmærksom på, inden du træffer din beslutning for din finansiering.

Fordele
 • Du slipper for bilforhandlerens finansieringskrav
 • Du sparer penge på afgifter
 • Du kan opnå en stor hovedstol
Ulemper
 • Strengere krav ved et billån uden udbetaling
 • Risiko for en stigende rente ved lånet

Et billån uden udbetaling kan virke temmelig skræmmende, grundet den stigende rente og strengere krav. Dog er der også fordele ved lånet. Udover at du ikke skal lægge penge til side til udbetalingen, sparer du ligeledes penge på afgifter såsom tinglysnings- og stempelafgift.

Fordi du slipper for at betale bilforhandleren finansieringskrav, hører der oftest en længere tilbagebetalingsperiode til et billån uden udbetaling. Det skyldes, at hovedstolen er større og at netop dette billån oftest har en høj rente.

Fordi tilbagebetalingsperioden er længere, betyder det også, at du skal betale renter over længere tid. Derfor vil billånet uden udbetaling blive dyrere for dig, end et almindeligt billån med udbetaling.

Gode råd inden du optager et billån uden udbetaling

Det er en god idé at undersøge, hvilket billån der passer bedst til dig og din økonomiske situation, for at undgå høje renter og uforudsete omkostninger ved lånet. Finansieringen af bil uden udbetaling, fungerer som et forbrugslån og afhænger i høj grad af, hvilken bil du ønsker at låne til. Eksempelvis kan prisforskellen på en BMW og en Skoda være stor, og påvirker derfor dine lånevilkår.

Sådan låner du penge på internettet

Vi vil dog råde dig til at undgå et billån uden udbetaling, da renterne kan være ekstrem høje på netop dette lån. Derimod vil det være en fordel for dig at vente med at tage et billån uden udbetaling, indtil du har sparet penge op til at kunne finansiere sådan et lån. Denne løsning vil være billigere for dig på længere sigt.

Du kan som noget nyt bruge vores billån beregner til at udregne ÅOP og se hvor meget du skal tilbagebetale hver måned. Billån beregneren vil automatisk regne lånets ÅOP, samlet tilbagebetaling, kreditomkostninger og månedlig ydelse, på det lån du indtaster.

Når du har styr på ovenstående, kan du med sikkerhed udfylde formen øverst og ansøge om dit billån. Så sørger vi får, at du får skræddersyet et billån uden udbetaling til dig og din økonomiske situation.

Start ansøgning Det tager kun 2 minutter
Signe Kirk Andersen
Skrevet af Signe Kirk Andersen, Kommunikationsspecialist og skribent
Signe arbejdede som kommunikationsansvarlig på Lånio.dk. Hun fokuserer især på privatøkonomi og laver blandt andet indhold til blog såvel som sociale medier. Hun er i særlig grad optaget af at gøre komplicerede finansielle begreber nemmere at forstå. Signe er uddannet på Københavns Universitet har medvirket som paneldeltager indenfor crowdlending og blogger desuden også hos IVÆKST.