Billån uden udbetaling

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud på billån fra flere banker. Lån op til 300 000 kr.
1. Bestil lånetilbud
Gratis og uforpligtende service
2. Modtag flere tilbud
Modtag tilbud fra flere banker online
3. Vælg billigste lån
Få pengene udbetalt med det samme
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Find det billigste lån på 2 minutter!
Lånebeløb
Om dig
Beskæftigelse
Partner
Bankoplysninger
NemID
Lånebeløb:
kr.
Lånetid:
år
Forventet månedlig ydelse: Forventet ydelse: kr. / md.
Sikker SSL-kryptering

Har du din nye bil i sigte, men mangler stadig at træffe beslutningen om finansiering? Vi giver dig her en udførlig guide til finansiering om biler og hvilke billån du kan tage.

Søger du et lån, hvor du ikke selv skal sidde med udbetaling, så kan du læse mere på denne side, om hvordan du får det. 

Lær mere om billån uden udbetaling her:

Hvad er et billån uden udbetaling?

Når en finansieringsudbyder nævner, at du har mulighed for at tage et billån uden udbetaling, betyder dette, at du ikke skal betale bilforhandlerens finansieringskrav på omkring de 20 - 40%, af bilens pris. Dette er en den perfekte løsning for dig, som ikke har penge til rådighed til udbetaling af din ønskede bil.

Det er dog en god idé at undersøge, hvilket billån der passer bedst til din situation, da der oftest inkluderes højere renter end ellers, som er afhængig af hvilken udbyder, du har i sinde at vælge. Billånet fungerer meget som et forbrugslån og er også afhængig af, hvilken bil du ønsker at låne til, da prisforskellen på en BMW og en Skoda kan være stor.

Hvis du ønsker et billån uden udbetaling, er der ofte strengere krav såsom, at du ikke er registreret i RKI, de almindelige krav til rådighedsbeløb, som er på omkring 5.000 kr. per måned og positiv kreditgodkendelse. Der inkluderes ligeledes krav på en minimumsindtægt og der tillægges andre kreditomkostninger, som ændres i takt med dit valg af finansieringsudbyder. Finansiering af billån uden udbetaling ændres i takt med valget af finansieringsudbyder.

Et billån uden udbetaling kan virke temmelig skræmmende, med den stigende rente og strengere krav. Dog eksisterer der også positive sider. Udover at du undgår at lægge penge til rådighed til udbetalingen, sparer du ligeledes penge på afgifter såsom tinglysnings- og stempelafgift.

Vi vil dog råde dig til at undgå et billån uden udbetaling, da der eksisterer ekstremt høje renter på et billån uden udbetaling. Derimod vil det være mere hensigtsmæssigt, at du først tænker på at tage et billån, når du sparet pengene op til at finansiere et billån med udbetaling, da det vil være billigere for dig fremadrettet.

underskrivelse af bilkontrakt

Fordele og ulemper ved billån uden udbetaling

Som der allerede er blevet nævnt en smule i ovenstående afsnit, har et billån uden udbetaling en længere række fordele og ulemper.

Fordelene består blandt andet i, at det kan give dig lidt luft i økonomien i det øjeblik, du optager lånet, da du selvsagt slipper for at betale en procentdel af bilens pris. Dette betyder dog også, at der ofte vil være en længere tilbagebetalingsperiode på et billån uden udbetaling. Dette skyldes eksempelvis, at hovedstolen er større samt, at renten er højere på dette billån. At tilbagebetalingsperioden er længere betyder ligeså også, at du skal betale renter i længere tid, og dit billån vil derfor blive dyrere end et billån med udbetaling. Du kan i nedenstående tabeller se to priseksempler, hvoraf det ene er med udbetaling og det andet er uden.

Priseksempel billån uden udbetaling:
Bilens pris 250.000 kr.
Udbetaling 0% svarende til 0 kr.
Løbetid 10 år
Månedlige ydelse 3.036 kr.
Hovedstol 261.986 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb 364.506 kr.

Udregnet via www.diba.dk

Priseksempel billån med udbetaling:
Bilens pris 250.000 kr.
Udbetaling 20% svarende til 50.000 kr.
Løbetid 10 år
Månedlig ydelse 2.210 kr.
Hovedstol 210.736 kr.
Rente 4,75%
Samlet tilbagebetalingsbeløb 265.433 kr.

Udregnet via www.diba.dk

Det er vigtigt at tage ovenstående faktorer med i betragtningen, inden du optager et billån, uanset om det er med eller uden udbetaling. Som du kan se i de ovenstående tabeller, er der stor forskel på både hovedstolen, den månedlige ydelse og renten, alt efter om du vælger et billån med eller uden udbetaling. Disse faktorer gør således, at der næsten er 100.000 kr. i forskel i det samlede tilbagebetalingsbeløb.

Hvad er et billån med udbetaling?

Et billån med udbetaling betyder, at du har pengene til rådighed til udbetalingen. Kravet på udbetalingen ligger på minimum 20% af bilens pris. Det er dog din finansieringsudbyder, som beregner hvilken udbetalingsprocent, der kræves. Denne beregning sker på grund af din kreditvurdering.

Billån med udbetaling vil være det optimale valg, hvis du har penge til rådighed, da det formindsker renterne på lånet. Jo flere penge du kan lægge til udbetaling, desto lavere bliver renterne på billånet.

Fordele og ulemper ved et billån med udbetaling

Som ved alle valg der tages her i livet, kommer valget om et billån med udbetaling med en række fordele og ulemper. Disse er værd at tage med i betragtning inden den endelige beslutning tages, således du sikres den løsning, der passer dig bedst.

Som tidligere nævnt, ligger du som minimum 20% af bilens fulde pris som udbetaling, når du optager et billån med udbetaling. Dette betyder derved, at du nedsætter hovedstolen på billånet, hvilket altså vil sige, at du allerede har afdraget på dit billån. Dette resulterer i sidste ende i, at beløbet du skal tilbagebetale, er mindre end ved et billån uden udbetaling.

Der fremkommer ingen deciderede ulemper ved et billån med udbetaling. Der kan dog være situationer, hvori du på det pågældende tidspunkt ikke har råd til en udbetaling på 20 - 40% af bilens samlede pris. I disse situationer kan du derfor vælge at optage et billån uden udbetaling.

Finansiering af ny eller brugt bil?

Inden du skal tage et billån, er det vigtigt, at du finder frem til, om du ønsker at låne til en ny eller en brugt bil. Der er stor forskel på, hvilken finansiering du skal vælge, hvis du vælger en ny- eller brugt bil. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ned og gennemskuer hvilken mulighed, der er den bedste for dig.

Hvis du selv kan stå for vedligeholdelsen af en brugt bil, vil du spare mange penge på lang sigt og indkøbsprisen på bilen vil være lavere. Derimod vil autoriserede værksteder opsluge besparelsen på den brugte bil, hvis du ikke har mulighed at reparere bilen selv. Bilens alder kan også have indflydelse på billånets rente, da løbetiden på lånet helst skal være lavere.

Om end du tænker på at tage et billån med- eller uden udbetaling, er det generelt nemmere at få tilskuddet til køb af en ny bil, frem for en gammel. Købet af en ny bil inkluderer også minimum to års reklamationsret, hvis købet af den nye bil har væsentlige mangler.
Hvis du skal ud og købe en brugt bil via en privathandel bliver sagsgangen formindsket fremfor købet af en ny bil hos en forhandler.

bilnoegler i haand

Billånets løbetid

En af problematikkerne der skal tages stilling til, når du tager et lån, er løbetiden på dit billån. Løbetiden af dit billån er afhængig af din personlige økonomi og bilens alder. Dette skyldes, at alderen på din bil, samt dit kørselsbehov, har indflydelse på værdiforringelsen. Værdiforringelse betyder, at din bil mister værdi jo mere den er brugt.

Hvis du har tiltænkt dig at tage et billån for en brugt bil, er det vigtigt, at du ikke glemmer, at inkludere bilens alder, i den ønskede løbetid på lånet. Som tommelfingerregel skal du vælge en løbetid på 6-8 år, hvis du kører mellem 10.000 og 20.000 kilometer årligt. Derfor skal du have sat løbetiden på lånet til mellem 3 og 5 år, hvis du køber en brugt bil med en alder på 3 år.

Billigste billån uden udbetaling – hvor?

Valget af dit billån er afhængig af ÅOP og debitorenten. ÅOP er den term du skal holde mest øje med, når du tager et billån. ÅOP står for “årlige omkostninger i procent”, og har derfor den stor indflydelse på hvor dyrt dit lån bliver, hvorimod debitorrenten dækker over rentesatsen. ÅOP tager renten i betragtning, som er baseret på, om du har penge til rådighed til udbetalingen, løbetiden på dit billån og prisen på bilen.

Derudover er der i ÅOP inkluderet relevante gebyrer og statsomkostninger og statsatser. Derfor afhænger det billigste billån af ovennævnte kriterier. Du kan dog være udsat for, at du støder på flere billån med samme ÅOP. Hvis dette er situationen, er det vigtigt, at du vælger det lån med laveste etableringsomkostninger og højeste renter.

Du kan dog tage fat i et almindeligt forbrugslån eller lån i friværdi, hvis du mangler en mindre sum til udbetalingskravet hos din finansieringsudbyder. Dette vil formindske den ellers typiske høje rente der inkluderes i et billån uden udbetaling.

Krav for at tage et billån

Der eksisterer specifikke lovmæssige krav for billån, som skal opfyldes før du har mulighed for at tage et lån. Først og fremmest så har de fleste finansieringsudbyder et krav om, at du er myndig. Dette går hånd i hånd med, at du ikke må køre bil, inden du er 18 år. Du må heller ikke være i RKI registeret og generelt kræver finansieringsudbyderne en kaskoforsikring til bilen. Det skal dog nævnes at, enkelte finansieringsudbydere accepterer et billån uden udbetaling trods RKI registrering.

Billånsudbyderne med- og uden udbetaling laver også en kreditgodkendelse af din økonomi, når du ansøger om et billån. Dette sker ved, at de ud fra dine lønsedler og din årsopgørelse laver en beregning for at vurdere, hvorvidt de kan risikere at tabe penge på dig. Hvis dette er tilfældet, vil der oftest tilkobles ekstra gebyrer eller en højere renter.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/LayoutComponents/Shared/SubpageOverview.cshtml)
Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Følg disse enkle trin for at få det billigste lån:

  1. Udfyld vores enkle låneansøgning - det tager kun 2 minutter
  2. Du modtager bankernes lånetilbud på din mail - ingen telefonisk kontakt til bankerne
  3. Du vælger det billigste lån

Du kommer i gang med vores låneberegner øverst på siden.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer. Læs mere under ÅOP.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Dit lån vil blive udbetalt på din egen konto. Det er dog bankerne og ikke Lånio, der står for udbetalingen af dit lån.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 5.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år

Ved at afkrydse boksen “jeg ønsker at samle lån/gæld” i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet, der skal anvendes på låneindfrielse.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Det afhænger af, hvor lang tilbagebetalingstiden er på dit lån. Du kan i låneformularen angive over hvor lang tid du ønsker at tilbagebetale dit lån. Hos nogle af Lånios banksamarbejdspartnere er det desuden muligt at betale lånet ud før tid uden ekstra omkostninger.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Læs flere tips her til et billigere lån. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Låinio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Dette skal du angive i vores låneformular. Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Svar: Ja det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånios Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden, end ved at ansøge direkte hos den enkelte bank. Således tilbyder Lånio nye kunder til bankerne på en billig måde, og de penge bankerne sparer på smarte TV-spots og store reklamekampagner, kan komme dig til gode i form af lavere renter. Vores koncept kan påvirke dit lån i en positiv retning, hvorfor vores koncept aldrig vil blive en ulempe for dig.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.