Samlelån

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud fra flere banker. Lån op til 300 000 kr.
1. Bestil lånetilbud
Gratis og uforpligtende
2. Modtag flere tilbud
Modtag tilbud fra flere banker online
3. Vælg billigste lån
Få pengene udbetalt med det samme
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Find det billigste lån på 2 minutter!
Lånebeløb
Om dig
Beskæftigelse
Partner
Bankoplysninger
NemID
Lånebeløb:
kr.
Lånetid:
år
Forventet månedlig ydelse: Forventet ydelse: kr. / md.
Del af lånebeløbet som er eksisterende lån/gæld:
kr.
Sikker SSL-kryptering

Få større rådighedsbeløb med samlelån

Har du samlet gæld over årene og dermed flere gældsposter med dyre renter og gebyrer? I det tilfælde kan det være en god idé, at overveje et samlelån eller refinansiering af lån, som det også kaldes. På den måde kan du samle alle lån ét sted.

Det kan eksempelvis være, at du både har et billån hos en bank og to forskellige forbrugslån. En samling af lån kan være en rigtig god idé, så du kan afbetale dine banklån hurtigere.

Lær mere om samlelån her:

 

Billige samlelån

Det er svært at sige, hvor du kan få det billigste samlelån. Du kan både samle lån online, såvel som kontakte din egen bank for at høre om dine muligheder.

Din bank kan i nogle tilfælde tilbyde dig et samlelån til en lavere rente end online udbydere kan. Dette skyldes, at online udbydere typisk har højere gebyrer og renter end bankerne.

Det billigste og bedste samlelån afhænger fuldstændig af din situation, og hvor stor din gæld er. For at få styr på klatgæld vil det dog altid være en god idé, at undersøge dine muligheder for en sammenlægning af lån, så du hurtigt kan indfri din gæld.

Samlelån i bank

For at få et samlelån i en bank kan du kontakte din bankrådgiver og høre, hvad den bedste løsning kan være for dig. Du skal typisk udarbejde et budget og stille sikkerhed for dit lån. Du kan stille sikkerhed i form af bil, bolig eller kontantbeløb.

Hvis du har en gennemsnitsløn, som i Danmark er 22.000 kr. pr. måned og du vil have et lån på 500.000 kr., kan en bank typisk kræve, at du ligger mellem 40.000 – 60.000 kr. som sikkerhed for lånet.

Et samlelån afhænger af din egen økonomi. Din kreditværdighed vurderes af banken og de tager stilling til, hvor mange penge og hvor god en rente du kan få baseret på din privatøkonomi.

kvinde får samlelaan

 

Spar penge med samlelån

Du kan spare penge med et samlelån, hvis omkostningerne for dine gældsposter overstiger omkostningen ved samlelånet.

Samlelån anbefaling

En anbefaling er at overveje at optage lånet i en bank. Som nævnt tidligere kan bankerne typisk tilbyde en lavere rente end online udbydere.

Hvis dette ikke er tilfældet, er der også mange muligheder online for at samle alle lån ét sted. Banker som Ekspres Bank, Santander og DER tilbyder at samle lån.

Ligeledes tilbyder enkelte udbydere et samlelån uden sikkerhed. Derudover tilbyder de også privatlån, hvis du står og mangler penge til ferien, eller hvis din bil lige er brudt sammen, og du ingen opsparing har.

Få hjælp til samlelån

På Lånio.dk kan du få hjælp til samlelån. Du udfylder en låneansøgning som bliver sendt til flere forskellige banker. Her kan du indtaste hvor meget du vil låne, og hvor lang periode du ønsker at afdrage over.

Det eneste du skal huske er at tikke boksen af, hvor der står, at du ønsker at samle gæld. Derefter er du godt på vej til at finde lån med lav rente og få samlet gæld.

Efter lidt tid vil du modtage forskellige bankers tilbud og du kan vælge og vrage mellem de allerbedste tilbud på lån.

udregn samlelaan

 

Guide til at samle lån

 • Hvad skylder du og til hvem? - Du skal have styr på, hvor meget du skylder, og hvem du skylder til. Hvis du ikke længere har dine lånedokumenter, har du altid mulighed at ringe op til de forskellige kreditorer og få oplyst, hvor meget du skylder. Typisk vil du slippe for nogle af omkostningerne ift. din ÅOP, når du udbetaler lånet før tid, da du ikke skal betale renter år efter år.
 • Månedsomkostninger - Find ud af, hvor meget du afdrager pr. måned. Det kan være svært at overskue efter mange år. Især hvis du har gæld flere forskellige stede. Husk at du altid kan kontakte dine kreditorer og få oplyst, hvad du afdrager pr. måned. Dette er vigtigt, så du kan sammenligne dine udgifter nu med dit potentielle nye samlelån.
 • ÅOP - Hvad er din totale årlige omkostninger i procent. Dette er vigtigt at undersøge, så du kan sammenligne din nuværende ÅOP med det nye lån.

 

Hvilke lån kan du samle i et samlelån?

Du kan ikke samle lån med sikkerhed. Det vil sige, hvis du har et billån med sikkerhed, et realkreditlån eller et lån til andelsbolig.

Samlelån trods RKI er ofte heller ikke muligt. Det vil være svært for dig at finde en låneudbyder, der vil give dig et lån til at samle din gæld, hvis du er registreret i RKI.

De fleste lån uden sikkerhed er egnede til at samle i et lån. Disse lån er typisk forbrugslån, kreditkortlån og kassekreditter.

Dette skal du være opmærksom på, når du overvejer at samle lån

 • Budget til samlelån - Lav et budget med dine udgifter og indtægter. Her skriver du både dit potentielle nye lån og dine gamle låneordninger. Således kan du få et overblik over dit rådighedsbeløb og afdragsperiode. Hvis din bank ikke vil lade dig samle al din gæld, er det en god idé at vælge at betale lånene med den højeste ÅOP ud først.
 • Sammenlign samlelån -Forhør dig hos flere forskellige banker for at finde ud af, hvem der kan tilbyde dig den bedste løsning. Du kan på Lånio.dk sammenligne online samlelån. Dermed kan du få lån billigt, fordi bankerne kæmper om at give dig den bedst mulige rente.
 • Samlelån studerende - Hvis du er studerende, kan du få et SU lån til en lav rente. Da SU lånet har en lavere rente og er det en god mulighed for et samlelån uden udbetaling. Du skal huske, at når du samler dine lån i ét, kommer du ikke af med din gæld, men du flytter den.
 • Husk ÅOP - Det er ikke nok at undersøge, hvor meget du kan spare på din månedlige ydelse. Hvis du vil have et realistisk billede af din besparelse, må du huske inddrage ÅOP.

samlelaan beregner

 

Fordele og ulemper ved et samlelån

Det kan være en god idé at samle dyre lån ét sted. For det første får du mere overblik over din gæld, og for det andet kan du få et større rådighedsbeløb.

Et samlelån kan dog i nogle tilfælde være en ulempe, hvis du ikke har helt styr på dine samlede omkostninger. På den måde kan du ende med at optage et lån der er dyrere, end de lån du havde til at starte med.

I processen om at blive helt gældfri, spiller motivation ofte en stor rolle. I det tilfælde kan det være godt ikke at have samlelån, fordi du dermed kan se dine gældsposter forsvinde en for en. Med et samlelån kan du se frem til at betale af på ét lån i mange år.

I sidste ende må du veje op med dig selv, hvilke muligheder der er bedst for dig.

Find Det Bedste Samlelån Nu
Det tager kun 2 minutter.

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Følg disse enkle trin for at få det billigste lån:

 1. Udfyld vores enkle låneansøgning - det tager kun 2 minutter
 2. Du modtager bankernes lånetilbud på din mail - ingen telefonisk kontakt til bankerne
 3. Du vælger det billigste lån

Du kommer i gang med vores låneberegner øverst på siden.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer. Læs mere under ÅOP.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Dit lån vil blive udbetalt på din egen konto. Det er dog bankerne og ikke Lånio, der står for udbetalingen af dit lån.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 5.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal minimum være 18 år

Ved at afkrydse boksen “jeg ønsker at samle lån/gæld” i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet, der skal anvendes på låneindfrielse.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Det afhænger af, hvor lang tilbagebetalingstiden er på dit lån. Du kan i låneformularen angive over hvor lang tid du ønsker at tilbagebetale dit lån. Hos nogle af Lånios banksamarbejdspartnere er det desuden muligt at betale lånet ud før tid uden ekstra omkostninger.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Læs flere tips her til et billigere lån. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Låinio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Dette skal du angive i vores låneformular. Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Svar: Ja det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånios Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden, end ved at ansøge direkte hos den enkelte bank. Således tilbyder Lånio nye kunder til bankerne på en billig måde, og de penge bankerne sparer på smarte TV-spots og store reklamekampagner, kan komme dig til gode i form af lavere renter. Vores koncept kan påvirke dit lån i en positiv retning, hvorfor vores koncept aldrig vil blive en ulempe for dig.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til laanpengesmart@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.