Sarah Ophelia Møss - Iværksætter, sociolog og forfatter

Opdateret: 11. april 2022

Hvem er Sarah Ophelia Møss?

Sarah Ophelia Møss
Sarah Ophelia Møss, Iværksætter, sociolog og forfatter
Sarah Ophelia Møss er iværksætter, sociolog og forfatter til bogen "Den lille guide til investering." Hun skaber rum for læring på investeringsfeltet med sine virksomheder Ophelia Invest og Forlaget Penge. Hun driver desuden Facebook-grupperne Aktieklubben Danmark og Kvindelogen.

Sarah har en kandidatgrad i sociologi og er uddannet på Aalborg Universitet, foruden coaching- og lederuddannelse. Hun er medstifter og tidligere ejer af Nordic Invest Camp, stifter og CEO for både Forlaget Penge og Ophelia Invest.

Ophelia Invest drives nu på 5. år og Forlaget Penge på 3. og Sarah udfylder roller som både iværksætter, sociolog, ofrfatter og foredragsholder.

Om Opheliainvest.dk

Ophelia Invest er dels en medlemsklub, hvor medlemmer kan finde inspiration, blive klogere på privatøkonomi og lære at investere. Det er muligt at købe forskellige online kurser om investering ligesom man kan tilmelde sig foredrag med Sarah.

Om eksterne finansielle eksperter på Lånio.dk

Her på Lånio.dk ønsker vi, at den information du finder på vores sider, altid er opdateret og korrekt. Derfor har vi udvalgt en række eksterne eksperter med stor erfaring inden for finans og privatøkonomi. Vi bruger vores eksperter til at give råd og tips om privatøkonomi og finansielle produkter, samt til at kvalitetstjekke indholdet på vores hjemmeside.

Vores eksperter er uafhængige og bidrager frivilligt

Der er intet kommercielt samarbejde mellem Lånio.dk og eksperterne. Eksperterne bidrager således frivilligt med deres ekspertise og vejledning.

Disse sider har Sarah Ophelia Møss bidraget til

Herunder finder du de sider, her på Lånio.dk, som Sarah har skrevet eller bidraget til med rådgivning og tips: