Lån penge online

Med 1 ansøgning får du gratis lånetilbud fra flere banker. Lån op til 300.000 kr. Rente fra 3,49%.
1. Bestil lånetilbud
Gratis og uforpligtende service
2. Modtag flere tilbud
Modtag tilbud fra flere banker online
3. Vælg billigste lån
Få pengene udbetalt med det samme
1. Bestil lånetilbud
2. Modtag flere tilbud
3. Vælg billigste lån
Spar tusindvis af kroner - få tilbud fra flere banker her
Lånebeløb
Om dig
Privatøkonomi
Medansøger
Bankoplysninger
NemID
Lånebeløb:
kr.
Lånetid:
år
Forventet månedlig ydelse: Forventet ydelse: kr. / md.
Del af lånebeløbet som er eksisterende lån/gæld
Sikker SSL-kryptering

Lån penge hurtigt og nemt, når bankerne kommer til dig

Skal du låne penge på nettet, og synes du, at processen kan være besværlig, når du skal indhente flere tilbud på forbrugslån eller privatlån? Vi har gjort det nemt for dig at finde det bedste lån blandt vores partnere. Med Lånio.dk lader du bankerne komme til dig med deres bedste tilbud - lån penge, helt gratis og uforpligtende.

Ønsker du at beregne omkostningerne for dit lån? Brug vores helt nye låneberegner og få nemt og hurtigt et overblik over din tilbagebetalingsplan.

Har du søgt på “lån penge” for at finde et billigt lån, er du kommet til det rigtige sted. Du kan her på Lånio.dk sammenligne priser og vilkår på online lån penge. Det kalder vi lån penge smart. Vores banebrydende lånemodel giver dig en lang række fordele:

 1. Lån penge nu - vores koncept er simpelt og fleksibelt. Fra du udfylder ansøgningen, kan du have pengene stående på din konto indenfor få bankdage. Langt hurtigere, end hvis du skulle ned i din egen bank og låne penge.
 2. Lån penge hurtigt - det tager kun 2 minutter at udfylde ansøgningen. Du skal derefter blot vente på, at bankerne giver dig deres bedste tilbud og vælge det, der passer bedst til dine krav.
 3. Lån penge online - de banker, vi samarbejder med, tilbyder alle digitale produkter. Det betyder, at du ikke skal til samtale med en bankrådgiver for at låne penge online. Du kan ansøge i ro og mag fra dit hjem eller på farten fra din smartphone.
 4. Lån penge billigt - da vores partnere ved, de er i konkurrence, giver de dig altid deres bedste lånetilbud og kæmper om dig som kunde. Det betyder, at du altid har mulighed for at vælge det billigste af de tre tilbud, du kan få.
 5. Lån penge uden sikkerhed - når du låner gennem vores banker, skal du ikke stille sikkerhed ved dit lån, heller ikke ved billån. Det er din garanti for en hurtig låneproces.

Skal du låne penge i dag online? Lån penge, udfyld ansøgningen øverst, og modtag flere skræddersyede tilbud fra vores lånepartnere - nemt, hurtigt og gratis.

Du kan her på siden læse mere om at låne penge:

 

Lån penge beregner - beregn prisen på dit lån

Når du har modtaget lånetilbud, kan du med vores nye beregner direkte sammenligne og dermed vælge det bedste lån blandt tilbuddene. Du skal blot indtaste lånebeløb, ønsket løbetid, rente og eventuelle gebyrer og stiftelsesomkostninger. Herefter udregnes lånets ÅOP, din månedlige ydelse, kreditomkostninger og samlet tilbagebetaling.

Du kan desuden bruge beregneren til at få en fuld tilbagebetalingsplan, også kaldet amortiseringsplan, så du har fuld overblik over lånet og tilbagebetaling, måned for måned. Beregn lån med vores lån penge beregner herunder og find ud af, hvad dit konkrete lånetilbud koster.

Låneberegner
år
mdr.
Samlet tilbagebetaling: Månedlig ydelse: Kreditomkostninger: ÅOP:
Overblik
Rente
Gebyr
Lånebeløb i kr.
Tilbagebetalingsplan
Termin Rente Afdrag Ydelse Saldo
💾 Hent tilbagebetalingsplan som Excel-fil
Indhent flere lånetilbud nu
Det tager kun 2 minutter

Lån penge nu: Sådan fungerer vores koncept

Måske tænker du, at det virker besværligt at låne penge på nettet - men det behøver det slet ikke være. Lånio.dk er en dansk låneformidler, som tilbyder dig at sammenligne priser og lånevilkår på flere lån ad gangen.

Som en af de første platforme i Danmark forhandler vi på dine vegne med flere banker, som alle giver dig deres bedste tilbud, da de ved, at de er i konkurrence med hinanden. På den måde indsamler vi skræddersyede lånetilbud til dig. Du vælger efterfølgende det lån, der passer bedst til dig og din økonomi. Skal du samle gæld, finder du også samlelån her på siden.

Vores samarbejdende banker er alle godkendt af Finanstilsynet og har adresse i Danmark. Det er din sikkerhed for en tryg låneproces.

Vi revolutionerer hele måden at låne penge på, så du ikke længere selv behøver indsamle tilbud, men lader bankerne komme til dig. Du får på den måde lave renter og gode lånevilkår på en nem, hurtig og overskuelig måde.

Vi har givet forbrugeren magten: Du vælger selv, hvor stort et lånebeløb, du vil ansøge om. Vi kalder det lån penge smart.

Sådan låner du penge på internettet

Lån penge nu, og sammenlign lånevilkår og priser - udfyld formularen øverst på siden, og modtag flere skræddersyede tilbud - helt gratis og uforpligtende.

Sammenlign priser på lån nu!
Find lån på kun 2 minutter

Lån penge online - hvad koster det?

Når du tager et lån, koster det dig penge. Det gør det, fordi bankerne tager en kommission for at låne dig penge. Du tænker måske, at et online lån er dyrere end et banklån i en fysisk bank, men det behøver ikke være tilfældet. Du kan i dag finde gode, trygge banklån på nettet med vilkår, der konkurrerer med de store bankers lånetilbud.

Når du søger om et lån, kigger bankerne på, hvordan din økonomiske situation ser ud, og om din privatøkonomi kan bære et lån. Det afgør prisen på dit lån.

Det kan bl.a. være følgende forhold, som banken vil undersøge:

 • Din indkomst (løn, overførselsindkomst, dagpenge)
 • Dine øvrige gældsposter (lån, du har taget i forvejen)
 • Din boligform (lejlighed, andelsbolig eller ejerbolig)
 • Dit ansættelsesforhold (i arbejde, arbejdsløs, studerende)
 • Din civilstand (gift, skilt, single)

Derudover kan dine krav til lån penge også påvirke prisen:

 • Løbetiden - hvor længe du vil låne pengene.
 • Lånebeløbet - hvor mange penge du vil låne.

Når du ansøger om et lån, foretager bankerne en kreditvurdering af dig og din privatøkonomi for at kunne vurdere risikoen for ikke at få pengene tilbage. Jo større risikoen er for, at du ikke kan betale de lånte penge tilbage, jo højere rente vil de tilbyde dig. Din pris afhænger derfor af, hvordan din økonomi ser ud.

Bemærk: Bankerne kan naturligvis også vurdere, at du ikke har råd til et lån. I så fald vil de ikke tilbyde dig pengene, og din låneansøgning vil blive annulleret.

Låneeksempel: Sammenligning af rente og ÅOP

Lån, der har en løbetid på mindre end 12 måneder, kan have en meget høj ÅOP, selvom omkostningerne ikke er høje.

Her følger et eksempel på forholdet mellem rente og ÅOP. Låner du 10.000 kr. over 12 måneder, og er lånets ÅOP på 10%, kan det sagtens være billigere end et lån, hvor renten er 8% eller 0%. Årsagen er, at ÅOP viser lånets pris over alle 12 måneder.

Dette kan vises ved følgende sammenligning af to forskellige lån.

To lån med lang og kort løbetid*
Beskrivelse Låneeksempel 1 Låneeksempel 2
Lånebeløb: 10.000 kr. 10.000 kr.
Låneperiode: 1 måned 12 måneder
Månedlig ydelse: 11.000 kr. 917 kr.
Etableringsomkostninger: 1000 kr. 1000 kr.
ÅOP:  213,87% 19,53%

*Priserne er vejledende. Det er muligt, at du vil få andre priser tilbudt.

Sammenlign priser på lån nu!
Find lån på kun 2 minutter

Som du kan se, er både lånebeløbet og kreditomkostningerne identiske. Den eneste forskel på de to lån er låneperioden. Dette viser, at ÅOP ikke er retvisende for en sammenligning, hvis du kigger på lån med kort og lang løbetid.

Du kan som alternativ til ÅOP også sammenligne dit tilbud på lån penge ved at undersøge de samlede kreditomkostninger.

Sådan påvirker løbetiden din pris

Én af de faktorer, der bestemmer størrelsen på dine afdrag, er løbetiden. Det vil sige den tid, du er om at betale lånet tilbage. Hvis du forlænger løbetiden, bliver din månedlige ydelse mindre, da du spreder tilbagebetalingen ud over flere måneder.

Se følgende eksempel:

Sammenhæng mellem løbetid og pris*
Beløb Løbetid Månedlig ydelse
10.000 kr. 1 år (12 måneder) 833,33 kr.
10.000 kr. 2 år (24 måneder) 415,66 kr.

*Priserne er vejledende. Det er muligt, at du vil få andre priser tilbudt.

Jo flere bidder, du deler din tilbagebetaling af lån penge op i, jo mindre er dine månedlige tilbagebetalinger. Vær dog opmærksom på, at dit lån oftest vil blive dyrere, hvis løbetiden forlænges.

Det skyldes, at der ofte er renter og andre omkostninger forbundet med et lån. Jo længere tid lånet løber over, jo flere renter tilskrives lånet, og du vil derfor have flere omkostninger over længere tid.

Du kan reducere omkostningerne på dit lån ved at forkorte lånets løbetid. Derfor er det en god idé at bruge overskydende penge på at afdrage på dit lån i stedet for eksempelvis at bruge dem på forbrug.

Nogle kreditvirksomheder opkræver et gebyr for førtidig indfrielse af lånet - et såkaldt indfrielsesgebyr. Det betyder, at du kan risikere at skulle betale et gebyr for at betale lånet ud.

Låneeksempler fra vores banker

Priserne på online lån, som du finder her på siden, er kun vejledende. Når du ansøger om et lån, bliver dine personlige forhold medtaget for at kunne beregne et specifikt lån til dig. Det kan, som før nævnt, være faktorer som indkomst, boligsituation og alder, der bliver medregnet.

Det er derfor ikke muligt at give dig helt konkrete priser, men herunder kan du se fire eksempler på lån fra udvalgte låneudbydere. De kan give dig en idé om, hvilke renter der findes på forskellige lån.

SparXpress logo
SparXpres

Lånebeløb: 10.000 kr. Løbetid 36 mdr.
Samlede kreditomkostninger: 4.957 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 14.957 kr.
Variabel debitorrente: 19,56%
Ydelse: 416 kr. ÅOP: 32,31%

Express Bank Logo
Express Bank

Lånebeløb: 200.000 kr. Løbetid:140 mdr. Samlede kreditomkostninger: 50.958 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 250.957 kr.
Variabel debitorrente: fra 3,55%
Ydelse: fra 1.793 kr. ÅOP: 4,10%

Resurs bank
Resurs Bank

Lånebeløb: 50.000 kr. Løbetid: 48 mdr. Samlede kreditomkostninger: 12.928 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 62.928 kr.
Variabel debitorrente: 8,99%
Ydelse: 1.312 kr. ÅOP: 12,44%

Basisbank Logo
Basisbank

Lånebeløb: 100.000 kr. Løbetid:120 mdr. Samlede kreditomkostninger: 81.500 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 181.500 kr.
Variabel debitorrente: 10,45%
Ydelse: 1.512 kr. ÅOP: 14,21%

De ovenstående eksempler er vejledende. Det er muligt, at du vil få andre priser tilbudt.

Du kender sikkert de store banker som f.eks. Danske Bank, Nordea og Lån & Spar og tænker, at de netbaserede banker ikke er lige så gode. Men det passer ikke. I Danmark fører Finanstilsynet opsyn med de banker, der tilbyder at lån penge. Det betyder, at du trygt kan låne penge på nettet.

Sammenlign nemt lånevilkår, og modtag tilbud fra flere banker. Udfyld ansøgningen øverst - det tager kun 2 minutter!

Sammenlign priser på lån nu!
Find lån på kun 2 minutter

Forstå lånets samlede omkostninger

Når du skal vælge lån, kan det være en god idé at kigge på renten. Dog bør du være opmærksom på, at renten ikke altid angiver lånets samlede pris. For at se den samlede pris skal du i stedet kigge på lånets ÅOP (årlige omkostninger i procent). ÅOP er en procentsats, der fortæller, hvad prisen er for at tage et lån.

Når du kigger på ÅOP, kan du se lånets samlede pris inklusive gebyrer, renter og andre omkostninger. Du kan herunder se, hvad der bl.a. kan indgå i lånets samlede pris, så du ved, hvad du skal være opmærksom på, når du klikker på lån penge - ja tak!

Stiftelsesomkostninger

Et gebyr, som banken tager for at oprette dit lån. Dette kan enten være et fast beløb eller angivet som en procentsats af dit lånebeløb. Eksempelvis 500 kr. eller 5% af lånebeløbet.

Administrationsomkostninger eller kontogebyr

Et beløb, som bankerne tager for at behandle dine indbetalinger ved hver termin. Det kan være ca. 25 kr. hver måned ved forbrugslån.

Betalingsgebyr

Der kan være et betalingsgebyr, hvis du betaler med faktura. Det koster typisk ca. 15 kr. Gebyret kan du fjerne ved at tilmelde dine afdrag til Betalingsservice (førhen PBS). Bemærk, at der også kan forekomme gebyrer ved afvisning af Betalingsservice.

Rykkergebyr

Bankerne opkræver et rykkergebyr, hvis du ikke betaler dine afdrag. Betaler du til tiden, kan du naturligvis se bort fra denne omkostning. Beløbet ligger på ca. 100 kr.

Administrationsomkostninger i forbindelse med ændringer

Det kan for eksempel være ændringer af lånevilkår, adresse, betalingsfrie måneder m.m. som banken tager en ekstra betaling for at opdatere. Det koster ca. 75 kr.

Sådan finder du den rette rente

Et lån med lav rente kan stadig være dyrt, hvis omkostninger og gebyrer er høje. Du kan derfor ikke altid stole på, at den laveste rente betyder, at du får et billigt lån. Når du ansøger om et lån, skræddersyr vores samarbejdspartnere lånet til dig. Det betyder dermed også, at du ikke kender renten på forhånd, når du ansøger.

Selvom du ikke på forhånd kan vide, hvor høj din rente vil være, har vi fastsat intervaller, der kan give dig en idé om, hvilke rentesatser du kan forvente. På Lånio.dk kan du lige nu få renter, der ligger mellem 3,49% og 26,00%. Det er væsentligt lavere end på f.eks. kviklån eller kassekreditter, som ofte lokker med lån penge gratis.

Du kan sammenligne ÅOP med den rente, du bliver tilbudt på lånet, så du kan se forholdet mellem rente og ÅOP. Forskellen er, at ÅOP medregner alle omkostninger forbundet med lånet. Renteprocenten viser kun prisen på renten.

Vil du tage et lån? Lån penge online, udfyld formularen øverst, og modtag flere lånetilbud fra vores samarbejdende banker. Lån penge, spar tid på omfattende research af markedet, og lån hurtige penge.

Sammenlign priser på lån nu!
Find lån på kun 2 minutter

Sådan bliver du godkendt til at låne penge

Herunder kan du se gode råd til, hvordan du sikrer dig, at bankerne godkender din låneansøgning, når du har tænkt: “lån penge - jeg ansøger med det samme” og indsendt din ansøgning.

Lån penge med medansøger
Få en medansøger på dit lån

Er I to om låneansøgningen, kan bankerne være villige til at sænke renterne på jeres lån, og I er samtidig to om at dele betalingen. Desuden øges chancerne for at få låneansøgningen godkendt.

Løbetid når du låner penge
Forlæng lånets løbetid

Ved at forlænge løbetiden på dit online lån fordeler du dine afdrag ud over flere måneder, hvorfor den månedlige ydelse bliver lavere. Bemærk dog, at lånets samlede omkostninger samtidig vil blive højere.

Lån og afdrag
Afdrag på lånet via Betalingsservice

Ved at tilmelde din betaling via Betalingsservice, undgår du omkostninger til girokort og administration, hvilket minimerer omkostningerne på dit lån. Du tilmelder dig nemt Betalingsservice på betalingsservice.dk.

Lån penge efter dine behov
Lån aldrig mere, end du har brug for

Ved at holde lånet nede på det beløb du reelt har brug for, undgår du, at din gæld pludselig hober sig op og bliver uoverskuelig. Lån penge - og lån kun lige nøjagtigt til dét, du står og skal bruge.

Samlelån
Saml din klatgæld - læg dine lån sammen

Har du flere lån, er det en mulighed at samle gælden ét sted, hvor renterne og gebyrerne er lavere. Afkryds feltet 'jeg ønsker at samle lån/gæld' i vores låneformular for at angive dit ønske om at samle dine lån.

Afdrag på lån
Afdrag, hvis du har penge tilovers

Det er altid muligt at betale mere af på dit online lån og på den måde forkorte lånets løbetid. Du mindsker dermed omkostningerne, og får dit lån hurtigere betalt af. Dette sikrer dig et hurtigere låneforløb.

Procent reglen
Følg 90%-reglen

Ved at ansøge om et lån der udgør et beløb på maksimum 90% af din årsindkomst, øger du din chance for godkendelse. For at undersøge dette, kan du kigge på dine lønsedler eller udbetalinger.

Rådgivning af lån
Få gratis rådgivning af vores eksperter

Ring uforpligtende på 38 41 03 02, eller send os en mail på kundeservice@laanio.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig med lån penge mandag - torsdag 9:00-17:00 og fredag 9:00-16:00.

Sådan vælger du det rigtige lån

Når du har tænkt “lån penge - ja tak!” og udfyldt og indsendt låneansøgningen og afsluttet den med NemID, vil du modtage dine lånetilbud i vores låneportal, såfremt du godkendes. Du skal herefter vælge det lån, du synes passer bedst til din økonomi.

Når du modtager tilbuddene, vil lånets vilkår fremgå af låneportalen. Du finder disse ved at logge ind, når du har indsendt din ansøgning. Du kan på forhånd gøre dig tanker om, hvordan du ønsker, at dit lån skal se ud. Overvej bl.a. følgende:

 • Lån penge hvor længe: Hvor lang skal løbetiden være?
 • Lån penge pris: Hvor meget vil du maksimalt betale?
 • Lån penge lav rente: Hvor meget vil du betale om måneden?

Derudover anbefaler vi, at du kigger på dig budget og overvejer, om du har plads til låneudgifterne. Det er en god måde at finde ud af, om du rent faktisk har råd til lånet - og om det er den rette løsning.

90% reglen lån penge

Lån penge nemt, og saml din gæld online

Måske har du tænkt: “lån penge og samle lån ét sted - kan jeg det?” - og svaret er ja. Har du gæld i forvejen, kan du overveje at ansøge om et samlelån. Det gør du ved at krydse af i boksen ‘jeg ønsker at samle gæld’ i ansøgningsformularen.

Med et samlelån sørger du for, at dine udgifter samles ét sted. Det betyder, at du kun skal bekymre dig om at betale af på ét lån. Det vil ofte være en god løsning til dig, der har mere end ét lån i forvejen.

Hvor stort et beløb er det ansvarligt at låne?

Måske sidder du og tænker på, hvor mange penge du egentlig bør låne og overvejer endda at låne mere, end du egentlig har brug for.

Vi råder dig dog til aldrig at låne et større beløb, end du har brug for. Du bør aldrig tage et lån, du ikke er sikker på, at du kan tilbagebetale. Vi har herunder to gode råd for, at du ikke bør låne ekstra.

Gode råd om at låne penge

 1. Råd nummer 1: Skal du bruge 10.000 kr., skal du ikke låne 15.000 kr., fordi “det kan jeg jo lige så godt, nu jeg er i gang”. De ekstra penge, du låner, vil højst sandsynligt blive brugt på overflødige ting, og du vil stå tilbage med en unødigt højere ydelse hver måned.
 2. Råd nummer 2: Vi anbefaler, at du kigger på din konto og undersøger om du lægger penge til side på en opsparing hver måned. Du bør have plads i økonomien til at lægge et lille beløb til side hver måned.

Du kan derudover stille dig selv følgende 3 spørgsmål, hvis du er i tvivl om, hvor meget du bør låne, når du har sagt: “lån penge - ja tak!”:

 • Har jeg penge til overs sidst på måneden?
 • Kan jeg sætte mit forbrug ned uden at ændre på min livskvalitet?
 • Hvor mange penge har jeg til rådighed, efter jeg har betalt mine regninger og afsat penge til mad og forbrug?

Hvis du med god samvittighed kan sige, at du har råd til den ydelse, du får tilbudt, kan du sagtens optage lånet. Derudover er der en tommelfingerregel, der siger, at du maks. bør låne et beløb, der svarer til 90% af din årlige indkomst.

Vil du modtage skræddersyede tilbud på lån? Lån penge, udfyld formularen øverst, og du vil modtage flere tilbud fra vores samarbejdende banker - gratis og uforpligtende. Lån penge her og nu, og sammenlign priser!

Sammenlign priser på lån nu!
Find lån på kun 2 minutter

Værd at overveje før du låner penge

Inden du takker ja til et lånetilbud, kan det være en god idé at gøre dig nogle overvejelser om at lån penge på nettet - uanset om du er førstegangslåner, eller om du har prøvet lån penge før.

Måske sidder du og tænker: “lån nemme penge - kan jeg det, og er det en god idé?”. Vi gennemgår i dette afsnit, hvad der kan være værd at overveje. Du kan herunder se 4 gode tips til at låne penge online.

Gode råd om at låne penge

Få styr på budget og opsparing

Vi anbefaler altid, at du lægger et budget, så du kan se, hvor stort økonomisk råderum du har. Et budget kan hjælpe dig med at få et overblik over dine indtægter og udgifter. På den måde kan du finde ud af, hvor mange penge du har til rådighed, og hvor stort dit lånebeløb bør være.

Der findes en del gratis budgetskemaer på nettet, som du kan downloade til din computer og derefter selv udfylde. En god skabelon finder du hos Finanstilsynet.

Vi anbefaler derudover, at du følger disse 4 simple råd, så du kan holde styr på din privatøkonomi:

 1. Hav to bankkonti i din netbank: Én til dine faste udgifter, som f.eks. regninger og husleje. Og en til varierende udgifter, som f.eks. mad og fornøjelser.
 2. Husk at tilmelde alle dine regninger Betalingsservice: Så glemmer du aldrig en regning, og du undgår dyre rykkere.
 3. Månedlige betalinger: Vær opmærksom på, at nogle af dine udgifter ikke betales månedligt, men årligt eller hvert kvartal; eksempelvis medielicens og bilafgifter.
 4. Hold styr på budgettet: Husk at dele dine samlede udgifter ud over alle årets 12 måneder. På den måde sikrer du dig, at du ikke ender med at have for få penge i en måned.

Lån penge uden sikkerhed

Du er sikkert kommet her på siden, fordi du tænker: “lån penge hurtigt uden sikkerhed - kan jeg det?” Svaret er ja. De fleste banker kan tilbyde dig et forbrugslån, uden at du behøver stille sikkerhed. Men hvad betyder sikkerhed, og hvad betyder det for prisen på dit lån?

At stille sikkerhed betyder, at banken har ret til en eller flere af dine genstande, såfremt du ikke betaler din månedlige ydelse. På den måde vil banken kunne overtage den eller disse genstande for at dække det beløb, du ikke kan tilbagebetale.

At stille sikkerhed er en del af et billån (lån penge til bil) eller boliglån (lån penge til hus). Når du køber en bolig eller en bil, overgår rettighederne til bilen eller boligen til banken, hvis du ikke kan betale af på lånet.

Det bankerne kan gøre, hvis du ikke betaler, er at sende din sag til inkasso og myndighederne, hvorefter disse vil tage hånd om sagen. Du kan ikke slippe for at afdrage på dit lån, og det er derfor vigtigt, at du ikke optager et lån penge, som du ikke har råd til.

Har du brug for et forbrugslån og at låne penge i dag? Lån penge let og billigt - vi sammenligner lånevilkår og priser for dig, og alt du skal gøre, er at vælge det billigste lån blandt tilbuddene. Udfyld formularen, og modtag tilbud!

Sammenlign priser på lån nu!
Find lån på kun 2 minutter

Hvem kan låne penge online?

Du kan låne penge gennem Lånio.dk, hvis du har et dansk CPR-nummer, bopæl i Danmark og er fyldt 18 år. Du skal derudover kunne kreditgodkendes af banken.

Som tidligere nævnt foretager bankerne kreditvurderingen af dig på baggrund af dine personlige oplysninger og din økonomiske situation. Lån penge uden kreditvurdering er derfor ikke en mulighed. Hvis bankerne ikke mener, at du har råd til at låne penge, har de ret til ikke at låne penge ud. Får du afvist din ansøgning, er det fordi, bankerne ikke mener, at din økonomi eller situation er holdbar.

Sådan låner du penge på internettet

Bemærk, at vores samarbejdspartnere har ikke alle nødvendigvis de samme krav til deres kunder. Det betyder, at du godt kan modtage tilbud fra nogle banker, men blive afvist af andre.

Følgende krav går dog igen hos de fleste banker og kreditvirksomheder:

 • Lån penge 18 år: Du skal være minimum 18 år gammel. Enkelte banker kan kræve, at du er fyldt 20.
 • Lån penge trods RKI: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret. Det er svært at låne penge, hvis du er registreret som dårlig betaler.
 • Lån penge i udlandet: Du skal have bopæl i Danmark. Det er også et krav, at du er dansk statsborger eller har opholdstilladelse.
 • Lån penge uden indtægt: Der kan også være et minimumskrav til din årsindkomst. Dette kan dog variere fra bank til bank og afhænger også af, hvor mange penge du ønsker at låne.
 • Lån penge som studerende: Du kan godt låne, selvom du studerer. Det kræver dog, at du kan få godkendt din kreditvurdering.

Hvordan fungerer Netbank, NemID og Betalingsservice, når jeg låner penge?

Når du har besluttet dig for at tage et lån let penge, fungerer det ganske simpelt ved, at du verificerer dig med dit NemID. Ikke noget med at sende papirer frem og tilbage - det hele foregår online, og dine oplysninger indhentes automatisk af vores system. Har du ikke et NemID, kan du få det her på borger.dk.

Godkender en eller flere banker din låneansøgning, får du udbetalt pengene direkte til din egen bankkonto. Ofte går der ikke mere end et par dage, fra din låneansøgning er blevet godkendt, til du kan logge ind på din netbank og bruge pengene. Hvis du tænker: “lån penge og få dem med det samme”, kan dette oftest ikke lade sig gøre, hvis du vil låne et større beløb.

Husk: Vi anbefaler altid, at du tilmelder dine lån til Betalingsservice. På den måde glemmer du aldrig at afdrage på dit lån penge, og du undgår at bekymre dig om at betale ekstra låneomkostninger. Derudover slipper du også for det månedlige gebyr, som du skal betale, hvis du betaler med girokort.

 

Lån penge trods RKI - er det muligt?

Svaret er nej. Du kan ikke låne penge gennem Lånio.dk’s banker, hvis du står registreret i RKI eller Debitor Registret. Du vil have svært ved at finde en online udbyder, der vil lave lån af penge til dårlige betalere.

Vi anbefaler i stedet, at du forsøger at betale dine eksisterende gældsposter ud, så du får mere plads i økonomien. Du bliver automatisk slettet som dårlig betaler, når du har betalt din gæld af. Derefter kan du tage lån på ny.

Er du i tvivl om, hvorvidt du er registreret som dårlig betaler, kan du tjekke det hos RKI og Debitor Registret.

Lån penge med bopæl udenfor Danmark

Det er desværre ikke muligt at låne penge hos Lånio.dk, hvis du ikke har en dansk adresse. Det betyder, at den adresse, du er registreret på, skal være i Danmark. Bor du permanent i udlandet, bør du i stedet kigge på det pågældende lands lånesider, da du som regel vil kunne låne der i stedet.

Du kan dog stadig godt tage et lån penge dk, selvom du f.eks. er på ferie i udlandet i en længere periode, bare din folkeregisteradresse er i Danmark.

Lån penge online: Fordele og ulemper

Inden du tager et billigt penge lån, kan det være en god idé at kende til fordelene og ulemperne ved dette. På den måde undgår du dårlige overraskelser. Vi giver dig herunder en kort opsummering, så du kan tage dit nye lån på et oplyst grundlag.

Lån penge på nettet - fordele

 • Kort låneproces
 • Stor fleksibilitet
 • Nem tilbagebetaling
 • Ingen spørgsmål til låneformål
 • Lån nemt og med få krav

Der er dog også ting, du bør være opmærksom på.

Lån penge på nettet - ulemper

 • Der kan være ekstraomkostninger og gebyrer.
 • Lånet bør kun tages hvis nødvendigt.
 • Det kan være dyrt, hvis løbetiden ikke overholdes.

Lån penge på Lånio.dk og få flere tilbud på dit lån

Har du besluttet dig for, at lån af penge er den rigtige løsning? Vores service er både gratis og uforpligtende, og du behøver ikke at takke ja til de lån, du tilbydes, hvis du ikke er tilfreds. Når du sammenligner lån, sikrer du dig, at du altid låner på gode vilkår - det kalder vi lån penge smart.

Har du spørgsmål til at låne penge online eller brug for rådgivning? Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på 38 41 03 02 hverdage mellem 9:00 - 17:00 (fredage undtaget, 9:00 - 16:00) og på kundeservice@laanio.dk.

Har du brug for at få nemme lån online? Vi har her samlet en række store, anerkendte banker, der alle er klar til at give dig deres bedste lånetilbud. Udfyld formularen øverst, og du kan modtage flere skræddersyede lånetilbud direkte i låneportalen. Optag lån - det er nemt og hurtigt!

Sammenlign priser på lån nu!
Find lån på kun 2 minutter

Spørgsmål og svar

Lånios unikke koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Lånio er de første i Danmark, der tilbyder dette unikke koncept, der gør det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal minimum være 18 år

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 38 41 03 02. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.